Hoppas på att vakna på en bättre sida.

Nä, nu tae jag och lägger mig och kollar på film och hoppas på att somna snart och vakna på en bra sida imorron. Vilket känns som jag inte gjort på flera dagar. Men man kan ju alltid hoppas.


Älsklingen kommer imorron också, så kanske blir bättre då, lite i alla fall<3



God Natt

Fika hos "Morbror"

Har vart och fika hos "morbror" (Morfars sambos son), som fyllde år för någon dag sedan, så vi var dit och fik tårta idag eftersom att det var så dåligt väder när han fyllde år. Var trevligt.

Nu är jag i alla fall hemma igen och sitter på min kudde i soffan, skönt att kunna sitta utan att det gör ont. I bilden och när vi var hemma hos Hans, så satt jag inte så bra, för de gjorde ont hur jag än satt, nästan. Men nu kan jag sitta på min sköna kudde.

Ska nog snart dra på mig mys kläderna och bädda ner mig i soffan och kolla på film. Blir väl bring it on som vanligt eller något sånt. För det tar evigheter att konvertera om filmerna, så orkar inte vänta två timmar så jag kan kolla på någon annan film, för jag orkar inte kolla på datorn och en av filmerna jag brände ut igår ska jag och älsklingen kolla på imorron, så ska försöka att inte kolla på den iför väg ;) Så det får bli Bring it on isället för det är bara skit på tvn.


/Jennie

För mycket.....

Tankar........





Vet inet riktigt vad jag ska ta och skriva här just nu. Men skulle helst av allt vilja få bort alla tankar jag jar för tillfället, för dem börjar ta kål på mig. Orkar inte tänka så mycket som jag gör länge till. Kan inte sova på nätterna för jag tänker, kan inte koncentrera mig riktigt för att jag tänker för mycket. Jag vet inte vad jag ska göra för att få bort dessa tankar heller. Tankarna leder dessutom till stress och nästan panik.

Vill bara slippa tänka!!!!!!!!!!!!!


10 snart 11 månader.....

Utan dig min lilla älskling<3

Jag gråter än idag, för du inte finns hos oss.
Men jag hoppas att du har det bra där uppe.
Bättre än du hade det här nere,
med oss på slutet<3


Let's zumba

http://www.google.se/imgres?imgurl=http://nuttall.blogg.se/images/2010/zumba_05_72281146.jpg&imgrefurl=http://nuttall.blogg.se/2010/february/lets-zumba.html&usg=__2UrCWCvVbsAVBYYfcjv9qT0IqHA=&h=401&w=500&sz=78&hl=sv&start=0&zoom=1&tbnid=JPNePwUl0VyvtM:&tbnh=132&tbnw=164&prev=/images%3Fq%3Dlet%2527s%2Bzumba%26um%3D1%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26rlz%3D1R2SKPT_enSE399%26biw%3D1259%26bih%3D562%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=389&vpy=77&dur=639&hovh=201&hovw=251&tx=143&ty=88&ei=4TMbTbHvNdGSOoP-vYgJ&oei=zjMbTef3J8mb8QPvo6CEBw&esq=3&page=1&ndsp=19&ved=1t:429,r:2,s:0
Bilden är tagen från; http://nuttall.blogg.se/2010/february/lets-zumba.html

Testade Zumba idag, här hemma på rummet. Hittade igår så jag kunde ta hem det. Så testade det 20minuters programmet som fanns och det var rätt kul faktiskt, inte lätt men inte jobbigt heller, mest kul. Så kommer nog göra om det fler gånger.

Zumban fick bli mitt träningspass idag också, eftersom att jag har så ont i pga blåmärket, sitter på en kudde när jag sitter uppe på rummet och sitter jag nere i kökssoffan, så sitter jag på ena sidan bara för att kunna sitta, annars gör det för ont. Hoppas på att det är bättre imorron.
Då kanske det både blir Zumba och lite jogging, om jag hinner.


/Jennie


Onsdag

Inte mycket händer idag verkar det som. Hade tänkt ut och jogga, men fick ett blå märke igår på rumpan, som gör ont så fort jag rör mig. Tänkte testa lite Zumba istället, för de kan jag ju sluta köra när som helst om dey gör för ont, de går ju inte  om man är ute i skogen och joggar då måste man ju tillbaka hela vägen också.

Ska testa de nu snart hade jag tänkt, sen blir det nog bara att slöa eller något sådant. Läsa lite kanske, egentligen borde jag sätta mig och plugga också, men orkar inte, som det känns nu i alla fall. Det är ju lov, då ska man inte behöva plugga, men har två saker jag måste göra i alla fall, men aknske tar dem nästa vecka har inte bestämt mig än, får se hur jag gör.

Nu ska jag ner på toa och sen ska jag testa Zumba....


/Jennie

Tisdag

Idag har jag;

- Ridit
- Packat upp väskan, sen jag var i Söderhamn.
- Dammsugit rummet.
- Läst något kapitel i Champangeflickan
- Läst några sidor i körkortsboken.
- Suttit här vid datorn.
- Duschat.
- Tänk alldelses för mycket.

