Nerbäddad

Ligger nu nerbäddad bredvid min lurviga älskling. Ska snart försöka sova. Skulle egentligen läst något kapitel ur svenska boken men börjar känna hur huvudvärken börjar komma, så ska försöka sova istället hade jag tänkt. Ska ta och krama om min älskling nu och somna och hoppas han ligger kvar tills jag somnat, somnar lättast och typ bäst då. Men de gör man väl alltid bredvid sin älskling eller? _______________________________________ Tänkte bara säga att jag älskar dig så otroligt mycket Micke. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Du är nit allt. Massa pussar på dig. Älskar och saknar dig!<333 Nu ska jag krama lurviga älsklingen och sova och drömma om båda mina älsklingar<3 NATTI!

Kväll

Blev några tal gjorda idag bara, mer orkade jag inte. Eller lite energi på att försöka lösa dem där jävla talen som jag inte lyckas lösa, men gav upp och gav mig på Geometrin istället som var mycket lättare dem talen jag gjorde i alla fall, som inte var så många, men tänkte fortsätta imorron igen.

Vart ut på promenad med grannen ikväll också, var skönt att komma ut en sväng.

Nu sitter jag och kollar på Top Modell, men ska ta och göra en annan sak innan jag tar och gör mig iordning för sängen vilket jag bör göra snart.

Klockan ringer kvart i sex imorron bitti, för då ska jag ringa älsklingen som kommer upp hit till Sundsvall imorron :) Längtar efter att få träffa honom. Saknar honom så.

Nu ska jag göra de jag skulle sen sova.

Natti!

Smärta...

är vad jag känner nu och jag blir inte av med den. Vet inte vad jag ska göra åt det heller. Har ont från svanken upp till nacken. Har ju vanligtvis spännings värk i ryggen vid skulderbladen och i nacken. I nacken är det nog fortfarande spänningar, men resten av ryggen då? Visst svanken är kanske pga att jag har för korta höftböjare, som jag måste vara med noga med att stretcha, men runt skulderbladen känns det inte som det är några spänningar och det har inte blivit bättre av någon massage heller. Idag har vi ståt en hel del och så och då kommer smärtan ännu mer, håller på bli tokig.

På Onsdag ska jag till skolläkaren och se vad hon säger, om hon kan säga vad det kan vara. Hoppas hon kan avgöra det och inte skickar mig vidare till någon annan läkare då blir jag tokig, om jag ens kommer gå till någon annan läkare. De är ju de jag inte vill. Men hoppas på att hon ska kan säga om det är någon inflamation eller om det fortfarande bara är spänningar. Är det spänningar bara, så vet jag vem som kommer få massera mig i helgen, fast de kommer han nog i alla fall få göra. Ska ta ett avslappnade bad i helgen också.

Någon av er läsare som har något förslag på vad man kan göra åt saken? Vill vertkligen bli av med smärtan nu!


Dagens

Humör: Varken bra eller dåligt
Plus: Har inte sett något plus än
Minus: Skolan
Kläder: Pösjeans, munktröja, linne.
Frisyr: Utsläppt (än så länge i alla fall)
Låt: Inte lyssnat på musik än, för tidigt.
Händelse:
Träning: Ingen än, kanske promenad senare, beror på plugget.
Planer: Sitta här en stund, kanske hinna plugga innan praktik poolen, sen lektion och efter det hem och plugga och fundera på packning.
Drog:
Måste: Plugga
Saknad: Filip<3
Önskan: Att jag hade pengar så jag kunde ta körkortet.
Ser fram emot: Helgen och V.10

God förmiddag!

Sovit gott i natt? Själv kunde jag inte somna igår låg och vred och vände över en timme efter att jag lagt mig och skulle försöka sova. Var tröt samtidigt som jag var pigg, funderade flera gånger på att kliva upp och sätta mig och läsa eller något, men kände inte att jag orkade. Somnade ju i alla fall till slut. Att jag inte kunde sova kanske berode på att jag inte pratat med min älskling innan jag somnade typ, ringde honom, men han mådde inge bra och orkade inte prata :( Så kan ha med de att göra, haft svårt att sova förr när jag inte fått pratat av mig med honom innan jag ska sova..

Trotsade min rädlsa i morse och duschade, även fast spindel jäveln är kvar där inne tror ja :( Men med en del väsen så känner man sig lugnare ;) Tur det bara var jag som var inne, för Morfar hade åkt till jobbet och Barbro var ute i stallet när jag gick ner och skulle duscha, annars hade dem nog funderat vad jag höll på med och skrattat bra mycket när dem fick veta. Hmm.

Sitter nu på skolan i alla fall, börjar inte fören tolv egentligen men kommer ju inte in senare som vanligt. Sen så klockan tio idag så ska vi få information från praktikpoolen så att vi kan börja söka praktik platser, är ju inte många veckor kvar innan vi ska ut på praktik nu. Hoppas man hittar något ställe man vill vara på bara och att man får vara på något ställe man vill, annars kommer praktiken i 6veckor bli väldigt uttråkande och det vill man ju inte.

Dagen kommer i alla fall att bestå av;
Skola - Praktikpoolen + Fritidsverksamhet
Plugga - Matte B (Om jag hittar någon som kan hjälpa mig så att jag förstår), Läsa Svenska boken, kolla igenom samhällsfrågorna, sen får jag se om jag orkar och hinner nå mer, kanske blir lite PA i sådana fall.

Sen får jag se om jag hinner göra något annat idag.

Vad ska ni göra idag då? Jobba? Skola? Något annat skoj?


Jävla spindlar

Trottsade min fobi och lyckades gå på toa, men sprang ut innan jag knappt var färsig kändes det som, även fast jag inte ens såg den där jävlen. Men var tvungen att springa in och hämta tandborsten och ta tandkräm sen också, men de gick fort kan jag lova. Tur är att man har handfat på rummet så var inte tvungen att springa in på toan nå mer, utan kunde gå upp till rummet och borsta tänderna och lämna borsten här istället. Men det känns som det är någon som kryper på mig hela tiden nu :( Jävla spindel jävlar, varför ska ni vara så jävla äckliga för? :(

Nu ligger Biffen på golvet och kollar på mig ungefär som ha tycker att jag ska ta och lägga mig. Så ska ta och klä av mig och krypa till kojs. Ska ringa älsklingen också, som jag har väntat på i snart fem timmar på att han ska ringa. Han skulle bara hämta tvätten sen skulle han ringa och hur kan det ta 5timmar att fixa det? Hmm. Aja, ska ta och ringa och höra vad han har för en förklaring när jag lagt mig i alla fall, sen blir det även lite Svenska (Kejsaren av Portugallien) läsning innan jag somnar.

Natti!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


Eftersom att jag väldigt sällan umgås med kompisar och så, så fick bilden bli på Biffen, för det är honom jag umgås mest med<3


Bara för jag har tråkigt

Så snodde jag denna av Jossan. Hoppas på att kunna hitta bilder, några kan nog svårt, men ska göra mitt bästa :)

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv som liten
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En till bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Söndag

Haft en bra dag?

Min har faktiskt konstigt nog vart helt okey. Jag har pluggat, städat rummet och lekt lite med Emil idag, kollat på Thintervention också.

Har gjort en av Psykologi uppgifterna, den andra tänkte jag göra också, men förstod inte hur man skulle göra den så mailade läraren och frågade, men eftersom att det är helg så kollar hon antagligen inte mailen, så jag har inte fått något svar, men hoppas på att få det imorron så kanske jag kan göra den då istället.
Har kollat igenom och renskrivit samhällsfrågorna i färg, så nu är det bara att börja plugga på frågorna. Funderar på att börja redan med det imorron eller något, även fast det är två veckor innan provet är, men då kasnke jag slipper plugga lika mycket på dem på lovet.
Gjorde ett försök på matten idag också, men det gick inte så bra. Fastnade på engång, så ska försöka ta hjälp med de imorron när jag kommer till skolan om jag hittar någon lärare som kan det. Är bara att hoppas på att Göran eller Janne är där och har tid att hjälpa mig.
Tänkte ta och läsa någon sida i svenska boken (Kejsaren av Portugallien) sen också.
KÄnns rätt bra att jag fått en del gjort, känns lugnande att jag gjorde ett rimligt mål innan jag började och klarade det, förutom matten men fastnar man så fastnar man. Skrev ju samhällsfrågorna i färg istället då, så det jämnade ju ut sig i alla fall.

Har ju hunnit städa rummet idag också. Hade tänkt ta en promenad idag också efetrsom att det inte blev någon ridning för min del :( Då Lotta var med upp. Men blev ingen promenad, blev leka lite med Emil sen gick jag in och städaklart och sen satte mig och skrev samhällen.

Hade tänkt duscha idag också, men var nyss ner på toa och såg en äckligjävla spindel, så vet inte om jag vågar nu. Hade jag inte settat på toa när jag såg den så hade jag nog hunnit döda den, men satt ju på toa och när jag var klar hade den försvunnit under tvätt maskinen. Så nu kommer ju inte jag kunna gå på toa utan att vara orolig resten av kvällen, kommer bli stress toa besök, om inte morfar eller Barbro ser den och dödar den, vilket jag hoppas att dem gör. För jag skulle behöva och vilja duscha ikväll, så att jag slipper det imorron bitti. Men får väl se hur det blir. Kan ju inte presic roför min spindel fobi :(


God Morgon

Har sovit som en stock inatt till jag blev väckt klockan sju av massa krafsande på dörren, så var bara att kliva upp och släppa in Biffen. Sen när jag väl  somnat om så börjar han skälla, sen kunde jag inte somna om. Men var väl egentligen rätt bra, för nu har jag ju mer tid på mig att hinna allt jag tänkt försöka göra idag.
Blir till att börja försöka ta tag i något plugg, sen förhoppningsvis rida och sedan städa och mer plugg. Blir väl till att försöka hinna leka lite med Emil också som kommer senare.

Men ska försöka ta tag i något nu.


Lördag

Haft en bra dag?

