Torsdag

Sitter i skolan. Börjar fem i tio. Då ska jag ha lektion tillsammans med BF10, vill inte men måste så jag kan gå G i Lili kursen. Som min klass läste i ettan, men de gjorde inte vi nere i söderhamn, så nu måse jag plugga ikapp den med nuvarande ettorna istället. Får hoppas på att de går bra.
Sen har jag första PA-lektionen för i år, ska man hitta på någe att göra som PA-arbete också. HAr ideer, men vet inte om de kommer bli nå bra, men de får vi se. Sen idag har vi även Naturkunskap och Svenska B lektion, inget man ser framemot.

Efter skolan åker jag till Lotta och käkar och tar de lugnt en stund innan jag ska iväg och träna. Hoppas på att de går lika bra idag som de gjorde i Tisdags. Kunde ju träna nästan hela träningen då utan att få andnöd, fick de sista 15minuterna typ bara, så var väldigt nöjd med den träningen..


Imorron åker jag till Holmsveden också, de sk abli kul. Längtar som bara den. Ska bli kul att se vad klasskompisarna säger efter att jag har bytt om i skolan också, för ska göra de i skolan, så jag är klar när jag kommer till Holmsveden på kvällen. Direkt efter skolan kommer jag att sätta mig på buss och tåg så de kommer inte vara så lätt att fixa sig då, så de blir i skolan istället. :P


Nä, nu ska jag gå på lektionen..

Ha de bäst!

Måndag

Idag är det måndag och de är dagen innan skolan börjar igen. SUCK, ser inte framemot morgondagen.

Klev upp tio över fem imorse, för att ut och gå med Susanne halv sex. Vi gick i ca 40min, rätt skönt, men man var ju lite trött. Men kunde lägga mig någon timme till efter att vi hade kommit hem igen. Sov någon timme i alla fall och myste lite med Biffen. Sen kom Lotta och de gick inte att sova någe mera. Hon mockade i all afall, så slapp jag göra de. När hon var färdig med de så for vi ut och red och körde. Jag red Amarone och hon körde Lillen. Skönt att komma ut och rida igen, de är helt underbart.
När vi komtillbaka tvättade vi av dom och släppte ut dom i hagen igen. Sen har jag bara tagit de lugnt. Suttit här vid datorn och sen kollat lite på tv. Ska försöka plugga lite granna nu också. Sen får man se vad som händer.

Hade!

Söndag

Upp tidigt och följde med Barbro till Lars och jobbade. Gick bra. Sen hem och slöa en stund innan vi skulle tillbaka och ta in hästarna igen. Sen lade jag mig och läste en stund och har pratat lite med älsklingen. Mer har inte hänt idag. Trött som bara den är jag i alla fall. Men ska försöka att inte somna innan jag ska sova för natten. Blir nog tidig morgon imorron så. 
Men får se vad som händer resten av kvällen, men de blir nog bara att ta de lugnt.

Ska spela lite nu.
Pöss hej!


Vill ha nästa fredag NU!!!

Om en vecka, nästa fredag alltså så kommer jag åka till Holmsveden. Och jag längtar så fruktansvärt mycket dit. Vill träffa alla PMare igen. Man saknar dom så fort man har lämnat dom. Dom är som ens andra familj. Önskar tiden kunde gå fortare, så de blev nästa fredag på engång, så man kunde få träffa alla underbara PMare igen.

Blir nog sista gången för iår, man träffar dom också, synd nog. Sen måste man vänta nästan ett år. Men är fruktansvärt glad att jag har följt med Micke och sne blivit medlem att jag blev accepterad på engång i gänget. De är helt underbart. Ångrar inget!

Man kommer sakna dom när man inte kommer träffa dom på nästan ett år. Men dom flesta har ju fb, så kontakt har man nog med dom ändå..


