Kväller

Nyss pratat klart med min lilla älskling och nu ligger jag i sänegn och har tråkigt. Ska nog snart försöka sova lite, så man orkar med morgondagen. Som jag helst av allt hade önskat attt jag haesluppit, men ikke då. De är bara att kliva upp och pallra sig till skolan. Ska till sjukgymnasten på morgonen också. Så missar första lektionen, men önskar jag hade missat svenskan istället, är ju såå tråkigt på svenskan och vill interedovisa imorron heller. Men känner jag att jag klarar av det, så ska jag göra de.. Men men...

Träningen gick rätt hyfsat idag ändå, huvudet känns lite granna, men till veckan ska jag nog kunna testa köra lite tatchi-waza randori också hoppas jag på. I alla fall något byte och se hur de går.


Nä, ska väl ta och förska sova lite nu kankse..


Hade!


Torsdag

Sitter i skolan nu. Har Svenska B, ska skriva bildanalys elle rläsa boken, om man är klar med analysen. Jag är klar med analysen, me känns fel att ta en bild på sig skälv, känns ego, men vet inte.. Hmm, skah jag byta bild? Vet ej.. F¨r se hur jag göra.. Ska fundera lite på det.

Har Matte B sen och slutar kvart i fem och så ska jag skynda mig hem till Lotta för att käka och sen iväg till judon. Bara de att jag måste sitta på bussen till judon 1an alltså innan klockan sex, annars måste jag jäkta och gå. Och de betyder att jag måste åka ännu tidigare från Lotta. hur ska de här gå? Kommer jag stressa hjäl mig idag eller? Hoppas jag kan ta de ganska lugnt ändå. Hatar att stessa + att mitt huvud sprängs väl om jag måste göra de + alla tankar som kommer om jag gör de. Så ska föröska ta de lite lugnt, om de går.

Efter träningen ska jag hem och sova. Jag längtar kan jag säga. Vill hem till sängen helst nu och bara lägga mig ett tag. Men de blir inte för en sent ikväll, suck...

Nä, nu ska jag försöka ta och jobba lite i alla fall..


/Jennie

Tisdag

Sitter hemma hos Lotta i min ensamhet. Pratar med älsklingen. Ska snart bäda iordning soffan, för stt kunna sova.

Idag har de vartit som vanligt, med lektioner och så. Vart på sjukhuset idag också. Kollade halsen. Dem gick ner i halsen genom näsan med en kamera, skitläskigt, men dem hittade i all afall inget. Är väl på två sett de, skönt samtidigt som jobbigt. Hade de vart nå fel, hade man kanske kunnat göra något åt de, så böev de bättre sen, men ikke då. De är bara att kämpa på sa hon. Så de är väl bara att göra de då.

Träningen gick sisådär, pga huvudvärken, men de blir ju inte mycket bättre nu, än den bättring som vart. Så får väl se och hoppas på att de blir bättre snart ändå. Annars blir de väl att gå till optiker och kolla, även fast jag inte vill...

Nu ska jag kolla lite annat, sen sova...


NATTI!


kväll

Sitter i min lilla sköna fotölj nu och är less. Internetet dampar, mitt huvud gör ont och jag är nervös och har ont i magen inför sjukhusbesöket imorron. Måste gå dit själv, finns ingen som kan följa med tror ja :( Kommer bli jobbigt..

Blev en promenad istället för jogging, för Biffen fick följa med. Skulle sen sätta mig och kolla på BL, men var de något, NEJ, sur blev jag. Sen hoppade jag i duschen och sen skulle jag läsa religon boken, men mitt huvud håller på att sprängas :( Så blir inge mera plugg nu tror jag. INte när jag måste läsa mycket i alla fall. Hatar mitt huvud. Kan de gå över någon gång, snälla.

Blir nog krypa ner i sängen snart och hoppas på att provet och sjukhusbesöket imorron går bra. Håll tummarna för mig!


//Jennie

Kväll

Sitter i min lilla sköna fotölj nu och är less. Internetet dampar, mitt huvud gör ont och jag är nervös och har ont i magen inför sjukhusbesöket imorron. Måste gå dit själv, finns ingen som kan följa med tror ja :( Kommer bli jobbigt..

Blev en promenad istället för jogging, för Biffen fick följa med. Skulle sen sätta mig och kolla på BL, men var de något, NEJ, sur blev jag. Sen hoppade jag i duschen och sen skulle jag läsa religon boken, men mitt huvud håller på att sprängas :( Så blir inge mera plugg nu tror jag. INte när jag måste läsa mycket i alla fall. Hatar mitt huvud. Kan de gå över någon gång, snälla.

Blir nog krypa ner i sängen snart och hoppas på att provet och sjukhusbesöket imorron går bra. Håll tummarna för mig!


//Jennie

Måndag eftermiddag

Blev inge jogga innan maten, så får bli efter maten istället då. Mellan klockan sex och sju kommer jag antagligen att vara ute och försöka jogga lite. Hoppas de kommer gå bra. Och att jag kommer att jogga något. Efter joggingturen, ska jag sätta igång med pluggningen.

Ska börja med att läsa Religionboken en gång, sen plugga en fas körkorts teori och sen religion igen. Så kommer vara så minst en timme, med variation av religion och körkortsteori. Sen klockan åtta ska jag kolla på Biggest loser. Men samtidigt såå måste jag nog plugga Sammhällskunskap. Hoppas de blir plugga då och inte bara data och tv titt.