Min dag har beståt av att skriva upp allt pluggande jag har att göra, så att jag sedan bara kan stycka över det som är gjort och kanske känna mig lite lugnare och så efter varje sak som blir över stryckt.
Började även plugga matte, men fastnade hela tiden och så blev jag störd mitt i så jag gav upp det och tänkte försöka imorron istället. Blev störd av att dem kom och frågade om jag kunde följa med och ta in häst, så gjorde de. När jag skulle försöka igen, fastnade jag på något tal, hoppade över de och lyckades med några tal till innan jag fastnade igen, testade hoppa över, men satt ändå fast, så jag hoppas det fungerar bättre imorron istället.

Har sedan kollat på tv, lyssnat på musik, beställt korsett, pluggat körkortsteori. Pratat med älsklingen och så.

Nu ligger jag i sängen och ska snart lägga ifrån mig datorn för att sova. Ska försöka komma upp tidigare imorron. Förhoppningsvis kan jag rida imorron också, då Anneli ska köra eller rida lillen, så kan jag ta Amarone :) Om det inte blir så att Lotta åker upp också, men det tror jag inte.
Morgon dagen kommer annars bestå av plugg, försöka få så mycket som möjligt gjort. Skriva packlista, så det blir lätt att packa till väskan och så måste jag städa rummet. Eller plocka undan lite kläder och sen dammsuga.

Nu ska jag kolla om de är något bra på tvn annars blir det film och sedan sova.

Natti natti!

Vill vakna åtta igen

God förmiddag!

Har vart vaken ca en timme nu, sover hur länge som helst, förstår inte varför. Vill ha tillbaka den helgerna jag vaknade åtta på morgonen. Hoppas dem kommer tillbaka snart.

Idag ska jag försöka plugga, för jag måste. Ska nog även börja fundera på vad som ska med nästa helg när jag åker till Micke och sedan vidare till Söderhamn för att ta körlektioner och lite sådant och efter att vart där fem dagar så åker jag tillbaka till Micke igen. Längtar, behöver få slippa sitta i skolbänken ett tag, men kommer inte bli mindre pluggande för det, ska ju plugga körkort, sen massa skolarbeten. Men får väl försöka palla det..

Ska försöka ta tag i något plugg nu.

Ha en bra dag!

OKey kväll

Haft en trevlig kväll?

Min har vart helt okey, suttit nere med morfar och barbro och druckit vin och umgåts med dem. Har kollat på Let's Dance och så också.

Ligger nu i sängen med biffen bredvid mig som alltid, hur skulle jag klara mig utan honom? Känns väldigt toomt i sängen när han inte sover bredvid mig eller om min älskling inte sover bredvid mig. Tråkigt att sova själv. Men som tur har jag ju Biffen här när jag inte kan sova bredvid min älskling..

Men mina ögon går snart i kors, så ska släcka ner nu.

Natti!

Nu är det helg!

Har nyss kommit hem från skolan och banken och så. VAr först i skolan och hade en lektion. Sedan skulle det vart en lektion till, som tydligen inte blev av. Så ringde till morfar och han kom och hämtade mig tidigare, var till banken och fick veta att han egentligen inte behövt vara med. Hmm, de är ju bra att dem säger olika. Men idkortet är bestält nu i alla fall.

Åkte sedan till morfars jobb och så, sen iväg och handla lite snabbt och nu har vi kommit hem och jag sitter här. Tänkte jag skulle försöka plugga lite granna, så jag har gjort lite matte i alla fall. Ska göra klart Blandade uppgifterna för kapitlet i alla fall, så kan jag känna mig lite lugn ikväll i alla fall :)

Funderar på om man kankse ska dricka något glas vin ikväll också. Skulle vara gott, men vet inte. Får se hur jag gör. Blir god mat låter det som i alla fall (Y)

LEEEEEEEEEEESSSSSSSS

Blir bara mer och mer less på denna jävla skola. Nu har vi tydligen ingen lektion heller idag. Har sett tre stycken här, men ingen lärare. De känns ju bra, NEJ. Blir så less på att man aldrig får reda på något här. Undra om vi ens har lektion på måndag då. För jag får damp om jag åker in på måndag och så visar det sig att vi inte har någon lektion...

Sitter här vid datorn och har tråkigt nu i alla fall, ska väl räkna lite mer matte snart, så kanske jag slipper göra så mycket matte när jag kommer hem. Väntar på att morfar ska komma in till stan också så att vi kan gå på banken. Han skulle bara äta så skulle han komma sen, så tar väl ca en timme innan han är här då eftersom att det även tar en halvtimme att åka till stan hemifrån oss.

Ska kolla lite bloggar nu, sen räkna matte.

Torsdag

God kväll!

Har ni haft en bra dag?

Min dag har betåt av att jag vaknade och gick ner och kollade hur kallt det var ute och ville genast lägga mig och somna om och vakna när det var +grader, för det var -27 här när jag vaknade :( Inge vatten hade vi heller. uscha, ingen bra start på dagen kan jag ju lova i alla fall.
Tog bussen till skolan. Gick till skolsköterskan det färsta jag gjorde så jag hade de gjjort, men blev skickad till skolläkaren eller fick tid till henne på onsdag, så de är väl bara att fortsätta försöka ignorera smärtan så mycket som möjligt då.

Efter det hade jag Hälsopedagogik, sen lunch och var til banken,  men kunde jag fixa legg själv tro? Nej, så Morfar ska följa med mig imorron och intyga att jag är jag. Hade efter det hälsopedagogik igen och skulle efter det sätta mig och plugga matte på mitt hål, men blev det nå pluggande tro? Nej, var så trött så somnade över böckerna, bra va? Eller inte kankse. Hade Psykologi efter at jag sivit ett tag, men gick tidigare för att hinna med bussen ända hem.

När jag kom hem hade morfar redan kommit också :D Skönt att ha honom hemma igen! Så blev att umgås med morfar och Barbro när jag kom hem. Käkade och har suttit och pratat en massa. Skulle ha pluggat, men blev inte så. Undantag för att morfar kom hem.

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Ska ringa älsklingen först bara, sen sova.

Imorron är det fredag och helg, ser jag framemot. Är bara en vecka kvar innan jag får träffa min älskling då också. Längtar som tusan!

Natti!

Onsdag

Skrev inge igår pga att jag var hos Lotta och orkade inte skriva via telefon eller jag hade ingentid. Men de hände inte så mycket. Var på Nolia mässan och fick lite papper och så om olika skolor och utbildningar, sen hem till Lotta och plugga en massa. Efter det träning och sen sova.

Idag har jag haft två lektioner, först specialidrott, satt på en cykel hela tiden oga att mina rygg inte är nå bra alls :(. Åkte sedan upp till judon och satte mig där och pluggade tills min idrottslektino började, jag skulle ha en judo lektion. Åkte sedan ner till Navet för att vänta på bussen, när det var ca 20-30min kvar fick jag sms av Lotta att hon skulle upp till oss, så jag kunde åka med henne. När jag kom hem var jag lite med Emil sen började jag plugga lite och har suttit och pratat massa medälsklingen och sedan skrivit rent dem frågor jag kunnat svara på och mailat läraren. Ska nu ner och göra mig iordning för sängen och sedan sova.

Imorron är det skola och plugg som vanligt. Ska även försöka gå till skolsköterskan och kolla ryggen. Morfar kommer hem imorron också :D Längtar. Nästan två månader sedan man träffade honom sist nu. Så ska bli kul att träffa honom igen. Men nu slås mina ögonlock snart ihop så säger;

God natt!

Måndag

Har försökt plugga en del, fick några mattetal gjorda mycket mer blev det inte. Har ingen ork eller koncentration. Försvinner bara in i mina egena tankar, fattar inte varför. allting känns bara fel.

Ska ta och gör mig iorning för sängen och sen ring aälsklingen och efter det blir det nog till att sova.

Så säger God Natt nu tänker jag..


Natti!!

Hemma igen

Nu är jag hemma igen och det är så skönt, kan jag lova er.

Dagen började med att jag vaknade av att mn bror höll på sjunga samtidigt som han gjorde sig iordning för att gå till skolan. Sov alltså hemma hos mamma och pappa inatt eftersom att vi kom hem så sent igår så jag hann inte med något tåg hem. Så delade säng med min yngsta lillebror inatt. Men att sova i hans rum en skoldag var inte så lyckat när han sjunger bär han gör sig iorning till skolan, för han är ju så fjollig att han plattar håret och allting sånt varje dag, är vä bara att vänta på att han ska börja sminka sig snart också. HAhha..

Låg och halvsov samtidigt som jag hörde hans sång när han gått så klev jag upp för klockan var åtta. Hade gärna sovit längre men kunde inte. Klev upp och käkade frukost med mamma och pappa och klädde sedan på mig och packade iordning allting. Fick sedan skjuts av pappa till resecentrum.

Fick vänta på tåget ca en halv timme innan det kom. På tåget försökte jag plugga lite matte, men gick inte så bra. Fick jätteont i huvudet :( Så ringde min älskling och pratade med honom istället tills jag kom fram till Sundsvall.
Skulle egentligen ha gått till skolan, men pga huvudvärken, så orkade jag inte det. Ringde och sjukanmälde mig istället och tog kvart i ett bussen till Matfors, gick på Dannes och käkade hamburgare och väntade på 14.10 tåget hem. Pratade lite med älsklingen under tiden också.

Bussen var i tid så släppade med mig mina tre väskor och tog bussen ända hem och det kände väldigt skönt att komma innanför dörren hemma och bli möt av en överlycklig Biffen :)

Tog in hästarna och har packat upp väskorna och nästan packat hela väskan inför imorron när jag ska sova hos Lotta, för att komma i tid till skolan på Onsdag morgon.

Ska försöka plugga lite har jag tänkt, men det känns inte som mitt huvud har sådan stor lust med det. Skulle behöva ta treo, men svårt när vårat vatten har frysit. Men måste försöka plugga lite i alla fall eftersom att jag inte pluggar något i helgen pga tävlingen. Så kommer det bli massa plugg denna vecka istället. SUCK. HAr samhällsprov näta vecka igen också, så måste hinna göra alla dem frågorna också..