Hoppas på att de kommer lite folk man känner till Holmsveden också. Skulle vara kul att träffa lite folk därifrån nere ifrån Söderhamn och så. Var ju ett tag sedan nu. Så jag hoppas de kommer en del =)

Torsdag

Klev upp och var ut på 45minuters promenad med Biffen idag. Blev en del backe att gå, skönt, men träningsvärken blev värre tror ja. Efter promenaden käkade jag frukost och sen cyklade upp till Per och Susanne för att följa med dom ut och köra. Fick börja med att köra Xantippa Horline, som skulle gå backe, var riktigt kul. Var lite nervös innan, speciellt när dom säger att hon är hård ibalnd, men de gick bra. Fick köra utan att ligga i rygg hem, för dom andra skulle köra en bakintervall till och Susanne red iställe för att köra. Men vi kom hem och de gick bra:) På vägen tillbaka frågar Susanne om jag vill följa med och köra en till häst lill coktail som hon kallas heter egentligen något med Coctail, men kommer inte ihåg hela namnet. Hon skulle gå lång motion, de gick också väldigt bra, hade rygg att ligga bakom hela tiden. Hade jag blivit frågad om jag ville köra mer hade jag inte presic tackat nej, hade kunnat suttit och kört hela dagen om de var så. Hade väldigt roligt när jag körde. Är så härligt. Vet egentligen inte varför, men de är så bara.

Efter dem två körturerna så åkte jag hem och käkade lunch och satte mig vid datorn. Myt lite med Emil också. Har fixat en grupp för Peacemakers på facebook och evenemang att de är Westerndag i Holmsveden nästa helg har jag också fixat.
Pluggat har jag hunnit gjort idag också, läst ett kapitell i boken och svarat på frågorna så nu har jag bara ett kapitell kvar att läsa, tror jag ska läsa de kapitlett ikväll, är ju bara på fem sidor, så går ju fort att läsa, är ju inga frågor till det kapitlett så då går de ännu fortare. Försökte plugga lite på datorn idag också, på en sida jag blev medlem på idag, men de gick inge bra. Är för ofokuserad för att sitta och koncentrera mig vid datorn för något sådan idag tror jag eller så är de för att jag pluggade så mycket igår och så. Ska låta de vara nu i alla fall och försöka plugga lite imorgon istället och hoppas på att de går bättre då..


Nu får  jag se vad som händer, men bler nog lägga mig och läsa de sista kapitlett och sen försöka sova eller något sådant, börjat bli ganska trött så. Men får se..
Upp och gå imorron i alla fall, som vanligt :)

Ha de bäst!
Pöss!

Tisdag

Idag har de inte hänt mycket. Tog sovmorgon, efter att inte ha sovit så mycket i helgen. Klev sne upp och var ut och gick med Biffen en timme. Han försökte lura mig som vanligt, men den här gången lyckades han inte, utan han var tvungen att gå hela vägen.
Efter promenaden umgicks jag lite med Anneli, Lotta och Barbro och lilla Emil såklart. Men efter någon timme så gick jag upp och lade mig och plugga lite körkortsteori. Gjorde klart frågorna till kapitlet Människan och sen läste jag kapitlet Miljö och ska göra frågorna till de lite senare, men tänkte plugga lite på datorn nu och vara lite social med lite vänner och pojkvännen så klart<3
Hittat en bar sida på internet där man kan plugga gratis körkortsteori, så de är perfekt, så plugga så mycket jag kan nu, så tänkte jag försöka göra klart teorin på körskolan på höstlovet. Ska även skicka in körkortstillståndet, så kanske jag kan övningsköra på körskolan på höstlovet också. Hoppas på att allt blir som jag vill.. 

 

Kapitel Miljö

Läser kapitell Miljö, inte spec roligt, men ett måste...


Kapitell Miljö

Ska svara på frågorna till kapitlet. Inte gjort än, men de blir senare idag...

 

 

Nu ska jag plugga på datorn  och vara social.
Puss hej!


En vecka kvar

Om exakt en vecka sitter jag i skolan. Känner mig inte speiellt peppad. Men tisdagen den 24agusti klockan 13.00 börjar jag trean och de känns inge kul att börja skolan igen. Men skönt är att de är sista året i gymnasiet i alla fall. De är de enda pluset med att börja nu.