Nå mer tror jag inte jag har gjort. Det är min dag det i det stora hela.
Mer vet jag inte riktigt vad jag ska skriva för tillfället, för har allt för mycket tankar just nu.


/Jennie 


Hopp

Tänk vad ett hopp kan försvinna så fort.
Känns inte som jag har mitt kvar längre.


Ridtur

Ridtur blev dagens träningspass idag. Hade egentligen tänk ut och joggat och kört cooper testet för att se hur mycket jag förbättrar mig sen, men Lotta kom och frågade om jag ville med ut och rida istället. På hästar som vart stila i någon vecka för dem varit sjuka, vilket betyder att dem är rätt pigga i alla fall Amarone. Så hon ville inte lyssna så mycket på mig utan mest bara sprang, så jag kommer ha en väldig träningsvärk imorron, börjar redan känna av den, men kan bli skönt också. Ska försöka mig på cooper testet imorron istället tror ja, om det inte snöat och är plogat på rakbanan. Ska nog kolla om jag kan låna Zlatan då också, så att jag får lite sällskap, inge roligt att vara ute själv. Blir lättare och roligare att jogga om man har en hund med också, och Biffen är ju lite för gammal.

Men ridturen idag var rolig i alla fall, svettig blev man, men huvudsaken det är roligt :) Hoppas på att kunna rida någon dag till den här veckan :) Om inte Anneli blir frisk och följer med upp eller någe....


//Jennie

God natt

Trött och seg och allt bara känns bläää. Så nu ska jag lägga mig och läsa och sedan sova och hoppas på att det är bättre väder imorron när jag vaknar.

GOD NATT!!

Julklappar

Tänkte visa vad jag fått i julklapp...


Tunika, Halsduk, Nivea Dagkräm, Lovikavantar, Duchkräm,Bodylotion och spegel (Dove).


En till Halsduk, Ett till par vantar, Ett armband, Hörhängen, halsband och två Linnen.


Klänning att ha på TravGalan i Januari.


Fick julklänning av älsklingen<3


Myss dress, som jag antagligen kommer bo i när jag är hemma :P


Öronmuffar, så jag slipper frysa om öronen^^


Varm och sköna är dem, och fin blirman in dem å ^^


Det var mina julklappar + att jag fick lite pengar. Nöjd med allt ihopa :)

Tack så mycket alla!

Puss och kram på er!


/Jennie

Måndag

Hittils har det väl egentligen inte hänt så jätte mycket. Har tränat lite lätt, suttit vid datorn, träffat morbror och hans tjej. Mer har jag väl egentligen inte gjort. Resten av dagen kommer nog inte hända så mycket heller, som det verkar nu. Hoppas vi inte ska göra något heller, vill bara ligga och slöa känns det som och fundera lit. KAnke fortsätta läsa lite eller kolla på film. Kanske både och. Ska läsa lite mer och få tips om hur jag kanske kan börja jobba mer och bättre också. HAr hittat ett tröningsprogramm som såg bra ut, men som är helt för nybörjare så jag ska nog ändra lite på det.

Ska fortsätta läsa om det nu i alla fall. Hörs!

/Jennie

Söndag

Less jag blev nu försvann allt jag hade skrivit och jag orkar inte skriva om allt, är för trött. Men har inte hänt mycket idag i alla fall. Släppt ut hästarna och mockat här hemma, är det enda jaggjort idag, sen har jag legat och sovit och vaknat emellan åt fram till tre och kommer nog somna en stund till senare.

Annars ikväll händer nog inte mycket, ska försöka läsa lite tror ja, men nu ska jag kolla på filmen och slöa..


Hörs!

/Jennie

Lördag

Har inte hänt mycket hittills idag, mest bara suttit vid datorn, har vart till Matfors och handlat och vart och tagit in häst. Duschat och ligger nu i mys kläder, skamvila en stund innan jag ska börja göra mig iordning för vid sex tiden kommer det folk hit på middag, hoppas det blir trevligt och att jag blir piggare än vad jag känner mig för tillfället.

Nu ska jag vila.
Uppdaterar nog senare, om jag inte är för trött.

/Jennie

Dålig uppdatering

JA, det är julafton idag! Hur många har jul känsla? JAg har fortfarande inte den där julkänslan som man brukar ha till jul och det verkar inte som det är många andra som har det heller. Hör bara dem flesta fnäsa åt varandra och jag förstår inte varför. Annars brukar alla försöka vara så snälla mot varandra när det är jul ju, men har inte kännt av den känslan heller. Önskar man kunde få tillbaka julkänslan man hade när man var liten. Men det lär väl inte hända, om man inte får barn då kanske? Då kanskde det blir annorlunda.