Men ska försöka ta tag i lite plugga nu..


JSM =helvete

JSM över för denna gång och aldrig mer kommer man kunna vara med där igen. Är ju sista års junior så det var sista chansen att ta medalj på sm som junior. Men resultatet blev ett helvete för min del. Gjorde bort mig totalt. Klappade fast jag inte borde, blev kastade av klantigthet med mera. Försökte typ inte ens grepa. Fattar inte vad jag höll på med. Så är jäkligt arg, sur och besviken på mig själv kan jag ju lova. Men för tillfället försöker jag att inte tänka så mycket på det. Så ska inte skriva så mycket mer om det. Men vi körde 2pooler om tre och dem två jag möte gick sedan finalen. Så hade dem bästa i min pool, men borde ha gjort bättre matcher i alla fall! Klubben kommer hem med ett JSM guld genom Lucas i alla fall och det är ju toppen. Grattis Lucas. Sitter nu i bilen på väg hemåt. Ska stanna och käka någonstans på vägen också, så man får i sig någon mat. Har bara käkat frukost idag också. För någon snodde min sallad jag skulle ha idag. Sen var jag inte så hungrig efter stor förlusten heller. Efter vi käkat är det raka spåret mot Söderhamn i alla fall. Ska bli skönt att sova lite. Ska kolla tåg sen också och hoppas på att det går ett bra senare tåg, så jag slipper kliva upp fyra. Men nu börjar mitt huvudvärka ännu mer så ska försöka kolla på vägen så kanske det går över lite. Sen ska jag även köpa så jag har vatten i bilen. Kan ju ha med det att göra också. Får se om jag uppdateras något senare annars får ni ha en toppen kväll!

Max

Sitter på max med Eddie och Alex och har ätit. Resten for på Kina. Ville egentligen ha sallad men eftersom att alla antingen skulle gå på Kina eller max så blev det max för mig eftersom att jag inte är så jätte förtjust i Kina mat. Går bra ibland, men var inte alls sugen på det idag och hade ingen lust att sitta själv och käka. Så blev det max. Så har käkat ett maxmål nu och en max glass. Så min mage mår inte speciellt bra nu. Men men. Tills imorgon bör dem vara bra igen i alla fall. väntar på att dem andra ska bli klar så vi kan bli hämtade och åka till vandrarhemmet och lägga sig och vila, kanske läsa lite innan man ska sova. Skulle egentligen vilja sova nu. Men då vaknar man väl jätte tidigt imorgon eller någon gång senare och inte kan sova och de vill jag ju inte. Vill vara pigg och glad och peppad imorgon. För har verkligen sett fram emot denna tävling väldigt mycket och känner och rätt så peppad nu också och hoppas på att vara de imorgon också! Ska försök vara lite social med grabbarna nu och kanske försöka få tag på älsklingen. Trevlig kväll alla!

Första Tävlingsdagen klar!

Ja, då var första Tävlingsdagen slutförd då. Klubben fick ett silver genom Lucas och ett brons genom Sofi. Ett stort grattis till dem! Tyvärr blev Sofi skadad också. Så hon haltar runt nu. Hon vred till knät igen. Men det är bara att hoppas på att det blir bättre. Hon ska opereras om två veckor också för en annan skada i knät. Man kan ju säga att det var tur i oturen att det i alla fall var samma knä. Så hon inte hade gjort illa det andra och haft problem med båda. Nu ligger jag i sängen på vandrar hemmet och vilar lite. Ska om en stund åka till invägningen och sen ska vi åka och käka. Jag har inga vikt problem men har ändå inte käkat sen frukosten. Blir alltid så när det är tävling. Men men, bara jag kommer ihåg att äta riktigt under min egen Tävlingsdag som är imorgon. Så jag inte blir trött och inte orkar något för att jag inte käkat. Efter vi käkat och så blir det nog bara att ta de lugnt på rummen och sedan tidig kväll. Nu ska jag fixa en sak sen ringa min underbara älskling som jag saknar så fruktansvärt mycket.

Tävlingsdag

God morgon bloggen! Idag är det lördag och det innebär Tävlingsdag för ungdomarna. Vi har käkat frukost vilat en stund och är nu på väg till Tävlingshallen så att ungdomarna kan börja värma upp. Tävling är inte fören klockan tio. Men halv tio är invigning av SM, så blir national sången då och så ska dem väl hälsa alla välkomna och så. Efter dem startar tävlingen. Själv idag ska jag försöka peppa inför imorgon och så ska jag fota lite. Nu är vi framme i hallen. Men uppdateras senare.

Bilkö

Då har vi kommit till Stockholm då. Eller vi har vart här ett tag men har suttit i bilköer ett bra tag, men hoppas på att slippa fler sådana nu. Men man vet ju aldrig när det gäller Stockholm. Ser för tillfället bra ut i alla fall. Skönt de. Enligt gpsen är vi framme vid invägningen 17.42 . Om det inte händer något efter vägen vill säga. Är två av killarna som har vikt problem, så kan bli så att dem kommer få basta om dem har otur. Är bara dem två som har riktigt vikt problem tror ja. Dem andra låg inte så mycket över tror ja. Så de är ju bra :-). Här i Stockholm har det börjat snöat nu också. Hoppas det inte snöar i Norrköping. Men de lär det väl säkert göra. Börjar bli trött och få ont i huvudet också. Inge bra. Ändå dricker jag vatten. Så vet inte vad som är fel. Men jag hoppas att det går över snart. Men huvudvärken kan bero på nack och ryggvärken också. Var dum nog att inte ta med mig nå treo men kanske går att köpa på någon affär som vi stannar på. De märks väl. Vad ska ni göra i helgen då? Något roligt?

Fredag

Hej alla glada. bloggen fungerar på mobilen. Så har jag tillräkligt med pengar på mobilen så kommer uppdatering komma i helgen. Bra va? Dagen har bestått av att träffa Emelie. Fick födelsedagspresent av henne också. En söt liten nalle. Kommer bild på den i helgen eller när jag kommit hem på måndag kväll. Blev även bjuden på lunch av henne. Sallad, tack så mycket vännen. Fick skjuts av hennes kille till resecentrum där jag och dem andra från klubben skulle samlas för att åka till Norrköping på ungdoms och junior SM. Ungdomarna tävlar i morgon så dem har invägning ikväll och juniorerna imorgon kväll. Så morgon dagen består för mig att kolla på tävling och peppa inför söndagen då jag själv ska tävla. Dagen kommer bestå av flera timmar buss resa nu i alla fall. Sen invägning för ungdomarna och sedan käka. Efter de blir det nog bara att ta det lugnt på rummen. Jag ska även försöka plugga lite körkortsteori under resan också. Skulle plugga skolarbeten egentligen också men valde att inte försöka tänka så mycket på de och sen ta tag i det på måndag igen när jag kommer hem. Men ska ta och ringa Micke en sväng nu. Sen ska jag nog läsa lite. Trevlig helg!

Torsdag

Sitter i skolan och haft två lektioner Hälsopedagogik, ska snart ta och bege mig mot tågstationen och sitta där till klockan blir 14.42 då mitt tåg mot Söderhamn går. LÄngtar.

När jag kommer dit ska jag och pappa antahligen åka och fixa idfoto och sen till banken för att fixa idkort till mig. Så att jag kan fortsätta köra och förhoppningsvis kankse ta körkortet snart. Sen gör det ju att jag kan gå ut på krogen utan att vara orolig att bli stoppad för ett ogiltligt idkort också ;)
Efter det får jag se om jag stannar i stan eller följer med pappa hem till dem. Sen ikväll blir det ett härligt träningspass med härliga Söderhamnare, det ser jag framemot.

Men ska gå till stationen redan nu tror ja eller snart i alla fall. Kan sitta där och h atråkigt istället för här på skolan. Är lika tråkigt i alla fall ju så..

Får se om jag skriver nå senare. Annars får ni ha en toppenhelg!

Puss och kram!

Onsdag

Dagen började med specialidrott, kände mig trött och seg och svag så kändes inte så bra, men körde igenom kroppen lite i alla fall. Efter specialidrottern hade jag hål fram till tolv, så satte mig på Sporthallen och pluggade Matte B, kom en bit, kändes rätt bra. Hade sedan efter dem två timmars långa hållet, idrott och vi hade brottning, hehe, jisses säger jag vara. Gnälliga tjejer när det gäller acrobatic kan jag lova. Annars var det väl helt okey. Efter idrotten hade vi Samhällskunskap, lika tråkigt som vanligt.

Gick tidigare från samhällen för att hinna med tre bussen, så jag slapp komma hem halv sex. När jag kom hem började jag packa och sen har jag pluggat matte igen och kollat på Glee. Har nyss duschat och ska lägga mig i sängen och prata med älsklingen och sedan läsa lite.

Imorron är det skola och sen far jag till Söderhamn. Ska träna med mina klubbkamrater och sedan sover jag hos mamma och pappa.
Fredag ska jag träffa Emelie och sen åker klubben til Norrköping för att ungdomarna ska väga in på kvällen.
Lördag är det USM och invägning för juniroerna, vilket betyder att jag ska väga in.
Söndag är det JSM. Jag ska tävla. Hoppas det går bra!

Så kanske inte blir så mycket skriva fören på måndag. Ska testa om jag kan blogga genom mobilen, men är inte säker på att det går. Men har jag tur så. I så fall får ni uppdatering om hur det går och så.. Synd att det är så dyrt att sufta på mobilen bara :/

Men ska ta och kolla lite saker, sen sova..

Natti!

R.I.P Filip<3

Idag är det ett år sedan vi tog bort Filip, för han mådde inge bra. Han kunde knappt gå, hörde knappt något heller, han mådde verkligen inte bra. Hela han var hängig :( Så vi valde att ta bort honom och idag är det exat ett år sedan han försvann från oss. Försvann upp till himlen för att bevaka oss därifrån.