/Jennie

Måndag

Sitter i skolan nu, har nyss vart och käka. Innan de var vi och kollade på "Ses i baren". Intressant att se faktiskt. Lyssnade och kollade på de en timme.

Mer hittills har de inte hänt något. Hade glömt bort i morse att vi inte hade någon idott, så jag släppade med mig idrottskläder i onödan, när jag egentligen hade kunnat tagit med mig datorn och pluggat istället. SUCK.

Senare idag klockan ett, så ska vi kolla på traffiking - sexslaveri eller något sådant. Kan bli intressant att lyssna på.

Sen slutar vi äntligen. Jag hoppas jag hinner med trebussen,s å jag är hemma vid fyra tiden och kan dra ut och jogga då, innan vi ska käka. Så har jag tid att plugga resten av kvällen sen istället. Men tror inte de håller på i två timmar en öreläsning, gör den de, så blir jag less. Men vi får se. Man kan ju alltid hoppas i alla fall.


//Jennie

Mikael Söderman

Förlåt för att jag gjorde dig ledsen i helgen och inte varnade dig. Tänkte först inte låta dig läsa, men du tjatade och gnällde på att du inte fick veta vad jag skrev. Sen fick du läsa och du fick nästan tårat i ögonen. Förlåt älskling.
Men man ska ju få veta allt om varandra i ett förhållande och du fick veta lite mera där. Mer där till kommer du att få veta förr eller senare också. Om du vill, annars är jag tyst?


Jag kommer vilja veta om ditt liv, jag kommer vilja veta ännu mer vem du är. Jag vill att vi ska känna varandra in och utan till, innan allt de här är över. Jag vill att vi ska kunna prata med varandra om allt. Jag kan prata med dig om allt. Jag hoppas du kan göra de med mig.



Du gör mig hel. Du gör mig glad. Du får mig att skratta. Jag kan lita på dig. Jag kan prata med dig. Vad mer kan jag begära? Jag vill leva ihop med dig, kanske inte nu. Men i framtiden. När jag pluggat färdigt.
Jag hoppas du känner och vill de samma.

JAG ÄLSKAR DIG, min kärlek, min prins, min älskling, min Mikael Söderman!<3


Helgen

I helgen har jag vart i Delsbo hos min älskling. Vi har inte gjort mycket. Mest bara varit hemma hos honom och myst. VAr till Frisbo igår för hans systerdotter Sofia firades, för hon fyller år på måndag. När vi kommit hem därifrån så gjorde vi hemma gjord pizza, de var jättegott. Senare skulle vi går ner och kolla på huset dit han ska flytta i vinter, men de blev inte av, bara för han blev inte så bra i magen, troligen för att maten kanks var lite för stark för honom, ja vet inte, men tror de var därför. Senare efter att vi båda hade nördat vid datorn och lyssnat på massa musik och så, så la vi hos i sängen och kollade på tv och bara mös.
Sen idag har de inte hänt mycket heller. Micke har haft migrän hela dagen, så vi har bara legat i sängen. Jag lyckades plugga litegrana också.
Sen på eftermiddagen tog jag bussen hem och har nu vart hemma en stund. Käkat och nu sitter jag bara här. Väntar på att min älskling ska ringa.

Ska nog snart krypa ner i sängen eller så också. Skola imorron.

Vet inte vad jag sja skriva mer nu,,  Men ha de

/jennie

Fredag...

Har suttit i studion med Micke i två timmar nu. Kom nyss ut därifårn, har inte haft internet på hela tiden när jag suttit där inne, lite tråkigt. Men faktiskt inte tänkt så mycket på det heller. Har lyssnat på bra musik och lyssnat på när Micke har pratat i radion. Jag har suttit och pluggat lite samtidigt som jag suttit där inne. Så har fått lite PA-arbete gjort, har gjort en undefärlig planering över dressinturerna och påbörjat och funderat över frågeställningar som jag ska gå efter. HAr gått rätt bra, lite lite på två timmar kanske, men man ska ju inte stressa, är ju faktiskt ledig från skolan idag. FAts å andra sidan skulle jag ha pluggat mer, men har inte blivit så, som alltid när jag ska plugga samtidigt som jag är någon annanstans än hemma. Så två saker är bra gjort de.

Måste börja bli hårdare med plugg med pluggningen och kanske försöka få lite högre betyg på proven och så. Måste även försöka plugga när jag är hos Micke även fast varken jag eller han kommer vilja det, men måste. Går sista året på gymnasiet nu ju, så måste kämpa nu. Inget får gå snett. Så de får bli plugga även fast jag är hos min underbara älskling, om de behövs. Ikväll måste jag tyvärr läsa lite och så i alla fall. Förlåt älskling, önskar jag slapp göra det.
Får väl plugga medans han fixar mat eller så, så jag slipper göra så mycket ikväll. Hoppas plggandet går bra bara, så det går fort.

Verkar inte bli de vi hade planerat i helgen i alla fall, så vi får hitta på något annat istället. Så imorron kanske vi ska ut och cykla dressin, så jag får en del av PA-arbetet gjord och de skulle vara skönt, men hade varit roligt med en myshelg  bara för oss själva också, men de får bli en annan helg som det ser ut nu.
Är egentligen glad bara jag får vara med min älskling, men alltid kul när man kan hitta på något annat, än att bara sitta hemma hos honom också.
Så får se om de blir mys eller dressincykling i helgen då.


