God natt

Tror att jag packatklart nu. Så nu ska jag bäda ner mig och kolla på film och prata lite med älsklingen innan jag somnar.

God natt! Hoppas ni kan sova gott!
Själv sover jag i chocken, jag tror jag fortfarande har lite kvar av efter älsklingen besked om en sak^^


Puss å kram på er!

Några frågot gjorda i alla fall

Nu ska jag renskriva den jag lyckas skriva ikväll hittils. Har gjort lite i alla fall, så kan ju kankse vara lite nöjd nu i alla fall. Ska kolla om jag kanske kan plugga någe annat nu ett tag sedan som inte är lika ansträngade, orkar eller klarar inte av att anstränga hjärnan så jätte mycket just nu, vet inte varför, den fungerar inte riktigt just nu bara.. Tankar på annat.
Men nu ska jag renskriva och sen kolla efter annat plugg..


/Jennie

Plugg :(

Nu ska jag plugga lite Samhällskunskap, önskar jag slapp, men inte då. Så de är bara att sätta igång att plugga, har bestämt mig för att göra klart minst fem frågor idag i alla fall, så kanske jag slipper bli så stressad, för att ha mycket att göra.... KAn ju hoppas de funkar i alla fall..


/Jennie

Nån som vill byta med mig?!

De här har jag att göra hemma, bara för att jag inte kan jobba på lektionerna. Sen är de som ska göras på arbetsmiljö och säkerhet och ledarskap inom lek och idrott är två kursen jag läser för att dem läste dem i ettan och de gjorde inte vi i Söderhamn, så pga de blir de ännu mer plugga.

Här e de jag måste göra hemma i alla fall :'(



Skolarbeten

Att göra...

 

·         Samhällskunskap – Frågorna till provet
                                    - Frågorna i boken
                                    - Läsa kapitlett
                                    - Departimenaten, regeringen, statsrådsberedningen, regeringskansliet.
                                    - Utskotten, kontrollmakten

·         Svenska B – Läsa Nationella häftet

·         Matte B – Göra klar sidorna fram till och med dit vi är, s. 66-105, visa sidor är toma. (TUR)

·         Religion – Instuderingsfrågor
                

·         Arbetsmiljö och säkerhet – Stresspappret
                                                    - ”Arbetsmiljöfrågor”
                                                    - Arbetsplatsbesök
                                                    - För brinnande livet
                                                    - Artikel att läsa och skriva vad jag tycker

·         Ledarskap inom lek och idrott – Visa och berätta

Prov

 

V.45

·         Samhällskunskap

V.46

·         Religion

·         Svenska Nationella

·         Matte B



Nån som vill byta?!
SNÄLLA!


Onsdag

Händer inget speciellt, skola idag, två lektioner, ena lite bättre, den andra sämst. Men men, nu är dagen i alla fall över och här nest på listan står packning inför helgen + lovet, som jag verkligen LÄNGTAR till! Så de är bara att sätta igång att packa och försöka bli säker poå vad man ska ha på sig på tjejfesten på lördag :P

Skriver mer senare!

Hade

God natt

Nu ska jag ner och säga god natt till Barbro och så, sen ska jag göra mig iordning för att sova, så att jag orkar med morgon dagen. Hoppas bara att jag kan sova inatt nu då, för de kunde jag inte igår, men hoppas de går bättre ikväll.

Var på handledarutbildningen idag i alla fall, gäspade väl 111gånger innan den var slut, men har i alla fall gått den nu. Så nu väntar vi bara på att Lotta ska få papprena för att kunna vara handledare dör mig, så är de bara att börja köra sedan, längtar!

Men nu ska jag kolla på tv och sova.
God Natt!

Måndag

Sitter i skolan nu, är inte med på idrotten för jag har jätteont i huvudet. Ska kolla om de finns något jag kan plugga med istället, men kom ju på att jag glömmt allting hemma, eftersom att jag ska på handledarutbildning sedan, tänkte jag att de inte spelade någon roll om jag inte tog med sakerna, men nu behöver jag ju dem, hmm. Kankse kommer på något jag kan göra ändå. Annars blir de nog att lägga sig på soffan på våning 5 för att vila, innan man ska iväg och käka, sedan ha klassråd innan man ska iväg på handledarutbildningen.