Jag vet att han är här med oss idag också. Jag känner av dig gubben. Ibland är det jobbigt, men ibland känns det bra att ha dig så nära, fast du känns så långt bort. Jag önskar du kunde vara här än idag men utan din smärta. Kunde jag så skulle jag göra allt för att få dig tillbaka, men det går inte. Men att veta att du är här med oss ändå är ändå en lättnad av något slag även fast man inte kan känna dig på samma sätta eller krama om dig.

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Inte en sekund utan att du finns i mitt hjärta. För du finns med mig, inombords, för du har en stor plats i mitt hjärta. Jag älskar dig gubben och kommer alltid göra. Du kommer alltid finnas i mina tankar och mitt hjärta. Det kan ingen ändra på.


Saknaden är stor efter dig gubben!

Jag älskar dig, Filip!<3

Hoppas du har det bra där uppe!
Vila i frid gubben!<3

Tisdag

Dagen har betsåt av skola, Psykologi A, Svenska B och Samhällskunaksp A, inte speciellt roliga lektionern eller Psykologin är helt okey, men är mycket samma som vi redan gått igenom på BF kurserna, så det blir lite tråkigt. Fick veta hur det gick på Samhällsprovet vi gjorde förra veckan och även Psykologi läxförhöret. Samhällen fick jag G på och klarade även läxförhöret i Psykologi och då hade jag knappt plugga på Psykologin något, så är rätt nöjd ändå må jag säga.

Efter skolan tog jag buss hem till Lotta som vanligt på Tisdagar och gick en sväng med Sluggo. Satte mig sen och pluggade matte, fick några tal gjorda i alla fall. Käkade och sen kom Lotta hem, satt och pratade med henne fram tills att det var dags att byta om och ta bussen till Judon. Tänkte gå, men eftersom att det är så kallt och mit lår inte är så helt så valde jag att ta bussen, för annars skulle jag nog ha ännu ondare i benet än vad jag redan hade.

Träningen gick bra i alla fall. Skönt var det också, hoppas det känns lika bra på tävlingen på Söndag bara också.  Vart med på alla Randoribyten utom ett där jag vilade för att få tillbaka andingen riktigt, hade säkert klarat av att köra, men vill inte köra förhårt, mot andningen, bättre att hoppa ett byte istället då.
Men huvudsaken är ju att allt kändes bra och det gjorde det, bättre än jag hade trott :)

Efter träningen körde jag hem till Lotta gick lika bra som alltid, börjar lära mig vägen hit nu ;) Har duschat och ska snart ta och borsta tänderna och sen sätta mig i soffan och vänta på att Lotta och Mathias ska lägga sig så att jag också kan krypa ner och sova. Fast jag ska ringa min älskling först innan jag ska sova, men efter jag pratat med honom så ska jag sova. Gäsp. Hoppas jag somnar fort ikväll och inte ligger och tänker för mycket bara.

Min rygg gör fruktansvärt ont också, ändå trök min tränare ut den, men det hjälpte ju inte. Suck. Hoppas den inte är värre imorron bara.

Jo, mina klubbkompisar från Söderhamn var här uppe och tränade idag också :) Kul att träffa dem igen. Tillhör fortfarande Söderhamn och kommer fortsätta vara Söderhamnare så länge jag tränar Judo, även fast jag inte tränar där så ofta. Men blir kanske att jag kommer tillbaka helt och hållet till den klubben och tränar där varje träningen igen, vem vet.
På Torsdag kommer jag vara där nere och träna med dem i alla fall, det ser jag framemot.

Nu ska jag borsta tänderna och sen sätta mig i soffan.

God Natt!
Dröm sött!


<3

Det har varit stunder som vart jobbiga.
Stunder som vart bättre.
Men ingen stund har gjort att jag glömt dig eller den tid jag fick med dig.
Ett helt år har gått nu,sen du togs från oss.
Det har varit ett år av tårar,av saknad efter dig.
Men med en känsla & hopp om att du har det bättre där än du hade med oss,den sista tiden.
Du finns i mina tankar varje dag.
Du finns i mitt hjärta varje sekund.
Jag älskar dig gubben!
Vila i frid♥


3klara

Nu har jag gjort klart Hälsopedagogiken och har även gjort klart två Psykologi uppgiter som jag låg efter med och lämnat in de, så nu har jag bara en Psykologi uppgift kvar att göra sen är jag ikapp igen, men den får jag ta och göra imorron, orkar inte nu.

Har läst lite i körkortsboken också. Så har fått en del pluggande gjort idag, hoppas på att hinna få en dle gjort imorron också.

Ska plugga lite körkortsteori till sen ska jag ta och ringa min älskling och prata med honom ett tag, hoppas han är på bättre humör bara och sen ska jag sova.

Hoppas ni haft en bra alla <3 dag!

P.S Micke Söderman, jag älskar dig så otroligt mycket. Jag längtar till jag får träffa dig nästa gång, är så himla jobbigt att vara utan dig. Du är min kärlek, mitt hjärta, mitt allt. Jag älskar dig!<3


Äntligen

hemma från skolan. Efter att ha vart i skolan och inte haft en enda lektion. Har suttit och pluggat lite istället i alla fall. Hann göra en kladd på hur jag ska göra Power Pointen till Hälsopedagogiken och har även hunnit en hel del matte tal.

Hade jag haft bättre koncentrations förmåga i skolan, så hade jag nog hunnit göra mer än det eller i alla fall fler matte tal eller hunnit börja med något annat innan jag fick tag på Göran som hjälpte mig förstå matten. Men kan man inte koncentrera sig så är det svårt.

Ska sätta mig och plugga nu i alla fall fram tills vi ska käka, sen blir det fortsatt plugg efter det fram till att klockan blir åtta i alla fall då Top Model är, men slutar väl med att jag pluggar samtidigt och missar halva programmet..

Ska försöka hinna med att göra;
- Hälsopedagogiken -Power Pointen.
- Fler matte tal.
- Psykologin.
- Leta lekar.

Hoppas på att hinna en del. Så ska ta tag i det nu.

Ha en trevlig kväll!

Börjar bli

j***igt less på denna j**la skola nu. Tror det är tredje gången efter jul jag åker in till skolan på en måndag och så visar det sig att vi inte har någon lektion alls. F**n vad less jag blir.. Kan man aldrig få veta något i för väg någon gång? Så kan man sitta hemma och plugga eller göra någo vettigare än att bara sitta på skolan och vänta. får inte lika mycket plugg gjort på skolan som jag kan få hemma, eftersom att jag bara är stressad i skolan hela tiden. Hemma känner jag mig lite lugnare i alla fall.

Men får väl sätta mig och försöka plugga lite granna då och hoppas på att det går bra och att jag kommer någon vart. Så kanske jag inte har så mycket att göra när jag kommer hem eller är det någonsin lugnt med pluggandet? Nä, tror inte de. Men kan ju hoppas lite..

Ska sätta mig i ett grupp rum och försöka nu i alla fall.


Hoppas eran dag är bättre än min!

Skolan

Sitter i skolan och har skrivit ut lite papper, ska snart sätta mig och plugga lite. Skriva vad som ska vara med på Power Potinen och lite sådana saker så de går fort att göra den när jag kommer hem, kanske börja med Pyskologin också. Försöka hitta någon som kan hjälpa mig med MaB måste jag också göra. Annars måste jag sätta mig och försöka nöta in och lära mig själv, för jag måste börja plugga på matten om jag ska ha någon chans att klara prövningen. Så hittar jag ingen som kan hjälpa mig idag måste jag försöka nöta själv på något sett och försöka lära mig själv samtidigt som jag letar någon. Men inte så lätt att lära sig själv, när jag knappt klarade dem första talen sist jag satte mig och skulle försöka själv... Men men är bara att försöka då..

Är hur kallt som helst ute också. -23grader var de när jag vaknade. Höll på försova mig imorse också, så dagen började inte så bra. Sen var bussen försenad också, så man fick stå ute i kylan ännu längre suck. Hoppas dagen fortsätter åt bättre håll i alla fall. Men kommer väl få gnäll ifrån läraren också, så den kommer väl inte bli nå bättre.

Men ska ta tag i lite plugg nu, så har jag mindre att göra när jag kommer hem. Förhoppningsvis i alla fall...

Dags att göra kväller

Nu är texten till Hälsopedagogik uppgiften klar i alla fall. Ska göra Powe Pointen imorron tänkte jag. Men känns som en liten lättnad att inte ha så mycket kvar att göra på den i alla fall. Men lekarna som jag också slulle ha planerat idag har jag inte gjort, så får säga till min lärare att vi får ta de en annan måndag för jag pallar inte imorron. Han blir väl sur som vanligt, men kan inte ro för det, pallar inte at sitta uppe halva natten och försöka hitta några lekar att köra med dem. Måste ha längre tid på mig. Annars kommer stressen bli ännu högre än vad den redan är.

Men ska ta och krypa ner i sängen och ringa älsklingen nu har jag tänkt och sedan kanske läsa lite innan jag ska sova.

God natt!


Städningen klar (Y)

Har städat rummet, földe sedan upp till Lars för att ta in hästarna. Tog in hästarna här hemma när jag kom hem, för Barbro körde hem Anneli och Emil. Har plockat undan madrassen och Emils leksaker och så nere och dammsugit hela nedervåningen, så nu har Barbro bara några små saker hon behöver göra när hon kommer hem. Typ plocka undan lite på bänken, som hon säkert kommer göra, resten är gjort. Känner mig så snäll :)

Sitter nu med datorn i knät framför tvn, har ätitfrysta hallon och druckit grönt te. Kollar på Thintervention och försöker plugga, har börjar med lite på framsidan, efter programmet ska jag sätta mig och försöka skriva all information till Hälsopedagogiken. Börjar göra klar den, för den ska vara inne på torsdag. Lekarna kan jag skjuta på någon vecka, om det blir för jobbigt med redovisningar. Känns nästan som det är bättre att skjuta på det en vecka, så har jag mer tid på mig att hitta lekar. Slipper känna presen också. Får se hur jag gör. Hur långt jag hinner på Hälsopedagogiken och allt också.