Har varit dåligt att uppdatera den här veckan i alla fall. Men har knappt suttit vid datorn heller. Har inte haft internet på min efetrsom att jag vart ner till Söderhamn och Mormor och Roffes dator inte är så rolig att sitta vid och jag har knappt vart hemma hos dem så har det inte blivit av.

Lite snabb uppdatering om vad som hänt den här veckan..

Måndag- Först till skolan och kollat på Metropols julshow och hade en lektion. Sedan ner till Söderhamn, vilket tog ca 1timme längre än vad det skulle gjort på pga tåg försenning. Men först så missade jag första tåget också. Men kom i alla fall till Söderhamn och på kvällen blev det tv titt och sedan sova.

Tisdag - Upp för att åka till körskolan, skulle plugga, men hade ju så jäkla ont i ryggen så kunde inte plugga teori. Rygg ont berodde ju på tjejernas problem en vecka i månaden, och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Lyckades ta mig iväg och köpa Ipren innan körlektionen i alla fall, som gick sådär enligt mig, bra enligt läraren. Men var så jäkla nervös så jag visste inte vad. Borde inte vara så nervös men vart det i alla fall.
Efter körlektionen for jag till Micke. Käkade lunch på stan sendan for vi hem till honom myste bytte julklapp, han fick en Jack Daniels fikplunta av mig oc jag en klänning av honom.
På kvällen var vi iväg på Kicks saloon och åt middag efter det så myste vi ner oss i soffan med ost och kex och vin och till och med Micke tyckte vinnet var gott, han tyckte det var mycket godare än vad jag tyckte tror ja :P
Blev mys och kolla på tv i sängen sen för jag blev så trött och somnade ganska fort.

Onsdagen - Skulle vi vart in till hudik, men så blev det inte. För dagiset som Mickes dotter går på ringde och förstörde för oss och ändå gjorde dem inte som dem sagt.
Så vi blev hemma hos Micke ända till  jag skulle åka. Tog bussen till stan vänta på tåget sedan, som var försenat så det slutade med att jag tog bussen till Söderhamn istället. När jag kom till Söderhamn så kom xtåget till Söderhamn lite före bara, men de var ju inte mycket tidigare så det spelade ju egentligen ingen roll.
Åkte hem till Mormor, bytte julklapp med Emelie, sen väntade på att Jocke och Joni skulle hämta mig, for hem till dem. Umgicks med dem på kvällen, mycket trevligt. Saknar grabbarna när det tar långtid mellan gångerna man träffar dem.

Torsdag- Upp och åka till körskolan. Fick skjuts av Roffe in, så slapp stå och frysa och vänta på bussen. Skulle pluggat mer teori, men orkade inte och hann typ inte. Gjorde klart omgången jag påbörjat på tisdagen, sen hade jag körlektion igen. Som gick sådär. Blir bara nervös, fattar inte varför. Var inte s nervös från början, men har väl med att göra att först tyckte hon att det nästan var helt bra och sen ska jag förbättra, då blir jag rädd att göra fel och då blir jag nervös, tror det var därför jag blev nervös då. MEn som det lät på henne tyckte hon att det var rätt bra ändå, skulle bara öva mer hemma, så skulle det nog gå bättre nästa gång sa hon. Så det är bara att öva då.

Blev hämtad av Pappa och Mattis när körlektionen var slut, åkte till Dollar och sedan in på Ecenter för att hjälpa pappa handla. Sen sljutsade han mig och mattis till Mormor, så vi kunde klä grannen och sedna käka pizza/kebab.
När Mattis åkt hem så gick jag och lade mig och halv sov, men kunde inte sova. Somnade vid ett tiden, han kolla på några filmer innan jag somnade. HAn bli mycket funderingar och annat också, så blev en rätt jobbig natt.

Fredag/Idag - Julafton - Vaknade, packade gjorde mig iorning, mamma och pappa och dem kom, käkade julfrukost, öppnade julklappar, sen for jag och Roffe upp till Sundsvall. Morfar kom och hämtade mig i Njurunda. Sedan hem och käka julmiddag, har hunnit öppna julklappar igen och nu sitter jag och Anneli framför varsin dator och ska väl säkert snart spela yatzy eller något, så jag får spöa Anneli i yatzy om jag lyckas, hoppas i alla fall.

Julafton 2010


Hoppas alla har en trelig jul!

Hadet bäst!


Puss och kram på alla!

/Jennie

Julafton

God Jul Alla!
Hoppas ni har en trevlig jul!

Julafton 2010


Sjuk

Börjar bli riktigt less på den här jäkla förkylningen nu. Orkar inte göra någonting. HAr bara legat hela dagen. Har som mest orkat skrivit lite på datan och så. Första gången jag sätter mig här nere med internet. Orkade knappt packa väskan, mne den är nästan helt packad nu i alla fal,, är bara julklapparna och några tillsaker som sjka ner i väskan sen är jag klar.