Så dagens saker att göra;

- Handledarutbildning
- Plugga (Lili, Arbetsmiljö och säkerhet, Samhäll+ något till, tror ja)
- Körkortsteori, data + planering

De är de som händer för mig idag + en promenad troligen, men kankse bara blir när jag går bort tillstan också, känner fortfarande av tå helvete, när jag går. Så måste försöka vila den lite inför helgen, när jag ska gå i högklackat =)


/Jennie

Önskar

Önskar jag skapp åka till skolan. Önskar jag bara kunde få somna om igen. Har knappt sovit inatt, kunde inte sova igår kväll, är jätte trött, vill bara sova. Tur man bara har en lektion idag och sedan hål innan man ska på handledarutbildning med Lotta, så jag kan börja övningsköra snart.



.....

Söndag

Sitter hemma i fotälje igen efter en helg med älsklingen. Idag har de inte hänt speciellt mycket. Vaknade vid nio tiden, käkade frukost, packade ihop väskan, skrev lite PA-arbete, sedan väckte jag älsklingen för jag tyckte att han hade sovit alldeles för länge. När han äntligen vaknat satte han sig vid datorn för att fixa uppdateringarna och de som måsta fixas innan jag åkte hem. Han var klar med de ca eb halvtimme innan min buss gick. Så vi han inte mysa innan jag åkte :( Var jättejobbigt att åka, för jag vill helst av allt bara vara med min älskling hela tiden, men kan inte :(
På bussen hem mådde jag jättedåligt, hade ont i ihuvudet och mådde jätte illa, lyckades somna som tur var, annars hade jag nog inte klarat hela bussresan. Men somnade och mådde lite bättre efter att jag sovit. Har fortfarande lite ont i huvudet och är jätte trött, så snart ska jag krypa ner i sängen och sova, så man förhoppningsvis klarar av morgon dagen i skolan + handledar utbildningen..


God natt!

Torsdag -Lördag

Lite kortfattat om dem senaste dagarna.

Torsdag
Skola, sedan buss hem till MIcke för att vara här hela helgen.

Fredag;
Dressincykeltur mot Hybo, men kom inte ända fram så blev ändrade planer. Blev ingen tältningen utan cyklade tilbaka istället, när allt gick så fort. Vi vart borta knappt fyra timmar.
Kväll blev de mys och prat.

Lördag;
Blev först mys och massa prat. Sedan fyrhjulling hela dagen till olika ställen. KALLT, men kul =)

Nu sitter vi här hemma hos Micke. Han håller på tänder  upp så vi kan ta en varmdusch och värma oss ordentligt sedan. Senare blir de nog bra mys^^


Nu ska jag skriva lite PA-arbete, innan Micke kommer upp igen.

Hade!

/Jennie

Onsdag

Började med spec idrott imorse. Gick rätt okeey. Hade sedan samhäll och även natur, skulle haft idott men läraren var sjuk. Fick veta att jag fick G på naturprovet vi gjorde förra veckan, så är rätt nöjd.

Efter skolan tog jag bussen hem. Väl hemma så var Anneli, Emil och Lotta här. Satt en stund med dem, innan jag gick upp. Följde med Barbro till MAtfors för att handla. Köpte kebabrulle också. Ångrar mig lite, hade vart bättre med en sallad från ica istället, men men. Mår inte tip top i magen just nu i alla fall. Har lite små ont efter kebaben.

Har packat klart nu också. Så nu är jag redo för att åka imorron. Ska bara lägga i skolböckerna och kammeran, så är de helt klart, för ikväll i alla fall. För datorn packar jag med imorron för den ska jag kolla på film på senare, när jag ska sova.