/Jennie

Fredag

Vaknde innan klockan imorse. Tyst var det, Tyson, katten kom och myste med mig en stund. Efter lite mys klev jag upp och startade datorn och satte på lite musik, klädde på mig och så, sen väckte jag älsklingen. Han var trött och var inte på så bra morgon humör, tog ett tag innan man fick upp honom och dom enda svaren man fick av honom var sura "mmmmm". Fick i alla fall upp honom efter ett tag. Käkade frukost och så, sen väntade vi på att Mickes chef skulle komma, så vi kunde åka till Mickes jobb.

Så nu sitter jag på hans jobb och har inte mycket att göra, eller jo en hel del egentligen, har tänkt att plugga en del, så de är överstökat, så slipper jag kanske göra så mycket av de ihelgen, när jag vill mysa med min underbara älskling, så mycket som möjligt. =)


Älskar dig Mikael Söderman<3


Långsamt

Varför går tiden så långsamt för? :(


Torsdag

Sitter i skolan nu, har inget att göra för tillfället. Börjar inte för en tio i eller fem i tio tror jag. Då har jag arbetssätt och lärande med ettorna, inte kul. Men måste ju.
Idag händer nog inte mycket, har PA-arbete, Naturkunskap, Svenska B och Matte B. slutar kvart i fem.

När jag slutat drar jag till Delsbo till älsklingen och blir där hela helgen. Imorron ska jag följa med honom till jobbet, för jag tycker inte om att vara hemma hos honom själv, så sitter hellre på hans jobb. Så blir nog att plugga en massa för mig då. Hoppas på att de går bra. Jobbigt bara att de jag hade tänkt plugga där, kanke inte är så smart att plugga. Ska göra uppgift om SD, och de är tydligen någon där, som verkligen hatar dom. Men jag kan ju inte ro för vilket parti jag fick att jobba om på Samhällskunskapen. Men får väl se hur de blir. Han behöver ju inte få veta vad jag pluggar för någe. Så de kankse går bra ändå.. Kommer nog plugga lite PA-arbete där också, eftersom älsk jobbar/harjobbat¨på Dellenbanan, så kan jag fråga ut honom om de är något jag behöver hjälp med och de är ju bra.

Just nu längtar jag ju bara tills skolan slutar, så jag kan sätta mig på bussen och äntligen få träffa älsklingen igen, så jag hoppas dagen går fort...



/jennie

Onsdag

Startade dagen med att åka till Ego och först gå 30min och sen cykla30 min, skönt. Sem började Specialidrottslektionen, med uppvärmning och MAQ-övningar och sedan fortsätta ute i gymmet. Skönt, men är stel. Blir så när man fuskar med att stretcha efter träningarna, har fuskat med det sedan skolanbörjade och judon började riktigt igen. Så man är rätt så stel. Så måste börja att vara mer noga med det nu.
Efter specialidrotten åkte man och hade Sammhällskunskap, tråkigt + en grinig lärare. När lektionen slutade så var de luch, blev bara sallad för min del, för de var ingen god mat.

Nu skulle vi egentligen haft idrott men jag pallar inte med mitt huvud. Klarade knappt av träningen på ego i morse + att huvudvärken har blivit värre nu. Så vil inte att den ska bli ännu värre bara för att jag ska ha idrott, har ju faktiskt en lektion kvar idag, som inte heller är nå rolig. Men nästa vecka ska jag börja kämap på med idrotten, hur ont i huvudet jag än har, så har jag bestämt mig för att jag ska i alla fall försöka vara med. Bättre än ingenting. Så hoppas de går bra.

Efterskolan tar jag bussen hem, blir nog att läsa körkortsboken på bussen också. När jag är hemma så blir de nog käk och sen städa rummet, innan jag ska börja plugga. Ska plugga lite Matte B och hoppas på att de går bättre idag än vad de gjorde igår. När jag pluggat några tal i det så blir de körkortsteori, innan jag ska lägga migc och läsa svenska boken. Sen är de nog läggdags för min del.. Eller just ja, jag måste packa inför imorron också, för då åker jag till min älskling. Så måste packa inför de också.
Han har planer inför helgen, som vi båda hoppas på att de kommer kunna genomföras. Men jag hoppas inte för mycket och därför skriver jag inget här än. Ni får veta efter helgen om de blev som han planerat eller inte..

Nu ska jag kolla runt lite, sen gå ner och ha Naturkunskap innan jag slutar..

Hade bäst!


Måndag

Har nyss vart på en timmes skön promenad. Var ett tag sedan man tag en sådan nu. Men den var skön. Gick oxh pratade med Micke hela vägen. Så man hade ju lite sällskap också. Hade nog kunnat gått minst lika länge till kändes de som. Benen bara gick av sig själv, så pass skönt var det :)

Annars idag har de inte hänt mycket inte. Haft två lektioner, först Idrott och hälsa B och sen hål i 2,5timmar eller någe sådant. Inte speciellt kul, är så för oss fritidare varje måndag. Sista lektionen var Fritidsverksamhet, gick inte så bra. Fick panik, pga att vi skulle utvärdera varandra och jag klarar inte av att säga allt ja tycker och tänker om andra + att jag inte klarar av att höra vad andra säger om mig. Vill höra, men har svårt att  lyssna för de känns som alla andra är bättre än mig. Men de är sådant som händer. Tror de är första gången sen skolan började så.
Efter skolan tog jag bussen hem. 