Skulle ha dammsugat rummet idag också, men vet inte om jag orkar, är jobbigt nog att sitta här nu. Hoppas på att blir lite bättre imorron. Måste bli frisk innan jul. Vill kunna mysa riktigt med älsklingen på tisdag när jag ÄNTLIGEN träffat honom igen också efter att ha vart utan honom i flera veckor. Men är jag sjuk kommer det inte bli så mycket mys, och bra mys i alla fall. Men lite bättre borde jag hunnit bli i all afall.

Imorron åker jag till Söderhamn också.. Körlektion på tisdag efter det till älsklingen. Kankse träffa Emelie en stund också.


Men nu orkar jag inte skriva nå mer..

 

/Jennie


Lördag

Började med en låååång sovmorgon, som är väldigt ovanligt för mig, men är troligen pga min förkylning, som jag fått tillbaka. Började troligen träna för tidigt. Men vaknade i alla fall vid ett, hade väl vaknat till och från några gånger innan också, men vaknade och klev upp vid ett tiden. MAmma hade tydligen ringt vid tolv och jag hade svarat och mumlat massa bara, hmm, inget minne av att hon hade ringt. Märkde de när jag skulle ringe henne, eftersom att hon hade skickat sms vid tio och frågat om ja var vaken, men aja. 

Spenderade resten av dagen genom att kolla på tv fram till fyra, då jag började göra mig iordning, för att vi skulle åka på Smedjan (krogen i skogen). Skulle äta julbort med Hans, Catarina och Sofia, eftersom att dem hjälpte till när det skulle grävas om på gården eller vad jag ska säga. Läggas på singel å massa i alla fall. Men vart trevligt. Är nyss hemkommen därifrån. Så blir snart att hoppa i sängen. Biffen är på mig och vill gå och lägga sig i alla fall, är och buttar på mig typ hela tiden. Är trött och ont i huve och så jag också, så bör nog gå och lägga mig.

Imorron blir det att packa, och städa lite på rummet, dammsuga och så eftersom att jag åker på måndag ner till Söderhamn och kommer inte tillbaka för en på julafton, så då måste jag ju göra fint innan jag åker. Men det går ju fort. Dammade och de förra helgen, så det mesta är ju gjort, är ju bara lite snabb städning imorron som tur är. Jobbigast är att packa, för jag vet inte vad jag ska ha med mig. Känns inte som det är jul snart och vet inte vad jag ska ha på mig på julafton heller, suck. Men det är väl bara att något när jag packar. Hade velat haft någon ny klänning, men inga pengar till de, synd nog. Är så när man måste köpa julklappar. Hoppas bara dem sista julklapparna hinner bli klara, annars är några lite kört, så jag HOPPAS på att dem hinner bli klart. Annars får dem väl få dem lite sent då, huvudsaken dem får dem? JA, de är väl de.

Men nu ska jag och Biffen gå upp och lägga oss och sova. Eller det blir väl lite film tills jag somnar eller något. Men kommer nog ha en Biff, som snarkar ganska snart bredvid mig vilket betyder att jag också kommer sova ganska snart när jag har honom bredvid mig. KAn knappt sova utan honom, så är väldigt jobbigt när han inte sover i mitt rum.
Så jag funderar på hur i helskotta jag ska kunna sova yill veckan, när jag är utan honom måndag till fredag. HAr min nallejörn (Micke) natten till onsdagen i alla fall, men dem andra nätterna då? Hmm. Mormor och Roffe har ju skaffat hund nu också, kanske hjälper lite, om jag har tur, annars får jag väl kolla på film eller ligga och läsa till jhag somnar då. Tills slut blir jag ju så trött så jag somnar i alla fall så. Men ändå, jobbigt att vara vaken halva natten. 

MEn nu ska hag verkligen i säng, börjar bli tröttare och tröttare jag också.

Hade gött och sov så gott!

Puss och kram på er!

 

/Jennie


Snö storm

Snö storm ute. SUCK. KAn den inte bara sluta snöa och blåsa. Hatar detta väder. Det ska vara sommar och sl året runt istället. Eller inte året runt. December kan det få snöa och så, spec på julafton men sen kan det få försvinna igen, tycker jag. Uscha, vill inte ha kula, vill ha VÄRME!!!

Fredag

Gick inte att blogga igår kväll. vet inte varför, men det gick inte att komma in i alla fall. Lite drygt...

Sitter i skolan nu  i all afall, haft prov, gick bra.  Ska snart ha SvB, ska fortsätta kolla på den danska filmen vi började kolla på igår på Svenskan, rätt rolig film faktiskt.
Hoppas på att få ha utveklingssamtal idag också. Har nog ingen mer lektion idag heller. För Idh B ska inte jag vara med på, pga knät/låret, som jag fortfarande har ont i + att jag är förkyld igen, ont i hals och huvud och börjar snora, lagomt till lovet och allt, inge bra.

