Måndag och skola igen

*SUCK*
Då sitter man i skolan. Har vart här en och en halv timme eller någe och vill bara härifrån. Dagen började ju inte precis bra, när man är på väg att på panik bara för att man ska spela spel i små grupper. Gick därifrån och satte mig och skrev lite på min bokrecension till engelskan istället.. Men kändes fortfarande jobbigt, eftersom att jag är så rädd vad lärarna ska säga. Men de gick bra, Tommy kom in och pratade med mig och sen gick han därifrån och lät lite grinig, men det är som vanligt...

Ska snart ha Svenska B nu.. Fattar inte en skit av de vi håller på med. Vi har prov på fredag också, men de kommer jag kugga i. Men som tur är så spelar de egentligen ingen stor roll, eftersom att vi har Svenska B i tran också, så de här är inte avgörande.
Har engelska idag också. Ska kolla med Annika om jag får gå tidigare så att jag kan åka hem och slipper vänta ii två timmar innan bussen går. Så jag hoppas på att hon går med på det...


Fick veta idag att Micke inet får tillbaka körkortet för en om 6månader också. Inge bra alls, vi som hade hoppats på att han skulle på tillbaka de idag. Men ikke då.. Aja, vi klarar oss ju i alla fall. Man kommer få höra mssa gnäll från honom, men så får de bli..

Nu ska jag gå och ha Svenska B..

ha de bäst!


Trav - Tintomara

Som jag skrev i lörsags skulle jag kolla på trav och det vara bara för att Tintomara Hornline skulle starta. Var mest därför jah kollade.. tycker de är kul att kolla när man känner någon häst som startar och Tintomara tränas ju av Lars som min gummi mormor jobbar hos (Y) och jag brukar vara med och hjälpa till på helgerna och på traven på bergsåker ibland, när de är nå hästar, som Lars tränar som ska starta. Skit kul är det :)

Tintomara startade i lördags nere på valla och vann! Go tjejen eller jätten som jag brukar kalla henne för, bara för att hon är så stor :P

Här kommer även en bild på henne...

Solvalla 29/5  1;a
Bilden är tagen från;
http://www.travronden.se/edrum.jsp?article=40645

Söndag

Vaknade innan sex imorse, om hon till och med kanske var fem. *Suck* Var inge kul alls, för jag kunde inte somna om riktigt. Somnade om någon minut, vaknade och kollade på klockan. Gav upp när klockan nästan var halv sju och jag skulle kliva upp. klev upp, men var inge hungrig, men fick i mig lite yoghurt i alla fall.
Sen åkte jag och Morfar upp till Lars och tog ut hästarna och så, och började mocka. Kände mig väldigt seg idag. Hade bara hunnit mockat tre boxar och de började kännas okeey, och gå hyffsat fort, så komm Barbro och sa att hon skulle ta över. Tyckte de var lite jobbigt, samtidigt som de var skönt. Jag sprang fram och tillbaka och hämtade hö och fodrade och sånt istället. Kastade lite pinne till Biffen hann jag med också.
När stallet var klart åkte vi hem. Jag fick köra :P

Har inte kört på länge, men de gick mycket bättre än vad jag trodde att de skulle göra (Y) . Morfar sa inte så mycket heller och jag kände mig mycket mer avslappnad, än vad jag brukar göra. Har ju typ bara kört max 5gånger men ändå gick de bra. Han gnällde bara engång. Så jag är riktigt nöjd faktiskt. Nu måste jag fixa allt, s¨jag får ut och börja övningsköra riktigt. För nu vill jag ha körkort! Så i sommar blir de plugga, om jag inte har sådan tur att jag får jobba, men som det känns just nu, känns de inte som att jag kommer få jobba någe, men man kan ju hoppas i alla fall.

Är ju Morsdag idag också, så Anneli och Lotta och dom kommer väl sen tror jag väl, så blir att umgås med dom.
Ska ner med Barbro till Matfors och handla sen tror jag, så man har något att göra. Borde väl plugga lite idag också. Har prov på tisdag och har inte gjort frågorna. MEn kuggar jag på provet, borde jag få minst G i alla fall. Men ska försöka skriva klart ena engelska uppgiften idag tänkte jag, om jag orkar. Men de borde jag orka senare ikväll, när alla är trötta och så när man sitter framför tvn och latar sig bara..

Men nu vänta på at åka ner till Matfors..
Ha de bäst!
Puss å Kram

Lördag

Händer inte mycket. Sov till halv nio, länge för att vara mig. Klev upp och tog de lugnt i min ensamhet. För morfar och Barbro var och jobbade och dom hade även Biffen med sig, så de var väldigt tomt. Efter en stund klädde jag på mig och gick ut och skulle börja mocka. När jag var på väg ut så kom dom.
Pratade lite med henne och började sen mocka och pratade med Lillen (hästen), som står inne hela dagarna nu och har gjort de en månad och ska stå ytterligare en månad i box innan han får gå ut, för han har brytit kotbenet :/ Stackarn!
Efter jag mockat Lillens och Amarones boxar så blev de ta de lugnt. Var med Morfar ner till Matfors och handlade lite.
Var med upp till Lars och tog in hästarna också, kul :) Alltid lika mysigt när man kan pussa lite på dom och mysa lite^^.....

Har nyss skrivit klart historia uppsatsen och skickat in den, så nu är dne klar i alla fall. Ska väl kolla lite på trav nu tror ja och sen sätta mig här igen.
Ikväll blir de nog grillning nere på kvarnviken om vädret håller i sig. Hoppas!



