Dagens eller kvällens kanske?

Humör: Trött
Plus: Biffen, som är världens goaste och blev jättelycklig när jag kom hem från skolan.
Minus: Skolan och inge träning
Kläder: Mjukisar, munktröja och linne.. ( Mitt skärp ligger hos Anneli, så kan inte ha jeans, för jag tappar dem utan det).
Frisyr: knut
Låt: Kommer inte  på vad den heter. En med Johansen
Händelse:
Träning: Inget eller lite styrka, men är för lite :S
Planer: Toa, ta med Biffen upp, prata med älsklingen, sen sova.
Drog: ???
Måste: SOVA
Saknad: Micke som vanligt
Önskan: Att det inte kändes såhära.
Ser fram emot: Morgondagensträning kankse?

Osocial

Tror ni det blev någon jogging idag då? Nej, blåste som bara den ett tag + att det är glashalt ute, så blev inne istället. Får försöka ta igen det en annan dag med en extra lång tur eller en extra dag, får se ur jag gör. Måste komma igång med det igen i alla fall.
HAr svarat på några samhälsfrågor idag i alla fall, så har någon mindre att göra. Men började bakifrån för att det var lättare frågor där än i början. Får fortsätta med dem på onsdag när jag kommer hem, för imorron har jag inte datorn med mig och jag sover hos Lotta, så uppdateringen imorron blir låg den också.
Har kollat på trtäningsprogrammet som går varje måndag på trean också klockan 22.00 tycker det är bra, men Micke tycker att jag är för osocial när jag kollar på träningsprogram så han vil alltid lägga på, hehe. Blir så när man är intresserad av sådant.
Men nu börjat klockan bli alldeles för mycket så nu ska jag lägga mig och  sova, måste ner på toa först bara och sedan ta med Biffen upp, sen prata lite med älsklingen innnan jag kan sova. Tror ni jag lyckas somna utan tv ikväll? Hmm, ska försöka i alla fall tänkte jag.

Hoppas ni kommer sova gott! God natt!


Befrielse

Efter att ha suttit i 45min med ena handen i skål med vatten och salt och sedan en halvtimme med både händerna i skålen med vatten, diskmedel och salt, för att försöka få bort lösnaglarna, men inget hände, så gav jag upp och klippte av dem istället. Skönt mer korta naglar igen, även fast det var väldigt snyggt med lösnaglarna, men bättre med kortare naglar... Känns verkligen som en befrielse att ha korta naglar igen. Kan skriva på datan utan problem igen, kan hålla på med mobilen utan att tänka på hur jag ska skriva, kan dra upp buxorna eller ner tröjan utan att vara rädd att göra illa mig själv. En stor befrielse var det att klippa dem. Men kommer säkert ha lösnaglar igen, men inte än på ett tag i alla fall. :)

Att göra när jag kommer hem.....

Nu vill jag verkligen hem. Men måste vänta till klockan blir tre innan jag kan åka. Är bara jag här från BF08, av dem som har fritid så jag har lektion tillsammans med bara LSKare. Har inget att göra, för dem andra gör inte heller de vi skulle göra och svårt att göra det själv så. Har inte fått någon tid för återsammliing heller, så funderar på att sticka till stan om dem ändå bara tänker sitta och kolla på nå klipp och garva, så kan jag lika gärna åka till stan och sitta och ha tråkigt eller något sådant.
Har lite saker att göra när jag kommer hem också, mem tyvärr inget jag kan göra här i skolan eftersom att allt ligger hemma, suck...

Det som ska göras när jag kommer hem är;

- Ut och jogga (Zlatan kankse blir med :) )
- Göra klart planeringen för MaB.
- Plugga lite MaB.
- Försöka göra någon samhällsfråga.
- Kolla på två tv program, Top Modell och Thintrevation (stavning).

Sen är det nog dags att sova.

Joggingen och Matte planeringen och samhällsfrågorna är viktigaste. Plugga Matte kan jag hinna någon annan dag, men samhällsfrågorna behöver jag bli klar med för att kunna börja plugga till provet, som är nästa onsdag. Tänkte försöka klara de här provet i Samhällen i alla fall. Men verkar betydlig lättare än det förra så. Matten har jag i alla fall en månad på mig, menm samtidigt så ska jag klara tre kapitel på den tiden också. Så gissa vad mina dagar kommer att bestå av? Hoppas jag klarar det den här gången i alla fall.

Hoppas jag hinner med allt jag skulle behöva göra idag. Behöver städda rummer också. Men det hinner jag förhoppningvis göra i pauserna på programmen, så är det bara att dammsuga en annan dag.

Men nu ska jag åka till stan och ha tråkigt i en och en halv timme.

Skola

Sitter i skolan och har nyss vart och lyssnat på mötet om skid-SM, är ju bra att man vet vart man ska vara va? Hahah, har inte den blekaste om vart jag ska vara eller vad jag ska göra. Får vlä veta de sen kanske då.

Har inget att göra framtill tolv nu, då lektionen börjar. Så tänkte åka till stan och köpa kollegieblock, så jag kan börja plugga Matte. sedan åker jag tillbaka till skolan för att käka och vänta på att lektioen börjar och längta till jag kan åka hem.

Men staden har öppnat nu, så nu far jag..

Hoppas alla andra har roligare i skolan än vad jag har.

God Morgon!

Jag är trött och ska snart ner och käka frukost. Men önskar jag fick lägga mig ner i sängen igen och somna om. Vill inte till skolan. Vill inte lyssna på något möte om Skid-SM, men har väl inge val. Min tid på morgonen blir upptagen att sitta på möte istället för att vara ute och jogga, så måste ut när jag kommer hem istället, när det är mörkt och allt. Inget jag ser framemot. Men nu måste ja packa väskan sedan äta frulle.

Hoppas ni får en trevlig dag!


Tänkte bara säga

God Natt, för nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på tv och sedan sova.

Dröm sött!

Natti!


Dagens

Humör: Började bra, men just nu går de lite up och ner.
Plus:
Minus: Att det är måndag imorron..
Kläder: Mjukisar, munltröja och linne..
Frisyr: knut
Låt: Ingen
Händelse: När Lotta skulle ta bakis tablett när vi kom hem till henne imorse, men röret var tomt xD
Träning: Inget :S
Planer: Göra mig iordnung för sängen.
Drog:
Måste:
Saknad: Micke som vanligt
Önskan: Att vi bodde närmare varandra.
Ser fram emot: Inget

Hemma och ha tråkigt......

Verkar som det bästa för mig är att sitta hemma och ha tråkigt istället för att vara ute och roa mig och träffa nya kompisar.
Kan ju ändå göra något utan att göra fel verkar det som....


Bilder från igår


Min frisyr

Mina naglar

Finns fler bilder; http://www.facebook.com/?ref=logo#!/album.php?id=746006341&aid=261083


Travgala + Aveny

Var på travgala igår. Kul som bara den.

Dagen började med att duscha och packa väskan innan jag skulle till Raywailsaloon för att träffa lite Peacemakers folk. Sedan åka upp till Lotta, satt och kollade på när Linda fixade håret på henne sedan tog hon även mitt hår. Gjort en väldigt fin uppsättning på mig (kommer bild sen). När det var klart åkte vi upp till Anneli och Linda fixade hennes hår. Jag sminkade mig och fick sen dra på mig kläniningen åt fel håll. Fick trä den över höften itället för över huvudet, för att inte paja frillan, men det gick, kändes lite tråkigt bara, men lyckades utan att ha sönder sen. Kläningen och så satt bättre än jag tyckte att den gjort när jag testade den första gången, så var rätt nöjd.
Fick present av Morbror också som jag öpnnade, perfekt, för ja fick ett läppglas typ ett rött, passade ju pörfekt det :)
Blev sedan att vi satt och pratade och så ett tag innan vi skulle fara till galan.

Åkte sedan till galan och fick välkommsdrinken och så. Satte oss sen och åt förrätt, var nå räkor med nån röra och brödbit tror ja de var och något annat som  jag inte tyckte om. Pratade och väntade sen på förreten och fick även höra vilka som vann nomineringarna. Fick varmrätten, kött och nå potatis eller vad det var för någe, lyssnade på ännu mer vunna nomineringar och fick sen efterrätten, nå chiklad grej med hallongrejs, hur gott som helst MUMS.
Kom sedan hemlig gäst, inte dem jag trott. Men dem var bra. Gick sen till hundra kvar och dansade loss, kul. Blev mycket dans och någon drink.

När klockan sen närmat sig stägning på galan, så for jag Anneli, Lotta och Sofia till Aveny och fortsatte att shejka loss, kul. Var där till tre, tills dem stängde alltså.
Sen skulle anneli till Max, men var för mkytcket folk så det blev istället McDonalds. Kom hem till Lotta fyra. La oss halv fem. Jag pratade i tele till efter fem så somnade vid halv sex, men det gör inget när man hade så roligt som man hade. Drack inte så mycket heller, så mådde inge dåligt, härligt. Men hur kul sm helst hade vi. Hade nog kunnat dansa bra länge till ja. Men känns i framsid lår idag.

Längtar redan till nästa års gala ;P

Tack för en underbar kväll!!!

Lösnaglarna på

Ligger ner bäddad nu, så ska snart försöka sova. Testa ringa älsklingen först bra.
Kvällen har bestått av att försöka få Emil att sova, äta tårta, sätta på mig lösnagllar, vilket inte var det lättaste och lätt att skriva eller göra  något annat är det ju inte kan jag säga, har aldrig haft såhär långa naglar tidigare, så har svårt att göra vissa saker. Som att bara dra ner kläderna, rätt att göra illa mig eller att naglarna ska gå av eller något, gå på toa och sånt är inte heller spec lätt,  men lär mig väl snart att ha lösnaglarna på hoppas jag på, annars kan det bli jobbigt imorron/idag. Kvällen har även beståt av massa prat. Men blev sen sängen för mig för att orka först möte sedan gala. Hoppas den blir bra, och att jag blir på riktigt fest humör och så. Ser framemot att träffa lite PMare imorron på möttet också innan man ska iväg och göra sig klar inför galan.

Men ska testa ringa älsklingen nu och sen sova. Bilder på naglarna och så kommer imorron eller på söndag!

God natt!

hmm

Det hade ju kunnat vara bättre.


Dagens

Humör: Upp och ner
Plus: Emil och att det är GALA imorron-
Minus: FÖR MYCKET TANKAR!!!
Kläder: Leggins och tunika, stövlar.
Frisyr: Utsläppt sen uppsatt
Låt: Ingen spec.
Händelse:
Träning: Inget, så har väl ångest sen.
Planer: Fixa lösnaglarna.
Drog:
Måste: Fixa naglarna
Saknad: Filip<3 (skuller verkligen behöva dig här nu)
Önskan: Att du var här med oss igen<3 ( I need you)
Ser fram emot: Lördag = GALA<3

Fredag och 19år!

Då blir man snart 19år då. 23.35 om det ska vara exakt, hehe. Så det är ju egentligen några timmar kvar men ändå :P

Dagen började inte bra kan man ju säga. Hatar min skola kan jag väl säga nest intill i alla fall. Slutade tidigare, tror jag. Drog i all afall hem när jag fick veta att vi kanske inte hade någon lektion. För jag blev så frukansvärt less.
När jag kom hem så myste jag lite med emil och har sedan lekt med honom. Har öpnnat packet också. Fick tre körlektioner, av morfar och Barbro och fick Parfym (Avril Lavinge), väska och nån salva, Halsband och örhängen av Lotta, Mathias, Anneli och Peter :)
Har ätit smörgås tårta, gott gott och nu blir det snart att fixa lösnaglarna inför imorron och så. Sen blir det nog att spela yatzy tror ja, men får se.

Ska fortsätta dricka mitt glas vin nu i alla fall och vänta på att dem andra kommer tillbaka. Skriver kanke sen.

Trevlig kväll!


ÅNGEST

Uscha blä, gick så bra att väga sig både i tisdags kväll och igår morse, men gick det lika bra idag efter träningen tror ni? NEJ, det gjorde det inte :'( Så nu har jag ångest pga att jag åt massa skorpor, några kakor och pizzan (grandiosa, tror ja de var. Sån man värmer i ugnen) igår, för annars hade jag knappast gått upp. Så nu mår ju inte jag så jätte bra inte. USCH, ÅNGEST!!!

Men måste väl försöka att inte tänka så mycket på det eftersom att det blir tårta och kakor och sånt imorron eftersom att jag fyller år, sedan på lördag så är det ju galan, så då blir det alkohol, vilket det är MASSA kalorier i. Men måste försöka att inte bry mig så mycket i helgen, utan inte bry mig så mycket och sedan köra sten hårt till veckan igen...

Men kommer bli jobbigt, känner redan hur mycket ångest jag kommer ha.. Faaan alltså. KOmmer må skit dåligt efter den här helgen även om jag haft kul. Hoppas på att v¨gen inte visar allt för mycket bara till veckan, för då vet jag ju inte alls vad jag gör.

Vet inte vad jag ska säga eller skriva, mer än ångesten blir bara större just nu. Får försöka ta en promenad eller jogging pass någon dag i helgen, så kanske det känns lite lättare och sedan bara hoppas på det bästa, hur jobbigt det än kommer bli. Men man måste ju kunna ha kul en helg också, men ändå....

Slutar skriva nu innan jag fortsätter skriva samma sak hela tiden....

ÅNGEST!


Torsdag

Fuskar lite idag, klockan är efter tio och det är vardag och jag har datorn på + att jag ligger i sängen med den, inte bra. Men en gång gör det väl inte så mycket om man fuskar, eller? Beror väl kanske lite på vad det är också kanske men i alla fall. En kväll lite längre med datorn gör ju bara att jag blir tröttare i skolan imorron och de betyder att jag får skylla mig själv.

Dagen har beståt av skola, hem till Lotta och käka sen iväg på träning direkt. Skönt med träning, men jobbigt med träningsvärk så kommer väl inte kunna gå imorron för hade träningvärk innan träningen idag så kommer nog ha ännu mer imorron när jag vaknar efter som jag tränade ikväll rätt hårt också. Skönt var det, försöka fokusera lite mer så ska det nog bli riktigt bra sen. Efter träning åkte jag hem och har nu duschat, pratat med älsklingen och så. Nu ska jag när som helst läggaifårn mig datorn och sova bredvid min mysiga hund som ligger här i sängen och sover, snarkningarna kommer väl snart, hehe.

Det var min dag det, vad har ni gjort idag då?