Ska fortsätta skriva nu.


Grattis!

Ett stort Grattis till min vän Emelie som blir 18år idag!
Grattis gumman!
Hoppas du får en bra dag!


God Morgon

Sovit gott?

Låg vaken för att smsa min vän som fyller år idag ja. Skickade smset tolv, sen stängde jag av datorn för att sova.. Låg och mös med biffen ett tag, men han hoppade ner efter en stund. Vände mig om och slulle försöka sova, men gick inge bra. Tills jag började fundera på att starta upp datorn för att plugga eftersom att jag ändå inte kunde sova. Men då somnade jag typ på en gång eller nä efter en stund i alla fall. Hade legat och funderat på skolan och så en bra stund innan tankarna att börja plugga kom. Men de är väl som de är.

Är tyst i hela huset nu typ. Emil och Barbro ligger fortfarande och sover tror ja, för jag har inte hört dem något. Anneli är och jobbar. Jag ligger i sängen med datorn i knät. ska snart ner och käka frulle sedan plocka på rummet och dammsuga. Efter det blir de till att plugga. Måste verkligen göra de.

Så dagen kommer bestå av;
-Städning och dammsugning av rummet.
- Göra Hälsopedagogiken
- Hitta lekar till imorron (ska leka med BF10), om jag pallar.
- Försöka mig på MaB igen.

Hur mycket av det tror ni at jag kommer göra?
Hoppas på allt, men får väl se.

Nu frulle.

Sova kanske?

Man kanske skulle fundera på att lägga sig och sova eller ligger gör jag redan. För jag har bäddat ner mig under täcket, men med datorn iknätt. HAr nyss lagt på med min älskling, inte kul att behöva göra de varje kväll. :( Önskar jag kunde träffa honom oftare.

Kvällen blev inte som planerat i alla fall. Men de är väl som det är. Så har suttut och haft jätte tråkigt hela kvällen. Biffen ligger i min fotända, som vanligt nu. Ska försöka sova snart jag också. Men tänkte vänta till klockan blir tolv och jag hinner skicka sms till Emelie som fyller år. Är ju bara 20min tills dess också, så de är ju inte så lång tid. Hoppas den tiden går fort bara.

Ska kolla runt lite nu, sen smsa henne, sen sova.

Imorron är det plugg och städning som gäller!

God natt!


Hoppas

Var skönt med en dusch. Nu sitter jag i köket och väntar på man typ. Barbro håller på med den i alla fall. Så blir dukning snart. fläskfile och pommes blir det idag. Gott gott, hoppas jag på i alla fall.

Resten av kvällen vet jag inte hur den blir. Ska dem kolla på melodifestivalen vet inte jag vad jag gör. SÄtter mig och pluggar kanske? Tycker det programmet är väldigt tråkigt i alla fall, så vill inte se det. Men kan ju bli att man hamnar där för man abslolut inte har något annat att göra eller för man har så tråkigt i alla fall. Men får se. Hoppas inte dem ska kolla på Melodifestivalen i alla fall.

Är kaos i mitt huvud just nu också. Ingenting blir som jag vill eller tänker. Är för mycket tankar och jag orkar inte höra vissa saker mycket till. Vet inte någonting. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ säger jag bara. Kan man inte få gå i ide som Björnarna gör??

Saknar min älskling så otroligt mycket också. Han skulle ha kommit i helgen men blev inte så. KOmmer dröja tre veckor till ungefär innan jag får träffa honom. Träffade honom i Onsdags en timme typ sen var jag tvungen att gå :( Vet inte hur jag ska klara mig utan honom så många veckor till, det är tillräkligt jobbigt redan :'( VILL HA HONOM HÄR MED MIG!!!

JAG ÄLSKAR DEJ MIN UNDERBARA MIKAEL SÖDERMAN! Du är mitt ALLT!!
Puss på dej!!!



härlig promenad!

Var väldigt skönt med en timmes promenad och sen ta in hästarna. Har nyss ätit korv med bröd och ska nu försöka plugga lite. I alla fall leta sidor med information och spara dem så jag vet vart jag ska leta när jag ska börja skriva sen.

Börja leta nu!


Lördag

Vaknade av Biffen vid kvart över nio idag. Min dörr var lite öppen och han satt med tasen och dunkade på den, så det lät väldigt mycket. kändes lite som han gjorde det för att jävlas för han hade kunnat komma in om han velat och ansträngt sig lite. När han kom in så hoppade han fort upp i sängen och var jättegosig, men jag orkade inte ligga kvar, för jag måsta på toa sen orkade jag inte gå upp och lägga mig igen. Käkade frulle och satt nere med Emil istället, fast han vill inte vara så mycket med mig, men kanske vill det senare istället :)

Ska om en stund ta och dricka grönt te och sedan byta om, sedan börja promenera mot Norrhassel, där vi senasre ska ta in hästarna. Men tänkte att jag skulle börja gå en, en och en halv timme i förväg så får dem plocka upp mig när dem åker. Så får jag en liten promenad också idag på en timme i alla fall, kan jag behöva.

När vi kommit hem, när vi fått in hästarna och så. Så ska jag ta tag i lite pluggande. Måste verkligen göra det, så jag kan få lite lugn och ro senare ikväll kanske och slippa stressen så mycket i skolan kanske.  Så blir att försöka skriva klart Hälsopadagogiken och sedan leta lekar att leka med BF10 på måndag. Vill inte, men måste göra det för att få betyg i Lili kursen. Men kommer bli jobbigt..

Aja, nu grön te sen byta om.


Sova?

Har eran kväll vart bra?

Min kväll har mest beståt av att lyssna på en unge som inte ville sova. Nä, men känns lite som de. För Emil ville inte alls sova ikväll. Men men, sådana däea småa saker är väl så ibland.
Spelat yatzy med BArbro medans Anneli la Emil också, jag vann en omgång och hon en. Så det hade ju kunnat gå sämre.

Ligger i sängen och kollar på film nu med Biffen i fotändan ska försöka lura upp honom hit till mig så jag kan krama om honom sen och bara mysa, behöver verkligen de och eftersom att Micke inte kom idag, så måste jag ju ta Biffen istället. Har honom varje natt annars också typ, men ändå. Fast den här veckan har vart jobbig, för jag har bara kramats med Biffen två nätter och två nätter har jag sovit hos Lotta och Mathias och då har jainte kunnat kramats med honom, vilket jag skulle behöva varje natt egentligen. Men jag har överlevt i alla fall. Huvudsaken det eller?


Ska ta och kolla lite saker nu, sen ska jag sova. Imorron blir det plugg och leka med Emil. För det blev ju inget plugg idag, för det är ju inte det lättaste att plugga när det är en ett åring här hemma, som är mycket roligare att leka med ;) Min lilla älskade "kusin". Men hoppas på att kunna plugga imorron.

Hade tänkt lägga ut lite bilder idag också, men orkar inte göra det nu. Får göra det när jag vakna istället.

Men nu sova.

God natt och sov så sött!

Go midda!

Har ätit förrät och varmrätt Gott var det :) Nu blir det nig snart att sätta sig framför tvn och kolla på Let's Dance med en skål frysta hallon i knä och ett glas vin i handen kanske ;) Blir kanske att färga Annelis hår ikäll ocksåm annars imorron på dagen någon gång.

Men vad gör ni andra ikväll då? Ute och röjer? :)

Fredag

Blev lite små strul och sådant igår. Skulle hem efter träningen, men eftersom att det var snöstorm, så snöade BAarbro inne och jag kom inte hem. Fick sova hos Lotta och Mathias istället. Så kunde inte sitta vid datorn något, vilket betydde att jag inte kunde skriva något igår kväll synd nog.

Blev hemma från skolan idag också pga vissa saker. Så blev väckt av Lotta imorse och sedan åkte vi hem och jag har lekt med Emil skulle plugga, men det blev inte så. För jag har bara lekt massa med Emil hittills. Tog ner datorn och läxorna för att kunna plugga, när Emil skulle sova. Men blev att starta youtube och spela barnmusik och filmsnuttar för Emil istället, tills han somnade och sov fem minuter och sedan vaknade igen. Spelade mer medan han åt. Han tyckte det var väldigt roligt.  Men nu är han nere på golvet och leker.

Kanske skan försöka få något skoarbete gjort då. Men kom på att jag glömt Psykologi boken i skolan, så kan inte göra några Psykologiarbeten, lite jobbigt. Hade hoppats på att hinna bli klar med de i helgen, men blev tydligen inte så då. Ska sätta mig med Hälsopedagogiken i alla fall så den blir klar.

Dags att sätta fart.

Anneli och Emil blir kvar här hela helgen. Så blir mys och lek med Emil hela helgen också :) Hoppas på att jag klarar att plugga ändå. Men blir ofta att man leker med Emil istället, för de är mycket roligare ;)

Blir god mat och trevlig sällskap i kväll alltså då :)

Men nu plugg!

Hur irriterad kan man vara?

Sitter på skolan och har hälsopedagogik nu. Går inge bra, för jag vet inte vad jag ska skriva om. Tydligen lät det inge bra att skriva om mitt favorit intresse som är judo. Han ger massa konstiga förslag som att jag ska visa parövnigar typ när man klättrar på varandra och sådant :O Hur tänker han? Ingen klarar av att stå för mig här på skolan, sen är det ingen som jag skulle våga göra det med för jag känner typ ingen. JAg kommer inte på något själv heller och så. Jag blir så less och irriterad, ska inte lärare kunna hjälpa elevrna så dem blir nöjda och hittar något dem vill jobba med? Inte han i alla fall.