Ikväll kommer Morfar hem också :D Om det inte blir nå krångel med planen och så pga vädret. Hoppas verkligen han kommer hme ikväll, saknar honom så otroligt mycket. Vill ha hem honom nu. Han har vart borta i två månader och blir bara hem tre veckor innan han  åker igen :( Om det ens är tre veckor, kankse bara är två veckor också. Man vet aldrig.
Men är glad att han ska komm ahem ett tag i alla fall. Jobbigt när han är borta såhär länge.


/Jennie

Torsdag

Sitter i skolan och pratar med pälsk. Har inget att göra, som varje torsdag. Börjar 10.25 med mentorstid, eller nej just ja, vi har ju ingen idag tror ja, fasiken vad irriterande. Ska man göra fgram till 12.25 dådå? Sitta och ha tråkigt eller sätta sig och plugga MaB, har ju prov sen. Har även prov i naturkunskap, men jag fattar inte hur lärraren har tänkt att jag ska kunna lära mig allt på en dag, blir så less på vissa lärare. Men Matten kan jag kankse klara om jag har tur och det hoppas jag på. För jag hoppas verkligen på att slippa bli stressad och få hjärnsläpp, men de känns bara som det är en dröm, men man får väl se.
Ska ta och kolla igenom det lite i alla fall, så att jag kanske minns något till provet. ´Vill verkligen klara de här provet, så jag får G i kursen. Blir tokig om jag får ett IG, då börjar jag fan gråta. Men nu ska jag fixa ett G, eller hur? Japp, det ska jag......


Ska ta och pluhgga lite då..

Hörs/Jennie

???

VAd ska man göra, när allt bara känns fel och omöjligt???

Tisdag

Har ingen lust att skriva något alls här idag, så tänkte faktiskt ta och skita i det.

Förutom att berätta att dagen har väl vart okeey förutom att jag inte kan träna pga knä/lår helvete som fortfarande gör ont, men bättre blir det.

Men nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på tv innan jag ska bäda iordning för att sova..


Hade!

Måndag

sitter i skolan och gruvar mig för att gå till matsalen, eller rättare sagt halta till matsalen, för mitt knä eller lår, blir bara sämre av kylan. Först när jag klev upp i morse så kunde jag gå, kände inte smärtan så jätte mycket, men efetr att ha vart ute ett tag så började smärtan komma så fort jag rörde låret typ. Så måste tänka på hur jag går å går typ på tå när jag går ute, jätte jobbigt. Skulle tait med mig en linda som jag kunnat linda på för att hålla värmen, men eftersom det var någorlunda bra imorse så tog jag ju inte med mig någon.

Men måste väl försöka ta mig bort till matsalen i alla fall, äben fast det är jätte äcklig mat.

Hoppas på att kunna gå lite bättre nu inne i alla fall efter att ha settat inne ett tag, men känns som att låren fortfarande är kall på mig,  men det märks väl. Annars är det bara att hoppas på det bästa.


Efter skolan, ska jag hem och plugga och beställa en bok efetrsom jag läste ut den jag höll på med tidigare. SÅ nu måste jag ha nån ny :) Så det blir till att beställa en :) VEt redan vilken jag vill ha...

Men nu ska jag försöka komma ner till maten, utan att ha för mycket smärta....

/Jennie

Helgen

Helgen

Tävlade igår, det gick väl sidådär. Gick både Seniorer och Öppen, men fick möta samma personer i båda klasserna, för det var ingen som ville vara med i öppen, lite tråkigt. Så jag vann två matcher samman lagt, mot samma tjej, och förlorade två mot samma tjej. Men får väl vara rätt nöjd ändå att jag van någon match eftersom att det var första tävlingen på ett år för mig. Ena tjejn tränar jag med och hon har ju tävlat en hel del i år, så det är inte så konstigt om hon van över mig, även fast vi går jämt på träningarna, så blir det skillnad på tävling när det är högre tempo.
Men var helt slut kan jag säga eftr matcherna, först var jag så nervös innan så jag höll på spy, kkändes som det i alla fall, så första matchen hade kunnat gå bättre om jag inte vart så nervös. Sen i någon av macherna kändes det som jag skulle spy, så när den matchen var klar var sprang jag till toan för jag trodde jag skulle spy, men det slapp jag, men spottade istället blod. Undra varför? Har ingen aning, borde inte vara för hårt, men kan vara för någon smäll eller någe också, men såg inte blod på tänderna, men i alla fall. Sista matchen hade jag ingen ork att stå emot, allt hade gått ur mig. Men det är väl så när man inte är van...
Slog knät igår också, men de är bättre idag än vad jagtrodde att det skulle vara, men de gör i alla fall väldigt ont så fort jag kommer åt låret eller knät lite granna. Haltar fortfarande lite, men hoppas på at kunna gå riktigt imorron, så jag slipper halta på skolan, bara jobbigt om alla ska fråga vad man gjort. Så jag hoppas det blir bättre tills imorron.
Andningen gick sidår där, kankse bättre än vad jag trodde, men sämre än jag hoppats på, vet inte riktigt.