Hann inte

Hade tänkt skriva några rader här, men ser att jag inte hinner. Måste ner på stor skolan för att ha Psykologi. Skriver när jag är hemma efter träningen istället!


Dagens

Humör: Upp och ner
Plus: Kan inte se något.. Om man inte räknar med att jag fyller år imorron och att det är 2dagar kvar till galan bara..
Minus: FÖR MYCKET TANKAR!!!
Kläder: Jeans, linne, munktröja, halsduk.
Frisyr: knut
Låt: Ingen spec.
Händelse:
Träning: Ingenting än, men blie Judo senare.
Planer: Ha Psykologi, sen fara hem till Lotta och käka innan jag far på träning.
Drog: Tystnaden eller Musiken, det är på olika sätt..
Måste: Gå på Psykologin och TRÄNA (för att bli piggare i psyket)
Saknad: Filip<3 (skuller verkligen behöva dig här nu)
Önskan: Att du var här med oss igen<3 ( I need you)
Ser fram emot: Fredag och Lördag<3

Natti!

Nu ska jag ta och starta en film och lägga mig i sängen och "gnugga" nagelband, så dem inte går så högt upp på naglarna eller vad man ska säga. Så det inte göra så ont när jag ska ha lösnaglar i helgen, för första gången, de kan bli intressant hehe. Men blir nog skit snyggt. Inte mångadagar kvar till galan nu och dagen innan fyller jag år :D Så kommer väl bli lite att man ska fira på galan också, men har typ inga pengar att köpa någe för :/ Men det löser sig väl hoppas jag på.

Nu ska jag kolla om biffen vill komma upp och sova med mig sen sängen.

Natti!


ingen ork

Tror ni det blivit mycket samhällsplugg? Svaret är i alla fall nej. Men tog fram det och skulle börja, men kände inte att jag orkade. Skulle sen gå in och skicka svaren på istuderingsfrågorna på psykologin till läraren, men kom jag int på It's learning tror ni? Svaret där är också nej. Less man blir då. Så kan inte skicka in de heller. SUCK. Får göra de imorron eller något då.

Sitter och lyssnar på Radio Ljusdal nu, Micke som sänder. Men ska snart ta och hoppa in i duschen har jag tänkt. Sen tror jag nästan jag lägger mig i sängen och läser elleer kollar på tv. Börjar bli trött. Micke ringer säkert när han är på väg hem eller när han kommit hem, så måste väl försöka vara vaken tills dess i alla fall.

Nä, men ska kolla nu om nån uppdaterat någon blogg och läsa dem sen duscha..

Tisdag, Onsdag

Ja, som sagt igår var ju inte jag hemma och kunde blogga så mycket. Hände inget speciellt heller i alla fall så. Först skola, sen var jag hem till Lotta, där pluggade jag psykologi och började med planeringen för MaBn, som jag har bestämt mig för att försöka klara nu i vår, hppas bara på att jag lyckas. Måste hitta någon som kan hjälpa mig med det också, så jag kan klara det.
For sedan på träning, som jag sett fram emot. Synd bara att det kändes att jag vart sjuk, för jag hade inte så mycket styrka och ork ikroppen efter ett tag som jag kännt innan. Men det är bara att försöka fortsätta köra på det, så kommer den snart tillbaka. Inte många veckor kvar till SM nu inte.
Fick sen köra hem till Lotta från träningen, gick rätt bra för att inte ha kört sen före jul, fick motorstopp någon gång bara, annars var de inga problem. När vi kom hem till Lotta och jag duschat och så, så fixade vi iordning naglarna så det bara är att lima på dem på fredag, när Anneli förhoppningsvis hjälper mig, så jag har snygga naglar på galan. Sen bäddade jag iordning soffan och la mig och pratade med älsklingen sen sov.

Idag vaknade jag och käkade frulle med Lotta innan jag åkte ner till Ego för att ha spec idrott. HAde det, sen for jag till sjukgymnasten och pratade lite. Sen till idrottshallen för att ha idrott, boxning låg på schemat idag, väldigt roligt var det kan jag säga. Skulle ha boxning nästa vecka också, ser jag fram emot. Efter idortten hade vi samhälle, jag gick tidigare för att hinna mer tre bussen hem och slippa komma hem halv sex, som man inte har så stor lust med att göra. Men kommer tyvärr få göra det på onsdagar härdan efter tills Morfar kommer hem, då kan jag åka med honom hem istället som tur är. Men han måste bara komma hem också. Hoppas det blir snart.
Sen jag kom hem har det inte hänt mycket tog någon skorpa och åt för jag var hungrig eftersom jag bara ätit 2äpplen till lucnch och druckit juscie och nästan två timmars träning på det, inte så bra.. Sen har jag suttit här vid datorn och ska väl snart äta hoppas jag på.

Men ska ta och ta tag i några samhällsfrågor nu så jag har det gjort, kanske inte blir alla, men några så kan jag göra någon varje dag, så blir det inte så mycket att göra sen när det är dags för prov, utan det är bara atta sätta sig och läsa på då och det är ju skönt. Så det är väl bäst att göra någon fråga nu då.

Hörs senare!

Dagens

Humör: Nere
Plus: Att jag hann kramas lite med Emil innan han åkte hem, men hade gärnat goat mer med honom.
Minus: FÖR MYCKET TANKAR
Kläder: Jeans, linne, munktröja, pumaskor.
Frisyr: knut
Låt: Ingen spec.
Händelse:
Träning: Styreträning 40min, boxning 60min.
Planer: Göra klart samhällsfrågorna/instuderingsfrågorna och maila till MaB läraren och till Psykologiläraren.
Drog: Musiken.
Måste: Läsa lite, sen duscha.
Saknad: Filip<3 (skuller verkligen behöva dig här nu)
Önskan: Att du var här med oss igen<3 ( I need you)
Ser fram emot: Fredag och Lördag<3

Tisdag

Sitter i skolan och har för en stund sedan haft Psykologi A, går inte så bra att jobba och känner mig redan stressad nästan för lektionerna för så fort vi sk agöra något och läraren inte pratar så blir det jättepladdrigt och det betyder att jag inte kommer kunna jobba på lektionstid och kommer måsta ta hem istället. Jag som har sett fram emot dem lektionerna och så börjar det redan känns såhär, hur kommer det då sluta?

Väntar nu på att kloclan ska bli 10.20 i alla fall, för då börjar Svenskan, ser inte framemot det, har "grupparbete", jobbar två och två och det fungerar inte så bra för mig. Jobbar hellre ensam. Har inget emot personen jag ska jobba med och hade inte haft något emot någon annan heller, men känner ännu mer press på mig om jag jobbar med någon annan och man måste göra bra reultat för det är ju den andra man ger sämre resultat för om man ör dåligt ifrån sig, är man själv så är det bara sig själv man förstör för. Hade man frågor och svara på tillsammans så är det skillnad, för då är det inte samma sak. Så jag vill inte ha grupparbete, vill inte känna pressen på mig. får se om jag pratar med läraren eller inte..
Har sedan lunch och sen samhälle, sen slutar jag äntligen. Då ska jag hem till Lotta och vänta på att gå till tränigen sen blir det även att sova hos Lotta eftersom jag börjar åtta imorron. Så kommer troligen inte att skriva något mer idag, brukar inte sitta vid datorn där, men man vet aldrig. Men behöver plugga, men vi får se..

Hörs kanske senare! Annars, ha en trevlig dag!

Hate

Tänk om man bara kunde få slippa alla tankar och stressen och slippa höra vissa ord man just nu hatar, för man kan inte göra det själv. Jag hatar verkligen det här. Det är så mycket jag vill, men inget jag kan. Det jag mest av allt vill kan jag inte alls pga att det ska vara så jävla dyrt, jag hatar det hära. Kan ju faan inte ens sova på nätterna pga av det. Hur ska det då bli om några veckor? Det kommer bara bli värre. Jag kommer snart inte sova en blund på nätterna. F********N, vill bara bryta ihop nu, även fast det inte hjälper över huvudtaget, men i alla fall...

Har frågat flera gånger, men börjar känna mig jobbig. Får inget riktigt svar, så det är väl bäst att vara tyst då.....



.......

Det här kommer bli en jobbig natt, tårarna har redan kommit en gång....

Måndag

Har presic gjort klar samhällsfrågorna, alla utom två stycken som jag inte hittade. Sen har jag även gjort klart svenskan. iSå nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Micke kollar på tv och har inte tid med sin flickvän så jag kan inte prata med honom heller. Sätta mig och läsa till klockan tio kanske, när Thintervention börjar och efter det blir det att sova.

Dagen har inte beståt av mycket. Promenerat + lite små jogging, sen hade jag en lektion vid tolv. Gjorde nattvakt schema då inför fjällenresan, sen handlade det om det bara, som vanligt på den lektionen. Efter det så for jag hem. När jag kom hem och tyckte det skulle vara så skönt att dra på sig mjukis byxorna och så, så ser jag när jag kliver av bussen att hästarna är ute och när jag kollar mot stallet set jag en jävka hög med snö, vilket hade rasat ner från stalltaket, jippie, eller inte. Så det var bara att gå in och byta om och sedan gå ut och när Barbro kom så började vi skotta. Jävkla tung blöt snö var det kan jag lova. När vi äntligen fått borts å mycket så vi kunde öppna stall dörren så kunde vi få in hästana i alla fall, men var ju mer som skulle bort. Fick bort en del, sen måste vi få hit en traktor som kan ta bort dem snöhögarna framför stallet. Tog bort snö högar från gården också som hade blivit kvar sen snän på hustaket hade rasat viket det hade gjort i natt, men grannen kom och tog bort det imorse som tur var. Annars hade inte Barbro kommit till jobbet för bilen hade blovit fast på gården och hon kommer ju inte till jobbet utan bil, men det löste sig som tur var.
När vi kom in så käkade vi och sen har jagsuttit på rummet och gjort sammhällen, svenskan och kollat på tv och lyssnat på musik.

Nä, men ska borsta tänderna och så nu och vänta på all klockan blir tio..

Dagens

Humör: Bra
Plus: Att promenaden + små joggnngen, kändes och inte jobbig.
Minus: All jävla snö och vintern!
Kläder: Jeans, linne, jeansshorta, pumaskor.
Frisyr: Fläta
Låt: Vet inte vad den heter :/
Händelse:
Planer: Göra klart samhällsfrågorna.
Drog:
Måste: Inget måste, bara behöver göra klart samhällsfrågorna och göra lite svenska.
Saknad: Filip<3
Önskan: Att du var med oss<3
Ser fram emot: Fredag och Lördag<3

God Morgon

Då var det måndag igen och skola igen, men önskar att det var helg istället eller någon skönt lov. Men den turen har man ju inte, så man har inget val mer än att pallra sig upp och till skolan. Ska snart packa iordning väskan så jag kan ut och jogga när jag kommer till skolan. Eftersom att jag börjar tolv så hinner jag gå till idrottshallen och byta om där och hinna ut och jogga och sen duscha innan lektionen börjar, så det är ju skönt att ha det gjort i alla fall, men mindre kul att jogga i stan, men jag överlever väl får vi hoppas. Lektionen vi har idag är Fritidsverksamhet = planering av fjällenresan, ser inte fram emot det över huvudtaget, vill inte. Kan inte åka skidor, vill vara hemma. Men betyget då? Då har man väl inget val, men skriver mer om resan sen eller så.

Nä, måste ta och klä på mig och packa nu och hinna äta frukost innan man ska ut till frukost. Är + grader ute idag, härligt!

Helgen

Har ju inte skrivit så mycket i helgen, men det är bara för att jag vart hos Micke, som jag skrev tidigare. Vi har lovat varandra att inte sitta så mycket vid datorn när vi är med varandra, för vi ska umgås så mycket som vi bara kan istället med varandra när vi ses eftersom att det inte är så ofta som vi egentligen vill, men det är ju så när man bor flera mil ifrån varandra, men det kanske löser sig inom sin framtid, hoppas vi på.

Helgen har i alla fall beståt av;

Fredag:
Var till skolan och var med på Svenskan, kollade också vad jag missat under veckan. Men verkade inte vara någon jätte viktigt. Gick lite tidigare för att hinna med 10.20bussen till Hudik. Hade tur att det bara var Svenska under den dagen, egentligen så skulle vi haft en lektion på eftermiddagen också, men hade inte orkar vara med på den. Mådde inte så jättebra, ont i magen och huvudet hade jag.
Kom till Hudik i alla fall, Micke mötte upp mig där, var och handlade strumbyxor så jag har till galan nästa helg 29/1, längtar. Efter det så for vi hem till Micke och jag fick se hans nya lägenhet, den var väldigt fin och jag trivdes väldigt bra. Skulle lätt kunna flytta in själv ;) . Efter ett tag var vi och handlade var ner på ICA två eller tre gånger för vi glömde saker hela tiden, klantigt, men vi fick ju frisk luft i alla fall, hehe.  Började sedan med maten, blev inbakad fläslfile, med vitlöksfyllning och potatis klyftor, gott gott var det. När vi ätit och Micke diskat, så hoppasde vi ner i badet och sen fick jag en kroppsmassage så jag höll på somna, var väligt behövligt kan jag säga. Resten av kvällen blev det bara mys och prat och så. En väldigt bra kväll blev de.


Duktig jag är på att göra mat ;) Gott blev det också. Kommer vi att göra om eller hur älskling?


Fick jag av älskling, spa grejer. Funkade väldigt bra, fick ävem ansikt mask och så av honom, gullig han är, min lilla älskling<3


Lördag:
Vaknade efter att ha sovit över, skulle upp halv åtta så att jag hann duscha och så och skulle hinna ed bussen vid nio, men den missade vi. Blev en senare buss. Kom till Ljusdal vad och handlade present till Emil och sen gick vi upp till gymnasiets sporthall där det var judotävling som vi kollade på och jag träffade även lite kompisar från Söderhamn, kul att träffa alla igen. Kul att få se tävling också synd bara att man inte visste innan att man hade haft en match arr gå i alla fall, men det är väl som det är, får bli nästa gång i alla fall. Men fick en ytterligare bekräftelse att jag får vara med på SM, så jag är glad och peppad.
Åkte sedan hem till Micke och han badade och fick massage, jag gjorde tacos åt oss. Gott blev det också även denna dag. Resten av kvällen blev det film, mys och prat som vanligt. Skönt med sådana kvällar, önskar man kunde ha det varje kväll bara, men går ju tyvärr inte synd nog.
Dagen var helt okey, förutom en sak och sen att jag blev så tävlingsugen, men det är ju som det är.