Puss å kram nu ska jag kolla på trav!

Less på skolan!

Kan inte tiden gå fortare bara så att vi får sommarlov någongång. Är inte många dagar kvar, men är så fruktansvärt less på skolan nu.
Känns som alla bara gnäller på en och att allt blir fel. Lärarna blir sur för att maninte redovisar eller för man inte är riktigt klar. Redovisningen finns de anledningar till varför jag inte gör, men att de inte är riktigt klart är ju lärarnas självas fel oftast. Som idag skulle vi få göra klart de sista och sen eventuellt redovisa om vi hann. Men vi fick inte jobba någe alls innan vi skulle börja redovisa. Fattar inte varför lärarna ska ändra på allt hela tiden. Finns de någon anledning till varför dom gör de? Nä, antagligen inte. Eller så är de de att alla är gamla och glömska och suriga och griniga. Säger man något till dem, blir dem bara sur på en.

MAn kan inte göra något för att de ska bli bättre heller. Jo, för att lärarna inte ska bli griniga ska man plugga ihäl sig, så att man är klar flera lektioner innan uppgiften egentligen ska vara klar, om man gör enligt som dem  vill i alla fall. Men hur många är de som pallar det? Ingen, inte i längden i alla fall.
Ska lärarna vara lika i trean vet jag inte vad jag gör. Då tänker jag inte hålla tyst, då får jag hellre frispel på dem, än att sitter och är tyst och inte kan jobba eller att de blr något annat.

Jag hoppas att lärarna får något gjort med klassen till nästa år också, så att dem inte pladrar så jäkla mycket och att lärarna själv inte pladrar så mycket själv över hela klassrummet, för att dem ska hjälpa en person heller. För fortsätter de så, tänker jag inte sitta i klassrummet och försöka jobba. Då sitter jag i ett grupp rum eller något och jobbar, så jag kan få någor gjort och slippa höra lärarna gnälla, för att dem tycker att jag inte gör något på lektionerna.
Så jag hoppas alla blir mognare och förstår att alla inte klarar av att jobba nä de pladras hela tiden. Men jag kan väl inte göra något annat än att hoppas, även fast jag inte tror att de kommer hända något här. Klassen kommer nog föralltid att pladdra med varandra och aldrig kunna vara riktigt tyst, så att det blir en arbetsro i klassrummet.
Men jag tycker inte att en i klassen ska behöva få ett sykbryt på dem, men man får se. Min mentor tyckte att jag egentligen skulle säga något själv till klassen, för att dem kanske ska fatta att, de finns dem som vill ha arbetsro i klassrummet och inte bara en massa pladder, för de fattar dem inte nu.
Som de känns nu, så skulle de bara bli värre om man sa något själv till klassen, att alla bara skulle bli emot en då och gnälla på att man måsteju få prata och ha kul i klassrummet också.
Men är skolan till för att ha kul, egentligen? Ne, inte enligt mig. Jag tycker att skolan är till för att lära sig saker och för att man ska kunna få en utbildning, kul kan man ha på rasterna och sin fritid. Visst, de är okey att flamsa runt i klassrummet ibland, men inte JÄMT, som min klass gör nu.

Så trött på skolan, lärarna och klasskompisarna nu, pga all stress, sura griniga lärare och pladdriga och högljuda klasskamrater.
Men som sagt är de ju bara två veckor kvar sen är de slut på de här. Då är de sommarlov i 10veckor. SÅ SKÖNT.

Blev nog en massa samma saker här flera gånger som gick om och om igen, men de får nu leva med. Fick ur mig en del nu i alla fall..


Puss och kram!

Ingen träning :(

Blev ingen träning idag. Var inge folk där. Har knappt vart nå folk där på tre gånger nu, ganska irriterande!


Blir att sätta sig och plugga nu isättet..




EGO och speciellidrott imorron, ska bli skönt. Ska plåga knät och försöka jogga lite tänkte jag. Hoppas knät och andiingen går bra bara.




Ha de!

Skola

Sitter i skolan. Är på Hedbergska nu och har Historia A, inge kul alls. Håller på med Asatro arbetet, men är så dålig på att skriva Inledning och Diskussion, så måste ha Mickes hjälp, men han jobbar och jag kan ju inte prata i telefon på lektionen heller, speciellt när läraren är här. Läraren pladrar ju med alla så de hörs över hela klassrummet och de är jätteirriterande, för jag kan inte koncentrera mig, men de tror inte jag att han fattar, eftersom att han gör samma sak varje lektion, spelar ingen roll vad vi har jobbat med så har han gjort så hela tiden. Tur att de bara är typ en lektion kvar på Historian, för han tyckte inte att vi skulle behöva ha lektioner när de här arbetet är slut, för de är ingen ide att börjamed något nytt.

Efter den här lektonen har vi bara en lektion till och sen slutar vi 11.45 i dag. För våran engelska lärare är borta, så vi får jobba hemma istället.
Så jag går till Lotta och sätter mig i soffan och glor lite på tv och pluggar, måste göra något idag i alla fall, för de blev inte mycket gjort igår, så idag ska de bli mer. Är bara två veckor kvar att plugga nu också, så ska nog lyckas fixa den sista slut spurten nu, så jag blir klar..
Ska börja med att gå till VM nu till andra lektionen, för den här slutar när som helst..

Ha de bäst!