Längtar tills imorron. För efter skolan så åker jag till Delsbo till min underbara älskling. Ska bli skönt. Träffa honom och mysa lite. Får även träffa Tyson igen^^ Mys katten, som kommer ligga på mitt bröst och sova, som vanligt. Micke blir svatis för han vill ligga där^^ . Sen längtar jag faktsikt lite efter duschen hos honom också, om jag ska vara ärlig. För den är så Men nu ska jag göra mig klar för att sova. Natti.


P.S HAr även hittat min sköna mössa igen. FAst Micke hatar den^^ HAn tycker den är så ful, men den är jättevarm och skön ju:P
 

D.S


GOD NATT


/Jennie

Konstgjord behandlad blomma.

Hur naturlig är du?
Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
( ) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 8

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(/) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(/) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 2

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 4


Totalt: 14

  0-9 Den naturliga naturligaste tjejen.
  10-14 Konstgjord behandlad blomma.
  15-19 Kanariefågel i nordisk miljö.
  20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
  25-30 Barbiedocka. Bara plast.

 

 


Tisdag

Var inte de lättaste att komma upp ur sängen imorse. Trött som ett as efter att ha vaknat hundra gånger inatt för att de har gjort så ont i tån som jag stukade igår. Så jag har gått och haltat hela dagen. Trodde först inte att jag skulle klara av att få på mig skon i morse heller. De gjorde ont men jag fick i alla fall på mig den.

Åkte till skolan i alla fall. Hade MAtte B och skulle ha fått veta resultatet från provet som jag gjorde förra veckan. Alla i Matte B klassen fick veta de, men inte jag. Läraren kom och frågade om jag hade gjort de och jag svarade ja, jag gjorde de när de var omprovet, eftersom att jag inte var med när första provtillfället var. Hon sa att hon hade också för sig att jag hade vart med då och tyckte att de var konstigt att hon inte hittat mitt prov och sa att de måste ha kommit i fel hög. Så jag fick inte veta mitt prov. Jag som ville veta om jag klarade det eller inte. Så jag hoppas hon har hittat de tills på torsdag när vi har Matte B igen.
Efter matten hade vi Samhällskunskap, vilket var lika tråkigt som vanligt. Hade efter de lunch och sedan Religion.
Sluta klockan ett idag. Tog bussen till stan och gick på City trafik skola och amnälde mig och Lotta till handledarutbildningen som är på måndag. Så kan jag äntligen snart börja övningsköra hemma. Längtar =)

Åkte sedan hem till Lotta gick en sväng med Sluggo. Pluggade körkortsteori, kollade på tv, käkade, pluggade lite till och nu sitter jag ensam i Lottas lägenhet, för hon är på nå tuperwere party eller vad de heter. Hon kommer väl hem om någon timme igen.
Gick bra att plugga i alla fall. Klarade ena fasen första gången på de programmet jag har och den andra fasen klarade jag efter andra försöktet. Så är rätt nöjd, Första försöket var jag bara två fel ifrån också, så de är inte så mycket egentligen, så var rätt irriterad, men blev nöjd när jag klarade de efter andra försöket. De är tur att Micke fixade de där programmet åt mig, så att jag kan sitta och plugga hemma. Nu hade han fixat något till, till mig som jag får på torsdag, när jag kommer till honom. Så ska väl försöka klara alla faserna jag har nu, fram till på torsdag innan jag kommer till honom. Har bara 4faser kvar, så blir två imorron och två på torsdag och de måste jag väl klara tycker man. Blir nog att plugga på tåget ner på torsdag, blir kanske även plugga på dagen, eftersom jag egentligen har sovmorgon på torsdagar, men är i alla fall på skolan halv nio, så har mycket tid att plugga fram till halv tolv :) Så jag hoppas jag klarar det. Hoppas ju på att bli klar med all teori på lovet, så att jag kan fokusera mer på körningen och bara repetera på teorin någon gång ibland, så jag inte glömmer bort det :)

Men nu ska jag nog lägga mig på golvet och göra 120situps och sedan skriva eller kolla på film eller något liknande.

Ha de bäst!