Frågade om jag fick hade någon chans att få vara med på JSM i februari också, och tränar jag stenhårt nu, så kommer jag få åka på det. Det fanns ingen anledning till varför jag inte skulle få åka tyckte han, så nu ska jag satsa stenhårt :D Har redan börjar funderat på hur jag ska lägga upp träningen på lovet först och främst och sedan veckorna fram till SM. Så är riktigt pepp nu i alla fall.

På kvällen så blev de god mat med sällskap av Anneli och Peter, jag gick i säng före dem, typ vid elva gick jag i säng för då höll jag på att somna vid bordet. Man blir så trött efter en tävling. Spec när man inte är riktigt van.
Läste lite och somnade sedan på stört.

Idag har jag städat rummet, lekt lite med Emil och slagit in julklappar, mycket mer har jag inte gjort idag. Jo, försökt plugga lite MaB, men fatatr inget av det jag håller på med just nu av repetitionerna, så måste ha hjälp. Så får lägga det åt sidan.
Resten av kvällen blir det att ta det lugnt och så, kanske planera lite och sådant. Annars bara ta det lugnt.


/Jennie


Dikter på www.123minsida.se/missjane

Behövde inte titta på idol, om jag inte vela xD ade lite tur ändå då ;) Men sitter där till och från i alla fall.

MEn hade tänkt lägga upp någon dikt på hemsidan nu, som jag skrivit dem senaste dagarna, men kom just på att jag glömt mitt block uppe, tur jaghar några på datorn. En som jag är riktigt nöjd med, men sanningen i det är jag inte riktigt lika nöjd med. Efetrsom att jag önskar att det inte var så.... Men det är väl som det är... Kan ju alltid hoppas på att det blir bättre med det och inte sämre som det verkar nu......... :(



:(

Fredag

Vart en dag på Birsta idag. Var till skolan och hämtade en bok sen for jag till Birsta. Så nu är jag klar med alla julklapparna, bara jag går ett typ okey av att de sista sakerna är klara eller håller på att göras, så är allt klart :)

Efter Birsta for jag hem, och har hunnit käka, spelat yatzy med världens sämsta resultat och sedan kollat gala klänning till Barbro, men hittar ingen, synd nog. Men de kommer nog fler. 

Nu ska vi tysligen kolla på idol och jag har tydligen inget val, hmm. Jag som ogillar idol.. Kommer jag somna eller? Hoppas älskingen ringer och stör mitt i ;) Ne, men kan ju vara mysigt att sitta med Barbro i alla fall, men vi hade ju kunnat kollat på någe bättre aja. De e väl bara att kolla då... 

Det börjar nu, så måste gå..


/Jennie


Försvinnja

Ibland vill jag bara försvinna och slippa tänka på allt. Jag känner mig redan osynlig, så ingen skulle väl ändå märka om jag försvann för ett tag, ingen skulle heller sakna mig. Så känns det i alla fall. Som om att jag skulle behöva komma bort från ALLT, kanske bara vara med älsklingen få mysa och sippa tänka på allt annat, få glömma allt för ett tag..


Någon som kan fixa de åt mig?

Torsdag

Sitter i skolan och har tråkigt, som alla torsdagar, eftersom att vi inte börjar fören 10.25 och då har vi klassråd och sedan långrast igen, innan lektionen börjar. Så egentligen börjar jag inte för en typ 12.25 om man inte räknar med mentorstimmen då... Har Natur, SvB och MaB idag, inte dem roligaste ämnerna,men det får väl gå. Imorron vet jag inte ens om det blir någon skola, om jag inte hört fel, så kanske vi bara har en lektion och det är ju kul? Nej, så blir att fara ut till Birsta för mig i alla fall.

Efter skolan, ska jag hem till Lotta så fort som möjligt, käka, byta om och sedan traska bort till judon, för att träna. Glömde mitt knästöd, klantig som jag är. Hoppas knät är bättre idag än, vad det var i Tisdags. Men har inte känt av det något mer i alla fall, så det borde gå bra.

Ska väl fortsätta kolla runt lite på internet nu, kanske skriva någon dikt och lägga ut på hemsidan och så. Har en hemma, som jag tänkt lägga ut, men glömde lägga över den på USB igår, så den ligger hemma på datorn, så den får läggas ut en annan dag. Men kommer jag på någon idag så läggs den nog ut. Kolla gärna in sidan; www.123minsida.se/missjane och kommentera vad ni tycker :)


/Jennie

Onsdag

Försov mig imorse, klantigt, men han vara med en stund på spec idrotten i alla fall. Hade samhälle, idrott och naturkunskap efter det. Idrotten hatar jag för tillfället, för vi har de tillsammans med OP, och det är för jobbigt för mig. Så idrotten känns det som jag knappt kan vara med på just nu, men fick gå ner på SAIK och träna idag istället, så¨de kändes ju lite lättare i alla fall.

Efter skolan tog jag bussen till stan och sedan kikade lite på HM, måste försöka hitta klänning till jul. Ska kika runt lite och leta mer på fredag när jag tänkt åka till Birsta, hoppas på att älsklingen kan följa med ut dit också,  men de lär väl inte hända. 

