Älskar dig<3

Fick inte värdens roligaste samtal imorse kan jag ju lova. Min älskling ringde och sa att han skulle in på akuten för han hade inte blivit nå bättre utan blev bara sämre. Han hade hög feber och magen bara krampade för honom hela tiden.

Magen har krampat på honom och han har haft fråsa sen i onsdags, men har har inte lyssnat när jag sagt att han borde åka in och kolla de. Så imorse fick han åka in på akuten istället och blev inlagd. Han har in infektion i magen, men dom vet inte vart än. Jag kan inte göra någe, kan bara sitta här hemma och låta tårarna rina i princip, som jag har gjort halva dagen också. Önskat jag kunde vara där nere med honom, men kan ju inte de. Funderar på att åka till honom imorron, men kommer nog inte bli så i alla fall. Men får väl se. Han blir kvar på ajukhuset ett tag i alla fall.. Hoppas dom hittar vart infektionen sitter snart bara..


En sak har jag märkt nu i alla fall eller dom senaste veckorna tror jag de är. Jag har aldrig någonsin kännt såhär för någon i hela mitt liv föut. Jag tycker om dig mycket så otroligt mycket. Har alsrig gråtit så här mycket för att jag har saknat eller tyckt synd om någon för.
Micke, jag älskar och saknar sig så otroligt mycket<3 Mer än du förstår<3

 

Puss, på dig älskling<3
Hoppas du blir bättre snart<3


Star Looks första seger!

Igår var jag med Barbro (låtsats mormor) till Dannero på trav för att hjälpa henne med selningen och så. De var Star Look som startade, en av hästarna Lars Wikström har i träning.
Hon har bara kommit tvåa och trra som bäst, bättre har hon aldrig kommit. Men igår gick de hur bra som helst. Hon tog sin första seger. Jag och Barbro stod på sidan och kollade på loppet, men såg inte så bra eftersom vi stod på stallbacken och man ser ju inte lika bra där som när man står på läktarsidan. Men vi såg hur hon sköt iväg och låg tvåa. JAg vågade knappt kolla. Sen hör vi att dom säger att ledar hästen galopperar och några sekunder efteråt så säger dom att Star Look vann. Jag och Barbro stod och hoppade av lycka på stallbacken :D
Vi vet ju inte hur de hade gått om hästen före inte hade hoppat. ,men både Per som körde hästen och Lars som tränar hästen och som kollade på tv på loppet eftersom han inte var där. Sa att hon nog hade kunnat vunnit ändå, de såg ut som de i alla fall. Men huvudsaken var ju att hon vann :D

Så de blev en toppen dag på DAnnero för oss med 1seger av 1 häst vi hade med oss. Hon vann med 5längder också :)

 

Hihi :)

Hoppas hon fortsätter så här.
Håll tummarna ;)

 

PUss å kram!


Onsdag

Har fixat stallet och vart ut på min och Biffens dagliga morgonpromenad. Kändes väldigt segt att gå idag, är vämt och typ kvaft ute, nästan så att de känns som att de ska bli oska, så de kändes väl igt jobbigt att gå pga kvavheten också. Men vi var ute en timme i alla fall, duktiga som vi är ;) Har även gjort 100situps och 50armhävningar idag.

Skulle egentligen ha vart ute på en joggingtur idag också, men så blir de nog inte, för jag ska iväg på trav om en stund. Sela och lite så..

Vet inte ens vart vi ska eller vem de är som startar xD MEn de märks ju. Tror de är Dannero vi ska till i alla fall, men de märks vart vi ska ;) hehe :P


MEn nu ska jag snart kolla när vi ska åka och göra mig iordning och så..

Ha de!
Puss


"Hård träning" haha

Ja, igår skulle jag börja med min bantningen och Micke skulle hjälpa mig att peppa mig och så. Men de började ju inte så bra. För att de regnade ju nästan hela dagen igår. Men på eftermiddagen var de mest typ bara lite små dugg så jag stack ut på en runda med variation av jogga och gå. Blev 30min jogga/gå och 30min gå, för på vägen hem hade jag nästan ingen luft och då är de tyvärr bättre att jag inte joggar någe. Även fast både jag och mina ben verkligen ville. Kändes så lätt att jogga ett tag, benen bara fortsatte av sig själv, men då kommer ju andningen in och förstör allt :( Men de är väl något jag får leva med, som de verkar :'( 

Åt väl inte så jätte bra igår heller, fast Micke sa konstigt nog inget om de, hehe. HAn som skulle vara så hård mot mig.. Eller så är han bara snäll mot mig nu i början eller vad tror ni?