/Jennie

Måndag

Haft Idrott och Fritidsverksamhet idag. På idrotten spelade vi sambafotboll så vi fick inte ha skor på oss. Jag fick bollen på stortån och stukade tån, så går nu och haltar. Hoppas på att den blir bättre imorron. Fritisverksamheten fortsatte vi planera Fjällenresan, jag höll på få damp pga en massa saker. Blir så väldigt irriterad ibland, för att folk inte kan prata och säga till :@

Efter skolan tog jag bussen hem och väl hemma blev de mys med Emil^^ Han var jätte go, presic som vanligt. Blev lek och mys.
Nu har jag pluggat lite körkortsteori och de gick bra, bättre än jag faktiskt trodde.

Men nu ska jag ta och släka ner och lägga mig i sängen och prata med älsklingen lite innan jag ska sova.

Natti!

Teoriplugg

Nu ska jag plugga körkortsteori fram till klockan åtta, då jag ska kolla på BL eller Top Model, har inte bestämt mig än.

Hörs senare!

Puss å kram

Natti!

Nu ska jag hoppa i säng och försöka sova. Så jag kanske slipper vara så jävla trött imorron i skolan. Har bara två lektioner imorron, men i alla fall.

God natt och sov så gott!!

Bilder^^

Hade först tänkt gå ut och gå en sväng. Ta med mig kameran och testa ta lite kort. Men efter att ha klivit upp tidigt imorse, så var jag trött efter en hel dag i stallet och så. Så tog med mig kameran ut på gården och tog lite kort :)

Här kommer några bilder som jag tog idag;

Tagna på gården eller från gården











De var lite bilder jag tagit idag ^^

Söndag

Vaknade första gången vid sex tiden, kunde inte somna om för jag höll på kissa på mig. Bllev då tvungen att gå ner på toa och sedan upp och lägga mig igen. Är ju jättejobbigt när man är jätte trött + att man vet att de bara är en halv timme kvar innan klockan ringer. Men man vill ändå sova dem sista 30minuterna. När dem minuterna har gått och klockan ringer, så är man ännu tröttare än när man vaknade första gången. Barbro kom även upp för att kolla om jag var vaken och självklart får jag en hund in på rummet som springer och hoppas upp i sängen och hamnar med halva kroppen på mig, så jag fick en hoppande hund på mig, sedan skulle han inte flytta sig när jag skulle försöka kliva upp heller.
Kom i alla fall upp efter ett tag. Klädde mig och käkade frukost innan vi skulle åka.
Åkte upp till Lars för att hjälpa Barbro att jobba. Fodrade, tog ut hästarna, fodrade för middagen, fixade betfore, hämtade hö, höade, spånade. Gjorde Widness fin, för hon startar på Umåker idag. De är ungefär vad ajag fick göra där uppe. Barbro mockade och hjäpte till lite med de sakerna jag gjorde också. Emil och Anneli kom upp och hjälpte till också, så då gick allt mycket fortare.
När allt var klart for vi hem och käkade lunch, två kokta me bröd. Nu sitter jag här vid datorn och funderar på att lägga mig i sängen och vila en stund innan vi ska åka upp till LArs igen för att ta in hästarna och Barbro ska käka Linus.
Är bättre jag somnar innan vi åker än när vi kommer tillbaka, för då kommer jag nog inte kunna sova ikväll.

De var vad jag har gjort hittils idag, senare efter att vi tagit in hästarna vet jag inte. Skippar kanske promenaden idag, har inte bestämt mig än. Annars blir de nog lite Körkortsplugg och så måste jag bära ner lite smutskläder, så de hinner bli tvättat tills innan torsdag när åker till älsklingen :)

/Jennie

God Natt

Nu ska jag lägga mig i sängen och drömma lite. Kolla på film, prata med älskingen och sedan sova. För imorron ska jag upp halv sju och hjälpa barbro att jobba.

Natti Natti!


//Jennie

Lördag

Dagen började med en timmes promenad och sedan 100sit-ups. Käkade frukost, hoppade in i duschen och sedan klädde på mig och borstade håret. Hade utsläppt idag :O :P

For sedan till Anneli och sedan ut på Birsta. Gick på kappahl och sedan IKEA. Var där ute några timmar. Åkte sedan till Anneli igen, var där en stund inna vi for hem. Käkade och fixade ramarna. Testat en frisyr, och nu sitter jag här och pratar med min älskling.