Men nu ska jag försöka plugga lite matte B, går inge bra, men måste försöka i alla fall. 


/Jennie


Min sida

http://www.123minsida.se/missjane


Tisdag

Sitter hemma hos Lotta nu efter an dag i skolan, är helt tyst i lägenheten. För både lotta och Mattias jobbar. Vart rätt lugn dag i skolan idag.

Ska sätta mig och kolla på tv och kanske plugga lite nu. Ikväll blir det träning, skönt. Hoppas på att vägningen inte ser så illa ut som jag tror bara.. Men vi får ser, hoppas tänker jag då göra i alla fall.

Men ska snälla mig i soffan nu...

/Jennie

Skriva

Nu ska jag dra mig upp på rummet och sätta mig och försöka få ner några dikter. Kankse plugga också? Tråkigt, men kanske måste när man låg på latsidani helgen och när jag var sjuk...

Ska försöka skriva lite i alla fall, var länge sedan och skulle vara skönt att få ur mig lite....


/Jennie

Juklappar.....

Vad ska man köpa åt alla i julklapp? Hmm? Mamma, pappa, Christian, MAttis, Mormor, är jag väl egentligen klar åt. Men sen då? HAr ju några till som jag ska köpa till...

På fredag blir det nog Birsta för att kolla lite och leta julklappar. Hoppas på att bli klar med allt då, så slipper man tänka på det sen. Är ju bara lite mer än två veckor kvar nu så... Tiden går lite för fort när det gäller julen känns det som. Men samtidigt längtar man, för man slipper skolan :D


/Jennie

Måndag

Nyss hem kommen från skoan eller det är väl kanske en halvtimme sedan nu, men ändå. Ska snart käka. Har inte hänt mycket idag. Ovanligt "varmt" idag bara ca -8grader. Spelade pingis första lektionen på idrotten, sen  hade jag hål och då tog jag mig en 45mins promenad, var rätt skönt. Andra lektionen och sista lektinoen lyssnade vi på föreläsning genom internet och lyssnade på redovisningar. Sen var det bara att fara hem, skönt att det inte är så mycket att göra på måndagar.

Men nu verkar maten vara klar så jag ska käka.. Hungrig....


/Jennie

Söndag

Trött och seg, orkar inte skriva mycket.

Vart och kollat på Emil och Anneli i Kyrkan, sen inte gjort så mycket mer. Ska lägga mig på soffan nu....


/Jennie


Vart?

Vart finns hoppet?
Vart finns glädjen?
Vart finns tron på?
Vart finns......?




Nu ska jag sätta mig i soffan och glo på tv och försöka skriva lite...

/Jennie


Lördag

Slapp dag, men vaknade inte med bästa rösten imorse heller, men känner mig i alla fall piggare än jag gjorde igår. Även fast huvudvärken sitter kvar till och från typ. Hoppas jag hinner bli bra till veckan så jag kan träna fullt ut inför tävlingen och börja tänka på andningen till hundra procent nu, så jag klarar tävlingen utan att få andnöd. Inte tränat på en veckanu ju. Så kan bli jobbigt, eftersom att det är så känsligt, men ska försöka kämpa på och tänka på hur jag andas och allt i alla fall..

Idag har jag i alla fall legat i soffan halva dagen, suttit lite vid datorn och sen vart och tagit in hästar. Men kunde inte pussa på Jazzy, för han har ring orm :( Hoppas det är bättre nästa gång jag åker dit, så jag får pussa på honom. Mys... ;)

Ikväll blir jag ensam, förutom djuren då. Ska göra hemma gjord pizza och så blir de ensam mys i soffan. Hoppas det är något bra på tvn, annars får jag väl sitta här eller sitta och skriva eller något annat.. Tråkigt blir det i alla fall.. Aja, det är som det är...

Hoppet är slut i alla fall......


/Jennie

Blir inte bättre

För en stund trodde jag att jag skulle bli bättre, men blir det så? Nej -.- Nu har jag börjat få tillbaka huvudvärken också, inte precis ett teken på at förkylningen är på väg att släppa. Less jag blir. Jag som vill vara piggare imorron så att jag kan ut och fota lite. Riktigt sugen på at gå ut några timmar i skolan och bara ta en massa kort, men som det ser ut och känns just nu, så kommer det bli som idag, att jag bara sitter inne. Eller ska ju faktiskt med Barbro upp en sväng och ta in hästarna i alla fall, så lite ute blir jag och lite gladare blir jag om jag får träffa hästarna. Men ändå, jag vill inte bli sämre, jag vill bli bättre...........

Fredag

Vaknade och hade ännu sämre röst imorse, men börjar väl bli bättre nu. Är fortfarande trött och seg. Bättre blir det inte av att det verkar som att älsklingen inte kommer hit. Så den här dagen kommer inte vara nå bra överhuvudtaget. Tur att Emil är här, så att man kan känna sig lite glad i alla fall. Annars hade jag väl legat helt ner deppad  nu...