Blir bara irriterad på allting just nu. Vill hem till sängen bara. Känns som den här dagen kommer bli som den var igår i alla fall på kvällen, inte långt ifrån nu. Så jag vet inte vad jag ska göra om jag ska vara ärlig. Försöker hålla mig från tårar, men inte det lättaste. Kanske är det bästa att gå in på toa och låta dem rinna och sedan komma ut igen och låtsats som ingen ting? Hmm, nä de kanske syns? Jag vet snart inte vad jag ska göra i alla fall.Tröttheten kommer mer och mer också och så börjar jag frysa massa också. Såingenting är bra just nu..

Nä, men måste väl ta och leta vidare något jag kan skriva om som har med hälsa och motion att göra. Någon av er som har någon ide?!

Pluuuuuuuuuuuuuuuugga

Har skrivit Psykologi frågorna i färg nu, så det är bara att sätta sig och plugga fram till förhäret imorron då. för ikväll blir det nog inge mer plugga som det känns just nu i alla fall.

Tänkte ta och borsta tänderna och göra kväller nu. Orkar inte vara vaken längre..

Men vi hörs nog imorron..

God NAtt!

Jag önskar du kunde vara här med mig älskade<3

Hemma med smärta

Har kommit hem nu, eller för ett bra tag sedan, men Emil, Anneli och Lotta var ju här. Så blev att leka med Emil på engång jag kom hem.

Skrev ju igenting igår eftersom att jag inte satt något vid datorn typ eller jo en sväng för att göra skolarbeten, men hann inte uppdatera då :/

Var i alla fall skola som vanligt. Efter det åkte jag hem till Lotta och pluggade. Sedan träning. JObbigt var de, trött var jag också. Gjorde två väldigt osköna landningar också, en på en näve som satt fast greppad på min rygg när jag landade och sen över ett ben eller knä. Så det var inte den skönaste träningen + att jag fick typ hundra blåmärken till.

Idag har jag vart på skolan, haft ett prov och tror faktiskt det gick bra. Har även träffar Micke idag :D Världens underbaraste är han! Fick även min ppresent av honom idag en nu mobil :D Så nu ligger den på laddning. Efter skolan så for jag hem och lekte med Emil och har nyss käkat och ska börja plugga Psykologi som vi har tills imorron fick jag veta igår, kul va? Nej, spec inte när sakerna ligger hemma och man inte ens skulle hem igår så man kunde inte börja plugga något. Men ska plugga nu i alla fall och hoppas på att jag hinner lära mig något.

Har fruktansvärt ont i kroppen idag speciellt ryggen efter landnigarna igår. KAn knappt sitta vanligt utan att det gör ont. KAn inte röra mig utan att känna smärta, så vill någon byta får nu gärna göra det för mig. Blå märkerna gör också ont och knät emellan åt också. Uscha. Skulle köra bänkpress och sådant imorse, men det var inte det lättaste. När jag började lyfta så kände jag smärta i armbågen och det är bara för blåmärket jag har där. Fattar inte. Så det blev en lugn träning på ego pga smärtan, men har i alla fall kört igenom kroppen idag, så får väl vara nöjd med det lila eller?

Nä, måste sätta fart och plugga nu..

God Natt

Nu ska jag ta och borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och ringa älsklingen. Prata en stund med honom och sen kolla igenom samhällskunskapen igen innan jag ska sova.

Imorron kankse jag inte kommer skriva något eftersom att jag sover hos Lotta imorron och inte sitter speciellt ofta vid datorn där, men det kan bli så att jag hinner uppdatera en sväng när jag är på skolan.

Hoppas ni få läsare klarar er ändå! :)

Denna vecka


Dagens

Humör: Går upp och ner, fortfarande
Plus: Att jag gjort klart Psykologi frågorna.
Minus: Att det var så kallt att det inte blev någon ridtur :(
Kläder: Stalkläder = Inne - Lånkallingar och tröja. Ute - De jag har inne + allvädersbyxor, fleströja, jack, mössa, vantar.
Frisyr: knut
Låt: Har inte lyssnat på musik idag
Händelse:
Träning: Zumba 45min
Planer: Göra planering för veckan och plugga samhällskunskap.
Drog:
Måste: Plugga mer samhällskunskap.
Saknad: Filip<3
Önskan: Att jag hade jobb och körkort.
Ser fram emot: Onsdagen (om älsklingen kommer upp vill säga)

Food

Har fått mat i magen nu. Makaroner och korv, gjorde matlåda tills imorron också. Ska fortsätta läsa Samhällskunskapsboken nu, han bara några sidor innan vi skulle käka. Men ska fortsätta nu, sen göra en planering för vad som ska göras denna vecka tänkte jag.

Psykologi

Har settat och pluggat ett tag. Gjort klart Psykologi frågorna och har pluggar ¨på samhällsfrågorna. Tänkte sätta mig och läsa sidorna i boken nu, så jag har gjort det en gång i alla fall.

Tog in hästarna här hemma förut också och tog några kort innan dem fick komma in. Fick ett bra kort på Lillen eller Red Knight, som han egenligen heter, men vi kallar honom oftast för Lillen. Fick inget riktigt bra kort på Amarone, inte som jag blev riktigt nöjd med i alla fall. Men de kommer väl det också, bara hon kan lära sig att ha öronen frammåt istället för slikade mot halsen när man ska fota henne, så skulle det nog bli rätt bra kort på henne också.

Dags att lägga sig i soffan och läsa nu då.

Stallet fixat

Ja, vaknade senare än jag skulle. Typiskt mig. Men men, har i alla fall fixat stallet nu. Mockat, höat och fixat betfore. Goat massa med Donne varje gång jag tömt kärran eftersom att vi tömmer den i hans hage. Kastat lite boll med Biffen också. Skulle gå ut och gå eller egentligen jogga, men tänkte vara snäll mot Biffen så jag skulle gå istället. Kom inte alls långt innan han började halt, men de var bara några steg sen gick han ordentligt igen. Men vågade inte fortsätta utefall att han blev sämre. Hade ju inte vart så bra att vara ute i skogen och hunden helt plötsligt inte kan gå. Gick hem med honom och tänkte ut och jogga itsället. Men först glömmer jag ställa för grinden så jag måste låsa upp dörren för att göra de. Sen när jag låst den igen så kommer jag på att jag har kameran i fikat och måste låsa upp ännu en gång och då gav jag upp. Efter tre gånger orkade jag inte mer. Tänkte gå in och köra Zumba iställlet, men så fungerar inte mitt Nero, fattar inte varför. Väntar på att Micke ska ringa nu, så han kanke kan hjälpa mig att fixa det om han säger hur jag ska göra. Så jag kan köra Zumba cardio, hoppas. Kanske till och med blir två pass av det eftersom att de inte blev någon joggning, men de beror på hur jobbigt det först apasset är också. Blir förhoppningsvis ut att rida sen också, bara det blir någon grad varmare - 11gradera ute nu. Uscha...

Nä, ska köra Zumba nu för jag fått hjälp sen käka.

Hörs!

Släker

JA, nu tar jag och släkter ner allting tror jag faktiskt och startar en fiilm och försöker sova. Ska gå igenom Samhällsfrågorna en sista gång först bara.

Blir ingen sovmorgon imorron. Tänkte ställa klockan på sju, så att jag kommer upp och han somna imorron kväll eftersom det är skola på tisdag igen. Kommer jag upp i tid så hinner jag med det jag tänk göra imorron också.

Vilket är;
- Fixa stallet. Mockning och höning typ.
- Plugga samhällskunskap, frågorna + läsa sidorna i boken en gång.
- Psykologin.
- Rida :D
- Jogga

Något mer tänkte jag på, men kommer inte på det nu.

Men ska kolla samhällen nu.

Sov gott!

Dagens

Humör: Går upp och ner
Plus: Myst med go Dompa. Tagit lite kort.
Minus: Att jag inte fått så mycket plugg gjort som jag hoppats på.
Kläder: Mjukisdress
Frisyr: knut
Låt: Har inte lyssnat på musik idag
Händelse:
Träning: Promenad ca 60min
Planer: Kolla på film och sen sova.
Drog:
Måste: Kolla igenom Samhällen innan jag somnar.
Saknad: Filip<3
Önskan: Att jag hade jobb och körkort.
Ser fram emot: En ridtur på Amarone imorron.

Bilder



Nu har jag kollat igenom bilderna lite, vet egentligen inte vad jag tycker om dem riktigt, men tänkte lägga ut några här i alla fall.










Vad tycker ni?

Tjo!

Hej, vad har ni för er idag då?

Jag sov till halv elva i alla fall och sedan tog jag en promenad och fotade lite. Vart ute och goat med Donne som kom hem igen igår. Satt emig vid datorn för att gå igenom kortetn och tänkte lägga ut några här, men blev frågad omj ag kunde följa med och ta in hästarna hos Lars, så var snäll och åkte med. Fick ju pussa lite på dem där också^^ Men nu är jag hemma igen och tänkte gå igenom korten så kommer några upp här sen. Hoppas ni kommer gilla dem och jag hoppas jag själv kommer vara lite nöjd i alla fall.. :)

Nerbäddad i sängen

är jag nu. Pratar med älsklingen, som jag gjort hela kvällen. Ska väl släka ner och kolla på film snart eller om det blir så att jag lägger mig och skriver. Skulle vara skönt det också, men vet inte om jag kommer på något att skriva. Var länge sen jag fick ur mig nå dikter nu, synd nog. Det är kul att skriva när man kan, men ibland tar det evigheter innan man lyckas skriva något, för mig är det så i alla fall. Men man kankse ska testa sätta sig någon dag och försöka igen. Fast när ska jag ha tid med det? Är ju bara massa plugg just nu och träning. Träningen behöver jag ju för att må bra, men plugget gör mig bara stessad, men lärarna matar bara på med mer ändå. Dem har ingen koll på vad vi har i dem andra ämnerna. Dem säger bara att vi är stora nog att klara av det. JA, visst, men man kanske ska tänka lite granna i alla fall. Nu gäller ju allting också eftersom att det är sista terminen, så ligger man efter i något måste man hinna ta igen det och allt. Jag har tre ämnen att ta igen, MaB som jag fick IG i, Ledarskap inom lek och idrott som dem läste i ettan här, men tvåan i Söderhamn, lika så Arbetsmiljö och säkerhet. Men Ledarskap inom lek och idrott är inte lätt att ta igen. Speciellt inte med min Social fobi. Läraren säger att jag ska komma till honom och göra redovisning för honom, men de gör saken inte lättare. Har vart på väg flera gånger, men det blir inte av. För paniken börjar komma av tanken. Så jag vet inte hur det här ska sluta. Får försöka planera någon lek att göra med ettorna eller så och göra mitt bästa på hälsopedagogiken och hoppas på att jag kan få ett godkännt i båda till slut ändå. Matten är det bara att nöta med hemma och försöka hitta någon som kan hjälpa mig när jag fastnar vilket jag gjorde på engång jag började att försöka plugga. Så det är bara att plugga på.