Söndag:
Sov halv länge, ville sova längre, men men. Klev upp och körde zumba och lite styrke träning. Efter det gick jag in till Micke och kollade om han hade vaknat och det hade han, blev ner dragen i sängen. Myste lite innan han var tvungen att ha kaffe, suck. Hoppade efter en stund ner i badet, satt där en stund skönt var det.  Blev sedan prat och så resten av tiden innan vi skulle ut till bussen för att jag skulle hem.
Tog bussen till hudik och väntade sedan där tog sen 29an till Sundsvall. Barbro hämtade mig på navet och vi åkte upp till Anneli, Emil och Peter, för att gratta Emil. Han fick sin present. När alla andra främmande hade åkt fick jag lite tid att leka och kramas med Emil, det är så mysigt.
När vi sedan kom hem så gjorde vi varma mackor, gott gott. Sen har jag suttit vid datorn och kollat på tv emellanåt. Pratar just nu med älsklingen också på skype, men ska snart göra mig iordning för sängen, så jag orkar upp till skolan imorron.
Kommer inte bli någon rolig dag, börjar inte för en tolv men måste åka in på morgonen annars kommer jag inte in, kul att sitta i skolan flera timmar innan man börjar? NEJ. Men funderar på att ta med mig joggingkläderna och dra ut och jogga så jag har det gjort så slipper jag göra det när jag kommer hem senare på kvällen.

Men nu ska jag prata klart med Micke och kolla om någon uppdaterat sina bloggar, sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på film eller läsa. blir nog film för jag orkar nig inte koncentrera mig på att läsa, känns det som. Men men. Säger god natt nu, för tror inte jag kommer skriva något sen. Så

God natt och sov gott!


På 29:an

Sitter på 29an (bussen som går till Sundsvall), är bara 1timme och 10minuter kvar till jag är i Sundsvall typ. Har huvudvärk, så ska lägga ifrån mig datorn tänkte jag och vila istället och hoppas på att huvudvärken släpper.

Saknar redan min älskling också, gråter nästan av saknad och det är bara två timmar sedan vi sågs inte ens de och tårarna är redan på väg att komma på mig. Uscha, hur ska det här sluta. Kommer bli jobbiga dagar fram till Fredag, innan jag kan träffa honom igen. Han ska försöka komma upp till mig då eftersom att jag fyller år och sedan på lördag ska jag på travgala och han ska på möte fast jag ska med på mötet ett tag jag också och träffa alla älskade Peacemakersfolk, saknar dem också. Längtar ill sommaren när det blir nya äventyr :P

Nä, men ska stänga av datan nu och vila.

Dagens

Humör: Sådär
Plus: Att träffa Biffen och pussas och kramas med honom ;)
Minus: Att inte få träffa älsklingen på en vecka :'( , huvudvärken.
Kläder: Jeans, linne, jeansshorta, pumaskor.
Frisyr: Knut
Låt: Förbjuden kärlek
Händelse: Hade sönder älsklingens mixer :'(
Planer: Sitta på bussen ett bra tag till (har inget val), hoppas på att åka och gratta Emil, sen hem och ta det lugnt. 
Drog:
Måste: Har inget måste idag tror ja.
Saknad: Älsklingen, som jag redan saknar<3
Önskan: Att du var med oss<3
Ser fram emot: Fredag och Lördag<3

Hudiksvalls tågstation

Sitter just nu på tågstationen i Hudiksvall och väntar på att klockan ska bli 15.25 så jag kan sätta mig på bussen hem till Sundsvall. När jag kommer till Sundsvall ska vi nog till Emil och gratta honom, för han fyller ju 1år, som ni säkert sett tidigare i bloggen :) Han blir stor kille nu ;). Efter det blir det att fara hem och bara ta det lugnt innan man ska sova för att sen orka upp till skolan. Kul att man måste kliva upp sex eller halv sju bara för att komma till lektionen som börjar ett, men det är bara frö att man bor i skogen och inte kan komma till skolan på något annat sett än att åka med bussen som går ca 07.15 hemifrån. Så det är bara att pallra sig upp och ta den bussen, man har inget val. Men funderar på att ta med mig träningskläder, så kan jag ut och jogga så har jag det gjort för dagen, så slipper jag göra det när det är mörkt ute. Kan ju ducha och allt på idrottshallen ju. Tror det blir så.

Men nu ska jag packa ihop datorn och snart bege mig ut till bussen.

Emil 1år

Grattis till Emil som blir 1år idag!
Stor kille! :)


Bilden är tagen på julafton.


Tävling

Skrev inge igår, men hade inte tid. Var till skolan en sväng sen åkte jag ner till Hudik och vidare till Forsa till Micke. Hade myskväll hela kvällen så hade inte tid att sitta vid datorn. Men berättar mer om det sen.

Idag ska vi fara till Ljusdal för att kolla på tävlingen som går där idag. Synd bara att jag inte har några matcher, men hade ändå inte lunnat tävla eftersom att jag vart sjuk hela veckan och inte kunnat träna. Men kan kolla på i alla fall och träffa lite folk från judon och från Söderhamn, tänkte kolla med Stabo om tävlingar och så också. Han lovade juu innan jul att jag skulle få vara med på SM om jag tränade bra, men hur kan man göra de när man är sjuk? Har tränat varje dag jag varit frisk typ, men senaste veckan började med förkylnig och sedan magsjuka så.
När vi kommer hem från Ljusdal blir det väl ta det lugnt, kanske tvinga Micke på ZUMBA hehe..

Nä, men nu måste jag göra mig iordning så jag inte börjar i sista sekund som vanligt.

Packad och klar

Ligger nu i sängen och har startat bring it on, vilket har blivit min "god natt" film varje kväll. Egentligen är det för jag är för lat för att byta film och så kan jag hela filmen nest intill utan till så behlver inte anstränga mig att kolla på den, behlver bara höra lite ljud så vet jag vad som händer. Så många gånger har jag sett den nu, haha.

Kvällen har beståt av att packa väskan inför imorron, så nu är allting packat förutom datorn och kameran, så det är ju skönt. Men jobbigt att packa, hatar att göra det. Vet aldrig vad jag ska ha med mig och så blir det alltid för mycket. Jag ska vara borta en helg, men skulle kunna vara borta en vecka med packningen känns det som. Visst böcker och så tar väl en del plats också, men ändå.

Har ätit "riktig" middag idag eller mat, pommes och korv eller de heter ju egentligen något annat, men kommer inte på vad de heter nu, men tjock korv då XD , fick ont i magen efter åt, men har fått behålla de. Mag ontet kan ju bero på att jag inte ätit riktigt sen i tisdags, så min magsäck har krymt också, så jag inte får i mig så mycket och för att min mage inte är van vid det. Men fick i mig lite i alla fall, skönt det. Hoppas på att kunna äta riktigt hela dagen imorron, för jag och älsklingen ska äta god mat, fläskfile, om vi till och med skulle göra inbakad fläskfile? Om inte älsklingen har ångrat sig. Sen på lördag ska vi käka tacos, mums, länge sedan nu de, så ser framemot det.

Imorron blir det först att åka till skolan och vara med en stund på Svenskan och så ska jag försöka kolla lite snabbt om det är något viktigt dem gjort dem här dagarna när jag inte vart på skolan. Men blir bara kvar på Svenskan, för jag orkar inte mycket just nu. Inte min hjärna i alla fall, tar evigheter att att göra något. Den orkar inte anstränga sig mycket. Det tar en evighet att skriva blogg bara, jag försvinner ini allting annat och bara blir tom i hvudet eller nästan glömmer bort vad jag håller på skriva eller så och det betyder ju att hjärnan inte riktigt hänger med, så jag orkar inte vara i skolan imorron. Svenskan kommer nog ta tillräkligt av min energi imorron i alla fall den så..
Efter Svenskan åker jag med 10.20bussen ner till Hudik där älsklingen väntar på mig, så ska vi fixa en sak sen åker vi hem till honom. Ska bli kul att se lägenheten han har flyttat till , har inte vart till honom sen han flyttade dit så det ska bli intressant tycker jag. Blir en lugn eftermiddag imorron annars tror jag, vila en stund när vi kommer till honom, sen laga mat och sen ska jag få bada, och efter det få massage, som jag längtar, efter det blir det nog bara prat och mys i massor, kanske någon romantisk film och så. Åh, vad jag längtar!

Men måste ta och stänga ner nu så jag orkar upp imorron och har tid på mig att få i mig någon att äta och så.

Inte ,ånga timmar kvar innan vi ses nu älskling, bara 12timmar och 35minuter i alla fall tills jag är i hudik och då hoppas jag att du är där. Älskar dig min lilla gubbe! Längtar tills vi ses! Puss på dej<3


Nu ska jag sova! Natti alla läsare!

Dagens

Humör: Lätt irriterad, lite nere och så.
Plus: Att det bara är 1dag kvar till jag åker till min älskling.
Minus: Huvudvärken, som kommer till och från. Att jag fortfarande känner mig hängig.
Kläder: Stor t-shirt och pyamas byxor.
Frisyr: Knut
Låt: 
Händelse: Inget.
Planer: Skriva packlista, packa, duscha. Vila. 
Drog:
Måste: Försöka plugga klart.
Saknad: Filip<3
Önskan: Att du var med oss<3
Ser fram emot: Morgondagen

Nya Hörlurar

Sitter och kollar på Top Model och testar mina nya hörlurar till min Ipod, som jag inte använt på över ett år, för jag inte haft nå hörlurar till den, men hittade ett par billiga på tradera i måndags, som jag klickade hem.


Mina nya hörlurar. Helt okey ljud i dem också. 1krona fick jag dem för 7kronor med frakten, på tradera.com, så jag är väldigt nöjd.


Min Ipod, som är nägra åt nu, men den fungerar. Huvudsaken de :) och Mina nya hörlurar :)


Just ja, jag hittade en locktång på tradera för ett tag sedan också, som jag lyckades klicka hem i söndags. Jag fick den igår.Den är begagnad, men den ska fungera bra, har inte hunnit testa den än, men kanske gör det senare idag eller i helgen.


Min locktång, klickade hem den för 32kronor, 62kr med frakt. Hoppas den fungerar som den ska :)

Nu sk ajag fortsätta kolla på Top Modell.

Torsdag förmiddag

God Morgon eller God förmiddag kanske jag ska säga. Vaknade först vid sex av att alarmet ringde, det som är ställt på sex varje vardag. Slog av de och somnade om till tio, men drömde att klockan var ännu mer, så hade smått panik när jag vaknade, men som tur var klockan bara tio. Startade datorn för att sjukanmäla mig som jag skulle gjort tidigare imorse, men vaknade inte åtta, som jag ställt klockan på. Bättre sent än aldrig får man väl säga då. Ringde till sjukgymnasten, men han var upptagen med en annan pasient, så han hade inte tid just då, men han skulle ringa upp. Så ligger nu i sängen och väntar på att han ska ringa, hoppas han gör det snart bara. Sen ska jag ner och försöka äta något tänkte jag. Känner mig inte hungrig, även fast jag bara åt tre mackor + lite hallon igår, så de sitter väl fortfarande något ikroppen kanske då eftersom jag inte var hungrig igår heller. Men måste försöka trycka i mig något i alla fall.
Resten av dagen ska jag försöka göra klart samhällen, som inte blev gjord igår på grund av min koncentration, hoppas på att det går bättre idag, men känns inte som de. Just nu skulle mina ögonlock bara vilja fälas igen, men försöker hålla mig vaken. Får väl se hur det går.

Nä, men nu orkar jag inte vänta på att han ska ringa. Så nu ska jag ner och käka någe, sen samhälle, försöka i alla fall, sen blir det nog Rocky maraton :P


Vill ha

Tänk om man kunde ha en sån här kropp!!!

Skulle vara en dröm enligt mig i alla fall.


Sitter i sängen nu och funderar på att bädda ner mig och kolla på rocky filmerna, har alla nu. Men måste fixa så jag har vatten och så på rummet först. Har fått i mig två mackor till idag i alla fall, hoppas på att få i mig mer imorron, så jag känner mig piggare på fredag när jag åker ner till Micke.


Dagens

Gick inge bra att plugga, kan inte koncentrrera mig, men kan ju bero på att jag bara ätit en macka idag, har inte vågat äta nå mer. Men har än så länge fått behålla den i alla fall. Men känner en klump i halsen och det känns inge bra, för det var så det började igår innan allt kom upp. Men jag hoppas på att jag slipper spy nå mer. 13timmar sist sen i alla fall. Men men, är väl bara att hoppas på det bästa.

Humör: Inte spec bra.
Plus: Inget.
Minus: Sjuk, ryggont.
Kläder: Stor t-shirt
Frisyr: Knut
Låt: Aldrig ska jag sluta älska dig.
Händelse: Ingen, händer inte mycket när man ligger hemma i sängen och är sjuk.
Planer: Ligga i sängen, kolla på film, kanske testa äta någe.
Drog:
Måste: Inget, eller plugga, men kan inte koncentrera mig.
Saknad: Filip<3 Micke<3
Önskan: Att du var här med oss igen<3
Ser fram emot: Helgen<3


Plugg

De här är vad jag tänkt göra nu. Plugga samhälle...


Min väldigt roliga samhällsbok, NOT


Håller på med frågor om boende och sådant, vad som händer vilka boende sett de finns, äktenskapsförord och massa sånt. Tror kapitlett vi håller på med heter "Kärleken, Pengarna och Livet".


Sen om jag orkar, så blir det att göra klart Svenska Bn, som jag inte gjorde klart på lektionerna. Men de beror på hur trött jag är.




Ja, ni ser ju på bilderna vad vi håller på med i Svenskan nu. De litterära epokerna, väldigt ointresant om ni frågar mig.

Men det är väl dags att ta tag i Samhällen då, eller? Tror nog de, så man har det klart...


Onsdag

Uscha och blä, men mår i alla fall bättre idag och hoppas på att det håller i sig. Natten var väl inte toppen, men glad att jag mår bättre nu. Dagen kommer väl att spenderas i sängen framför tvn eller med datorn i knät. Kollar just nu på Under Solen, som går på tvn, en rätt bra film ändå. Länge sedan man såg den. Senare kankse jag ska försöka plugga lite samhällskunskap, började med det igår och han en bit, men sen började illa måendet komma, så jag kunde inte fortsätta. Hade hoppats på att bli klar igår, men det blir ju inte alltid som man vill. Så får försöka idag igen istället och hoppas på att bli klar, så jag slipper tänka på det mer sen. Om jag hinner och orkar ska jag väl försöka göra lite på Svenskan också, så allt är gjort innan helgen, eller det mesta i alla fall. HAr PA-arbete som älsklingen ska få hjälpa mig med. Han kan mer om det än vad jag kan, så han får gott allt hjälpa mig :)

Men ska fortsätta kolla på filmen nu.