Måndag igen

Helgen har vart rätt okey. Åkte till Delsbo och överraskade Micke och Lita med att komma några timmar tidigare än vad jag skulle ha gjort. Lekte en massa med Lita, när hon lagt sig satte sig jag och älskling och plugga historia. När pluggandet var klart, så gick vi nästan bara och la oss, för båda blev trött efter pluggandet.

Lördagen blev vi väckt av Lita. Klev upp käkade frukost, tog de lite lungt. Gjorde mig iordning nåra timmar för tidigt bara -.- Åkte sen till Söderhamn och umgicks med Emelie. Var på crusingen hela kvällen. Rättare sagt ca 7timmar, var vi där. Fanns både roliga och tråkiga stunder där. Var lite folk. Men var kul att träffa lite folk i alla fall. Vissa hade man ju inte träffat på jättelänge typ. Umgicks en hel del med Marie och hennes kille björn under kvällen också, de var trevligt. Har inte träffat henne på nästan ett år.
Vi gick runt runt på stan fram till tio i elva när jag skulle hem till mormor, för att sova och sen upp och ta bussen till Delsbo, tog bara ca 2,5h att åka till Micke, men kändes snabbare.

Söndag, åkte jag som sagt tillMicke och Lita och tog de lugnt och hämtade mina saker. Tog bussen och sen tåget hem till Sundsvall igen. När jag kom hem, tog jag de bara lugnt. Väntade på att älsk, skulle ringa, men fick inte ens ett sms. För tt Lita hade vaknat eller va han sa. Men tyckte i alla fall att han kunde ha skickat ett god natt sms. Men de är som de är.

Idag är de Måndag och jag är "ledig". Två av våra lektioner idag har vi inte för läraren är i London eller någe. Så vi var lediga från dom och fick jobba hemma eller någe istället för på skolan. Så jag gick till läraren vi hade den dagen, första lektionen och bad om att få jobba hemma på den lektionen också, eftersom att jag har så långt att åka och skulle inte ha kommit hem för en på eftermiddagen,även fast vi hade slutat 09.30 typ. För första bussen ända hem, går 14.10 från Matfors. Så läraren var snäll (Y)
Blir att försöka plugga en del idag. Hoppas de går bra. Ska försöka börja nu.

Ha de bäst!

Skola -> Träning -> Delsbo

Sitter i skolan nu, har nyss haft pedagigisk ledarskap. Kollade på en film om mobbing och sen skulle vi fortsätta med grupparbetet om mobbing, men vi han inte göra så mycket. Jag hann börja läsa lite om det i alla fall. Tycker det är synd att vi inte kunde ha börjat med det här tidigare och att vi kunde ha gjort ett större arbete och en uppsats om det istället, de hade jag gillat, men så blev det inte.

Har PA-arbete nu, ska börja förbereda inför trean. Vill göra mitt PA-arbete nere i Söderhamn, på judon klubben och ha lite lekar med olika åldrar på högstadiet. Så ag hoppas det fungerar. Ska väl försöka ringa och prata med min tränare senare idag, för nu går det antagligen inte att få tag på honom, eftersom att han är med "småttingarna" på Skol-SM, håller tummarna att de går bra för dom. Sen ska man väl även ringa till rektorn på skolan också, om de är okey att låna några klasser.. Hoppas hoppas!!!

Sen är de lunch och efter det Svenska B, inge kul alls. Är bara jobbigt att ha A, men har inget val. När den lektionen är slut, är skoldagen slut och det är HELG! Jippie!

Ska iväg och träna en sväng då hade jag tänkt, innan jag tar bussen till Hudik för att sen vänta där en halvtimme och sen ta nästa buss till Delsbo till Micke. Ska bli kul att åka dit. Blir en överraskning för hans lilla dotter Lita också, för hon vill att ag ska komma, men vet inte om att jag ska komma hihi^^ Så det blir en kul liten överraskning för henne.
När man sagt hej till henne och hon har somnat och så, så ska jag och Micke sätta oss och plugga historia, så att jag blir klar med mitt arbete och kan lämna in det och har en sak mindre att göra i skolan i alla fall.

Men nu ska jag försöka fortsätta med PA-erbetet. Skriver kanske senare, om jag inte är upptagen med Micke ;)

Puss å Kram
Bye!

1 Lektion idag sköööönt!

Då sitter man i skolan då. Skulle vart här tidigare idag, men fick tid för blodprovtagning idag klockan nio, så var ingen ide att åka in till skolan. Så jag fick sov morgon istället. Barbro skjutsade in mig till vårdcentralen i morse och sen åkte vi hem, jag slöade framför datan och väntade på att tiden skulle gå.
Efter några timmar åkte vi och nu sitter jag i skolan.
Ska pallra migiväg till minigolf banan om en stund, för att spöa fritidarna i minigolf, eller inte. Tur att de inte finns vatten i närheten xD Efter minigolfen så är skoldagen slut (Y)

Ikväll blir det ta med Biffen på en promenad, så jag kommer upp i 10 000steg idag också, men känns inte som de kommer lyckas, var typ bara uppe i 1000 än :(
Så blir mminst en timmes promis idag, men skönt de. Hoppas Biff orkar med mig :P

Ska försöka plugga lite ikväll också, så man blir klart med något mer och får allt överstökat snart..

Nu vill jag ha fredag också, så jag får träffa min älskling och hans super söta dotter(Y)


Nu ska jag kolla vad klassen gör.
ha de bäst!