När jag kom hem efter ca en , en och en halv bussresa, så var Anneli, Emil och Lotta här. Så lekte och myste lite med Lilla Emil :) HAn tig min mobil hela tiden, så tur den är vatten tät, annars hade den nog vart fuktskadad nu med allt drägel som hamnade på den när han hade den. Jag fick knappt svara på mina sms för honom, för han skulle ha den och bitta på, hehe..
När dom hade åkt hem, käkade vi. Jag satte mig vid datan och sen vart ut på promenad. Nu ska jag gå upp til rummet och lägga mig i sängen och kolla på Svenska Biggest Loser. Sen plugga lite innan man ska sova..


/Jennie

:P

Nu ska jag ut på promenad, skriver  närjag är tillbaka :P

Partiskit

Börjar bli väldigt less på all j*vla prat om alla partier. Orka! Dom har ju inte gjort någe annat än att pratat partier dom senaste veckorna, man hör ju inget annat och den senaste veckan har man fått höra "vad ska du rösta på då?". JAg är inte in satt i något av de där och jag tycker att istället för att ha fler partier, varför inte bara låta oss rösta på vad vi tycker är viktigt att ta upp pch försöka göra något åt och sen att man röstar om vilket som är viktigast, så får man en ordning på vilken man ska börja försöka lyckas med. Skulle inte de bara vara bättre? Jag tror de skulle de. Är väl bara onödigt att nest intill att partierna ska tävla om att vinna våra intressen, så vi röstar på dem.
Åh, less.. Skönt röstningen är idag, så kanske man slipper höra massa om de var eviga dag sen.
Kommer måsta fortsätta höra på de, på Samhälls kunskpen två gånger i veckan ett tag framöver, men de är ju inte hela hela tiden man får höra de då. Som tur är, annars hade jag blivit väldigt less.

Aja, är nöjd nu bara jag slipper höra om det dag in och dag ut i alla fall nu! Men tycker  i alla fall min ide är bättre än att ha partier!


Söndag

Försökte plugga tidigare idag, men de gick inge bra, Seg i skallen efter bara tre timmars sömn. Segare än jag är när jag bara har ont i huvudet. Så de blev inge plugga alls. Skulle lägga mig och sova en timme, men kunde inte sova den första timmen jag låg, för alla skulle ju smsa just då. Även fast jag inte svarade på något sms, så fick jag sms hela tiden. Lyckades sen somna och sov till klockan var vid sex tiden när morfar kom upp och väckte mig för dom skulle åka iväg.
klev upp och fixade käk då, sen datan igen och sen blev de en lång dusch. Skönt. VAr länge sedan man tog en sådan nu.. I alla fall en som var så här skön.. Nu ska jag väl snart ta med mig DVDn upp och lägga mig och kolla på film. Blir nog Flicka 2 som alla andra dagar denna vecka :P 

Imorron är de skola igen *SUCK*, vill inte men måste väl.. HAr ju långt hål imorron också, så blir att försöka plugga ikapp de jag inte pluggat i helgen. Kvällen ska jag försöka ta en liten joggingtur hade jag tänkt, sen måste jag plugga ännu mer antar jag.. kommer nog inte hinna klart med allt på skolan. Om inte annat så måste jag plugga körkortsteori imorron, öven om de inte skulle vara skol arbeten jag måste göra. Så jag har att göra.
Får se om älsklingen ska få ringa rådgivningen åt mig imorron om mitt huvudhgelvetes värken. KOmmer väl måsta åka till vårdcentralen och kolla upp de, är jag rädd för.. Kankse ska maila skolskörteskan istället och se vad hon säger först. Får se hur jag gör. Vill bli av med huvudvärken nu....!


/Jennie

Söndag

Sovit i tre timmar, var sen upp och följde med Anneli till Lars och hjälpte henne att jobba. Gick riktigt bra, fort gick de också. Väl hemma så käkade jag frukost och nu ska jag sätta mig vid tvn och plugga hade jag tänkt. Sen får man se vad som händer.

De som ska pluggas är;

Matte B

PA-arbete

Körkortsteori

Tror inte de är nå mer sen, inte vad jag kommer på nu i alla fall..


Ha de gött, för nu ska jag plugga!


Lördagkväll/Natt

Ja, nu sitter man ensam igen då. Efter att ha umgåts med Jonas (grannen) ett bra tag. VAr trevligt. Skönt att slippe sitta ensam hela kvällen i alla fall. Vi har väl inte gjort spec mycket, pratat, vart på kort promenad med hundarna och sen kollat på film. Mer har vi väl inte gjort.

Men han gick för en stund sedan, så nu sitter jag här i min ensamhet med två trötta hundar bredvid mig. Dem ser väldigt trötta ut.  Är trött jag å. Blir väl lägga isg påsoffan snart och så somnar man säkert. Men kommer vakna när Morfar och Barbro kommer hem. För hundarna eller Biffen kommer skälla som bara den antar jag, Zlatan är tyst av sig han. Undrar när dom kommer hem? Tar väl antagligen minst en timme till, får se om man är vaken då..

Ska kolla lite saker här på internet hade jag tänkt i alla fall. Testa få tag på älskling igen, som jag vill försöka vecka, taskig dom jag är, men saknar honom nu!

Nä, nu orkar jag inte skriva någe mer. Kanske skriver någe oim jag får tråkigt..

Annars, HADE!

Lördag

Blev väckt av Biffen i morse. Han hoppasde upp i sängen och började pipa, fick inte tyst på honom. Trodde han ville ut, men de var bara de att Barbro hade ju vaknat utan att släppa ut honom, så han ville ju bara ner. Kunde inte somna om sen. Låg i sängen ett tag, sen klev jag upp och satte mig vid datorn.
Var ner till Matfors en sväng med Barbro idag också, för att handla lite och hämta packetet från ellos :) Ett par typ jeans leggins =)
Efter de har jag inte gjort mycket, vann inte ens sak på tradera, så blev rätt less, men de är sånt som händer, men ändå. Var så nära.