Idag var andra dagen på den så kallade "hårda träningen", men idag regnade de inge när jag vaknade så jag och Biffen kunde ut på våran morgon promenad igen, de var så suveränt skönt, men kändes i benen pga träningvärk från igår, men de kan vara ganska skönt ibland att ha tränings värk också, men inte när man ska gå på ett ställe där de nästn bara är upp för. Men gick inte hela den vägen vände och gick en bit mot rakbanan istället.
Men jag har ett pass kvar att göra idag, men de går ganska snabbt, kankse tar en halv timme eller något sådant. Ska köra lite styrka bara. Så ska göra de när jag kollar på Top Model snart.

Maten idag har väl dugit i alla fall frukosten, som blev två ägg och lite yoghurt. Men sen blev ju de onyttiga, glass med chokladsås och strössel, mums, men fick bli de istället för lunch säger vi ;) Men har väl ångest när veckan är slut om jag inte har gått ner någe, om jag inte får ångest snart redan, brukar tyvärr kunna få de, spec när jag tog någon kaka också, men som tur tror jag bara att jag åt två tre stycken för Biffen tog dom andra, så de är lite bra med hund ibland ;) I alla fall, när dom kan göra så man inte äter upp allt onyttigt xD Får se vad de blir till middag sen då, men är väl en timme innan dess och nu ska jag gå och kolla på top modell och köra styrke träningen..


Ha de bäst!

Puss å kram


Bara 2veckor och 3dagar kvar.. Längtar!!!

Om 2veckor och 3dagar så åker jag med älsklingen och pm medlemmar på country festival igen :D Den här gången ska vi till Furuvik :) I alla fall en del av PM, de är några som åker till Vämdalen också, som är samma helg.
Vill att tiden ska gå forare, vill ner.. Va skit kul i Svanskog ju. Hoppas på lika kul i Furuvik. Synd bara att morbror inte kunde komma, men de är som de är... 
Enda nackdelen när de är Furuvik, är att då är de bara en vecka kvar till skolan börjar :/ Men de ska man inte tänka på då. Utan då ska man ha kul :D
LÄNGTAR!!!

Bild på mig och Micke från Svanskog :)

Jag och Micke i Svanskog

 

 

Puss på er!


Jobbigt mail, men lyckligt slut.....

Har vart jobbigt ett tag och jag och min bästa kompis har väl inte haft den bästa kontakten de senaste månaderna, kan man väl inte riktigt på stå. Jag blev så less att jag skev ett mail till henne igår och berättade jag hur jag kände om allt. Jag hade ont i magen tills hon hade läst de och tills jag hade fått svar efter hon läst mailet. Jag var skit rädd att hon skulle ta allt fel eller så och att allt skulle bli värre mellan oss. Men allt blev tvärtom, vad jag trott...

Hon förstod hur jag menade, tårarna började spruta på mig av lättnad och av att de var så skönt att hon inte tog de fel eller någe. Så allt känns mycket bättre nu. Förhoppningsvis så kommer de bli bättre mellan oss nu, efter de här. Båda ska jobba på det i alla fall. Så hoppas.. :)

De jag vet i alla fall, är att jag kommer alltid finnas för henne, vad som än händer.
Älskar dej tjejen<3

 

Puss å kram på dej<3

 

Bye!


Trött

Händer inte mycket för mig idag inte. Anneli och Emil har vart här, men orkade inte ens bry mig om de. För jag är så fruktansvärt trött, önskar jag hade kunnat sova hela dagen. Men efter att jag hade vaknat vid åtta tiden av att Biffen glodde på  mig och ville mysa, så kunde jag inte somna om. Somnade om och sov nästan två timmar på eftermiddagen. Men är fortfarnande trött. Har till och med ont i huvudet för jag är så fruktansvärt trött. Har inte ens orkat gå ut på bron och fått lite frisk luft idag, då är de verkligen illa.
Nu ska jag gå upp och lägga mig i sängen och kolla på tv igen och prata med älsklingen och dröma lite granna, om de saker jag önskar kunde hända..


Hoppas ni andra är pigga och glada och inte mår som mig.
Puss och kram!


Underbar helg i Hudson Bay/Svanskog med PM :D

I torsdags åkte började våran resa med Peacemakers till Hudson Bay. Jag, Micke, Emma, och Mickes mamma, åkte först bil ner till Bergby, där PM bussen stod och som jag Micke och Emma skulle åka med. Mickes mamma åkte med några andra PM medlemmar. I  Bergby fick vi vänta några timmar på att kocken skulle komma. De var han som skulle köra bussen ner till Hudson. Vi kom väl iväg vid fyra, fem tiden någongång på eftermiddagen, fast vi hade trott at vi skulle komma iväg senare, men vi hade tur och kunde åka tidigare.
På vägen ner till Hudson så plockade vi upp Ann-Louise och hennes son Kevin i Malungn (stavning). Sen fortsatte resan ner. Vi var framme vid två halv tre på natten till fredagen. Så resan gick väldigt fort..