Ska snart kolla på någon film tror ja, men vet inte. Verkar vara bara skit på tvn.. MEn får se vad som händer..



//Jennie

Mums

Sitter och äter mitt "godis" ska snart krypa ner i sängen med Biffen, som redan ligger där å susar så sött å tar plats i hela sängen, så undra om jag också får plats^^


MUMS^^

Bilder på Emil^^





Emil en mysig liten skrutt^^
Jätte go e han och han blir alltid så glad när han ser mig, sin "kusin"^^


Längtar redan till jag ska skaffa eget barn, men de får dröja några år till de, så jag hinner skaffa utbildning och allt först. Min älskling jag har nu, tänker jag behålla så länge som möjligt i alla fall^^,
Mysigt med bebis^^

Fredag

Inte hänt något speciellt idag och har inte orkar skriva något tidigare idag heller. Men ska väl försöka skriva något nu i alla fall..

Dagen har beståt av skola, där jag haft Religion, vi kollade på Brokeback mountain, rätt bra film tycker jag faktikskt. Skulle haft Svenska, men Annika var inte där utan hade något möte, så vi fick kolla klart på hela filmen istället. Sen efter lunch hade vi PA-arbete, som vi egentligen inte behöver vara på lektinen, utan får jobba vart vi vill för dem tar ändå ingen närvaro. Jag tog en dator och letade lite info, så jag fick något gjort i alla fall. Måste ta tag i det mer snart, vill helst ha klart de innan jul, så jag slipper de sen.
Efter PA-arbetet hade vi Idrott och Hälsa B, men var bara tre stycken på lektionen eller de kom två stycken till när de var typ 20min kvar innan vi slutade. Spelade i alla fall badminton, jag vann över erika men de gick inge bra mot vicky, men de är sådant man får leva med. Blev lite svettig i alla fall, spelade väl i alla fall i 30min sammanlagt.

Efterskolan gick jag på stan och kollade lite innan jag skulle med bussen. Kollade efter något till Lita, fast sa till Micke att jag kollade på något helt annat, så jag höll på ge honom en hjärt-attack, men de är inget jag tänker betätta mer om här, inte nu i alla fall. Hehe...
Tog bussen till MAtfors där jag mötes av Barbro, Anneli och Emil, vi handlade på ICA och åkte sedan hem. Myste lite med emil och pratade med Morfar en sväng. Käkade Tacos, mums och nu sitter jag här. Ska snart ner och hämta mitt mumsiga kolsyrade vatten och mitt "godis" frysta hallon, eftersom att jag inte äter vanligt godis.
Barbro kollar antagligen på Idol och de tycker jag är skit tråkigt, så jag blir nog vid datorn ett tag till jag innan jag ska sova..

Hörs kanske senare!

/Jennie


Torsdag

HAr nyss borstat tänderna och ska krypa ner i sängen och kolla på lite film på datorn, för de är bra skit på tvn.

Har vart lika less idag, som igår typ. Höll på somna i skolan idag också, var bara tur att jag lyckades hålla mig vaken, för de var inte långtifrån att jag somnade.

Började inte fören halv tolv idag, precis som alla andra torsdagar eller egentlien börjar vi inte fören 12.25 nu, efetrsom att vi inte har närvaro på PAn, längre. Hade Naturkunskap, Svenska och Matte B idag, förutom PA-arbetet då. Började gå igenom inför NP på Svenskan. Inte långt kvar innan vi ska göra NP nu, längtar inte. Men måste göras. Kommer vara skit nervös inför det.
När jag kom hem ifrån skolan, käkade jag och sen satte mig på rummet för att plugga, men Ammi ringde och störde, så pratade med henne ett tag, sen ringde jag upp Micke, som hade lyckas ringa när jag pratade med Ammi. La på med Micke och skulle börja plugga matte, men de var bara att ge upp, kunde inte koncentrera mig på det, så ringde upp Micke igen och pratade med honom samtidigt som jag gjorde lite samhällsfrågor.