Magsjuk

Blev ingen träning idag. Var i skolan som vanligt, slutade tidigare. Gick hem till Lotta, gick ut med Sluggo en sväng. När jag kom in så läste jag lite ut Amelia och pratade med Lotta. Skulle plugga, kom en bra bit, började må sämre, så la mig och vilade. Somnade en sväng vaknade och mådde inge bra alls. Försökte äta, fick knappt i mig något. Låg på soffan och började känna uppstötningar, låg någon timme, pratade tele och så. Bestämde att jag inte skulle åka och träna, även fast kroppen kändes helt okeey och så förutom uppstötningarna. Men efter en timme eller två var det kört, allt kom upp. Lotta och Mathias var då inte hemma, men när dem kom hem och hade käkat och så, så skjutsade Lotta hem mig. När jag kom hem blev Biffen jätteglad att se mig. Men de var bara att springa för det kom upp ännu mer, då hade jag ändå hållit mig bra länge.

Men nu ligger jag i all afall i sängen med Biffen och Doris ngonstans i rummet och ska försöka sova. Hinken är bredvid, så det inte händer någon olycka inatt eller så. Hoppas på att det inte blir något mer i alla fall. Hatar att spy.

Nä, men nu ska jag stänga av datan och sova.

Hoppas alla andra mår bättre än mig!

Natti!


Dagens

Humör: Bra, trött.
Plus: Träning ikväll
Minus: Nackvärken, ryggvärk.
Kläder: Jeans och linne.
Frisyr: Uppsatt
Låt: ingen än så länge.
Händelse: Ingen, nyss klivit upp.
Planer: Käka frulle, sen åka till skolan, ikväll träning.
Drog: ??
Måste: Skola
Saknad: Micke<3
Önskan: Att du var här med oss igen<3
Ser fram emot: Helgen<3


God Morgon

Har alla sovit gott? De tror jag att jag hargjort i alla fall. Förutom att jag måste ha sovit väldigt konstigt, för jag är väldigt stel i ryggen nu. Men det går väl över under dagens gång får jag hoppas.
Idag händer nog inte så mycket. Skola, hem till Lotta och plugga om det bethövs annars blir det bara ta de lugnt fram tills man ska på träning. Hoppas på att den går lika bra som förra tisdagen. Ska bli skönt att röra på sig igen i alla fall, oavsett hur det går. Inatt sover jag även hos Lotta och Mathias såå det kansk einte blri någon mer uppdatering än de hära, eftersom att jag väldigt sällan sitter vid datorn där nu.

Men nu ska jag dra mig neråt och käka frukost och kolla om vi har någon matlåda i frysen, innan jag ska dra mig ut och vänta på bussen.


Thintervention

Uscha, har suttit och kollat på det nya programmet som hade serie start idag som hette Thintervention, det är ett program om folk som ska gå ner i vikt. Tränaren dem har, Jackie Warner är ju jättevältränad och hennes kropp skulle inte jag tacka nej till. Magrutor och allt, en dröm, för mig i alla fall. Kanske lite mindre, men skulle absolut inte tacka nej till de. Tänk om man kunde få se ut så. Om man hade tiden att träna och orkade vara så noga med maten, så man kasnke kunde börja se bättre ut i kroppen, eller så att musklerna syns så mycket och så, men det tar ju flera år. Kan man inte göra så det tar en dag istället. Åh...

Aja, men ska i alla fall lägga mig nu. Ringa älsklingen och prata lite med honom innan jag ska sova. Imorron ska jag upp i skolan i alla fall. Börjar med en ny kurs psykologi, kan bli intressant tycker jag. Ser faremot det lite faktiskt :) Imorron kväll hoppas jag på att jag inte har huvudvärk så att jag kan träna också. Ser fram emot det i alla  fall.

Men ska väl bädda ner mig så att jag orkar upp imorron.

Sov så gott!

Dagens

Humör: Bra
Plus: Ingen huvudvärk, för tillfället i alla fall.
Minus: Nackvärken.
Kläder: Stor Peacemakers t-shirt, som jag fått av älsklingen.
Frisyr: Knut.
Låt: Wish you were here
Händelse: Ingen, bara legat i sängen
Planer: Duscha, sen tv.
Drog: Datan
Måste: Inga idag.
Saknad: Micke
Önskan: Att du var här med oss igen<3
Ser fram emot: Helgen<3


Måndag

Hemma från skolan idag, med huvudvärk och "tjejvärk". Önksar man slapp a sån värk. Finns inge jobbigare. Tur det bara är första dagen som är värst. Har sovit halva dagen idag, så värken har blivit lite bättre ochhuvudvärken blev bättre efter att jag fått i mig lite mat. Ligger i sängen nu igen och kollar på film, tänke kolla lite efter lite kärleks låtar sen, så jag och älsklingen kan mysa i helgen ;) Annars blir jag nog liggandes hela dagen.

Ska kolla efter lite låtar och så nu..

Hade!


Natti

Ska snart ta kan jang och sen borsta tänderna innan jag ska hoppa i säng och kolla på film och försöka sova. Kankse ska ta och kolla om Biffen vill komma upp och lägga sig han också? Han brukar ju vilja det och tur är det för utan honom sover jag inge bra.
Har haft ansiktmask idag också, så nu känns ansiktet skönt. Annars har jag bara pratat mer älsklingen och så. inte gjort så mycket, rätt skönt.
Får se hur det blir med skolan imorron, har huvudvärk till och från än, jättejobbigt.

Men ska väl göra mig klar för sängen nu så jag kan krypa ner i sängen och prata med älsklingen och kolla på film.

God natt!


Bantning

Har inte rört mig på 4dagar, inte rört mig i sådan form som träning alltså, som judo, jogga eller styreträning och jag håller på bli tokig. Jag vill träna. Tänkte att en dag kan jag vila eftersom att det skulle bli så nåra på tränigen, men så blev det ju hur kallt som helst på fredagen och jag kom hem sent så blev ingen joggning då + att jag började bli förkyld, annars hade nog envisheten kunnat komma. Men lördagen vaknar jag och är ännu mer förkyld och mitt huvudvärkte sombara den. Var även -25grader ute så hade vä blivit förkyld om jag stukit ut och joggat. Idag är det söndag och jag är förkyld och huvudvärken vill inte släppa, så blir inge jogga idag heller. Troligen inte imorron heller, för jag vill bli frisk så jag inte tränar en gång och sen blir förkyld igen, så som det ser ut så hoppas jag träningen imorronockså för att vara lite mer på den säkra sidan för att inte bli sjuk så fort igen.

Men problemet är när jag inte tränar på flera dagar att jag börjar känna mig så stor och tjock, ful och alla tankar man kan ha som sånt om sig själv. Jag tycker verkligen inte om min kropp. Visst jag tycker om det bättre nu än vad haf gjorde förut, men ändå. Jag vill ner några till kg innan jag kommer vara nöjd. Men då måste jag kunna träna för att kunna gå ner och är jag sjuk kan jag inte träna eller? Jo, jag kan, men jag vill inte för att riskera att få nåt fel på hjärtat eller så som man kan få när man tränar och är sjuk eller har förkulning i kroppen. Så jag väntar hellre.
Men jag vill inte känna som jag gör heller och ha dem tankarna jag har. Håller ju på bli tokig av dem.

Vill gå ner i vikt nu. Vet ju egentligen inte hur min viktnedgång går nu efter jul, eftersom det bara gått en vecka typ snart, för första vägningen efter jul var ju i onsdags och då var det ju bra. Den var lika som innan jul, men enligt vågen på judon hade det blivit lägre siffrir än innan jul, men det är skillan när man väger sig på kvällen också. Men jag hoppas på att det kommer gå lika bra nu som det gjorde innan jul, annars kommer jag köpa nå bantningspiller och testa. Har egentligen sagt att jag ska lyckas utan sånna, för man ska kunna gå ner ändå, men jag ska försöka utan fram till SM, och har jag inte gått ner något då eller om jag bara gått ner väldigt lite eller någt hg i veckan bara, att det knappt märks så kommer jag köpa bantnings piller och testa. För jag ska ha nåt mitt mål innan sommaren. För jag vill för engång skull kunna sätta på mig en bikini utan att skämas, som jag gjort alla tidigare år. Så då ska jag ha nått mitt mål, som ingen egentligen vet vad det är för mål, för skulle jag säga vad det egentligen är så skulle jag nog få skäll av många. Men jag ska kämpa så långt det går. Det är nästan fem veckor kvar innan SM, så borde ha hunnit gått ner något kg tills dess i alla fall och typ 20-21veckor kvar tills studenten om jag inte räknat fel, så då borde jag ha nått mitt mål, inte vara långt ifrån det i alla fall, annars vet jag nog inte vad jag gör.

Sitter och kollar på bantningspiller nu för att se lite vad det finns för olika. Funderar även på om dem verkligen fungerar eller om många av dem bara är på hit. Men ska försöka själv först nu och sen får jag se om det blir piller eller inte. Min mage ska bort så är det bara, sen får alla andra säga vad dem vill men jag ska trivas md mig själv och må bra, sen spelar det ingen roll för mig vad dem andara tycker om jag ser bra ut eller inye, för det tycker jag inte själv.

Förlåt älskling, vet att du inte kommer tycka om det här du läst nu. Men du vet mycket väl hurjag känner. För är det någon som får höra det så är det du. Ingen annan. Eftersom jag inte pratar om sådant med någon annan än dig typ så. Första gången jag riktigt skriver om det nu här i bloggen också så. Så förlåt älskling<3

Uttråkad häst

Jäkla häst och inte kunna ha grimman kvar på utan blir uttråkad och sälvklart ska ta av sig grimman och kasta iväg den så den hamnar under snön, så man knappt hittar den. För det syns typ inte att de är något sin ligger under där. Såg bara två hål och när jag sparkade där, så låg grimman mitt emellan hålen.
De är ju så kul att leta den när dem är kvar i hagen också, han vill ju absolut inte leka något eller va? Slutade med att efter jag hade gått ett varv så tog vi in dem innan vi fortsatte leta både Barbro och jag. Vi hittade den i alla fall.

Har vart och tagit in hästarna uppe hos Lars nu i alla fall. Har dammsugit rummet också, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kolla om det är något bra på tvn kankse? Har fortfarande huvudvärk och fortsätter den och att jag har de imorron när jag vaknar också, så blir jag hemma från skolan och vilar en extra dag.

Idag är det 5dagar kvar tills jag får träffa min älskling igen<3 :D
12dagar kvar tills jag blir 19år.
13dagar kvar till trav galan! Längtar!


/Jennie

Bara -4

Har fortfarande inte hämtat damsugaren, men är klar med allt annat på rummet i alla fall, tror jag. Kan inte komma på något mer för tillfället som ska göras så. Var en förut i alla fall, men tänkte att BArbro skulle få städa klart nere innan jag tog dammsugaren av henne. Sen har jag inte orkar varit ner eller rättare sagt jag har inte tänkt så mycket på det, för jag fastnade här vid datorn en sväng och kollade lite efter saker.
Ska om en stund, tror jag åka upp till Lars och ta in hästarna. Har ont fortfarande och det blir inte så mycket bättre, men gör det för att vara snäll mot Barbro, så hon inte behöver göra det själv. Går ju rätt fort att göra det också. Tar bara en halv timme förtio minuter något sådant. Kan ju vara bra tt komma ut och få lite frisk luft och så också. Är inte nå kallt ute idag heller. När jag kollade på termometern när jag var ner imorse var det bara -4grader och det är ju ingenting. Igår var det -25, så -4 är abslout ingenting j'ämfört med igår. Men hade inte tackat nej till om det vart +30grader ute istället, så man kunde ligga ute och sola, åh vad härligt. Nu längtar jag ännu mer till sommaren ju.

Man kanske skulle gå ner och kolla när vi ska åka och sen byta om nu? När jag kommer hem igen så blir det att dra upp damsugaren, så man kan dammsuga rummet så man har det gjort. Blir nog så.


/Jennie

Städar

Sömnen blev sisådär inatt tror jag. Har halvsovit till och från har det kännts som men är inte helt säker heller. Känner mig inte så trött nu, mest huvudvärk, näckvärk och förkylning jag känner. Jobbigt nog, men tog Kan jang förut och två alvedon och känns som jag kommer få leva på det någondag till, men hoppas på att kunna träna på tisdag, men ska försöka hålla mig till s dess i alla fall. Men blir så himla less att man ska bli förkyld när man äntligen kommit igång med tränigen igen, speciellt när jag kommit igång med joggnigen. Jag som geentligen hatar att jogga, men har kommit igång och hittat motivationen till det och så blir jag förkyld och inte kan träna. Men det är väl bara att försöka hålla motivationen uppe och försöka bli frisk så man kan börja träna igen snart.

Har hjälpt Barbro att plocka ner granen och så och håller på att plocka undan lite på mitt rumoch ska snart gå ner och hämta sammsugaren. Känns väldigt bra att jag blivit bättre på att hålla ordning på mitt rum, för då slipper man så mycket jobb när man ska städa varje gång. Så det känns väldigt skönt och så känns det som lite vuxen poäng att man inte stökar ner igen efter att man städat ;) Hehe.

Så det är väl bara att gå ner och hämta dammsugaren och fixa det sista på rummet innan mna kan dammsuga då..


/Jennie

Kan Jang och Alvedon

Ligger i sängen som jag gjort presic hela dagen kan man väl säga. Föutom dem gånger jag vart ner fram och tillbaka och när jag var ut och fixade stallet förut idag och när jag tog in hästarna. Annars har jag legat i sängen.
Ligger just nu väldigt mysigt för jag har min stora nalle på ena sidan om mig och Biffen på den adra sidan om mig. Biffen börjar väl snarka snart han, han brukar göra det i alla fall. Beror väl på hur mycket jag stör honom också men ändå.
Tog Kan Jang och Alvedon innan jag la mig, så kan hoppas på att jag mår lite bättre imorron.





Väntar på att jag ska komma och lägga mig.


Biffen och min "Lilla" nalle. Kul att den är lika stor som Biffen. Tur den inte är lika tung ;)


Mys xD Han brukar vara mysig, menville nog inte vara med på bild.