Tisdag 18Maj

Sitter på historian nu, inte spec kul egentligen. Men jag måste ju. Slutar snart den här lektionen, blir att traska bort till Västermalm/Metropol då. Sen ha pedagogidk ledarskap innan lunch. Sen får man se vad jag ska göra. Hoppas på att älskling kommer upp, men ingenide att hoppas för mycket.
Sitter och läser Mickes arbete han gjorde förut, för att försöka förstå något om Asatron, är ju lite intressant när man läst mer om det, så de kan nog bli ganska kul i alla fall på frdag när jag och älsk ska sätta oss och jobba med det här.

Nä, nu ska jag fortsätta läsa och så lektien kanske går lite fortare..


Puss på er!

Måndag 17Maj

Har väl egentligen intenting att skriva här idag, men tänkte kladda hit något i alla fall.

Skol igen idag, inte spec roligt. Sen iväg och köra en snabbis på gymmet innan jag tog bussen hem. Som kanske egentligen var så lyckat, eftersom att  när jag var på väg till bussen började jag må illa. Satte mig på bussen ich det blev inte bättre. Kände mig spyfärdig och  svimfärdig hela resan hem, trodde jag skulle svimma när jag klev av bussen, men som tur var så gjorde jag inte de. Tog två mackor när jag kom hem och då började det k'nnas lite bättre. Men har fortfarande lite ont i huvudet och så, men känner mig i alla fall inte svim och spyfärdig.

Har ingen aning om vad jag ska ta och hitta på nu, vänta på att älskling ska ringa. Som han sa att han skulle göra efter att han käkat och de är 2timmar sedan. Suck... De ärväl bara att vänta på att han ringer snart i alla fall då....



Ha de bäst!

Me and Micke




Vad heter ni? Jennie och Micke
Hur träffades ni? Genom internet, sen kom han upp och vi träffades på staden.
Hur länge har ni varit tillsammans? CA 2månader kanske? HAr inget datum än typ..
Är ni förlovade? Inte än
Bor ni ihop? Nepp.. Förtidigt
Har ni barn? Han har en gullig liten dotter ;)
Har båda körkort?  Nä
Isåfall, vem kör bäst? De gör jag ;) Haha, nä, de e nog Micke. Men snart är det jag..
Kommer du ihåg er första kyss? Oja, de gör ja ;) *Pinsam*
Vem sa "Jag älskar dig" först? Micke
Vem är äldst? Micke
Vem fyller först på året? Jag :D
Vem är längst? Haha, jag
Vem sjunger bäst? Micke, om jag får avgöra i alla fall
Håller ni i handen på stan? Jopp
Var någon av er oskuld när ni träffades? Ne
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nja, kan man väl inte på stå direkt. Hade pratat på msn och tele ett tag först i alla fall.
Vad har ni gemensamt? Jadu, båda tycker om att skriva, sem då? Hmm, finns mer men...........
Blev du kär i första ögonkastet? För honom, ja, för mig tog det ett tag..
Har ni någon speciell låt? Inte än, men de kommer
Har ni stora framtidsplaner? Vi försöker ta de lugnt med de :P
Har ni gråtit i varandras armar?  Ah, de har vi
Har ni varit utomlands tillsammans? Inte än....
Vilket är ert bästa minne? Hmm, finns många
Vem lagar bäst mat? Micke KOCKEN!
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Pratar, kollar på film å myser
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Jao, även fast jag har mina vrånga dagar, när han druckit kaffe, hahaha xD
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? De är ett xantal mil ja..
Blir du lätt svartsjuk? mmm, börjar bli tror ja..
Brukar ni bråka? Vi tjafsar ganska ofta ja :(
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Hmm, ansiktet, tror ja
Vad använder ni för preventivmedel? kondom
Brukar någon av er prata i sömnen? JApp, Micke, men han säger emot när jag berättar de när han vaknat :P


Söndag 16/5

Vaknade i Vannsätter i morse, för jag åkte dit igår för jag ville inte vara hos mormor själv och så var de lite för mycket tankar igår också.

Idag har det inte hänt speciellt mycket. Suttit och pratat med Ammi och Kenta en hel del, sen gick jag och Ammi bort till Bergviksskolan och därifrån tog jag bussen till resecentrum. För jag skulle ta tåget till Hudik och träffa Micke en sväng. Han ju bli på ännu sämre humör innan han kom och de kan ju bero på att han alltid är så seg och inte hör av sig och en massa. Han träffa hoonom ungefär en timme innan jag skulle ta bussen upp till Sundsvall. Tråkig buss resa som vanligt. Ingen att smsa med eller att prata i tele med.
När jag kom till Navet/Sundsvall, så kom morfar och hämtade mig där och vi åkte och käpte kebab och sen hem och käka. VAr rätt gott, men känns som jag har gått upp efter helgen också :'( Kommer få frispel antagligen om det är så som jag tror. Men imorron börjar dom hårda tagen igen i alla fall, nu ska det bantas och gås ner i vikt. Så jag når mitt jävla mål någon gång....!
Ska väl snart hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen och kolla lite på tv. Hoppas det är någe bra ikväll bara. Tycker det bara blir sämre och sämre nu för tiden ja.. Men hoppas kan man..


Är skönt att vara hemma igen efter den här jobbiga helgen. Blir nog åka ner nästa helg också, även fast jag hade velat vart hemma då egentligen, men vill gå på cruisingen och kolla på snygga bilar och träffa vännerna. Så det blir noga åka ner. Men helgen efter blir att vara hemma och bara tat lugnt och mysa i sängen och kanske en mysig och skön ridtur (Y) =) Längtar redan!