Ska fortsätta prata med J på fb nu och sen kolla på film.

Natti!

Andra Sommaren

Sitter och kollar på Änglagård andra sommaren och pratar med älsklingen. Började kolla på Melodifestivalen men tyckte det var så dåliga låtar så jag byta kanal och började kolla på Änglagård, mycket bättre enligt mig. Fast tycker nästan den här filmen är pinsam, men jag sköms jju för ingenting också så.

Har vart rätt skönt med en lugn dag idag. Blir nog rätt lugnt imorron också, hoppas på at det inte snöar så mycket, så jag kan ut och jogga bara. Ska bli skönt att komma ut och röra på sig efter att ha vilat en dag. Behöver det. Även skönt att jag har två lediga dagar kvar, både imorron och på måndag väldigt skönt. Sen är det bara fyra dagar och sedan helg igen, Härligt säger jag bara. Men kommer bli väldigt mycket plugga den här veckan, men det får väl bli så då.

Nä, men ska lägga mig och kolla på filmen nu. Skriver sen.

Puss och kram!

Dagens

Humör: Går upp och ner
Plus: Fått lite plugg gjort
Minus: Att jag inte fattar något av Matten
Kläder: Mjukisdress
Frisyr: knut
Låt: Country roads
Händelse:
Träning: Ingen, men tagit in hästar så rört på mig lite.
Planer: Göra psykologi och kolla på tv.
Drog:
Måste: Inget, som det känns som.
Saknad: Filip<3
Önskan: Att jag hade jobb och körkort.
Ser fram emot: En lugn kväll i min ensamhet. Låter det konstigt?

Plugg plugg och åter plugg

de är vad jag försöker göra just nu, men de går inte så bra. För jag fattar ingenting och behöver hjälp, men ingen som kan hjälpa mig.

SÅ...



och försöker lära in lite samhällskunskap istället, om jag kan få in något sånt i hjärnan. Får ta och försöka i alla fall.


Så här blev de när jag skrivit rent samhällen med färg, snyggt va ;) Hoppas de blir lättare att lära sig nu bara.

Matten ska jag leta någon som kan hjälpa mig till veckan, så jag kan börja plugga de riktigt. Men kommer bli svårt att följa schemat jag gjort, med de får väl vara så då. Måste plugga så mycket Matte som möjligt varje dag i alla fall. Men nu ska jag plugga samhälle.

Vad gör ni andra denna lördag? Något roligare än att plugga antar jag??

Paus

Har suttit och pluggat ett tag nu. Har skrivit alla fjorton frågor i färg, så att det blir lättare att lära sig. Tog en paus nu för att dammsuga ur damm från datorn, så att fläkten inte börjar klångla allt för mycket och ska med Barbro upp till Lars snart och ta in hästar, så det är bäst att ta på sig stall kläderna snart då... När jag kommer hem igen, ska jag sätta mig med Matteboken ett tag och göra några tal, hoppas det går bra och att jag förstår något så att jag kan göra det bara, förstår man inte blir det ju svårt, men försöka är bättre än att ge upp utan att försökt, eller hur?

Ska ta och byta om nu, för vi åker snart...

God Morgon

eller God Förmiddag!

Nu ska jag sätta mig och ta tag i lite pluggande. Så jag får de gjort. Börjar med Samhällen och sedan Matten. Blir väl att sitta fram tills vi ska ta in hästarna.

Hoppas ni har en roligare lördag än mig!

Hörs senare!

Rätt person som åkte?

Vad tyckte ni? Var det rätt person som åkte ut ur Let's Dance?
Ärligt så satt jag soch skämdes över honom, vet att man inte ska göra de, men är man så stel som han var och inte har någon takkänsla, så ska man väl inte vara med. Men tycker ändå att han var duktig som försökte :)

Just nu ligger jag i sängen och ska snart sova eller kolla på film sedan sova. Prata lite mer med älsklingen ska jag också göra.

Blev inge plugga ikväll, om det inte blir så att jag inte kan sova då, men de är nog ingen risk, men imorron måste jag verkligen ta tag i det. Får bli det första jag gör imorron, eller får? Måste heter det väl. För jag måste klara godkännt på samhällsprovet. Måste även plugga Matte.

Så iimorron blir de;
- Skriva Samhällen + plugga lite på den.
- Plugga Matte B.
- Promenad (om orkar)
- Kanske PA-arbete. MÅSTE TA TAG I DET SNART! ÄLSKLING!!!! HJÄÄÄÄLP MIG!!!!!

Ja, dagen är väl slut efter det då, för jag sover väl bort halv dagen först. Men plugga MÅSTE jag verkligen göra imorron så.

Eller imorron? Det är ju Lördag nu ju. Så det blir ju idag när jag vaknar. Let's DAnce var ju igår också. HEhe, klockan är ju tio över tolv så då är det ju lördag.. Aja, ni vet nog vad jag menar ändå :)

Nä, ska kolla på film, prata med älsklingen och sen sova.

God Natt!
Hoppas ni sover gott!

Vem åker?

KOllar på utslagningen på Let's Dance?
Vem tror ni åker?

Let's Dance

Har ätit god middag, vart ut i stallet och borstat häst och sitter nu och kollar på Let's Dance. Rätt roligt att kolla när man har följt det lite. Sist det gick så såg jag bara någor program så då var det inte lika kul, men nu har jag sett dem flesta programmen, så nu är det rätt skoj och se hur dem förbättrar sig för varje vecka :)
Blir att kolla på Let's Dance och sedan trav, sen blir det nog röstningen på slutet också, efter det får jag se hur jag gör om jag går upp och skriver Samhällen, om jag borde gjort före länge sen, eller om jag och Barbro spelar yatzy eller något. Men oftast är man så trött efter att ha kollat på tv. Men Samhällen måste jag försöka skriva några frågor idag i alla fall, så jag bara behöver läsa på sen. Annars blir de det första jag gör imorron, om jag blir för trött sen.

Men nu ska jag logga och hämta frysta hallon och mumsa på och sen bädda ner mig i soffan och kolla på tv bara.

Hoppas ni har en trevlig kväll!


Emil<3




Go killen<3

Träning =

Promenad, lite jogging och lite armhävningar, situps och rygglyft. Skulle jogga mer, men det gick inte så bra, för man såg typ inget så. Men vart ut och rört på mig lite och det känns väl lite bättre nu i alla fall. Ska dra på mig mjukisdressen igen snart och kramas lite med Emil om jag hinner innan dem åker, sen ska jag hoppa in i duschen.








Lugna närverna

Dagen började inte presic som man tänkt sig. Tur att Emil är här, så att man vart på lite humör idag i alla fall. Får se om man lyckas bli de nå mer idag eller inte... Men sticker jag ut och joggar en sväng och sen leker med Emil så borde det kunna bli rätt okeey dag till slut i alla fall, även fast Micke inte kommer. FAttar att jag aldrig lär mig att inte hålla hoppet uppe för mycket när han säger att han ska komma. Visste idag så finns det en anledning. Men han har vart hit ter gånger tror ja och då har vi vart tillsammans snart i ett år, så jag vet inte.. Han måste börja komma hit mer om det här ska gå. Jag orkar inte åka ner så mycket, även fast jag saknar  honom så fruktansvärt. Men jag orkar inte resa hela tiden. Han måste komma upp han också. Men varje gång ska det hända något, jag fattar inte.. Blir bara irriterad. Jag vet bara att jag saknar honom så fruktansvärt mycket och jag orkar inte vänta flera veckor mellangångerna vi ses. Det börjar bli alldeles för jobbigt.

Nä, tror jag måste ge mig ut på en jogging tur eller promenad så jag lugnar närverna lite. Ska kolla om Zlatan är hemma och om jag får låna med mig honom, så kanske jag blir på lite bättre humör  med hjälp av honom också. KAn hoppas aja. NU ska jag byta om. Hörs!

God Morgon alla!

Vaknade för en stund sedan och har hunnit käka frukost och även hunnit pratat med älsklingen. Funderar nu på att snart dra mig ut på en lite jogging runda eller bara en promenad om det är allt för halt ute vill ju inte halka och slå mig. Inte långt kvar till SM nu ju, så kan inte göra illa mig nu. Måste hålla mig frisk och kry, skade fri och pepad och måste hålla träningsnivån högre. Så jag hoppas verrkligen jag slipper nå fler sådana dagar som jag hade igår. Vill kunna köra hårdare än igår.

Måste skriva samhällsfrågorna också med färg så det blir lättare att plugga in dem. Har prov på onsdag och har planerat att klara det med ett godkännt den här gången i alla fall. Så kommer bli lite att plugga det efter de också. Några mattetal behöver jag verkligen göra också. 