Förävrigt idag så har de vart kallt och blåst som bara den. Man har ju nästan inte tagit sig fram emellanåt. Min stora matt lyfte idag den också, den som är full med papper och böcker, men den lyfte, blev rädd att datorn också skulle lyfta så slängde mig nästan över datorn, men den lyfte aldrig, som tur var. Men de har vart en jäkla blåst i alla fall. Hoppas de är mindre blåst imorron, så att man kan gå utan att kämpa sig fram.

Nä, nu ska jag kolla lite på tradera innan jag kryper ner i sängen. Kanske pratar lite med älsklingen också, men han verkar ju aldrig ringa, så snart skiter jag i att vänta på honom och lägger mig och sover istället..

Natti!

Lesssssssssssss

Mitt hurmör är fortfarande inge bra. Blev inge bättre att vara ute ett tag heller. Körde 6st intervaller + lite gång, var bara ute 25min, för jag tycker inte om att vara ute i mörkret. HAde ont i magen efter maten också, för troligen så åt jag för mycket. Kändes som jag skulle spy ett tag också, men de slapp jag. Gjorde 100sit ups också, ska nog snart öka antalet sit-ups varje gång. Så blir väl några hundra om dagen sedan, beroende på hur min rygg mår. För den blir inte så bra när jag gör sit-ups.

Har plockat undan lite på rummet idag också, så de ser lite bättre ut nu i alla fall.
Skulle ha pluggat lite ikväll också, men orkar faan inte. De får bli imorron istället. För då ska jag skita i träningen och åka hem och plugga istället, så förhoppninsgvis slipper jag plugga någe i helgen. De är de som är målet i alla fall, att få ha några lediga dagar utan att tänka på skolan över huvudtaget, de skulle vara helt underbart! Men de är väl bara någe man kan drömma om, för de lär väl inte hända, tyvärr. Men men, hoppas kan man alltid.


Är less på allting. Men de allting har med skolan att göra tror jag. För de är så mycket pluggande, så man blir stressad. Kan inte koncentrera mig på lektionerna, minsta lilla prat så försvinner jag från allting. Skriver av från tavlan när läran skriver något, men sen då, hör jag verkligen något, som jag kommer ihåg? Känns inte som de. Sitter och glor ut genom fönsret eller stirrar in i väggen, kladdar på ett papper eller någe.  De är skit jobbigt. Verkar inte vara någon som märker de, men i alla fall. De kommer ju kunna märkas på prov och sådant. Men försöker göra mitt bästa i alla fall. Men helst av allt skulle jag bara vilja ligga hemma. Blir lätt irriterad på lärarna, på klasskamraterna, försöker hålla de inom mig och inte visa att jag är irriterad, men vet inte om jag lyckas.
Att jag är så stressad typ, gör att jag inte kan konsentrera mig på att plugga på fritiden heller, känns som allt tar en evighet för jag vill helst slippa.
Judon blir jag också ofocuserad på och de är skit jobbigt, när jag verkligen vill träna, men inye kan koncentrera mig. Tar ut mig på min pojkvän i onödan fast de inte är meningen, gör de nästan på kompisar också, fast inget är ju meningen. Jag gör mitt bästa, men de är inte så lätt. Hade ni bytt med mig, hade ni inte heller haft de så lätt, som de låter på vissa som de är. Men de är de inte..

Ska i alla fall skippa träningen imorron och åka hem efter träningen och bara plugga och försöka bli klar med allt. Så ska jag bara ta de lugnt i helgen sen utan att behöva tänka på något. Försöka ta någon lång promenad och kanske förhoppningsvis rida en sväng också, hoppas jag på i alla fall.

Nu ska jag snart ringa min älskling och så ska jag krypa ner i sängen och sova, så jag orkar med morgon dagen.