Ha det!


Filip<3

R.I.P Filip<3  1999-05-05   2010-02-15

Jag älskar dig gubben♥
Önskar du hade vart kvar hos oss.
Men du har nog de bättre nu, där uppe.

Men jag saknar dig så otroligt mycket.
Mina tårar faller fortfarande för dig.
Jag kan gråta en hel natt av saknad efter dig.
Du var så underbar.
Du hjälpte en och tröstade en om man var ledsen.
Du kom på engång.

Vad hade jag gjort om du inte hade funnits här?
När de var som värst.
Du hjälpte mig så.
Du gjorde mig trygg.
Du gjorde mig hel igen.
Av att bara finnas.

Men du finns inte längre kvar.
Du kunde inte vara kvar.
Du mådde för dåligt.
De enda rätta var de vi gjorde.
Att ta bort dig.
De var jobbigt.
MEn du märkte inget.

Men jag grtåter än för dig gubben.
Jag saknar dig♥
Jag älskar dig♥
De kommer jag föralltid att göra♥


Tatueringar och funderaingar

Sitter här vid datan och funderar på tatueringar. Vill så gärna tatuera mig och vet ungefär vad jag vill ha, men är samtidigt rädd att jag ska ångra mig eftrer att jag har gjort den. Så jag vet inte hur jag ska göra, måste börja med att spara pengar först, men i all afall sen då? Kankse har hunnit blivit 100% säker på hur jag vill göra när jag sparat ihop pengarna till första tatueringen? Vem vet, kanske jag har, men ändå. Kommer dröja ett tag innan jag tatuerar mig i alla fall, efetrsom att jag är så dålig på att spara pengar.. hmm -.- .. Önskar jag var mer som broder där.. Så jag har egentligen god tid att fundera på hur jag ska göra.
 
Hmm, hur blir man 100% säker hur man vill göra?
Är alla osäker först?
Vet någon hur man ska göra för att bli säker på hur man vill göra om man ska tatuera sig eller inte. Så KOMMENTERA!!!!!


Är 99.9%säker på att jag ska göra en minnes tatuering av Filip i alla fall. För honom vill jag verkligen ha med mig hela livet. Finns nog ingen egentligen som har betyt så mycket som han gjorde för mig och ingen som heller har hjälpt mig så mycket. Han var det största stödet jag hade när jag mådde dåligt. Han fanns alltid där, han sov vid min sida, många gånger. Oftast när jag behövde honom som mest. Så honom vill jag ha en speciell tatuering av eller något som symboliserar honom och ett bevis på hur mycket kärlek man kan ge till en hund och hur mycket en hund kan ge kärlek och stöd till en person.
Jag önskar verkligen gan fanns kvar här. Jag tänker på honom varje dag, och mitt hjärta finns han alltid i och kommer alltid att finnas. Jag älskar honom,  mer än allting annat.
Är dessutom 3månader sedan idag vi tog farväl av honom och jag gråter minst en gång i veckan en tår för honom och saknaden efter honom. Synliga tårar, inom bords gråter jag varje dag för honom<3
Så något som symboliserar honom ska hamna på min kropp, snart nog hoppas jag. Men har inte bestämmt riktigt vad än, eftersom att bilden ska bli så speciell kommer de nog att ta lite tid innan jag bestämmer mig också..

Lägger ut en bild och en dikt jag skrev när jag tänkte på honom snart...

Ha de bäst nu alla där ute!
Och kan ni hjälpa mig hur man vet till 100% hur man vill göra med tatueringar, så KOMMENTERA!!!!!

Lördagförmiddag

Händer inte mycket här inte.. Vaknade runt sju tiden, startade om filmen vi kollade på igår, Wallander Läckan. Hann inte kolla klart på den igår innan jag somnade, så kollade klart på den idag istället.
Broder kom och sov här med mig inatt också, men han var tråkig och somnade tidigt enligt mig, men klockan var väl säkert runt tolv, men i alla fall. Han ligger väl och sover fortfarande han, om han inte vaknade riktigt, när min mobil ringde, som låg typ bredvid honom, hihi. Blev han väckt då, så kommer jag väl få höra de sen också, men det märks väl ;)

Har ingen aning om vad som händer än idag. Vill till Delsbo, men Micke är fortfarande int hemma, men kankse kommer hem senare idag. Eller han skulle komma hem senare idag, men han vet inte hur sent och de gör att jag inte evt om jag kan åka till honom eller inte. Eftersom att de går bara tre tåg idag, men de senaste går ganska sent ändå, vid sju tiden typ tror jag att det var. Så jag hoppas verkligen att jag kan åka och träffa honom. Saknar honom redan. Fast de gjorde jag ju bara några sekunder efter att jag hade sagt hejdå igår så.

Jag kommer hoppas på de bästa, men samtidigt inte hoppas för mycker, för jag vet hur besviken och ledsen jag skulle bli om jag inte kan åka till honom.
Ska jag till honom senare, så åker jag kanske in på crusingen en sväng och kollar, innan jag åker hem till honom också. I alla fall om Em ska dit, men har inte fått någe svar om det än.

Nu ska jag kolla vad mn bror jag, men han sover säkert fortfarande..

Ha de bäst!

Fredag..... Ingen bra dag alls....