Ikväll, så blir jag djur vakt för Morfar å BArbro ska på fest. Så jag blir hemma själv med djuren + Zlatan, som jag också ska vara hund vakt åt. Kan ju bli lite mysigt med båda hundarna här i alla fall.

Jonas kommer nog över en sväng också, så slipper ja sitta själv hela kvällen, kan bli trevligt de å.





Saknar SJK

Jag trivs så bra här uppe, men ändå saknar jag Söderhamn lite. Eller de är inte själv Söderhamn jag saknar, de hände inget där. Jag saknar SJK=Söderhamns Judo Klubb, så fruktansvärt mycket. Jag trivs väl okeey i JS=Judo Sundsvall också, men i SJK har jag ju tränat sen jag började träna och de känns som de är ens familj. För mig var de så i alla fall. SJK, var mitt andra hem. Jag kunde åka ditt en timme tidigare bara för att kolla på träningen och njuta av att känna mig lugn och trygg. Så känns de inte när jag kommer till JS, där skulle jag nog aldrig kunna sitta en timme före träningen, bara för att njuta eller vad man ska kalla de för. Dit kommer jag för att träna och sen åke hem..
Jag tillhör ju fortfarande SJK, men de börjar nästan kännas som jag inte gör de så länge till. Men jag kommer nog aldrig vilja byta klubb, inte än så länge i alla fall. Inte när man trivs så fruktansvärt bra med de där gänget som jag gör. Jag måste försöka åka ner dit för att träffa alla underbara personer på judon igen, som jag saknar så mycket. Måste verkligen göra de. Har inte träffat dom på evigheter, så nu måste jag få göra de snart..

SJK, Jag saknar er så fruktansvärt mycket<3

Fredag - Hemma

Då har man kommit hem och hunnit vara hemma en stund. Anneli och Emil var här när jag kom, så har lekt lite med Emil. Pratat lite med Emil och så. Nu sitter jag här och kollar runt lite och drömmer. MEn vad de är för drömmar och funderingar, de får ni inte veta, hehe :P

VAd som händer ikväll, vet jag inte riktigt. Blir nog väldigt lugnt. Lite tråkigt, men de är väl så de ska vara ibland. Får väl sitta här istället då..
Blir nog god mat som vanligt på fredagar :)  

Nu ska jag kolla vidare lite och vänta på att älsk hör av sig.

Hade!


Fredag - Skola

Den här dagen började ju bra, ne vet inte riktigt de ja. De gick bra ända tills man kom fram till Matfors och hoppasde på bussen där, efter några hållplatser, när några till kliver på är de en idiot som håller på att sätta sig på min väska, så är de varje morgon. Kan dom inte be en flytta på väskan, så dom kan sitta isället? Verkar inte som de i alla fall. Är samma visa varje dag, att man måste ryka undan väskan så att dom inte hinner sätta sig. Om jag inte skulle märka de då? och har någe värdefullt i väskan som kan gå sönder eller något? Hur blir de då? Men de tänker dom inte på. Åh, gud vad irriterad jag blir.
Efter ett tag på bussen kör inte bussen in där den ska köra in heller. När någon frågar så säger han att de är vanliga E14 bussen, men vad fasiken, den har ju redan gått ju. Västermalmsbussen börjat alltid vid Matfors nu för tiden nu ju. Men nej då, inte enligt honom inte. Så vi skulle egentligen få åka till Navet och sen byta till 3an där för att komma till skolan, men då var de en av tjejerna i bussen, som gick fram och pratade med honom. Så han svängde in vid nacksta istället och körde oss i alla fall till skolan. Tur var väl de. Tror hela bussen var irriterad på gubben som körde bussen, men kanskeinte så konstigt. Han höll ju på att göra så att nästan alla kom försent. HAn sa bara att vi hade tagit fel buss, men hur kunde då, alla utan kanske max femstycken, ta fel buss då? Orimligt. Men inte enligt honom, men vi kom ju till skolan i alla fall...


Nu sitter jag i data rummet på skolan, ska snart gå upp till klassrummet och ha religion, kommer väl inte kunna koncentrera mig idag heller. Har fortfarande huvudvärk till och från. Måste väl ringa rådgivningen och kolla vad de kan vara och om jag måste åka till vårdcentralen snart och kolla eller så. Vill inte, men måste väl kankse om jag ska bli av med huvudvärken. För jag börjar faktiskt bli mer och mer irriterad på den nu och kan inte focusera för fem öre. Inte ens på tr'äningarna, då är de illa enligt mig, för träning är ju de bästa jag vet.

Nu börjar ag om 8min, så ska väl börja bege mig upp..


Hoppas ni andra får en bättre dag än mig...!


Första körlektionerna bokade

Höstlovet tar jag mina första körlektioner, blir tre stycken denna vecka. Så man hinner komma igång lite. För sen blir de att köra en massa massa hemma. under dom tiderna som Morfar är hemma från Frankrike och när Lotta har tid att övningsköra med mig. Så jag hoppas vi går handledar utbildningen snart, så att jag får börja övningsköra med dom nu då :D

Känner mig pepp för att får börja. Hoppas på att jag når mitt mål med körkortet nu bara också. Är på god väg nu i alla fall. Har ju bokat tre körlektioner så :D


LÄNGTAR TILL HÖSTLOVET!