Vill ha, snälla ge mig leversnitten!


Nä, men nu ska jag ta och stänga ner tror jag och ringa älsklingen och prata med honom en stund innanjag ska försöka sova. Hoppas jag kan sova efter att ha sovit några timmar och vaknade halv åtta. Men känns nu som jag skulle kunna sova. Så tror nog det ska gå. Annars blir det att kolla på tv eller starta datan igen.

Hoppas alla sover gott i natt!
Jag hoppas på att vakna och må bättre i alla fall och att Barbro är bättre imorron.

God Natt!

Somnade

Lyckades sova en stund ändå, men somnade när klockan typ var vid fem tiden och vaknade vid halv åtta tiden när Micke ringde och väkte mig. Väldigt irriterande, men aja. Nu sitter jag i alla fall och väntar på att jag ska lägga in hamburgaren i ugnen och sen på att maten ska bli klar. Blir Hamburgare och Pommes idag, orkar inte göra något annat och det är ju lämpligt och bra, lätt att göra. Barbro är ju sjuk så det blev ite det vi skulle ätit, synd nog. Får bli en annan dag istället det då.
Nu ska jag fixa så jag snart kan äta. Sk abli gott, sen kryper jag nog ner i sängen igen.. Får se om jag kan somna igen bara.. Eller om jag bli vaken halva natten...


/Jennie

Hästarna inne

Har vart ut i kylan och tagit in häst. Försökte ta något kort på dem innan jag tog in dem, men de gick inte så bra. Amarone skulle bara kolla om jag hade något gott hon kunde äta eller så låg öronen bakåt, så dem ville väl bara in så dem fick väl det då.


Lillen


Amarone

Bättre bilder fick jag inte på dem, synd nog. Men ska nog försöka någon annan dag att ta några fina kort på dem :)

/Jennie

Vill inte släppa

Huvudvärken vill inte släpa, tagit en alvedon nu också eftersom att treon är slut, synd nog. För den hjälper faltiskt lite jämfört med vad alvedonen brukar göra och så. Förutom när jag fick en väldigt stak alvedoni somras då, då hjälpte det, men minns inte när annars det hjälpte, sen så har jag ju använt treo ett bra tag nu istället som hjläper så.
Orkar inte göra något, men har samtidigt tråkigt. Försökte läsa förut, men gick inge bra, för det dunkade ännu mer i huvudet då. Inge bra på tvn heller. Så vet inte vad jag ska göra. Kolla om jag hittar något roligt att spela på datorn blir det väl kanske då eller försöka sova en stund, men kunde inte när jag försökte förut. Min älskling är upptagen, så honom kan jag inte ringa till heller. Vill helst ha honom här nu. Men det går inte :(

Nä, men måste försökja hitta på något så jag inte blir för uttråkad nu..

/Jennie

Lördag

Hade tänkt haft en lång sovmorgon idag, men vaknade av att Biffen skäller vid halv nio. Lyckas få ligga kvar en stund och mysa med honom, men han låg på¨mig, då menar jag verkligen på mig. Vet inte om han trodde han var lite idag, men han sulle i alla fall upp i sängen och så klättra över mig. Men när han sen la sig så tippade han över på mig. Mysigt var det, men lite tungt eller det kändes tungt då för jag började bli så jäkla kissnödig, så til slut hade jag inget val än att kliva upp och gå på toa, men tanken var att gå och krypa ner i sängen direkt sen.
Men när jag kom ner hör jag någon ropa i från tv rummet och det var ju Barbro, som låg och hade magsjuka, så jag fick klä på mig och gå ut istallet istället för att gå uppoch lägga mig igen. Slängde ut dem två och mockade och allt på engång så jag hade det gjort.
Nu ligger jag äntligen i sängen i alla fall. Var inge skönt att gå ut när det var -25, uscha. Mycket skönare att ligga här och mysa i sängen, så blir nog att ligga och mysa här för mig själv tills jag ska ta in hästarna. Kommer nog somna om en stund också som det känns nu. Ingen ide att vara nere i all afall. Vill inte bli smittad och kan inte göra någor heller. bättre att låta Barbro vila. Går väl ner och kollar till henne ibland kanske, men annars blir jag nog här uppe. Räker att jag har ont i halsen och blivit förkyld igen. Huvudvärk som tusan har jag också pga nackvärken, så blir att vila det.
Annars idag har jag som sagt ingen aning om vad som händer, blir att ligga här och hoppas på att Biffen kommer upp och myseer en stund med mig också. Skönt att det är helg i alla fall!


/Jennie

Längtar till nästa helg

Ligger i sängen med snart korsade ögon, börjar bli väldigt trött. Men vill på något sett inte sova riktigt, men har snart inget annat val än att lägga ifrån mig datorn och knäppa av lyset och sova. Mysa med Biffen lite också, men just nu ligger han väldigt långt nere. Så de är lite svåprt att krama honom, i så fall måste jag krypa ner till honom, men det blir inge skönt för mig. Me huvudsaken är att jag får känna att han ligger här bredvid mig, så jag kan somna i lugn och ro. Har svprt att sova om inte han är inne på rummet och lättast att somna är om han ligger bredvid mig så jag får känna hans lurviga mysiga päls. Älsklingen gör det ju också lättare att somna, men när jag inte har min älskling, så måste jag ju ha en annan älskling och det är Biffen. undra vad man skulle göra utan honom? Även fast man saknar att ha Filip i sängen också. Men Biffen är underbar han också.

Kvällen har vart bra i alla fall. Har legat i soffan nere och kollat på tv med Barbro. Kollade på Let's Dance, Hästgalan och trav. Åt hallon och nötter gjorde vi med. Gott var det. Har letat lite frisyrer/håruppsätttningar till galan också, men tror ni jag hittar någon jag gillar? Nä, inte som jag fastnat för. Man kan väl hitta någon som ser okey ut, men inte som man fastnar riktigt för. Har två veckor på mig att hitta på något att göra med håret, men tiden går ju så fort, snart fyller jag år och dagen efter är det galan. Längtar som tusan!

Men längtar även till nästa helg när jag får träffa min underbara älkling igen efter att ha vart utan honom i tre veckor igen. tre jobbiga veckor. Men det är alltid lika underbart att få träffa honom i alla fall. Man kan ju inte vara rädd att inte sakna varandra i alla fall. Men när det blir så här många veckor mellangångerna vi träffas blir det ibalnd för jobbigt. Tårarna rinner, man blir lätt irriterad på varandra för vi saknar varandra så mycket och så. Sånt är jobbigt. Men när vi träffas, så blir man så glad att man nästan skulle kunna gråta glädje tårar, så glad blir man åtminstone jag. Det är et bevis på hur mycket jag älskar min lilla gubbe också<3 Han är mitt allt<3 Skulle vilja vara med honom varje sekund om jag kunde, men vi bor för långt ïfrån varandra, men det kanske inte blir allför länge till? Eller? Till sommaren kankse det blir annorlunda, hoppas jag :)

Längtar till sommaren, då tar jag studenten, kan träffa min älskling mer, de blir PM träffar igen och sånt. Som jag längtar. Men har saker att se framemot nu i vår också. Till början är det ju galan, sen är det SM, PM show, förhoppningsvis en resa och så. Så jag hoppas den här våren går fort, att det går fort fram till man ska göra något roligt varje gång i alla fall. Så kanske man slipper tänka på hur jobbig skolan är hela tiden kanske. Men som sagt man kan inte mer än hoppas, skolan måste göras den också.

Nä, men nu ska jag nog ta och lägga mig och sova. Ögonlocken orkar snart inte hålla sig uppe.

God Natt! Sov så gott alla!

Älskar dig älsklingen min<3

/Jennie

Trevlig kväll!

Ätit god sallad, duschat, spelat yatzy och nu sitter jag under BArbros filt och myser medans hon är i stallet. Ska snart kolla på Let's Dance när det börjar. Så blir att bädda ner sig här i soffan och hoppas på att man kan hålla sig vaken. Har hur ont som helst i ryggen, men mest i nacken. Har börjat fårr huvudvärk nu också, blir så less. Längtar väldigt mycket till nästa helhg nu när jag ska få massage av min älskling och så ska jag bada, för han har badkar i lägenheten, han flyttade till för någon vecka sedan. Så det ska bli skönt. Ska bli kul att se hur det ser ut där också, för jag har inte vart där än. Blir första gången till veckan, spännande tycker jag. Men ser mest framemot att träffa min gulleplutt igen ;) Saknar honom så fruktansvärt mycket<3

Men nu börjar snart Let's Dance så ska börja krypa ner i soffan och göra mig klar för att kolla och mysa lite.

Trevlig kväll!

/Jennie

Fredag

Sitter hemma i soffan med myskläderna på- Tänkte duscha, men vet inte riktigt om jag enetligen orkar, men skulle behöva det. Kan lika gärna göra det idag istället för imorron. Händer nog inget spec imorron i alla fall. Blir nog sittande inne hela dagen med datorn eller sitta och läsa. Så blir nog kanske en dusch efter maten, som vi snart ska äta bara brödet blir klart. Blir sallad idag bara. Sen blir det mys med nötter och hallon för mig. Blir väl något annat för BArbro.

Men nu ska vi äta. Hörs sen.

Hoppas alla får en trevlig kväll!


/Jennie


Sova

Ligger i soffan och pratar med älsklingen. Ska när som helst sova. Så tänkte säga god natt och hoppas på att alla sover gott i nat..

NATTI!!!

Skriva

Ny äten och har läst sidorna i samhällsboken.

Nu är musiken på, tvn av, msn som "offline", två dokument uppe, snart bloggen och fb av och så ska jag sitta och skriva lite en stund har jag tänk.

/Jennie


Biffen äter kattmat

Äntligen sitter man hemma. Har läst några bloggar och så. Är fortfarande ensam hemma, för BArbro har inte kommit hem från jobbet så här är det knäppt tyst. Biffen är ute och väntar på att Barbro ska komma hem. Höll på styrpa honom för en stund sedan innnan jhan gick också eller inte höll på men hade nog kunnat gjort det, när han står och äter kattmat när jag till och med står bredvid han, då blev man inte glad inte. Han ville ut på engång efter det, fattar inte varför, höjde bara rösten åt honom. Han kanske fattade att han gjort fel, eller? Förstår han något? De märks väl om han äter fler gånger.

Nu ska jag sätta mig och läsa sidorna i samhällsboken nu så har jag det gjort, så kan jag göra något roligare sen.

/Jennie

Torsdag

Sitter i skolan med huvudvärk och hur trött som helst är jag. Sovit typ hela vägen  hemifrån till stan på bussen, jag som aldrig brukar kunna sova när jag åker bil eller buss, men idag måste jag ha varit så fruktansvärt trött för jag somnade och jag känner mig fortfarande väldigt trött och huvudvärken gör det inte bättre. Tror det blir att lägga sig och vial på sofforna uppe på våning 5 snart, fram till att Mentorstimmen börjar, om det nu kommer nå folk, det vet man ju aldrig. Annars blir det att sätta sig i grupp rum och läsa ombåda sofforna är upptagna, men min klass har i alla fall osvmorgon så risken är nog inte så stor att båda är upptagna.

Har inga roliga lektioner idag heller. Har mentorstimme, PA-arbete, Naturkunska (prov för mig) och sen Svenska, för vi har inge mer matte lektioner nu. Sista veckan kursen är, men jag kommernog läsa det ändå för att få ett G i det efetrsom att jag inte klarade det. Men har inte bestämt mig om jag ska ta det nu eller om jag ska vänta till efter gymnasiet, har några dagar till att fundera i alla fall, som tur är.

Efter skolan så far jag hem och så blir det nog att ligga i soffan idag igen och läsa som jag gjorde igår. Flera av JS åker till Holland idag för att tävla i helgen så det brukar inte bli någon bra träning då, så jag skippar den idag. Blir vila istället. Kommer nog bli lite rast lös, men klarar mig nog. I värsta fall får jag ut och jogga, men har jag huvudvärken jag har nu kommer jag inte orka göra mycket idag. Nästan så jag ser grumligt, bara det inte är så att jag börjar bli sjuk igen då blir jag galen. Jag som äntligen kommit igång med träningen, bara gått en vecka på den men i alla fall och allting känns väldigt bra. Så jag får inte bli sjuk nu. Jag vill träna, inte vara i skolan men, jag vill vara frisk och träna, hade det bara vart skolan hade jag kunnat vara sjuk så jag slapp skolan för jag är redan less på den och det är bara fjärde dagen idag, låter bra va?

Nä, men nu ska jag gå upp och lägga mig och vila och hoppas på att huvudvärken blir bättre.

Ha en trevlig dag!

/Jennie

Onsdag

Var inte hemma igår därför det inte blev något skrivet. Men var i skolan som vanligt och efter dte blev det ett underbart träningspass judo.

Imorse var det väldigt jobbigt att kliva upp i alla fall. Låg väldigt skönt i Lotta och MAthias soffa och sov. Men hade inget annat val än att pallra mig upp och klä på mig och så för att sen åka ner på Ego och ha special idrott. Men läraren var ju inte där så vi fick köra själv. Blev både kondition + lätt styrka. Efetr spec idrotten var det bara att gå till skolan eller var in på ICA först och sen tog bussen till skolan. Hade Samhäll, Idrott och Natur, sen kunde man äntligen åka hem.

När jag kom hem så var Anneli, Emil, och Lotta här, så har mysit och lekt med Emil en stund. Sen ätit och  nu sitter jag här på rummet. Ska snart gå ner och hämta träningsväskan som jag glömde nere när jag skulle gå upp och ringa mamma. Så får gå ner en sväng igen. Ska packa upp den, sen ska jag noh lägga mig och läsa en stund eller om det är något bra på tvn. Resten av kvällen blir lugn i alla fall.


/Jennie

Natti

Nä, nu ska jag ner på toa och göra migiordningen sen kryper jag ner i soffan eller sängen och kollar klart på Änglagård, sen ska jag sova. God Natt!