Hoppas på att de sista året går fort. Annars kommer jag inte orka..

 

 

 


Bilder från helgen

Bilder från helgen finns på min facebook, länk dit e;
http://www.facebook.com/album.php?aid=189600&id=746006341

Har inga bilder från showen eftersom att jag var med i den själv, men kanske kan fixa de sen i alla fall, om någon annan tog kort, som jag hoppas att dom gjorde. Men de märks. Finns 105kort från helgen på min fb nu i alla fall. Kolla om ni vill :)

 

 


Country Festival i Furuvik med Peacemakers

I torsdags så åkte jag och Micke till Furuvik på Country Festival. De bestämdes i sista sekund typ att vi skulle fara till Furuvik istället för Vemdalen. Vi packade om lite och kollade bussar och tåg, fixade skjuts från Gävle till Furuvik på mindre än en timme. Så de blev ganska stressigt, kan man ju säga i alla fall.
Blev en del packning att släpa på, men de gick bra på bussen i alla fall, de blev krångligare på tåget, som var proppfullt, så man fick trängas med alla och med mycket packning var de varken lätt eller roligt, men vi kom fram i alla fall.
När vi kom fram till Gävle, så kom kocken och mötte oss där. Sen for vi till Furuvik och lägret, packade upp, bytte om och fixade lite, innan vi gick in på området och kollade runt lite och lyssnade på den braa musiken dem hade där. På kvällen satt vi en stund i lägret och hade trevligt, men blev inte sån jätte sen kväll/natt för mig och Micke, vi ville vara lite utvildade till Fredagen och Lördagen, så man orkade med.


Fredagen så blev de en lugn förrmiddag. Käkade frukost och sen umgicks med gänget lite. Vid ett tiden eller något sådant, tidigt på eftermiddagen, så började Dalton, så vi gick in på området och kollade lite när dem tokade sig. Sen gick jag och Micke och kollade på alla djuren som fanns där. Vi åkte en båt/stubbe, och kollade på djuren också. Var mysigt att bara gå runt och kolla lite. Men varmt var de, jag hade inte mycket kläder på mig, men varmt var det. tyckte synd om dom som hade varma kläder på dig. Som tex Mickes kläder som är väldigt varma. Efter vi kollat klart på alla djuren, så gick vi tillbaka till lägret. Tänkte ta de lite lugnt innan middagen och innan vi skulle bygga kuliserna och gå tillbaka till parken och lyssna på artisterna.
Men för mig blev det inte så jätte lugnt. Jag och Jon brottades istället, hehe, han fick stryk men vågar inte erkänna det, för han är ju killa och kan inte förlora mot en tjej, presic som alla andra killar. Vi höll nog på brottas i över en timme i alla fall. Jon var hur svettig som helst, de bara rann om honom, var inte så mysigt när man fick svettdroppar i ögonen, uscha blä. Men roligt hade vi och ingen gav sig. Jag hade kunnat hålla på minst lika länge till jag, för de var så roligt och de var ju inte så jobbigt heller. Micke och Trapper hade väldigt roligt åt oss i alla fall, dom satt med en varsin öl i handen och kollade på när vi brottades och så skrattade dom. Resten av Pm hade nog också rätt roligt åt oss.
Men vi var tvungen att sluta brottas när de var mat. Lite synd, men vi var ju tvungen att äta. Efter maten sattes kuliserna upp, jag höll på klämma fingrarna när jag skulle hjälpa till, men det gick bra.
När kuliserna och allt var uppe, så tog vi de lite lugnt och så. Efter ett tag bytte vi om och tog häst och vagn ner till parken. Satte oss och hade trevligt med pm och så. Lyssnade på några artister som spelade under kvällen, jag åkte även karusell och Micke höll på dö, bara av att se oss åka. Fattar inte hur han kan tycka de är så hemskt att åka det, de är ju såå skoj. Senare på kvällen gick vi tillbaka till lägret igen och Rosa och Roger hade kommit, så vi satt med dom vid läger elden en stund, sen kom de fler och fler till lägret och satt där.
Vid halvtre tiden blev det natti för mig och Micke, då orkade vi inte mer. De var ju ändå en dag till och då med Show och så..