Någon annan som vill plugga åt mig istället? :D


Torsdag

Började dagen med att stressa för jag var ju så trött så allting tog ju så lång tid, så jag tog fel skor, skulle tagit vinterskorna, glömde kameran som jag tänkt ta med, för att få ut lite bilder här på bloggen, men utan kamera blev det svårt, får försöka hitta nå roliga bilder i helgen att lägga ut eller så. Käkade frkost stående imorse för annars hade haf missat bussen, men tur att jag kom ihåg att packa matlådan och träningskläderna i alla fall :)

Sov på bussen hela vägen. fattar inte vad som är fel. Jag brukar inte kunna sova fem min på bussen eller i en bil, men hela den här veckan har jag legat och sovit. Är de vitamin brist? järnbrist? Stress? eller vad är det? Kommer bli tokig om det fortsätter såhär i alla fall. Kom i alla fall till stan efter en timmes bussresa, som det tar varje morgon, vaknade och var helt borta flera gånger och visste knappt vart vi var. Var rädd att vi åkt för långt eller så också, men hade aldrig kommit så långt då, tur de.

Satte mig i vänthallen på navet och väntade på att tiden skulle gå, för att några från klassen skulle komma och sedan skulle vi åka gemensamt upp till Södra Berget där Skid-SM gick/går dem här dagarna och BF, LSK och några andra klasser skulle vara med och jobba på.

Tog bussen upp när dem kom in och bussarna började gå. Vi upp och anmälde oss hos lärarna att vi kommit och sedan blev vi ut plaserade för vart vi skulle vara. Jag och två till tjejer från klassen fick ställa oss vid Entren på ett ställe och två andra på ett annats ställe. Jag stod och sa tack i två timmar tror jag, när vi tog emot biletterna, hade sån tur att jag hamnade på den sidan, så slapp jag prata så mycket och slapp därav panilken pga min socialfobi, som kommer till och från och i olika "jobbighets grader". Blev sedan av bytten så att vi kunde gå och käka, skulle sen leta oss till den andra entren, men hittade den inte. Kom till slut en lärare som skulle visa vägen, men jag bestämde mig för att åka hem eller hem till Lotta. Men blev det av? Nej. När jag kom till kåtan eller hur det stavas där BF och LSK hade alla sina grejer för att hämta min väska, så tänker en lärare skicka iväg mig och Malin för att stå vid entren igen. Sa först att jag tänkte åka hem, men då lät han så grinig som han är duktig på att göra och skule hitta en annan istället, men så snäll som jag är så ställde jag mig vid entren igen med Malin istället. Stod där en timme tror jag innan vi blev avlösta och kunde åkahem.

Tog bussen ner på navet och sedan bussen till Lotta. Första jag gjorde var att leta fram mjukisarna som jag tagit med mig i väskan och sen ställa mig i duchen för att få känsel i mina fötter, dem ömmade bara ett tag eller så kändes dem inte så mycket, blir så när det snöar och man har tennisskor på sig. Fick tillbaka känseln och satte mig och gjorde några tal Matte, gick inte så bra. Men ska försöka mer imorron. La mig sen för att försöka sova en stund för att orka med träningen. Men kanske sov en kvart, för det tog sån lång tid att somna för mig, vilket känndes jättejobbigt, för de blev för mycket tankar på skolarbeten som behövdes göra samtidigt som jag var så trött att jag låg och grätt.. Men sov en stund i alla fall och var piggare när jag vaknade, tur var väl det.

Pratade lite med Lotta och sedan tog jag bussen till judon istället för att gå som var tanken från början, men orkade inte. Kom till judon och pratade lite med två stycken där, sen träning i 90min eller vad den är. Var inte med på riktigt allt eftersom att jag fick problem med andningen antagligen för det var så mycket tankar och så mycket trötthet. Men körde så mycket jag orkade i alla fall. Lyckades springa alla omgångar på slutet, tog det lugnare mellanåt, men gjorde det i alla fall, så jag blev toppen nöjd ja. Vet inte när jag klarade det sist. Men bestämde mig för att köra slut på mig på slutet i benen, för att slippa tänka så mycket och för jag verkligen ville försöka, så jag hoppas det fungerar lika bra nästa vecka. Måste bara hitta de där att inte vara tvungen att springa lika fort som dem andra och att tänka på att försöka kontroller andniingen så mycket det går.

Efter träningen strecthade jag lite i alla fall. Fick även hjälp med hur jag kan stretcha mina höftböjare, så nu kanske jag slipper ha så ont i svanken emellan åt som jag har. OM jag är duktig och stretchar efter varje träning. Ska verkligen försöka, måste bli vigare igen, känner mig alldeldes för stel. Behöver bli lite rörligare tilll judon också, tror de fungerar bättre för mig, känner mig mycket röröogare om jag är vigare.. Får inte lika mycket träningsvärk då heller.

Åkte sedan hem, Barbro kom och hämtade mig. Duchade och käkade när jag kom hem, sen la jag mig i sängen och läste lite bloggar och pratade med älsklingen. Kollar nu på Änglagård, första sommaren heter första filmen va? Den är bra i alla fall. Har sett tvåan också, är bara tredje sommaren kvar nu. Ser framemot att se den.-

Imorron är jag ledig så det blir att sova så länge som möjligt så jag kankse vilar ut mig lite i alla fall. Annars blir det att plugga matte och samhälle imorron, leka med Emil som kommer och så måste jag ut och jogga. Annars fårman se vad som händer. Hoppas på att det blir en helt okeey dag i alla fall.

Men nu ska jag sova..

Natti Natti!
SOV GOTT!!!! :D


Trötter

Hur trött som helst som vanligt. Längtar bara tills imorron då jag kan sova hur länge jag vill för vi är ledig.

Idag ska vi vara på södra för att jobba på Skid-SM, vill inte men måste. Sen ikväll är det träning, som man alltid ser framemot hoppas på att ha piggnat till lite tills dess i alla fall.

Men nu måste jag klä på mig och käka frulle.

Hoppas ni får en trevlig dag!

Hoppas på att få hjälp.

Borde plugga matte, har inte hunnit göra de idag. HAr vart så seg så allt har tagit tid, suttit en hel del bara och inte gjort någe alls även fast datorn vart i knät och så, så har jag inte hållit på med den hela tiden. Mitt huvud är för trött ocg seg för att göra något över huvudtaget känns det som, så jag hoppas Matte plugget idag och får göra några sidor extra dem andra dagarna istället, så jag hinner med min planering. Har fått lite samhälle gjort i alla fall, men gav upp att leta fyra av frågorna så mailade och bad läraren om hjälp, så hoppas hon hjälper mig nu då, man vet ju aldrig med henne så.

Men nu ska jag kolla om hon svarat, sen ska jag lägga mig och sova.. God natt!

Dagens

Humör: Trött
Plus: Träningen och bara tre idrottslektioner på hela dagen inget mer, kan inte alla dagar vara så?
Minus: PLUGG
Kläder: Jumpa klädder, träningsoveroll byxor och underställströja.
Frisyr: knut
Låt: Hos dig är jag Underbar
Händelse: Har inte vart med om något spec idag :/
Träning: Styrka, Jogging, Boxning
Planer: Lägga mig i sängen och sova
Drog:
Måste:Plugga matte, men får ta igen de en annan dag och lägger mig och sover istället.
Saknad: Filip<3
Önskan: Att det var sommar.
Ser fram emot: Att sova.

Onsdag

Är hemma och har städat rummet och käkat, ska snart försöka plugga lite granna, men känns redan som jag håller på att somna så får väl se hur det går då.

Dagen har beståt av samanlagt ca 2,5timmes träning. Först styrka, sen jogging/gång, efter det hade jag ïngenting att göra så satte mig och renskrev planeringen för MaB;n , sen började idrottslekten som jag egentligen inte behövde gå på, men eftersom att det var boxning så tyckte jag att det skulle vara kul att vara med ändå, så var ensam med OP igen på idrotten. Kul var det också, men har väl träningsvärk imorron, men det är de värt. När lektionen var sluta tog jag bussen till Matfors och blev hämtad där för att åka till blåbärstippen och sedan hem och när jag kom hem blev det städning och så.

Men nu måste jag försöka plugga och det är väl de som jag kommer göra resten av kvällen också... SUCK

Vila

Lägger mig i soffan och vilar en stund innan jag tar tag i pluggandet. Sen blir det käk och promenad till judon för att kasta lite folk. Hoppas jag hunnit bli lite piggare tills dess i alla fall. Ser framemot träningen i alla fall, ska bli skönt att röra på allt fläsk.

Dagens

Humör: Trött
Plus: Kort skoldag
Minus: Skolan, huvudvärken
Kläder: Mjukisar, munktröja och linne.. ( Mitt skärp ligger hos Anneli, så kan inte ha jeans, för jag tappar dem utan det).
Frisyr: knut
Låt: Ingen än så länge
Händelse:
Träning: Blir promenad + judo senare.
Planer: Kolla om det är något bra på tvn sedan plugga och hinna vila en stund innan träningen.
Drog:
Måste: Göra planeringen för MaB (eftersom ja inte gjorde den igår.) och försöka med någon till Samhällsfråga.
Saknad: Micke som vanligt
Önskan: Att det inte kändes såhära.
Ser fram emot: Träningen ikväll.

Bröderna Grimm

Sitter på skolan och har svenska B och skriver om olika förfatare, jag och Linn fick Bröderna Grimm att arbeta om. Inte så intressant men inget jobbigt arbete heller så. Fast just nu sitter jag mest på fejjan och msn och pratar med filk än att arbetar med det här, så kanske ska ta och fortsätta skriva om det här, så har man det gjort sen. Inte så mycket kvar nu tror och hoppas ja...



Morgon!

är det men jag önksar det var kväll så man fick lägga sig och sova. MÅste försöka bli bättre på att lägga mig i tid på kvällarna och inte prata för länge i telen. Är så himla trött om dagarna som det ser ut nu´:(

Nu ska jag packa det sista för att sova borta i natt och för att kunna träna både ikväll och två pass imorron. Sedan blir det frulle.

Hoppas alla får en bra dag! Själv hoppas jag på att jag inte somnar på bussen och att jag orkar med skoldagen, tur den inte är så lång. Hoppas även på att Västermlam bussen står i matfors när jag kommer, annars tänker inte jag byta buss i alla fall. Aja, nu ska jag packa.

RSS 2.0