/Jennie

Nu är det slut igen

Nu slutar jag med godis, läsk, nästan inge alkohol och fika bröd och tänka på portionenas storlekt typ. Vissa datum kommer det bli fusk på, men det är BARA dem dagarna och det är INTE mer än en gång i veckan, knappt det. Först nu ska jag hålla mig fram till Trav galan som är den 29januari, dagen efter jag fyllt år, det kommer nog inte bli så svårt. Men kommer ju mest bli alkohol då bara, som jag inte är så duktig på att dricka, kommer nog trivas rätt bra med mitt vatten då också efter ett tag, om jag inte är på väldigt bra humör och fest humör ;) Men tills dess är det först stenhårt i alla fall. KAnske ett litet undantag helgen före, när jag ska till älsklingen för han vill ta ett glas vin och äta ost, men ska försök att inte äta så mycket då och att vi ska hitta nyttiga kex ;) Men efter galan är blir det två veckor stenhårt uppehål tills Emelie fyller, då vi ska på krogen, men blir lugnt med alkohpl och sådant då också. Sen helgen efetr är det JSM i Judo, nere i Norrköping som jag ska vara med på, som det ser ut nu i alla fall och jag längtar och är peppad.

Tränigen ska bli stenhård nu eller stenhård, men jag ska bli noga och inte hoppas över något för jag inte orkar och så om det inte är pga förkykning eller så. Jag ska tvinga ut mig på kvällen även fast det är mörkt och otäckt, för nu ska konodtionen och andningen bli bättre. Så jag hoppas programmet funkar och min andning vill fungera, även fast den beror mycket på mig men i alla fall, hela min kropp och psyke ska fungera kan man säga så går det bättre att kontrollera. Så nu hoppas vi att det blir bra.
Styrka ska jag också köra, armhävningar, sit-ups, rygglyft, benböj och plankan är några jag kan och ska köra hemma. Sen blir det gym en gång i veckan och där ska jag inte hoppa över något för jag inte orkar eller känner mig lite lat och även fast vi kör nästan lika när vi kör MAQen så ska jag ut i gymmet och köra på och bli starkare, även fast det bara är en gång i veckan.
Både styrka och kondition ska jag försöka köra 3-4gånger i veckan, sen blir det även judo 2gånger i veckan. Hoppas på att slippa förkykningar nu.

En del vikt ska bort nu också. Men kan inte göra något annat än att träna och äta bra, vilket som är planerat. Försöka må bra då, är väl ett plus som gör att det blir lättare att gå ner i vikt också. Hoppas bara jag går nernu då, om jag ska träna så här mycket och inte går upp, men det borde jag inte göra, för ner ska jag och inte upp. Före jul gick det jättebra, även fast jag inte tränade så mycket då, men med med träning borde det gå bättre, så jag hoppas verkligen på det nu.
Gruvar mig inför vägningen på onsdag, men jag är peppad att börja gå ner igen. Innan SM hoppas jag på att ha gått ner minst två kg från och med nu i alla fall, får se hur det går, men de ska det fasiken göra.

Är verkligen peppad med allt nu. När det gäller maten och inte för stora portioner så tror jag inte det blir sådana problem inte som det känns nu i alla fall. Börjar jag äta minst 3gånger om dagen, frukost, lunch och middag, och kanske något mellan mål, men i så fall blir det frukt, så borde det inte vara några problem och suget borde försvinna. Idag var första dagen och jag har inte alls vart hungrig vilket betyder att jag ätit bra, jag är nöjd. Så jag hoppas det håller sig.

Jag är så peppad inför allting nu. Vill ner i vikt, men ska inte tjata och tänka på det för mycket, för då blir kroppen stressad över det och då funkar det inte. Till äslklingen kan jag tjata, även fast han gnäller när jag gör det. Men han förstår inte hur jag känner. Men det skiter jag i och kör mitt rais. Peppad till hundra är jag och så hoppas jag och ska försöka hålla i.

Nu kör vi!


/Jennie


Jogging + stryka

Har vart ut och joggat, eller det var en stund sedan eller någontimme sedan. Skulle i alla fall köra 5x200meter, men de blev inte riktigt så. Det blev istället Jogga 3x8stolpar, Gång, 3x4stolpar, Jogga 6x3stolpar och gång 5x1stolpe på ett ingefär, pga att jag fick håll igen. Fattar inte varför jag får det. Men försöker jogga små bitarna det går över i alla fall, men de kommer tillbaka så fort jag börjar jogga igen i prinsip, så det är rätt jobbigt. Men huvusdaken är ju att jag försöker. Men förutom hållen, så känns det ju bra så vill fortsätta jogga, men det går inte när det gör så ont att jag nästan viker mig dubbelt av smärta. Vet inte heller vad jag ska göra åt det, kanske ska kolla med någon somkanske vet hur jag kan förbättra det, får se. Vill kunna jogga längre i alla fall utan att få håll, för det känns ju så bra efteråt när det gått bra och även när jag är ute och joggar känns det helt okey, även fast det inte alltid funkar med  andningen, men det märks att jag i alla fall har ork i kroppen. Så jag hoppas verkligen på att det här programmet jag hittat ska kunna shjälpa mig, även fast de programmet är för att öka konditionen. Men jag ser det också som ett sätt att ha små mål på för mig att kunna kontrollera andningen på dem mindre sträckorna och så. Så bara hållen försvinner när jag joggar så tror jag att det här ska funka. Peppad för det är jag också, vill verkligen kunna ut och jogga utan att få problem med andningen också och villkunna tävla utan att känna mig död pga andningen efter knappt en minut, så nu peppad och ska lyckas!

Har även kört lite styrka. Det vanliga, armhävningarna, sit-upsen, benböj, rygglyft och plankan. Allt känns helt okey. Känner mig lite starkare i armhävningarna också, det är de som känns mest viktigt för mig att bli stark i av det. Dem andra är de ju inga problem med. Benböj behöver jag egentligen vikt till. Har en hantel hemma, ska kanske börja använda den när jag gör dem. Kanske blir rakare i ryggen då också. Hoppas. Ska nog testa det nästa gång.

Men nu ska jag hoppa in i duschen en sväng och sedan lägga mig och kolla på film.

/Jennie

Efter lovet

Nu sitter man i skolan igen då. Första dagen efter lovet och  man håller på somna. Haft en lektion och det var knappt att jag orkade vara vaken och det blir ju inte bättre av att bara sitta stilla. Nästa lektion kommer bli jobbig, den börjar dessutom inte för en klockan tolv, så det är ett tag tills dess. Innan de ska man äta lunch, hoppas på att det är god mat. 

Efter skolan tar jag bussen direkt hem. Hoppas det går någon buss, så jag inte behöver sitta och vänta så mycket. Men samtidigt hoppas jag på att vi får sluta och knappt har någon lektioion så jag kommer hem någorlunda tid, tidigast halv tre, om man åker med bussarna som går hem. Annars blir det lite jobbigt att gå 1,7mil ungefär, har inte testat än, men kanske ska ta och göra de någon gång mot somaren, när det blivit varmare. Nu är det för kallt.
När jag kommit hem så ska jag ut och jogga, har inget val. Hoppas på att Zlatan är hemma, så får jag lite sällskap också. Mer peppad blir man också , i alla fall jag. Så jag hoppas han är hemma idag. De va han ju inte i fredags. Men hoppas kan man. Efetr det blir det nog mest att ta de lugnt bara. Har inga planer än så länge i alla fall.

Nu ska jag snart ner och käka..


/Jennie


Fräsch...

Sitter ny duschad och fräsch i soffan och pratar med älsklingen på msn. Ska snart krypa ner och lägga mig i soffan för att kolla på Änglagård Andra sommaren och sedan sova. Kanske flyttar bordet bort till sängen om jag orkar så jag kan ligga i sängen och kolla  istället, skulle vara mycket skönare det, så är det bara att somna, istället för att man ska behöva flytta sig från sängen till soffan när man kollat klart, får se hur jag gör, bordet är inte spec tung så.

Försöker nu fixa så jag och älsklingen kan spela poker via msn, men eftersom vi har olika windows verkar det inte vilja fungera, rätt irriterande. Vill spöa honom i poker ju. Men de är väl som det är, vet ju vem av oss som är mästare i det i alla fall så ;) Heheh..

Imorron börjar allvaret igen, skola och nyttigheten igen. Berättar mer imorron.

Nä, men ska kolla på filmen istället nu ja eftersom att vi inte får igång spelet...

God natt och sov så gott alla!

/Jennie

Fräsch

Sitter ny duschad och fräsch i soffan och pratar med älsklingen på msn. Ska snart krypa ner och lägga mig i soffan för att kolla på Änglagård Andra sommaren och sedan sova. Kanske flyttar bordet bort till sängen om jag orkar så jag kan ligga i sängen och kolla  istället, skulle vara mycket skönare det, så är det bara att somna, istället för att man ska behöva flytta sig från sängen till soffan när man kollat klart, får se hur jag gör, bordet är inte spec tung så.

Försöker nu fixa så jag och älsklingen kan spela poker via msn, men eftersom vi har olika windows verkar det inte vilja fungera, rätt irriterande. Vill spöa honom i poker ju. Men de är väl som det är, vet ju vem av oss som är mästare i det i alla fall så ;) Heheh..

Imorron börjar allvaret igen, skola och nyttigheten igen. Berättar mer imorron.

Nä, men ska kolla på filmen istället nu ja eftersom att vi inte får igång spelet...

God natt och sov så gott alla!

/Jennie

Imorron är det skola igen

Trött, tråkigt och uscha, bläää och för mycket tankar ja det är så jag känner nu. Det är väl bara för att jag är så himla trött, men samtidigt inte. Gäspar gör jag, men samtidigt känns det inte som jag skulle kunna somna när som helst. Men skulle jag lägga mig ner och slappna av riktigt så sloknar jag väl på engång antar jag. Så ska försöka hålla mig vaken och inte ligga allt för länge åt gången, så kanske jag håller mig vaken, hoppas på det i alla fall.

Imorron börjar skolan också, vill verkligen inte tillbaka. Eller på något sett kanske jag ser fram emot det, men tror det har med att göra att jag vill komma ut och göra något annat än att bara sitta hemma hela tiden, som jag gjort nästan hela lovet. Så på det sättet ska det väl bli skönt att komma tillbaka till skolan + att man får lite struktur på dagarna och jag slipper sova bort hela dagarna. Kommer ju tillbaka till judon igen efter ett jul uppehåll med förkyllning och så också, så det kommer bli toppen roligt, längtar till på tisdag när första träningen är :)
Men gruvar mig samtidigt inför morgondagen, när skolan ska börja. Stressen kommer komma tillbaka, paniken, all press på en och allting sådant kommer ju, när manbörjar skolan igen, så jag ser verkligen inte franemot det på de sättet. Hoppas på att kunna trivas bättre i skolan också, men känslan säger att jag inte kommer det, men försöker tänka lite positivt i alla fall. JAg hoppas jag får fortsätta gåin och sätta mig på rummet inne i lärarrummet och jobba för mig själv, så jag får saker och ting gjort och slipper höra allas pladder. Kanske inte behöver plugga lika mycket hemma då heller, om jag har tur och kan jobba på lektionerna och även sitta och plugga på rasterna. Så kan jag kankse koncentrera mig på träning och teori plugg så mycket som möjligt hemma istället, men det är väl bara önsketänkande. Är massa som ska göras på PA-arbetet bland annat och så. så det blir enhel del att göra nu till våren. Men är ett havår halv år kvar nu, eller det är bara 5månader från och med imorgon va? 10juni tar jag studeneten, längtar som baraden. Önskar vi kunde ta den nu, så man slapp den där jäkla skit skolan. Även fast jag ska söka vidare, men de blir distans i så fall, orkar inte sitta massa terminer till för att sitta i skolbänken hela dagarna, vill plugga hemma i lugn och ro, aöting blir lättare då.   I alla fall för mig och om jag betämt mig för något, bara man har någon att maila till om det är något man undrar över eller så.  Förhoppningsvis så lyckas jag hitta något jobb till sommaren, i alla fall sommarjobb, men sådan tur har man väl inte, men hoppas kan man.

Mycket saker kommer hända iår känns det som. Studenten, Utomlandsresa (troligen), andra planer som jag inte vill berätta om än, men de är en del de. Finns massa jag vill göra också, men som jag inte kommer kunna göra säkert pga att jag inte har pengar, men som sagt, man kan hoppas på att hitta något jobb. Har jag tur så kanske jag kan hitta något helg jobb också, nu i vår. Ska kolla runt lite sen och tjata på älsklingen, så han kan hjälpa mig.

Jag hoppas verkligen det här blir ett bra år, även fast skolan är som dem är. Men allting annat kan ju bli bra och det som inte är bra kan fixa sig. Jag hoppas verkligen på det!

Bara hoppet finns så kan allting läsa sig, eller?

Är bara att finna hoppet och hoppas allt vad man kan, så får man se vad som händer sedan.

//Jennie


Inte sova

Skulle göra nästan vad som helst för att få krypa ner i sängen, under ett varmttäcke och sova. Men får/kan jag det? Nej, ska upp i skolan imorron, så måste kunna sova inatt och inte likka vaken halva nattensom jag gjort nästan hela lovet. Så måste försöka hålla mig vaken tills jag ska sova.
Skulle ha joggat idag, men hoppar det och börjar bli noga imorron istället. Är så jäkla trött kommer och sitta och halv sova hela dagen antagligen.

Klev upp klockan sex imorse för att följa med Anneli och jobba hos Lars. Jobbigt att kliva upp först, men när man väl kommit igång var det inga problem. När vi kom hem så kom tröttheten och frosan. Sitter med täcke runt mig nu och jäspar, men ska inte lägga mig och sova. Ska väl ta in häst om en eller tvvå timmar, så då vaknar jag till en sväng i alla fall. Sen får jag försöka kolla på film eller sitta här vid datorn för att hålla mig vaken. Hoppas dagen går fort.

Skulle vara skönt att komma ut och jogga, men vet att jag kommer vara död efteråt då, när jag är såhär trött nu. Då kommer jag somna så fort jag sätter mig i soffan och det är inte bra.  så jag skippar det.

Ska ta och kolla runt lite här på datan en tag nu, sen kolla på film om jag hinner innan vi ska ta in häst. Ska testa ringa älsklingen också och prata lite med honom. Saknar honom så hilmla mycket<3

/Jennie

Känner mig död

Ligger i sängen och känner mig död, har två djur med mig i sänge, Biffen, och Doris (en katt). Båda två ligger och sover så skönt och tycker att jag är jobbig för jag väcker dem med mitt knappande på tangenterna emellan åt. Men har läst bloggar med ett halvt öga, pga min trötthet och så tänkte jag skriva lite här.