Lördagen sov man inte heller så länge, inte jag i alla fall, men Micke är ju duktig på att sova så han sov ju en stund till. De var några uppe när jag vaknade, så jag var inte vaken själv i alla fall och det är ju alltid skönt det. Satt och myste lite med Maja, en hund som Bo och Mona hade med sig. Hon var jätte mysig. När Micke hade vaknat myste jag lite med honom  och sen käkade frukost. Goda tekakor som Carro hade bakat och hade med sig, de var riktigt samrit.
Blev att ta de lugnt fram till showen, som även jag vågade vara med i, men de hände ju en sak i showen som bara jag och Micke och tre till visste om, ingen annan visste om de och ingen fattade riktigt att de var på riktgt från början heller, men de var de. Tänker inte berätta de här, men mina vänner kommer märka de förr eller senare. Showen gick bra, rolig var den. De var inte lika jobbigt som jagtrodde att den skulle bli för mig heller, så jag är nöjd i alla fall. Efter showen tog jag och Micke det bara lugnt, gick och kollade var de gick och bada, men blev inget bad ändå. Efter våran lilla promenad, masserade Micke mig och sen somnade jag, var så trött. När jag vaknde hade jag sovit nästan två timmar tror ja. Men skönt var de att sova i alla fall, gnällde lite på Micke när han kom tillbaka och sen myste vi lite innan middagen.
Efter middagen så åkte alla häst och vagn ner till parken. Lyssnade på musiken, efter ett tag gick vi till karioken. Lyssnade på när Carro och Rosa var upp och sjöng några gånger, några till i pm var också upp och sjöng. Jag var upp med Carro och sjöng en sväng jag också. Rätt skoj faktiskt. Hela pm sjöng en låt tillsammans också, den låten var peta in en pinne i brasan, lät säkert jättebra.
Efter att ha suttit där någon timme, så gick jag och Micke ut och kollade på någon artist, som Micke var frälst i verkade de nästan som, han tjatade om de hela tiden. Hon var väldigt bra också, men man behöver inte tjata som han gjorde. Vi stod och lyssnade över en timme innan vi gick till lägret och umgicks en stund med resten av pm, käka lite grillad korv och så också, mums, ,men de var inge gott till vin kan jag lova, uscha blä..
Micke och jag lade oss vid den andra elden sen och myste och pratade för oss själva. Hade kunnat lega så hur länge som helst kändes de som, var så fruktansvärt mysigt. Hade vi inte blivit så trött, så hade vi nog legat där bra många timmar, jag hade nog även kunnat somnat där också, för de var så mysigt. Men de blev sova i "tältet" i alla fall..

Söndagen så var det ju sista dagen tråkigt. Var bara att kliva upp och käka frukost och sen packa ihop alla sina saker och sen packa ihop lägret. Säga hejdå till alla och sen åkte vi. Men tog tid innan vi lyckades hitta ut från Gävle, men till slut hittade vi ut i alla fall. Åkte till Trapper först och kollade på hans häst och så. Såå fin häst han har, ville ta med honom hem. efter att ha vart där en stund åkte vi hem till Micke, blev mött av en kat i dörren, som blev glad att vi kom hem. Vi fick inte vara ifred en sekund, jag fick inte ens gå på toa utan att han skulle med. Resten av dagen tog vi bara de lugnt. Var skönt det också.

Har haft en underbar helg med peacemakers gänget. Ni är underbara! Saknar er redan!
Ses nog i Holmsveden!


De var lite om helgen de. Kommer bilder senare, om jag inte lägger in länken till min facebook, där alla korten finns. Får se hur jag gör.

Pöss å kram på er!

Mickes nya kamera

Lite bilder på mig med älsklings nya kamera.