Vaknade väl rätt så tidigt i morse, vid sju halv åtta tiden. Kunde inte somna om, så la mig och pussade på Micke istället, som låg och sov och var väldigt trött. Hihi, så de var inte så uppskattat att väcka honom, men de sket jag i för jag hade tråkigt och var myssjuk. Så de blev en del mys och sen käka frukost. Blev sitta lite vid datan och lite prat. Innan vi egentligen skulle åka till Ljusdal. Men så blev det inte. Utan Micke var "tvungen" att åka ivög med sin mamma istället lite senare, så vi hann inte åka dit. Vi åkte till Hudik och käkade istället och sen kom hans mamma och hämtade honom.
Jag gick och satte mig inne i vänthallen  på buss/tågstationen och väntade på att mitt tåg skulle komma. Micke fyllde på mitt busskort, så att jag skulle kunna åka ner till söderhamn typ på engång och slippa vänta till efter klockan fem. Så nu har jag kommit till Söderhamn och kommit till mormor i kinsta.

Är på väldigt dåligt humör just nu. Och tänker en massa på älsklingen, men kan inte göra något åt de. Förstår att han ville åka, men kan inte sluta tänka och sakna honom för de. Älskar honom verkligen. Önskar jag alltid kunnde vara med honom. Varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund. Men de går inte. Men han ska veta att jag älskar honom och vad som än händer så kommer jag finnas där och stötta honom. För han betyder så otroligt mycket för mig. Puss på dej Micke<3


Nu orkar jag inte skriva någe mer, för de blir för jobbigt och tänka på allt som hänt idag. Kankse skriver senare. För de är väl här vid datan jag kommer sitta, för mormor kommer inte vara hemma i natt och inet roffe heller. Så här eller vid tv hamnar jag. Så kanske skriver mer då..

Ha de bäst!

Onsdag-Torsdag

Skrev ingeting igår, så skriver en liten sammanfattning om gårdagen nu istället.

Vaknade ganska tidigt hemma hos mormor, tog sen bussen till stan och gick till staffangymnasiet och träffade Nina och så gick jag och träffade Vanja, en lärare som jag hade när jag gick i ettan där. Ville träffa Pia också, den andra läraren som jag hade de året. Men hon var i Paris.
Gick sen till körskolan Driver och satte mig där och körde igenom Fs Repetition två eller tre gånger innan Nina och Madde kom, för sen skulle jag käka en sväng med dom, så jag fick träffa Nina lite till efersom att de var så länge sedan jag gjorde de nu. De var kul att träffa henne igen :)
Gick sen och satte mig ock pluggade på Driver igen och kollade även synen denna gång, så att jag kan skicka in och få mitt körkortstillstånd någon gång, så jag kan börja övningsköra och ta körkoretet någon gång, så man har det gjort (Y)

Micke skulle ha kommit, men självklart å krånglade llting som vanligt när han och jag skulle träffas och han skulle komma ner till Söderhamn och så skulle vi ha åkt och träffat MArie och hennes pappa "Lester". Men de är som de är.
Gick inge bra på körskolan när jg fick veta de, så gav upp där och åkte till resecentrum istället och satte mig där. Emelie var ute på promenad så hon kom förbi och sen stod vi och pratade en br stund innan hon var tvungen att gå igen. Var kul att träffa henne igen. Saknar henne så mycket<3

Senare så åkte jag till Delsbo, för att umgås med min underbara pojkvän. På kvällen blev det, prat mys och en film som jag satt och grät till och Micke garvade och jag blev typ sur, för jag tyckte det var så taskigt.
Sen blev de sängen och ännu mera mys.



Idag har de väl inte hänt så jätte mycket. Fast de beror ju på hur man ser de, men inget jag kan skriv om här just nu i alla fall. Har blivit massa prat i alla fall och en film, sk snart kolla på en film till och sen får man se vad som händer, mer film eller så blir de mys. Slutar det regna kanske det blir en liten promend också, om mitt knä pallar. Micke märkte igår att jag var svullen på ena knät och tycker att jag ska åka in och kolla de, eftersom att jag har haft ont så pass länge nu. De är ju över en månd i alla fall som jag haft ont, men jag vill fortfarande inte åka och kollade, för jag är rädd att jag inte får träna på ett tag då. Men sen är de ju de att jag var sjul hela förra veckan och tränade inget och trodde knät hade blivit bra för jag kände inget när jag gick och så, vanligt. Men där trodde jag fel, har ont igen, nästan så att de viker sig ibland när jag går så får se hur jag gör..
Vi har även gjort hemma gjord pizza idag. hur gått som helst, så nu har jag ont i magen. Men får skylla mig själv.

Nu blir det mys och film med älsklingen!
Hade bäst!

Tisdag, Skola, Hudik, Söderhamn

Idag har väl egentligen inte hänt så mycket. Först var de ju skola som vanligt. Var rätt okej faktiskt. Fick veta att jag skulle klara  engelskan, bara jag gör klar dom uppgifterna jag har kvar att göra på lektinerna så (Y) hur nöjd som helst när jag fick veta de efetrsom att jag trodde att jag skulle få göra om A kursen nästa år också, men ikke då :)

Efter skolan blev de träning, som inte gick så bra eftersom att knät ät åt helvete nästan känns de som, haltar ju nästan till och från. JOBBIGT... Men men de är som de är.