Bättre än jag trodde

Dagen slutade väl ändå bättre än vad jag hade trott. Men ändå fortfarande små less på allt. Men de är kanske inte så konstigt... Eller?

Ni som vet vad jag menar, håller med mig låter de som..



Men nu ska jag fortsätta plugga!


Orkar inte

Fy fan vad jag blir less. Jag har aldrig vart dit vi ska idag och nu ska mina klasskompisar tydligen åka bil och jag vägrar ta bussen själv eftersom jag inte vet vart vi ska. Så¨får inte jag plats i bilen, så skiter jag i de här och sen åker jag hem. Blir så less när dom ska göra såhär.
HATAR verkligen skolan mer och mer, när de sk abli såhär. Inte mitt fel om jag inte kommer ut dit i alla fall. Jag tänker inte testa åka själv och kanske åka vilse...


HATAR VERKLIGEN DE HÄR!!!!

Skolan

Sitter i skolan nu, har tagit mitt sista skolkort, skönt. Men de ser väl lika hemskt ut som alla amdra antar jag, som vanligt....
Hann vara med lite på Matten också, den gick förvånansvärds bra idag, men sen på slutet gick de mindre bra, kan kanske ha med attgöra att jag får mer och mer ont i huvudet ju mer jag försöker antränga mig.?
Hade sen Samhällskunskap, inte så roligt. Har Lunch nu och har börjar skriva ut lite papper till PA-arbetet om Dellenbanan, så man kan börja med de i alla fall lite granna. Ska blir rätt skönt att komma igång riktigt, mne skulle helst av allt vilja ut och cykla och tälta nu på engång, de skulle vara underbart. Men de går ju tyvärr inte..
Har Religon snart, sen slutar vi tydligen, för min grupp verkar inte ha nå Naturkunskap idag. Så de blir skönt att sluta klcokan ett idag, då bär de av till Lotta för att ta de lite lugnt, käka, och sen promenera till judon. Som blir första träningen efter en och en halv veckas uppehåll pga huvudet, som FORTFARANDE. Men blir tokig av att bara sitta still, så nu tänker jag försöka i alla fall och hoppas på det bästa. Antingen får jag väk världens huvudvärk mitt underträningen, eller så blir de tio gånger värre efter träningen, men har jag tur och som jag hoppas, så går allt jättebra. Men mitt huvud håller ju redan på att sprängas, så de kan bli intressant hur de går. Ska bli skönt att röra lite på sig igen i alla fall..

Men nu ska jag kolla om jag ska skriva ut något mer och sen sätta mig i klass rummet och läsa lite ur körkortsboken, innan religonen börjar...


HADE!!

P.S JAg saknar min älskling så otroligt mycket. Jag önskar jag kunde vara med honom JÄMT<3<3<3<3
D.S

Plugg

Har pluggat lite körkortsteori nu, gick bättre än jag trodde. Men måste plugga skolarbeten nu, så får fortsätta med data plugg för körkortet någon annan dag, som troligen blir på onsdag :)

Nu ska jag när som helst gå upp och fortsätta på min "insändare" tonåringar och föräldrar, sen läsa dem sista tio sidorna jag har kvar att läsa i boken, som ska läsas denna veckan på svenskan.

Hmm, är de nå mer plugg sen? Jo, några mattetal måste göras också. Sen finns de nog inge mer plugg för idag i alla fall, härligt :)

Nu ska jag upp på rummet och hinna plugga lite innan svenska biggest loser är, för då kan jag inte plugga när jag kollar på de..

 

Hade!


Måndag

Sitter i skolan som vanligt. Och har FORTFARANDE huvudvärk, haft de i två veckor nu. Borde jag kolla upp det? hmm, kankse enligt andra, men enligt mig? Vet ej. Har inte bestämt mig,m hatar ju sjukhus, dem bådar ju aldrig gott....
Haft en lektion hittils, idrott, brännboll, tråkigt. Sen har jag haft rast tills nu, suck. Börjar 12.25. Tänkte attjag skulle sätta mig och försöka börja med Svenskauppgiften snart. Så att man bli klar med den någon gång och kanske slipper plugga de när jag kommer hem. Har mentorstimme sen och sen fritidsverksamhet. Men blir bara på den en stund för att jag ska till tandläkaren och måste då åka med tre bussen från navet, för att hinna, för de inte går någon senare buss. Men sen kommer man inte hem för en halv sex, inte så kul. Men man har inget val..

När jag kommer hem, ska jag;
Plugga - Matte B,
          - Svenska B? Om jag inte blir klar med den i skolan.
          - Körkortsteori, kapitlet i boken jag ska läsa idag, är redan läst, så blir data plugg.

Promenera en timme.

Kolla på Svenska Biggest Loser

Sen blir de nog sova för min del och prata med älsk.


Men nu ska jag försöka plugga lite och testa ringa till älsklingen<3


Ha de bäst!

Less

Nu börjar jag bli så jävla less på min huvudvärk, har haft den i två veckor nu. Micke tycker jag ska åka till läkarn och kolla upp det, men jag vill inte. Får se om han tvingar mig.. Tabletter hjälper ju inte heller, så har slutat tagit dom. hoppas bara på att den kan gå över ja.
Kan ju inte koncentrera mig på lektionerna eller på något över huuvudtaget. Åh, snälla kan huvudvärken försvinna!