På fredagen när vi vaknat och så, så gick jag, Micke och Emma och kollade runt lite på Hudson eftersom att de var första gången där för både mig och Emma.
Lite senare blev de läger bygge, fast jag stod mest bara och kollade på och knäppte lite kort, hehe. Skönt att se andra få jobba ;) När de var klart, så badade vi lite, jag och micke var först i, sen kom även kocken och jon också och badade. Jag fick lite massage av kocken med sopa, så jag var tvungen att hoppa i ännu engång för att få bort all sopa. Men massagen var väldigt väl behövlig eftersom att jag hade sådan fruktansvärt ont i huvudet pga min nackhelvete. Men de släppte efter massagen, som tur var.
Sen blev de mest ta de lugnt och slappa ett tag, innan man skulle byta om och gå iväg och kolla på saluten och sen bara umgås och ha trevligt. Drack någon cider och öl och så. Mysigt var de :)
Blev ganska tidig kväll på fredagen, för att man skulle orka med lördagen.

Lördagen vaknade jag ganska tidigt och satte mig vid datron en stund innan Micke vaknade. Jag vaknade väl vid sju åtta någon gång han vaknade inte fören vid nio. Tänkte väcka honom, men han såg ut av sova så skönt så han fick sova. 
Fredag tog vi de först lugnt innan saluten som var klockan tolv. Sen vid ett var de Lucky Look och Dalton som stod på schemat, som jag var och kollade på och filmade och tog lite kort. Men var svårt att ta kort och filma samtidigt. Seciellt eftersom att de regnade. Efter den showen byttes de om och jag bytte även om till glädjeflicka, man blev så fin, hahahahahah.. Gick så några timmar innan man äntligen kunde byta till shorts istället, jag som alltid vill vara så tjejig eller inte...
PM showen filmade jag också, fast helst hade dom velat att jag skulle vara med i showen men jag ville inte. Trodde jag inte skulle klara av de. Så tog kort och filmade istället. Efter showen umgicks vi bara och gick och kollade runt lite. Drack cider och öl, mums. Drack även Wiskey. Var och dansade en sväng också, sen blev Micke så tråkig och gick och var i lägret istället men jag och Emma ville vara inne på området och lyssna på musiken och dansa. Emma fick även någon kille på sig att dansa med, eller dansa och dansa. Emma dansade och killen stod still, såg rätt roligt ut.
Men de blev någon cider för mycket på kvällen, hade klarat mig på mindre. MEn var vid mitt medvetande och jag minns vad vi gjorde.
Synd bara att de blev diskussion mellan mig och Micke på natten, men de löste sig cäl ändå till slut, men jobbigt ändå.
Vi hade i alla fall roligt jag och Emma, men hade kunnat vart roligare om min älskade Micke också hade vart med. Saknade honom under kvällen, men lät inte de förstöra för att ha roligt. Men saknaden fanns. Vi la oss vid tre tiden på natten til Söndagen och vaknade vid sju tiden. Kunde inte somna om heller, alla andra låg och sov då, inge kul, men Micke vaknade inte så lång efter mig så :)

Söndagen var de ihop packning som skulle göras och sen fara hem. Vi åkte vid ett tiden tror jag och var hemma hos Micke halv tolv på kvällen, suck. Trött som ett as var man när vi kom hem. Men man saknade gänget när man kom hem också. 
Så man somnade ganska snabbt efter att man fått inn alla sakerna och gosat med tyson en stund. Bara de att han väckte mig typ tusen gånger under natten för att han gosade så mycket och busade emellanåt, han var bara på mig också, typ inget på Micke. Jag slängde honom på Micke några gånger, men hjälpte de nä, Micke slängde ner honom på golvet, men han hoppade upp i sängen och på mig igen. Han var riktigt jobbig då.

Men helgen i Hudson Bay var mycket roligare än vad jag trodde att den skulle bli, så jag är väldigt nöjd med att jag följde med dit ändå. PM gänget var riktigt roligare och trevliga så :)
Hoppas på att kunna följa med till Furuvik om ca en månad också :D


JA, nu vet ni vad jag har gjort i helgen.
Här kommer någon bild också.

Glädjeflickorna + Micke eller Ike

 

Micke och Kocken planerar att kasta mig i ån, men jag slapp bli i kastad.

 

Svanskog

Micke slöar istället för att hjälpa till att bygga läger.