Efetr träningen när jag skulle gå till Bussen träffade jag Petter, kul kul, har bara träffat honom en gång å de var ju på galan, men de var kul att träffa honom igen :)
Sen tog jag bussen till hudik, för jag skulle egentligen trä
ffa Micke, men som vanligt blev de ju inte så för han miissade bussen.  Väntade i hudik en timme i alla fall, innan tåget gick till Söderhamn, satte mig på de och märkwer sen när jag skulle kliva av att Martin var där, har inte träffat honom på länge, så var kul att träffa honom igen :) Pratade med honom en stund, synd att han är sjuk, som jag fick veta idag. Den pojken har inte haft tur inte..

Mormor kom sen och hämtade mig, och sen har jag pratat lite i telefon och sen har jag suttut här en stund. Får se vad som händer här nest.

Imorron blir de att pklugga körkort och kolla synnen i alla fall, och träffa lite kompisar. Kul kul :)


Puss på er!

Måndag - Dålig dag

Då var det måndag igen då och skola. Inge kul alls. Tråkiga lektioner och en gnällig lärare, som gnäller på oss att vi flamsar, men vad gör han inte själv då? Jo samma sak typ, han är knappt med på lektionerna längre, han ger oss saker att göra sen går han. hur mycket jobb blir det för oss då? Inte mycket alls. Spec inte för mig, när jag sitter tyst och dom andra pladrar på. Försöker man jobba så går de inte och börjar man, kommer han in och stör isället. han ädrar ju uppgifterna när man börjat med dom också.
Han vill att jag ska göra en uppgift som inrt är spec lätt att göra när man aldrig vart där och knappt vet vad de är. Men han säger bara läs på internet, men vad hjälper de, när man ska göra sitt eget fantasiställe, som är något sådant och man fortfarande aldrig vart där. hur ska de gå till? Nä, de tänker han inte på.. Blir så irriterad på lärare som gnäller på eleverna, men ändå som flamsar själv.. Får väl se om de blir någon förändring nu då, när han skrev och sa också att han vart för snäll, men skulle sluta med de nu. Känns som de inte kommer förändras men vi får väl se..

Fick en väldigt tråkig och jobbig nyhet idag på skolan också. En klasskompis ligger på sjukhuset i Umeå och har hjärnhinninginflamation. Han kommer troligen inte tillbaka till skolan innan sommarn. Jobbigt. Hoppas bara de går bra för honom. Alla i klassen hoppas de och antagligen alla han vänner och så. De är jag säker på.


Sitter hemma nu i alla fall. Var och tränade innan jag åkte hem. Sitter här nu, väntar på mat , sen ska jag packa eftersom att jag åker imorron till Söderhamn, för att på onsdag har jag tänkt att kolla synen på driver och hinna försöka plugga lite körkortsteori. Hoppas på attde går bättre denna gång, än vad de gjorde sist. Ska även försöka hinna till staffangymnasiet, min gamla skola och säga hej till några kompisar och även någon gammal lärare kanske. Ska bli kul :)
Så ska packa allt idag och senblir de nog mobilen och datorn resterna av kvällen.
Kanske skriver något senare om jag kommer på något.


Ha de bäst!

Tråk Söndag

En helt vanlig tråk söndag. Har inte hänt mycket. Suttit vid datorn eller kollat på tv idag bara. Pratat lite i telefonen, sen inte mycket mer. Vart och gått ca 20min också, men de är ju inget.
Chattar med killen på msn nu. Synd om honom, han har nackspärr, men de ganska roligt ut också, så jag får skäll när jag skrattar :( ;) Hihi

Nu ska jag fortsätta vara social med honom.
Hade!

Biffen<3

Var ute och kastade lite boll, med Biffen förut idag. MEn när han blev trött la han sig ner i skuggan istället och jag kunde inte låta bli att knäppa några kort på den underbara hunden.    Så här är de finaste kortet jag fick på honom idag :) Inte ofta han ligger still när man försöker knäppa kort, men nu gjorde han de och de blev så fint på underbaraste<3 :)



Var ute och kastade lite boll, med Biffen förut idag. MEn när han blev trött la han sig ner i skuggan istället och jag kunde inte låta bli att knäppa några kort på den underbara hunden.    Så här är de finaste kortet jag fick på honom idag :) Inte ofta han ligger still när man försöker knäppa kort, men nu gjorde han de och de blev så fint på underbaraste<3 :)

Lugndag

Då var de kväll då. Har inte hänt mycket idag. Vart ner till Matfors och handlat en sväng och sen kom Anneli och Emil. Blev inte så mycket att umgås med dom, för jag hade ont i huvudet och gick upp och la mig och vila istället. Blev väl lite bättre i huvudet, men nu är de tillbaka igen. Jobbigt, men är väl bara att leva med just nu. Förkylnings helvete. Myste lite med Emil också, som bata flinar och skrattar.
Men nu har dom åka hem, och jag sitter här och pratar i telefon och skriver lite. Blir nog att sitta vid datorn och ta de lugnt och så resten av kvällen, om de inte är någe bra på tvn, men som vanligt är de väl inte de på en lördag kväll, så de blir nog att sitta här istället..


HAde!