Onsdag

Upp tidigt imorse och åka med morfar till stan för att gå på ego en timme före special idrotten,för att slippa komma försent som jag gör om jag åker med bussen.
Tränade på ego nästan två timmar, rätt skönt,men hade vart bättre utan huvudvärken, som jag fortfarande har. Har haft den i en och en halv vecka nu, och de blir inge bättre. Känns dom de är någon som trycker i hivudet på något settoch ibland bultar de typ bara som vanlig huvudvärk, Micke tycker jag borde kolla upp de men vill inte.
Efter special idrotten gick jag till skolan och väntade på att nästa lektion skulle börja, men kom aldrig någon lärare. Men de visade sig till slut att vi inte skulle vara i den sal vil brukade vara i och som vi trodde att vi skulle vara i. Så hade bara samhälle i ca 30minuter, skönt.
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska närma sig ett, så jag kan gå ner i aulan och kolla pånågon skoldebatt. KAn ju bli intressant, eller vad tror ni? Hmm, de tror inte jag riktigt, men man får väl se.
Sen slutar man i alla fall. och kan ta bussen hem.
Väl hemma måste jag plugga och så ska jag städa rummet hade jag tänkt försöka hinna med, annars blir de ju en dag imorron också. Som de inte blir någon träning på heller, pga huvudhelvete. Måste även packa ikväll eller imorron, för på fredag åker jag till min underbara älskling. Längtar väldigt mycket<3
Hoppas på att de är fint väder på lördag så vi får jobba, om inte annat, så blir de roligare att gå på hudiksmarknaden om de är fint väder...

Nä, nu ska jag kolla om jag hittar någon lek att göra med ettorna imorro, när jag har lektion med dom. Men just nu har jag hjärnsläpp...

Hade!

Länk

Lovade ju att lägga ut länk på "filmen" från förra helgen. Här är länken från hälsinge kurriren;

http://helahalsingland.se/soderhamn/holmsveden/1.2285667-webb-tv-vastern-kom-till-holmsveden


-.-

Hur klantig får man vara.. Måste vara hårdare med att inte äta någe onyttigt som attt inte äta glass, om de inte är någe spec, och som att ta sallad istället för att ta en kebabrulle. Ska bli hårdare nu. För hade gått upp ett kg. Har ätiti två glassar denna vacka + en kebabrulle, men sen har jag bara tränat en gång denna vecka också, pga huvudhelvete, så jag har inte kunnat träna för att då ser jag suddigt bara och kan inte koncentrera mig pga det.

Har fortfarande ont i huvudet, men även om jag har de nästa vecka också och inte kan träna Judo, så ska jag försöka ut och gå i alla fall. För då behöver man inte anstränga sig så mycket.. MEn jag hoppas huvudvärken släpper snart. Orkar inte med den.. Eller så kan jag väl  bli riktigt förkyld, så de går över. känns ju som de är en förkylning på gång, men de kommer ingen. Hatar att ha ont. Jag som aldrig brukar ha huvudvärk, om de inte gäller spänningshuvudvärk, men de är jag så van vid att jag inte tänker på de så mycket.. BLÄ... Har testat ta huvudvärks tabletter också, men de hjälper inte heller. Vad ska jag då glra åt de? Kommer inte på något mer.
Får bli promenader till veckan och vila från judon och hoppas på att huvudvärken släpper någon gång. SUCK


______

Saknar gamla tiderna<3
Då när inget kunde komma emellan oss<3

Men vart finns vi nu?
Känns ibland som de försvinner,
mer och mer.

Jag kämpar,
men kämpar du?
Jag vet inte?
Gör du det?
Eller lever du ditt nu?


Känns ibland då.

För jag känner mig osynlig.





__________



Men du ska veta.

Att jag älskar dig<3

Jag saknar dig och oss<3

Du vet vad jag menar<3För jag känner mig osynlig.

Garderoben

Har gått igenom garderoben och kollat vad jag kan ha och inte. Kan ha de mästa nu, förvånand vis. Sen kanske allt inte sitter ås bra pga att jag har för stor mage, men jag kan knäppa alla byxorna och så i alla fall. Så de betyder att de är inte många kilon kvar innan, de sitter bra. Så blir pepp till på måndag att börja träna igen nu, riktigt. Med promenader och helst försöka jogga någon dag också. 

Lycklig blev jag när jag fick på mig nästan alla kläder, är bara en klänning som jag inte lyckades stänga, men de är snart fixat. Hoppas på att jag kan ha jeansen som ligger hemma hos Micke snart också då. Då blir jag nog ännu lyckligare.


Hoppas hoppas hoppas!

Lördag

Idag är de lördag och än så länge har de inte hänt så mycket. Fodrat och släppt ut hästarna. Käkat fukost har jag gjort också och nu sitter man här.
Ska väl snart gå upp på rummet och börja gå igenom garderoben, som jag har tänkt göra idag och se vad man fortfarande vill ha kver och inte. Och vad man fortfarande inte kan ha, som jags ka sätta som mål att kunna ha igen. Kan ju bli lättare att gå ner i vikt då :)

Annars vet jag inte vad jag ska göra idag. Slappa eller någe bara..



HAde!


Fredag

Fredag och jag sitter i skolan ytterligare en dag med huvudvärk. Femte dagen med huvudvärk idag. Hoppade träningen för jag hade ont i huvudet igår också. Ingenting hjälper heller. Har både tagir alvedon och ipren idag,  men inget har hjälpt.

Nu ska jag ska gå och ha PA-arbete. Sista lektionen idag, skönt. Sen är de bara att vänta på tre bussen och sen hem. Ska bli skönt att få kommer hem. Får se vad man hittar på kväll då. Blir väl mysa med Morfar å Barbro som vanligt..