Kvällen blev mycket bättre än jag trott. Har vart väldigt trevligt, synd att jag blir trött vid tio bara, men lyckas hålla mig vaken, men mycket mer orkar jag inte. Imorron eller egenlitgen idag så ska jag upp tidigt för att förlja med Anneli och jobba hos Lars, vet inte om BArbro också skulle med men de tror jag inte. Kommer bli jobbigt att kliva upp, men skönt när man väl kommit upp och vaknat till. Kommer kännas som man får en del gjort. Hoppas det är bra väder, så blir det inte så jobbigt att jobba heller. Och så kan jag göra det som är planerat för morgon dagen, ut och jogga. Men nu ska jag sova.

GOD NATT!!!

/Jennie

Trevlig kväll!

HAr ätit god middag och nu sitter alla runt bordet utom mig, för jag sitter på sidan för att skriva lite snabbt här. Blev trevligare än jag trodde ikväll. Maria, Jonas och Hjalmar är också här. Blir att sitta och vara social ett tag till, innan jag blir trött eller för trött, då bnlir det att krypa ner i sängen och kolla på Änglagård och sova. Börjar redan känna mig lite trött, men ska nog hålla mig vaken någon timme till, innan man kryper tills säng.
För övrigt har det inte hänt mycket idag, som ni lästr förut i tidigare blogg inlägg idag. Hände inge roligt innan Anneli och Peter kom heller.

Har lekt och kramas massa med Emil idag det är det största pluset kan jag lova. Roligt och mysigt^^, Han var med mig rätt mycket idag och han tycker min dator är väldigt rolig, han skrek rakt ut när han inte fick sitta vid den, men blev glad när jag lyfte upp honom och kramades. Go gubbe. Han brukar inte vara så mycket med mig, känns det som i alla fall när dem är här. För mormor och moster ska ju ha honom hela tiden så man hinner inte med. Men är mysigt dem gånger man får bara med honom.

Men nu skajag sätta mig vid bordet igen och försöka vara social.

Hoppas alla har en trevlig kväll!

/Jennie

Ytterligare en dag i soffan

Ja, då sitter man i soffan ytterligare en dag då. Men har i alla fall vart ner till Matfors med Barbro och handlat en sväng också. Men sitter i soffan nu och har gjort de ett tag. Har inget annat att göra. Hoppas över promenaden idag, även fast det nog skulle vara skönt,men är så frysen av mig och det är rätt kallt, så hoppar det idag. Imorron blir det joggingtur + styrka. Om det inte snöar.

Men jag vet inte vad jag ska hitta på nu. Jag vet inte vad jag ska skriva om, även fast jag vill skriva. Håller på konverterar en film, så jag kan kolla på den på dvd sen. SÅ när den är klar om typ en timme eller något sådant, så blir det nog att kolla på den, om inte Anneli och Peter kommit då. För då blir det väl att sitta nere med dem och busa lite med Emil kankse. Får väl sätta mig och kolla runt lite här på internet och spela på fejjan eller något tills filmen är klar..


/Jennie

Lördag

Ligger i sängen, men inte nyvaken, har vart ner och käkat frukost och så innan jag la mig här igen. Kollar lite på tv och funderar på vad man ska hitta på idag. Tror det blir promenad, sen får man se. Följa med BArbro och handla kankse, annars blir jag väl sittande här. Anneli och Peter skulle komma ikväll, så skulle vi äta god middag och så, hoppas det blir trevligt. Men tills dess, får jag se vad som händer, för jag har ju inga planer. Önskar mest jag var hos  min älskling.

/Jennie

Film sen sova

Ligger i sängen och har pratat med älsklingen. Har kollat lite efter håruppsättningar och så på internet igen, men ingen jag fastnar för, suck. Får fortsätta leta lite till, men det får bli en annan dag. Ska kolla runt lite, sen koncentrera på på att kolla på Flicka 2 en av världens bästa filmer, men kommer gråta floder. Efter det ska jag sova..

Hörs imorron eller rättare sagt senare idag!

God Natt

Inget att se

Det är bara skit på tvn, finns inget att se, inte som jag tycker är bra i alla fall. Sitter och äter frysta hallon och hartråkigt nu eftersom att det inte finns något bra att se på tvn och Barbro ligger på soffan nere och sover. Ska nog stoppa in en film att kolla på eller något, så jag har något att göra, för älsklingen är osocial han också.

Har suttit och fånat mig framför camen också, näär jag haft tråkigt.





Nä, nu ska jag kolla på film och fortsätta äta hallon, och drömma mig bort..

Hade!

/Jennie


(Y)

Nyssduchad och mysis kläderna på. Ikväll händer inte mycket vär verkar det som, men kan ju vara skönt de å.

Har vart en skön dag hittils i alla fall, skönt att ha hunnit med en del.

- Tagit ut häst och fixat stall.
- Joggat/gått.
- Styrketräning, lätt.
- Städat rummet + dammsugit.
- Dammsugit hela nedervåningen.

Hade jag haft mer att göra, hade jag hunnit med det också. Men kom inte på något mer jag kunde göra, mer än att skotta, men de vill jag inte. Tvätt ahade jag väl också kunnat gjort, men vill ha någon som visar mig så jag är säker på att gör så jag, klanten inte gör så den går sönder, haha, tror inte de skulle vara sådan stor risk att man gjorde det men ändå.

Barbro blev glad när hon kom hem och såg att det var dammsuget och så. :)

Nu ska vi snart käka, korv och pommes.

/Jennie

5x200meter sammanlagt 2km

Ja, som jag skrev nyss i det förra inlägget så var jag ut och joggade tidigare idag. Skulle både jogga och gå. Jag skulle jogga 5x200meter och gå 5x200meter, alltså varnan, så det blev sammanlagt 2km. Men det blev de inte riktigt. Jag han gå 3x200meter och jogga 2x200meter innan jag fick jätte håll, när jag nästan skulle vända tillbaka. Men försöka jogga till och från, i alla fall, men det gick inte så bra. Så dem sista 10minuterna jag hade kvar gick jag.
Hade kunnat gå bättre, men får försöka se till att det går bättre nästa gång istället då och hoppas på att de gör det.

När jag kom in s¨körde jag lite styrka. Armhävningar, situps, rygglyft, benböj och plankan, kändes helt okej.

Nästa jogging och stryrke pass blir på söndag, om det inte är jättedåligt väder. Men hoppas inte på det, hoppas på att det är bra väder, för det är rätt skönt efter åt när man vart ut och joggat.

Så hoppas på bra väder! :)

Fått en hel del gjort

Sitter nu i soffan, nere i vardagsrummet den här gången faktiskt, är väldigt ovanligt. Sitter oftast på mitt rum, men är helt ensam och bar ner datorn när jag skulle käka frukost sen har jag blivit nere, fast sprungit ett antal gånger också, men i alla fall. HAr fått en hel del gjort idag.

Klockan började ringa klockan sju, sen vid halv åtta och sedan åtta, tio över åtta lyckades jag komma upp ur sängen, gick ner och drog på mig stallkläderna och gick ut och tig ut hästarna, som inte riktigt verkade villa gå ut även fast klockan nästan var halv nio. Efter att ha slängt ut dem två, så fixade jag det som skulle istallet, vilket var, mocka, göra iordning betfor, ta in hö, höa och sopa. Men fick ju skotta lite snö innan jag kunde börja med mocknigen, för jag måsta ju komma fram med skottkärran när jag skulle töma skiten också, men skottade bara bort så mycket snö så att jag kom fram, mer orkade jag inte, för jag var trött då.
När staller ocj det var klart, så gick jag in och bytte om. Ringde till Susanne för att kolla om jag fick låna Zlatan, men han var inte hemma, dem hade lämnat honom i Östersund igår för att han skulle få resa fram och tillbaka för dem skulle dit imorron igen. Så jag fick inge sällskap på joggingturen, tråkigt, men funkade. Inne igen, så tog jag och städade rummet och dammsög det, efter det gick jag ner och dammsög nedervåningen, så Barbro slipper det när hon kommer hem, om det fortfarande är någorkunda fint, men så farligt kan de nog inte hinna bli.
Nu sitter jag i soffan efter att jag är klar med allt det. Blir väl att sitta här lite mer än en halv timme, för sen ska hästarna kastas in och efter det tänker jag ta en dusch, det ska bli skönt.

Senare har jag ingen aning om vad som händer. Men det märks väl om Barbro planerat något.^

Jo, var ute och fotade innan jag gick in efter att jag joggat.

Här kommer några Bilder på Biffen^^



Undra vad han letar då, eftersom han stoppar ner huvvet i snön överallt xD
Tror det är snö bollen jag kastade dit, lättlurad vovve^^


Söt vovve^^


Gett upp att leta snöbollen nu?
Söt du e när du är snöig i hela ansiktet, min lilla älsklings biff<3


^^


Glad Biffen<3


Väntar på att pinnen ska kastas.


Kast pinnen, jag vill hämta!


Sista bilden får bli på mig och Biffen.

Nu ska jag kolla på eller kolla runt lite, innan hästarna ska in.
Hörs!

/Jennie

Film

Har fortfarande inte somnat men ligger i alla fll i sängen, ska snart lägga ifrån mig datorn och kolla på film, men inte bestämt mig vilken än. Om jag orkar byta eller inte.

Antingen blir det:


Någon Bring it on film eller Bringit on or nothing eller Bring it on fight to the finish.

Eller så blir det;


Flicka 2 en helt underbar film, men kanske ska kolla på den i helgen istället? Hmm, vet inte hur jag ska göra.. Bror på om Bring it on krånglar eller inte också. Krånglar dem inte så kollar jag på dem, så slipper jag byta film, annars byter jag till flicka. Krånglar dem inte, kollar jag på flicka imorron, ja så får det bli.

Nu ska jag sova.

God natt!

Puss på dej älskling<3
Saknar dig<3

/Jennie

Läsa sen tv

Nä, tror jag ska ta och krya ner i sängen och läsa lite fram till klockan åtta då Göta Kanal börjar. Gör ju ändå inget speciellt här på datorn mer än kollar runt för jag inte har något bättre för mig.

Får se om jag kommer tillbaka hit nå mer sen eller inte. Men det gör jag säkert, men beror på hur trött jag blir.

Säger God natt nu ute fall att jag inte skriver nå mer ikväll..


GOD NATT!

/Jennie

Tur jag har min kärlek

Vad skulle jag göra om inte du fanns och stöttade mig i allt. Även fast du inte förstå eller att det inte känns för mig att du förstår, och även fast jag tycker du är trög och allting ibland, så finns du alltid här och stötar mig och lyssnar om jag behöver prata. Jag älskar dig gubben<3

Nu sitter jag i soffan, som vanligt och väntar påa tt maten skabli klar. Blir fläskfilen från igår och så klyftpotatis och pommes. Hoppas de blir gott.Börjar bli hungrig så..
Låter som maten börjar bli klar, så det är bäst att dra sig neråt då. Hörs sen.






/Jennie

Nålar i ansiktet

Ute blev man ju länge, eller inte då. Är redan inne igen, var inte en sute 20min, gjorde ont i ansiktet bara man kom ut började gå en bit, men det blev bara värre. Hemvägen var värst kändes som man fick nålar i ansiktet nästan. Aja, har i alla fall försök komma ut och röra på mig, det är väl huvudsaken det, eller?

Nu ska jag kolla om det är nå bra på tvn och sen får jag se vad som händer.

Är bara less på allting nu....

/Jennie

Blir tokig

Blir tokig av att ligga inne hela dagarna. Har inte gjort något annat på lovet och den här veckan när jag verkligen tänk komma ut och röra på mig genom att jogga 4gånger den här veckan, för att hinna komma igång lite inför nästa vecka, när jag börjar med judon igen, så börjar väl snöovädret komma tillbaka igen.
Jag funderade ett tag på att dra ut och jogga ändå, men enligt Lotta så har det kommer över 1dm snö, minst. Så blir svårt att jogga då.

Ligget nu istället och funderar på att dra på mig täckisarna och ta med mig kameran och gå någonstans bara eller kankse bli kvar ¨på gården eller något och ta testa ta något kort, bara så jag blir ut en stund i alla fall. Skulle behöva det. Men samtidigt är jag rädd att bli förkyld igen, för det verkar nästan som jag är lite lätt påverkad när det gäller förkylningar nu. Hade två stycken med knappt en veckas mellanrum förre jul ju. Känner mig snorig till och från nu ocskå, så är rädd att jag ska bli sjuk igen och inte kunna börja träna riktigt inför SM, som är i feb. Måste börja köra riktigt nu snart. Så jag hoppas vädret blir bättre snart också, så jag kan ut och jogga några dagar i veckan och hinna få bättre kondition och kontroll på andingen innan dess och hinna bli mer peppad och så.

Men vet ite riktigt hur jag ska göra nu? Ska jag ut eller inte?
Tror jag går ut en stund snart i alla fall. Annars blir jag väl tokig. Kanske kan få någon bra bild, även fast det är skit väder ute.....

Torsdag Morgon

God Morgon på er alla!

Nu sitter jag i morgonrock i soffa, trött som bara den. Men kan ju inte sova bort hela dagen, som det känns att jag redan gjort eftersom att jag klev upp halv elva. Fattar inte varför jag blivit så trött. Sov ju inte längre än åtte hur länge som helst ett tag, men nu hör jag inte ens klockan om jag säller den. Vill ha tillbaka min morgon pigg het och trött het på kvällen igen. För som det är nu, kan jag knappt sova om nätterna.
Men det kanske blir ändring när skolan börjar igen, vilket är på måndag och jag vill inte tänka tanken överhuvudtaget, för jag har inte gjort något av det jag skulle gjort på lovet, för jag inte orkat. Alla tankar på skolan, ger mig bara stress, panik och vet inte vart jag ska ta vägen, så det ska vi inte tänka å för tillfället i alla fall.

Men vad ska man hitta på idag då? Ut en sväng fast än det snöar kanske? Annars blir det väl datorn hela dagen, som vanligt. KAnkse ska försöka läsa lite också? Vet inte. Just nu önskar jag bara att jag var hos min älskling, för då hade jag inte haft tråkigt, eller så hade jag haft någon att slylla på att jag hade tråkigt ;) Hehe, ne nu ska jag prata vidare med min älskling på msn, sen får man se vad som händer.


/Jennie

Till min älskling<3

Inte en känsla,
som försvunnit.

Inte en känsla,
som blivit svagare.

Inte en tanke,
som förändrats,
negativt.

Inte ett minne,
som vill glömmas,

För med dig,
växer känslorna.

Med dig,
blir dem starkare.

Med dig finns,
bara positiva,
tankar.

Med dig vill jag minnas,
ALLT!