Senare blir det väl att skriva rent en skoluppgift, så slipper jag tänka på det sen. Frågorna fixade älsklingen till mig. Dem andra frågorna jag skulle skicka iväg, skickade jag iväg igår kväll, så hoppas jag får svar på dem idag eller till veckan. Annars får jag skicka iväg dem någon annanstans.
Tror inte jag har nå mer att göra u dem ämnerna för tillfället nu, förutom att kolla på en film, men har ju ingen vhs, och har glömt att kolla med lärarna så jag kan kolla på den i skolan, men måste försöka till veckan, så jag får det gjort också.

Kommer inte älsklingen, så blir jag och Barbro själv ikväll. Men de är några timmar kvar än, så vi får väl se då.....

//Jennie

Torsdag

Dagen har väl vart lite upp och ner. Har fått samhällen gjord i alla fall, så det är skönt. Får se om jag skriver klart, vad jag tycker om texten jag skulle läsa i arbetsmiljö och säkerheten, senare. Gör jag det, så har jag nog inte något jag måste göra imorron, tror ja i alla fall. Kanske kolla om det är något annat ställe jag kan maila till, för frågorna till samma kurs. Men det går ganska fort kan jag hoppas på..

Kvällen har beståt av att leka med Emil, vart social med allt främmande. Eftersom att Barbro fyller år. Allt å allt främmande, hennes barn + stefan och kristin har vart här. Men de är ju några i alla fall. BLivit rätt god mat och sedan tårta.
Känns i magen, att dagens mat inte vart toppen. Hela dagen har ja vart onyttig med oboy också pga förkylningen, som inte vil bli bättre, lite kankse bara. Men hemma blir jag imorron, så jag piggar på mig riktigt.

Imorron kommer förhoppningsvis älsklingen också, om han inte blir sämre eller att migrännen inte går över. Hoppas verkligen att han kommer. Saknar honom så. Så får väl se vad som händer i helgen. Lördag kväll blir jag ensam om inte älsklingen är här. Barbro ska på julbord + show. Fårväl mysa med Biffen i värsta fall då.

Främmande är fortfarande kvar,men jag börjar bli riktigt trött och seg, så vill egentligen bara krypa ner i sängen eller soffan och kolla på tv eller läsa. BLir nog soffan och tv eller film, så slipper jag anstränga mig så mycket, men det får bli när dem åkt hem tror ja...

Ska kolla lite annat innan jag sätter mig där borta igen..

Hade!

/Jennie

Roligare med dator

Varför ska det vara så mycket roligare att sitta vid datorn och vid facebook eller hålla på med min egen hemsida, än att försöka plugga någon tråkig jäkla samhällsuppgift. Men jag måste väl sätta mig och försöka göra klart den uppgigiften + att skriva klart en annan, kankse kolla igenom sveenska muntliga talet också. Så kan jag sitta här och göra andra roligare saker istället, eller lägga mig och läsa. Gör jag klart sakerna, så behöver jag ju inte tänka på dem i imorron eller i helgen heller och det är ju bra :-) Så ska försöka bli klar innan Anneli, Emil och Lotta kommer, för dåkommer man väl ändå inte kunna plugga någe.

Det är väl bara att sätat igång då. *SUCK*

Någon dom vill byta?


/Jennie


Sjuk

Är hemma och är sjuk idag. Äe hes, har huvuvärk, är snorrig, skit jobbigt.

Har sjukanmält mig nu, så ska gå upp till sängen igen och vila. Kanske prata med älsklingen, om jag orkar...

 

/Jennie


Inge bättre

Halsen blir inge bättre, suck. Inte huvudet heller, inte snorig heten heller. Blir bara mer och mer irriterad på allt.

Har i alla fall mailat iväg en sak nu, så kanske får svar på det om någon dag kan ju hoppas, annars måste jag maila det till något annat företag eller skola och det har jag ingen lust med. Så hoppas jag får svar på det här.

Ska snart gå upp och lägga mig i soffan och skriva klart en sak inna jag lägger mig för att bara slöa och vila. Orkar inte mycket nu. Seg som bara den. Blir hemma imorron för att försöka pigga på mig lite.

Men nu ska jag försöka skriva lite innan jag lägger mig och vilar..

Hade!

Inge skola

Sitter i skolan nu efter att ha haft special idrott, kom till skolan nu och fick veta att jag inte har någon mer lektion idag. Så vad ska man göra nu?

Jo, troligen sitta kvar i skolan ett bra tag, så jag inte åker hem och så blir det, i alla fall, det som ska hända idag. så det är väl lika bra att sitta kvar ett tag eller bara åka in till staden. Får se hur man gör.

Men har ingen skola idag i alla fall och det är ju skönt det :)

Hoppas jag får veta hur det blir snart, så jag vet vad jag ska göra..


/Jennie

RSS 2.0