 

Svanskog

Emma

 

Jag och Micke<3

 

Vill ni se fler bilder kolla min fb;
http://www.facebook.com/album.php?aid=181802&id=746006341 

 

 

Kram på er och tack för helgen allihopa! :D


:@

Trodde jag skulle hinna skriva en massa i helgen spec på ner och hem resan, men så blev det inte.. Orkar inte skriva något nu heller. För jag är så le på att jag inte kommer in på min mail. Kommer inte ihåg lösenordet och jag håller på att få damt. Bryter snart ihop. Vill in på mailen...........................

Onsdag

Sitter hos Älsklingen, kom hit idag. Vi ska snart kolla på film och mysa.

Imorron åker vi ner mot Svanskog :D Är väl framme där natten till fredagen eller fredag morgon. Sen ´blir de att ha skoj. Får se om man ska vara utklädd eller inte oxå? Hmm, i så¨fall berättar jag sen..
Kommer lite kort på söndagen om vad som hänt och vad vi gjort också den här helgen också.

Men nu mys. Uppdaterar på vägen ner imorron..

Puss på er!

Söndag

Klev upp tidigt imorse för att åka med BArbro till Wikström för att hjälpa henne att jobba. Hon mockade skit, jag gick med och tömde kärrorna när dom var full, hämtade hö och spån, fixade vatten, spånade, höade å fådrade. De är vad jag gjort på min söndags förmiddag.

 

Nu sitter jag bara här framför datorn och latar lite, funderar antingen på att gå upp och börja packa till vi åker tills jag åker på onsdag och till Svanskog resan på torsdag kväll till Söndagen eller om jag ska gå ut och lägga mig i solen och försöka bli lite brun. Tycker själv inte att jag är speciellt brun *SUCK* Vill vara lika brun som jag brukar, men de går så segt och jag blir uttråkad av att sitta stilla i solen.

Men blir nog att börja packa lite och sen gå ut och sätta sig, innan man ska iväg och ta in hästarna hos Wikström.

 

Nu ska de packas.

Puss hej!


Jo, föresten

Jo, föresten tänkte bara berätta, att nästa helg åker jag med min älskling och peacemakersgänget ner till Svanskog, på Westernfestival eller någe sådant.. Peacemakers, ska i alla fall uppträda och få se om jag kanske ska klä ut mig till glädje flicka också, älsklingen vill de, har lovat att vara de en dag, för att vi ska ha kort när jag är glädjeflicka och han är Ike Clanton. Så de blir väl säkert på lördagen jag är utklädd så, fredagen får vi se.. Men de märks..

Hoppas på att de blir en rolig resa i alla fall, men alla som ska ner verkar tycka de. Men de är första gången jag åker med dom. Har bara vart till Holmsveden och sett deras shower förr. Men de ska nog bli kul..

Älsk är ju med så<3 Då är allt bra ;)



Hoppas älsklingen fixar dealen han och jag har också, annars blir de mest synd om honom. Blir de för mig med, som kommer ha jättetråkigt på resan ner, men han får som sagt det i alla fall jobbigast.. Bara tanken är ju jobbig för honom, de är den ju inte för mig i alla fall.. Hihi^^ Hoppas du fixar dealen, Älskling<3<3<3

 

 

Puss på er!

Kommer nog bilder från Svanskog sen, när jag kommer hem därifrån, men är ju som sagt en vecka innan vi åker ditt ens..

Pöss!


Torsdag

Som sagt blir inte mycket skriva här. Sitter mindre vid datorn, men borde väl kanske hinna skriva in någon någon gång ibland i alla fall, men har varit för lat. Ska förösk a bättra mig lite. 

Idag har inte hänt mycket, morgonpromenad som vanligt, har gjort de varje morgon denna vecka och några dagar i veckan innan de i alla fall. Skönt är de, även fast man kan känna sig lite seg eftersom att man inte ätit på flera timmar och sen rör man på sig. Men ska ner i vikt, så de är bara att kämpa vidare för mig. Fick även mocka och fixa stallet idag, eftersom att Morfar och Barbro var och jobbade hos Wikström. Sen har jag bara latat mig. Men väntar nu på att dom ska säga att vi ska åka  upp till Wikström, för jag ska gå därifrån och hem på engång. De är ca 9km bara, tar väl 1.5h ungefär. Men de är skönt, ska nog ta med ipoden också, så jag har något att lyssna i, eftersom att min mobil har blivit cp, till och från, så vill inte riskera att den dör.
Efter promenaden får jag väl se, om jag försöker få med mig Jonas eller nån och går ner och badam ska bli skönt..

Nu verkar de som dom har börjat vakna till, så nu ska vi nog snart åka :) Så jag får promenaden överstökad :P Så är dagens träning klar för idag..

 

Puss på er!


-.-

Är såååååååååååååååååå jäkla LESS!!!!!!!!!

RSS 2.0