7/8-2010

7/8-2010

7/8-2010

 

7/8-2010

7/8-2010




Fredag

Blev en lång morgon i sängen idag, orkade inte kliva upp för ryggen gör fortfarande ont, så jag kan inte ut och gå. När jag klivit upp, så gjorde jag frukost 1hård me ost och gurka och lite yoghurt, sen satte mig vid datorn, med en gloende hund nedanför mig, som ville ha min macka,men han fick inget. För han ville inte ha gurkan som jag tappade.
Sen dess har jag bara suttit här, ska snart kolla så jag har allt med mig tills jag åker ikväll. Ser inte framemot resan. Vill träffa älsklingen, men de finns lite tankar om att träffa honom eller inte också. För risken är att vi börjar bråka och diskutera en massa, för att jag blir på dåligt hurmör när jag inte kan röra på  mig så mycket jag vill. Har bara suttut still nu i 3dagar och de håller på gör mig tokig och jag blir bara på sämre och sämre humöroch då tycker han de är skit kul att jävlas med mig. Men hoppas han inte gör de i helgen, för då tar jag nog första bästa buss till hudik och sen vidare till Söderhamn eller något, för jag kommer inte orka höra honom om han ska skämta och jävlas hela tiden. Men då får han skylla sig själv, men de märks väl hur han håller på.
Annars blir de inte mycket göra innan jag åker, ska duscha i alla fall. Annars vet jag inte. Plugga lite kanske? Hmm, får se hur jag gör..


Ska gå och kolla väskan och så nu i alla fall..


Pöss hej

Torsdag

Händer inte mycket idag inte, har fortfarande ont i ryggen de är bättre, men tror de är pga värmen, men vet inte heller. Hoppas de blir ännu bättre imorron, blir inte roligt att sitta på en buss i två timmar + att bära min "lätta" väska som är över packad som vanligt (A).
Har i alla fall pluggat lite körkortsteori idag, läste ett kapitel och gjorde frågorna till de kapitlett, funderar nästan på att plugga lite mera, så kan jag läsa de fruktansvärt långa kapitlett imorron när jag ska sitta på en buss i 2timmar. Men får se hur jag gör, kanske börjar läsa sen andra boken också, har inte bestämmt mig än. Är väl bara skit på tvn som vanligt i alla fall. *SUCK*.
Annars idag har jag inte gjort mycket, suttit i solen några timmar och så bara, har kollat lite på tv också, men annars har jag inte gjort någe. 


Väntar på att Micke ska höra av sig nu. Men de verkar ju inet hända. Har väntat över 5timmar på att han ska ringa nu, men har han gjort det?  NEJ. Blir så irriterad, han skickat väldigt taskiga sms till honom å, som jag ångrar lite, men ingenting hjälper ju. Ska jag sluta prata med honom, på ett dygn eller något bara för att han ska fatta? Kanske ska skita i att åka till honom nu i helgen och stanna över en vecka och se hur han reagerar och se om han lär sig något på de? Hmm, ska fundera ut något som kan få honom att lära sig att jag blir både ledsen och orolig när han säger en sak och gör en annan.
Värsta är bara de att jag blir drabbad lika mycket själv, om inte mer. För jag behöver få höra hans röst varje dag för att må bra och de vet han... Men något sett måste jag kunna hitta för att lära honom lite kanske, för jag vet att han tykcer de är jobbigt utan mig också.. Men man får väl se..


Ska kolla runt lite på internet nu och se vad som händer sen och hoppas på att Micke RINGER!!!!!

 

Ha de gött.
Pöss hej!


Ryggont

Låg i sängen igår och skulle vända mig, men de gick inte så bra, de bara hög till i ryggen. Jag fattade inte varför. Hur jag än rörde mig så hög de till i ryggen, de tog ett tag först bara att komma upp ur sängen innan jag kom på hur jag skulle lyckas. De blev bättre ett tag sen, jag kunde sitta lite bekvämare i alla fall, men igår kväll var det extremt, då gick jag som ja inte vet vad för de gjorde så ont och jag kunde inte hosta eller något utan att de högg till. Ligga var de enda settet som var någorlunda bekvämt, men gjorde även då ont ibland.
Morfar trodde jag hade legat för mycket och jag vet inte ja, för jag har aldrig haft såhär förut utan att ha gjort något.
Lyckades hitta en ställnings så jag kunde sova i natt i alla fall.