Jobbig gårdag

Igår kväll blev inte så lyckad som jag hade hoppats på. Blev bara kaos och en massa tjafs. Vi blev sams innan vi gick och la oss o alla fall, och skulle ta upp de idag istället. Om nu min morfar kommer ihåg de när han är nykter och inte har dryckit något glas vin.. Kan bli intressant att se.. Känns bra att vi blev sams igen igår innan vi la oss i alla fall.
Biffen tyckte nog lite synd om mig igår, för han kom och la sig på mitt rum när jag skulle gå och lägga mig. De är ganska länge sedan han gjorde de nu. Men de märktes att han sov där inne, för jag sov mycket bättre. Synd att de är för varmt för honom för att ligga bredvid mig i sängen bara, annars brukar han göra de också ibland. Då sover jag hur bra som helst. Finns inget bättre än att sova med ett djur i sängen. Filip kunde sova med mig hela nätterna ibland, när han levde och kunde gå upp. HAr nog aldrig sovit så bra som jag gjorde då, när han låg nära och trök in en i väggen. Skönt sov man även fast man sov intryckt. Önskar verkligen att Biffen kunde vara lika typ eller att Filip fortfarande levde.
Men nu ska jag inte prata mer om honom, för då bryter jag ihop snart och dee har jag ingen lust med, inte nu i alla fall.




Ha de bäst!


Skola

Sitter i skolan, harhaft två lektioner, eller ska man kalla de lektioner riktigt? Fösta lektion lyssnade vi på något om någon skola scott eller vad de hette, sen hade vi lite lekar. Andra lektionen som vi skulle ha PA-arbete på, lyssnade vi på någon som pratade om UF företag istället för lektionen och nu har vi lunch.
Har en lektion kvar i skolan sen och de är Svenska B, skit tråkigt. Klassen pladdara för mycket så de går inte att koncentrera sig och så är de ointressant de vi håller på med, tycker jag i alla fall. Andra kanse tycker de är roligt att prata om nå gudar eller vad de är vi har om nu på svenskan.
Efter Svenskan ska jag ha typ prata med Annika om nationella, eller jag ska få göra en sak.. Så hoppas de går bra att de blir bättre och att jag förstår något av de.

Efter skolan, ska jag hem till Lotta "Gummi Moster" och sitta och slappa bara eller något. Har tagit med två filmer som jag tänkte testa om dem funkade hos henne, för dom funkade inte hemma på våran dvd, surt. Men kan ju hoppas på att dom funkar där istället, för i så fall blir de kolla på film i deras sköna soffa.
För jag hinner ju inte åka hem innan jag måste vara på Ton Hallen ikväll för att lyssna på något Caprice tror jag de hette som vi skulle lyssna på när dom hade genrep. Kan ju bli kul, om man har tur. Men tråkigt att man inte hinner hem emellan, bara för att mab bor ute i skogen. Skulle jag ta bussen hem, var de bara att vända och vänta på att den far ner igen om jag skulle hinna tillbaka i stan, så de är ingen ide att ens fundera på det.
Vi ska tydligen vara där halv sex och vara kvar till åtta eller någe. Men jag kommer måsta smitta förre, för att hinna med bussen till Bergsåker, som går kvart över åtta. Så jag kommer hem, för ska åka med Per hem och han åker efter åttonde loppet och då måste jag ha hunnit dit, men de är bar, för då har jag något att skylla på för att jag inte kan vara kvar :P

När man kommer hem ikväll får man väl se vad som händer. Ett glas vin kanske och pladdra med Barbro och spela lite Yatzy kanska, brukar alltid kunna vara trevligt för oss på fredakvällar. Men får väl se. Lite domino kanske de blir om Morfar är på rätt humör också. Men dom senaste gångerna har han ju bara pratat i telefon tråkmånsen. Men kan ju hoppas på tvärtom... Vill ha tillbaka dom fredakvällarna som var förut när "alla" umgicks. Jag, morfar å barbro. Dansade och pratade och spelade lite spel, de var skoj de. Så hoppas på att dom kvällarna kommer tillbaka snart..


I helgen får man se vad som händer. Morfar har pratat om att han ska åka på V75 i Gävle i alla fall, men de är väl inte säkert om han åker än eller inte. Barbro ville väl också förlja med om de skulle bli bra väder. Så jag funderar på att ofra mig och vara hemma själv lördag till söndag eller vad de blir. Borde ju klara de, eftersom att jag klarade att bo hos mormor en vecka själv när dom var borta, så då borde de inte vara några problem att vara hemma själv en natt. Men får se. Bara Biffen är hemma med mig så är jag nöjd. Så får se, känns ibland som de skulle vara skönt. Men som sagt får se hur de blir med det.
Ska nog ut och röra lite på amarone imorron också, och röra lite på mitt eget fläsk. Håller ju på bli tokig för att jag inte rört mig på en vecka. Så ska bli skönt på en ridtur imorron. Hoppas hon är pigg och inte fånar sig som hon gjorde sist. Men då jäklar, kommer hon inte få springa hem igen. Men de kommer nog att gå bra. Hon är oftast så snäll när man rider henne, bara lat, men de blir ju mer jobb och mer så. Sen att hon är som en banan när hon går är ju en nackdel, så jag har väl ont i ryggen efter ridturen om hon går mycket så imorron. Sist så gick de ganska bra. Så hoppas på de den här gången också :)


Nu har inte jag någe mer att skriva för tillfället.
Ha de bra!

Ny blogg

Ska försöka börja om från början med några saker nu i alla fall.
Den andra bloggen försvinner snart och så ska jag försöka skriva i den här några gånger i veckan. Håller tummarna att de går, men inte är säkert att de blir så ofta. Men ska ge de ett försöka i alla fall.
Skulle vara kul att klara av att skriva lite granna. HAmnar nog lite dikter och sådant här också ibland :P
Annars kan de nog hamna vad som helst här, som jag skriver om, men de märker ni om ni läser den ;)


Ha de bäst alla där ute!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0