JAG ÄLSKAR DIG<3



"Tjej middag"

Blev lite "tjej middag". Var Jag, Barbro och Christine, trevligt trevligt, även fast dem är så mycket äldre, hehe ;) Men blir jju mest att man sitter och lyssnar på dem och inte säger så jätte mycket, men det kan vara trevligt det också. Vi spelade också yatzy, Christine vann hela tiden, hmm. Tur jag inte vart på mitt jättedåliga förlorar hurmör, hehe ;)

Vi käkade i alla fall;
Förrätt, tigerräkor med rostat bröd och aioli.
Varmrätt; Fläskfile, men ost, salami och grädde. Klyftpotatis och sallad.
Efterrätt; fick vi ingen, men det gjorde inte så mycket heller.






Så såg jag ut ikväll, inga vackra bilder och ingen vacker person på bilderna heller. Men visst ser jag pigg och peppad ut? Haha, hade kanske vart vaken en timme där, men kändes som fem minuter vat fruktansvärt trött och har vart trött hela kvällen, så hoppas jag kan sova när jag lägger mig och ska sova nu snart...




Dem två första bilderna togs vid halv sju sju tiden, men den här togs vid ett tiden på natten, vilket klockan är nu. Så den är ny tagen. Känner mig lika pigg som jag ser ut på kortet. Ser hemsk ut också, men det bjuder jag på, för det gör jag ju ändp jämt..


Men nu ska jag och Biffen krypa till kojs.

Natti Natti!

/Jennie

Byta om?

Har legat och kollat på film + sovit cirkus en timme i min sköna med trånga soffa, så när jag vaknade hade jag ont i huvvet, så blev att ta treo. Men värken berodde nog på atrt jag legat konstigt för den är så liten, för när jag lyckades knacka till nacken, så blev det bättre, nu ör huvudvärken nästan helt borta.

HAr vart ner och pratat med Barbro en sväng också, ska väl ner snart igen. Men byta om först kanske? Christine kommer vid sju tiden, vilket är om ca en halvtimme, så ska ta och bestämma mig vad jag ska ha på mig. Behöver inte vara så petig, men något annat än mjukis kläder kankse man ska ha och håret ska bort från ansiktet, annars blir jag bara irriterad.

Men nu ska jag byta om och sedan gå ner och vara social med Barbro.

Hoppas alla får en trevlig kväll!



/Jennie


Soffan

Ligger i soffan nu efter att ha tagit en skön dusch, med för första gången på evigheter rätt okey tryck på vattet vilket det inte brukar vara här hemma, men idag hade jag tur.
Skulle ha vart ut och joggat idag, men eftersom att det har snöat hela dagen, och håller fortfarande på att snöa, så hoppas på att det är bättre väder imorron iställlet så drar jag ut och joggar då istället. Har ju i alla fall rört mig rätt mycket idag eftersom att jag vart med Barbro och jobbat och gå går jag hela tiden, för när hon mockar fixar jag det runt omkring, hämtar höt och så. Så det blir en hel del gående, sen var vi ju och tog in hästarna sen också.

Nu ska jag krypa ner under täcket och vila någontimme, innan middagen...




God natt ett tag då!


/Jennie

Jobb med Barbro

Hemma och har käkat lunch, känner mig tjock nu, tog en macka extra + att jag hade smör, uscha blä.. Så nu har jag ångest.

Klev upp halv sju imorse, men hjälp av att Biffen som hoppade och sprang runt i rummet och var på mig en massa, tur att jag kollade klockan och inte bara la mig och somnade om. Fast Barbro hade nog kommit och väkt mig då, eftersom det var henne jag skulle hjläpa att jobba. Så har tagit ut häst, höat, spånat, fodrat, sopat och sådana saker.

Vi ska snart ska upp igen för att ta in hästarna, sedan blir det hem och vila innan vi ska ner och handla och så. Ikväll blir det god middag, men vet inte vad än. Christine kommer, sen vet jag inte om Barbro har pratat med någon annan. Kommer nog bli trevligt, om man är pigg. Men somnar nog när vi kommer hem nästa sväng, så då är det nog inga problem att vara vaken sen.


/Jennie


Inte lika bra med trådlöst alltid

Kanske inte lika bra att ha trådlöst internet och bärbar dator alltid kanske, för jag har fortfarande inte lagt ifrån mig datorn och försökt sova. Men måste faan nu, efter att jag vart ner på toa, för jag håller snart på pissa på mig. Sen ska jag sova, Biffen tycker jag är jobbig som inte ligger och kramas med honom.

Nä, nu ska jag ner på toa sen sova...


God Natt!

Håruppsättningar

Borde egentligen försöka sova, men fastnade framför datorn efter att ha börjat kollat efter håruppsättningar till galan. Har inte den blekaste om hur jag ska sätta upp håret då. Är inge bra på sådant. Har väl hittat nån jag tycker är snygg och så, men dem flesta ser ju så svåra ut, dem måste ju vara lätta att sätta upp om jag, Anneli eller Lotta ska klara av det. De kommer väl bli så att vi hjälper varandra med det. Slutar nog med att Lotta och Anneli får bestämma hur jag ska ha håret.
Förra året hade jag jättelåckigt hår, för Lotta och Monica stod och locka hela mitt tjocka, långa hår över en timme då, även fast dem var två stycken. Ont gjorde det när Lotta lyckades komma åt huden med locktången också.

Men hur ska man ha det iår då? Är ju dags att börja fundera, för jag som egentligen inte brukar bry mig så jätte mycket om hur jag ser ut har ju nu börjat göra det mer och mer. Är ju lite kul att klä upp sig ibland också. Spec riktigt när man ska iväg på galan, där är ju alla uppklädda. Men det ska inte bli något lockigit hår iår, inte som förra året i alla fall. Lockar får det väl vara, men inte som det var då..

Hmm, kanske blir att sätta sig och testa lite frisyrer hemma själv och ta lite kort på och se hur det ser ut? Kommer nog göra det. Eller när jag är hos Micke kanske, så han blir tokig på mig, hehe. Så kan ju han hjälpa till att avgöra vad som är snyggt och så också. Att sätta upp håret tror jag inte han får göra. De skulle nog inte se så bra ut + att det nog inte skulle vara så skönt, för han skulle nog mest bara dra i det...

Här är en bild från förra årets gala;

Lockigt va? Är snart ett årsedan de där,  uscha, känns som det var nyss man var på galan nästan ju, men inte då.. Hoppas det blir lika roligt iår eller roligare att gå på galan! =)


Lite håruppsättningar jag suttit och kolla på. Men ingen jag riktigt fastnat för eller skulle kunna ha själv, men kollat för kul i alla fall;


Bild tagen från; http://www.ukhairdressers.com/diy/coiffure2/index.asp




Bild hittat på www.google.se


Bild tagen från;  http://blog.frisorska.se/tag/klassisk-haruppsattning/


Hittat genom www.google.se




Nån av frisyrerna skulle jag väl kunna ha kanske, en jag gillade lite mera, men vet ändå inte. Är så svårt när man har så långt hår. Når ju ner till midjan näst intill i alla fall.
Är skönt med långt hår med samtidigt jobbigt ibland, för man vet inte vad man ska göra med det. Klippa av mig det kommer jag nog inte göra på ett bra tag i alla fall. En sne lugg har jag funderat på, men är rädd att ångra mig, så jag vet inte hur jag ska göra..

Men ska kolla en stund till sen ska jag försöka sova, så jag orkar upp imorron.

Natti!

/Jennie

Promenad

Nu inne från en timmes lång promenad nu , rätt skönt, men blev kallt på tillbaka vägen, för det började små snöa, och jag hade munk tröja på mig, så den blev ju lite blöt och då blev det kallt, men annars var det skönt att gå. Hade vart trevligare med lite sällskap, men har ingen att gå med här ute.


Bild på mig när jag kommit in efter promenaden, lite kallt om kinderna.


/Jennie

Emil vid datorn

Blev inge Zumba, gick ner och umgicks med Anneli och Emil istället. Emil har suttit vid datorn han också, Moster fick ett fin medelande på fejjan, så hon får nog ett gått skratt när hon loggar in på fejjan sen.

Ska ta och byta om och bege mig ut på en promenad har jag tänk, ska bli skönt. Men utan hundar, dem får vara hemma. Lite tråkigt är det att gå utan hundar, men Biffen haltar ju till och från, så han får vara hemma..

Nä, är väl bara att dra på mig lånkallingar och så, så att man inte fryser när man går ut då och sen gå en timme eller så..


/Jennie

God Morgon

God Morgon eller God förmiddag kanske det heter när klockan är fem i elva. HAde ställt klockan på åtta, men vaknade jag av den? Nej, inte alls. Vaknade istället vid halv tio tiden, låg kvar till tio. Var ner och pratade med Barbro en sväng, efter det har jag suttit och kolla fejjan och pratat lite med älsklingen. HAr ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Emil och Anneli är här nu lät det som så det blir väl att vara nere med dem lite i alla fall. Ska försöka mig på Zumba innan jag går ner och käkar frukost/lunch.


/Jennie

Måndag

Ligger i soffan och kollar på Victoria's secret fashion show 2010, på Tv3. Ny duschad är man också.

Dagen har inte beståt av mycket, mest suttit vid datorn. Fixade stallet imorse, efter det datorn och sen coopertestet och styrketräning, sedan dator igen och tv. Det är vad jag gjort tills nu, intressant va? Finns inte så mycket annat att göra. Hade tänkt träffa grannen en sväng, men det blev inte av. Jag har vart seg och inte kommit till skott med vad jag skulle ha gjort också, är väl därför. Får träffa honom en annan dag istället.

Ska nog fortsätta kolla på tv3 eller om det kanske blir en film, har inte bestämt mig än. Men de är sådant som märks. Testa ringa älsklingen en sväng ochkolla hur det går med flytten ska jag också göra.

Imorron har jag ingen aning om vad som händer, hoppas den inte är lika seg som idag bara...

/Jennie

Cooper test + Styrka

Idag lyckades jag pallra mig ut och göra cooper testet, men det gick inte så bra. Kändes inge bra heller. Resultatet blev inge bra heller. Måttet blev efter lyktstolpar, är inte säker på hur långt det är mellan varje men cirka 30meter kanske? Försökte stega, men vet inte om det stämmer. Vet på ett ungeför nu i alla fall. Så nu är det bara att försöka komma ut och jogga 3-4gånger i veckan och jag hoppas verkligen jag tar mig ut så många gånger i veckan och joggar, så hoppas jag på att jag klarar att jogga 5km i sträck innan SM, enligt programmet jag hittat och ändrat lite på, så borde jag lyckas bara jag är ute 3-4gånger i veckan, så jag måste verkligen hitta min 110% motivation.

Körde lite styrka idag också, armhävningar, sit-ups, rygglyft, benböj och plankan. Kändes väl sisådär, men det är gjort i alla fall.

Ska väl käka om en stund sedan blir det till att duscha och sen bara ligga i sängen och slappa eller något sådant.

Jag är tillbaka i mitt nyttiga "liv" igen nu i alla fall. Inge godis, läsk eller alkohol fram till Galan, sen vänta tills Emelie fyller 18år, för då ska vi ut på krogen, men kommer försöka tänka mig lite för och så för veckan efter Emelie fyller år så är det SM, som jag hoppas hinna bli på någorlunda bra form inför.
 Sen får jag se hur någa jag ska vara med nyttigheten, men blir i så fall bara på helgerna jag är onyttig inte på vardagarna, så lite i tanken kommer jag i alla fall ha det. Men fram till SM, är det vikigast, med några undantag då, men hur pettig som helst kan man ju inte vara. Eller?

/Jennie

Bläääääääääääääääääääää

Ja, så känns allting just nu. Det enda jag vill är att få vara med min älskling nu, för då slipper jag tänka och kan slappna av, men det kan jag inte göra när jag är själv.

Gick det så önskar jag att Filip också var här, så jag kunde krama honom och känna hans lugn och stötning som jag kände när han levde.
Biffen finns här för mig han också, men det är inte samma sak som Filip, för han var verkligen speciell och jag önskar han var kvar med oss nu<3

Nä, ska läggamig och sova och hoppas på att morgondagen blir bättre och att jag orkar pallra mig ut och träna. Ska i alla fall ut en sväng imorron, för jag ska släppa ut Jannes hästar, så friskluft och en liten promenad kommer jag i alla fall få. Men mitt mål för morgondagen är att gå ut på rakbanan och köra cooper testet.
Hoppas älsklingen kan peppa mig lite att komma ut i alla fall, även fast han har fullt upp.

Men nu ska jag sova! Natti!!!


Älskar dig så otroligt mycket min lilla älskling<3


/Jennie

Utan dig, är jag trasig...

Nu har älsklingen åkt hem, önskar han inte hade gjort det. Men han hade inget val, när han ska flytta imorron och sedan har han ju jobb också. Men jag saknar honom redan så otroligt mycket, vill vara med honom hela tiden.

Micke kom i torsdag. Då gick vi på stan och kollade lite, åkte sedan med morfar hem när han skulle hem. Hemma, spelade vi yatzy, Micke fick stror stryk så jag trivdes väldigt bra. Resten av kvällen umgicks vi med Morfar och Barbro innan vi hoppade i säng och somnade rätt fort.

Fredagen/Nyårsafton,  vaknade vi vid tio tiden, käkade frukost och så, vilade fram till att Hans och Catarina kom. Efter ett tag klädde vi på oss, så vi kunde gå ut och gå. Biffen och Doglas fick följa med. Gick först och kollade på Tjuv Jo, en av världens vackraste hästar enligt mig, en rikti sagohäst ser han ut som, efter det gick vi ner till Kvarnviken, där Morfar, Barbro, Hans, Catarina, Conny och Patricia var, för gubbarna + Patricia bastade och rullade sig i snön. Efter att vart där ett tag så gick vi hem. Skulle börja göra oss iordning.
Senare på kvällen, blev det god mat och umgås med folket som var här, riktigt trevligt. Fick till och med älsklingen att dansa, så jag är nöjd. ^^

Lördagen, bestod mest av att ligga i sängen. Micke sov halva dagen, för han vat bakis. Så jag hade mest tråkigt och låg och gav honom en armbåge i sidan, för han snarkade.

Söndag, vilket är idag. Har vi intye gjort mycket. Micke har typ suttit och omformaterat min dator halva dagen, annars har vi inte gjort så mycket, myst och så bara. Men nu har han åkt hem och det känns väldigt jobbigt, för nu dröjer det några veckor igen innan vi ses, som det ser ut nu :( Hoppas dem här veckorna går fort!

//Jennie


RSS 2.0