Nä, nu ska jag fixa en sak sen ska jag på lektion.
Hade!

Torsdag

Nyss kommit till skolan. Tyst var de när man kom hit, skönt. Ska vänta en timme på att min första lektion börjar. Som idag blir med ettorna. Men de var inte så tokigt ändå att vara med dom. Deras klass verkar helt okey. Får se vad Tommy har hittat på att göra idag då. Hoppas nästan på att vi ska få förbereda egena lektioner. Men vi får väl se. Ska kolla om jag kan få nå fler arbetsmiljö och säkerhets uppgifter också. Vill ha kursen avklarad så snart som möjligt.
Resten av dagen har man inga roliga lektioner heller. Sen så slutar vi sent idag också, inte spec kul. Hoppas på att få sluta lite tidigare. Inge kul att behöva skynda sig iväg och käka och sen skynda sig på träning.
Hoppas på att träningen går bättre ikväll. Men de märks väl..


Nu ska jag plugga körkort, sen får man se vad som händer.


Puss på er!


Westerndag i Holmsveden 27-29/agusti

Ja, nu är de några dagar sedan jag kom hem från Holmsveden, men har inte haft tid att skriva om de. Har varit dålig att skriva här över huvudtaget den senaste veckan, men tänkte försöka skriva lite om Holmsveden nu i alla fall...


Fredagen den 27agusti vid fyra tiden kom jag till Söderhamn, vid halv fem kom Kocken och Micke och hämtade mig, så jag slapp åka buss, för min skjuts som skulle ha skjutsat mig, han kunde inte. Kom till Holmsveden vid fem halv sex tiden. Sa hej till allt folk, kollade vart jag och Micke skulle sova, testade ny skorna, som Micke köpt åt mig från tradera. Byggde sen lägret.
Lite senare när lite fler folk hade kommit så gick vi in på puben och käkade hela gänget. Efter vi käkat, så satte vi oss ute i lägret och umgicks med dom andra. Senare så var vi in en sväng och lyssnade på trubaduren också, som mest spelade dansbansd musik.
Blev tidigt kväll för mig och Micke. Jag var trött efter första veckan i skolan. Så vi la oss i de kalla tältet och myste och sov istället vi.
Men mycket sova blev det inte, för jag höll på frysa ihjäl kändes de som. De var så fruktansvärt kallt där inne på natten. Jag vaknade minst 5-6gånger och väckte Micke så han skulle värma mig, men de tog bara en stund så vaknade jag och frös igen. Så man sov inte så länge, vaknade vid sju halv åtta och sen somnade man inte om.


Lördagen började med att käka frukost i lägret. Sen vid tio tiden sköt dem salut och sen gick jag och Micke och badade eller jag badade för jag ville tvätta håret. Men de var IS kallt i vattnet. Jag skakade så hela bryggan hoppade. Stod bara på stegen och sprang upp efter jag hade blött håret, sen andra gången jag skulle i och skölja ur allt så var de skönare, för då hade man vänjt sig, så då var de inga problmen, då var de kallare på land.
Efter badet så gick jag och bytte om och blev glädje flicka^^. bara en stund efter de så var första showen, rätt kul. Efter showen gick jag ocg träffade lite vänner, som var där. Sen kollade vi även på Daltons, hehe, dom är så roliga :) Fast enligt dom så står de NK på mina bröst xD Å BA på Lorraines = BANK, men tror dom har lite fel där ;)
Efter Dalton gick man bara runt lite och umgicks med PM. Lite senare byte jag om till Cowgirl och gick med hölster och revolver ett tag. Så jag blev inte med på den sista showen men stod på sidan och kollade istället.
Blev en duell som skulle ha fortsatt senare också, men så blev de aldrig. Så dom ska nog ta den nästa år istället,men vi får se.
På kvällen umgicks man med PM som vanligt, myste vid läger elden och så, innan man gick in till puben för att lyssna på lite bra musik. Micke dansade även med mig, blev väldigt förvånad. Så jag fick nån dans med honom, så jag var väldigt nöjd. Dansade även med Jon..
De blev även massa "dueller" på gatan utanför, för Micke ville försöka vara snabbare än alla, men han lyckades inte så bra. Men han slog ju PA engång i alla fall, så han var nöjd. Han drog mot syster sin också, men hon sköt sig bara i foten hon, hehe.
Synd på kvällen var bara att dom flersta i PM var trött och gick och lade sig tidigt. Hade vart roligare om dom vart med. Men de fungerade ju i alla fall, men ändå.

Söndagen så sov man lite längre och sen käkade man frukost innan allt skulle packas ihop igen. Hade egentligen ingen störe lust med de, jag hade kunnat vart kvar flera dagar och bara umgåts med PM ja, men de går ju inte. Man måste ju tillbaka till skolan eller jobb och så också. Efter ihop packninge och så så blev den vanliga grupp kramen. Och vi ett tiden så for alla därifrån.



De var lite om Holmsvdenden de.
Syn är att de inte blev nå bilder därifrån, för Mickes kamera är inne på lagning, så jag hade ingen kamera att knäppa kort med. Men finns några på Hälsingekurrirens hemsida och de finns även en film där ifrån fötsta showen, som ni kan gå in och kolla på sen om ni vill. Ska kolla om jag hinnar den sen och så ska jag länka ut den här, så ni kan kolla..

Nästa evenemang blir i Hällesjö, den 11september! =)



Ha de bäst!

RSS 2.0