När jag vaknade i morse så kändes de som jag inte hade någe ont, tills jag försökte resa mig och kände hur de högg till i ryggen igen. Kom upp ur sängen i alla fall. Men är så less på att de gör så ont. Vill kunna ut och gå och allt, men vill inte riskera att de blir värre för att jag rör mig på något sett så de gör ondare eller så.
Jag hoppas på att de blir bättre och bättre idag, så jag slipper ha ont. 
Annars blir de inge roligt att sitta på en buss två timmar imorron. Så jag hoppas verkligen att de hunnit blivit bättre tills dess.

Bye!

Onsdag

Roligt att vakna när de är gråt ute. Ser ut som de ska börja regna när som helst, så jag vågar inte chansa med morgonpromenaden, ute fall de börjar regna. Inge kul att gå om de regnar så man blir genom blött och bara börjar frysa och så. Hoppas på att de blir bättre väder ikväll, så jag kan ut och gå eller jogga då istället. Hoppas på de.

Annars idag blir de nog bara sitta hemma och ha tråkigt eller någe. Försöka plugga lite ska jag nog också göra, tråkigt, men måste.

Bara två dagar kvar innan jag åker ner till Delsbo till min älskling<3 Saknar honom så otroligt mycket<3


Nu ska jag käka frukost och försöka hitta på någe..



Puss hej

Tisdag

Vaknade första gången vid sex tiden i mosre av att Biffen hoppade upp i min säng med en jäkla fart, för morfar släppte in honom på mitt rum innan han åkte, så att han inte skulle stå och skälla utanför, så jag vaknade.. Men hade tur och somnade om i alla fall, vaknade andra gången vid åtta tiden, seg som bara den. Efter många om och men, så lyckas jag pallra mig upp ur sängen och klä på mig ocg ge mig ut till stallet i alla fall. Linda lillens bakben och släppa ut honom först och han var snäll och lugn för första gången jag lätt ut honom, annars brukar han ha massvis med energi. Men kan ju ha vart för att jag gick med hö e ena näven, som han var lugn också, man vet ju aldrig. Sen släppte jag ut Amarone, som är lite lättare att släppa..
När båda var ute fixade jag stallet, mockade, fixade betfor och höade. Bara vattnet som ska fixat sen och hästarna som ska in. Men är någon timme kvar tills dess. När mockningen var klar, så gick jag och Biffen ut på våran dagliga morgonpromenad, gick upp för mer än halva bakbanan, jobbigt, men skönt också..
Hemma efter promenaden käkade jag frukost och pratat lite med älsklingen och kollat på tv. Nu ska jag snart fixa lunch, blir sallad idag, mumsit.
Senare idag händer nog inte mycket heller. Plugga lite kanske, men de märks ju om de görs eller inte ;)


Nä, nu ska jag hämta posten och sen fixa käk.
Puss och kram på er!


<3

Jag älskar dig Mikael Söderman<3


Söndag

Har mockat Morrans och Lillens box, käkat frukost och nu sitter jag här. Så mycket mer händer nog inte idag heller. Inte för min del i alla fall, förutom att jag ska ta in hästarna och kvälla dom ikväll och så..

Morfar och Barbro åker till Ö-vik idag, så jag blir ensam några idag innan Lotta och Mathias kommer ikväll. Men ska bli skönt att få vara ensam ett tag.

Hoppas på att älsklingen ringer snart eller hör av sig i alla fall. SÅ jag får höra mer hur de gåt på sjukhuset och allt. + att jag saknar honom redan så otroligt mycket även fast de inte ens är en timme sedan vi pratade i telefon.


Ska fortsätta vänta och kolla om jag hittar något roligt spel på internet att spela. Så man kanske glömer tiden en stund.

Puss på min älskling<3


RSS 2.0