/Jennie


Onsdag

Vet inte vad jag ska skriva. Orkar egentligen inte skriva något just nu. MEn har i alla fall haft två prov idag, Matte B och naturkunskap, så nu hoppas jag bara på att de står G på dem när jag får tillbaka dem. Men känns inte riktigt som de kommer stå de. Men hoppas kan man i alla fall. HAr även haft Sammhälle och Idrott och Hälsa, Båda lika tråkigt. Jag som älskade idrotten förut. Vad har hänt? Nu önskar jag bara att jag slapp den.

Ska snart ut och gå eller jogga en sväng i alla fall, så jag får röra på mig lite. Kankse bli på bättre humör också. För är på världens sämsta hurmör just nu. Ska vänta ett litet tag till, sen byta om och dra ut.

Skriver kanske mer senare.

Bye!

Tisdag

Sitter i soffan hemma hos Lotta, ska sova här i natt. Idag har de hänt lika lite som vanligt. Skola, hade Matte B, Samhällskunskap och Religion, sen fick jag sluta. Så då gick jag hem till Lotta och satte mig här och kollade på tv, försökte även att plugga lite. Började plugga och de gick rätt hyfsat, men sen skulle jag iväg på träning och var tvungen att sluta att plugga.
Träningen gick inte så jätte bra, fick näst intill panik, känns inge bra. Tur att Anna var där. Kändes lite bättre, efter som hon vet vad som är problmet och kom och frågade. Utan henne, hade jag nog gett upp många träningar här i Sundsvall, pga olika anledningar. Men hon har alltid hjälpt mig. Hade ingen stor fokus heller. VAr nära att stuka foten när jag blev kastad också. Men de är sådant, som händer.

Lotta kom och hämtade mig efter träningen. Duschade och försökte sedan plugga lite matte, men gav upp. Provet imorron får gå som de går. JAg kan inte plugga mer, när jag ändå inte fattar något. Men jag hoppas på att provet går någorlunda ändå. KAn inte mer än göra de.
Ska sätta mig och plugga/läsa naturkunskapen nu, som jag också har imorron. Får se hur de går. Har i alla fall börjat plugga några dagar före, började i Söndags, så går de inge bra. Måste de bero på att jag inte kan koncentrera mig. Men nu ska jag inte tänka negativ, utan istället tänka positivt.

Men nu ska jag plugga plugga och åter plugga innan jag ska sova.

/Jennie

God Morgon

Inge bra att ha datorn på undernatten, så att man inte har nå val att sätta sig här på morgonen. Måste ju packa och klä på mig och fixa frukost nu ju.

Ska väl ta och göra de. Men helst av allt skulle jag vilja krypa ner i sängen och sova ett tag till, men de går ju inte :(

Aja, är bara att sätta fart nu då..


/Jennie


.....

Kom hem för ca en halvt timme sedan. Har hunnit käka och nu sitter jag här vid datorn. Väntar på att Jonas (grannen), ska komma hem, så att vi kan ut och gå. Borde egentligen jogga, men har jätteont i huvudet,  så de får bli en promenad istället.

Medans jag väntar så ska jag läsa igenom Naturkunskapen några gånger och kankse om jag hinner, börja kolla igenom matten igen.


/Jennie


Måndag

Har haft idrott och Hälsa B, spelade Dodgeboll om de stavas så, fick stor stryck, haha. Spelade sendan innenbandy de sista 15miuterna som var kvar, kändes lite onödigt att spela 15minuter bara för att hela lektionen skulle gå. Hade lika gärna kunnat spelat en gång till Dodgeboll.
Var rätt roligt att spela faktiskt, även fast vi förlorade.

Nu sitter jag uppe på skolan och har tråkigt. Börjar inte för en 12.25, så har en stund att inte göra någonting alls. Ska nog snart gå och käka och sen kolla igen om som ska redovisas för Tommy idag. Men vill INTE, göra de. Men har inget val :( Hatar redivisningarna. Har redan ångest för det. Så hur ska de sluta? Känns ännu mer dumt, när man ska göra de bara för läraren. Hoppas jag överlever i alla fall.

Har klassråd och fritidsverkasamhet senare på schemat, ser inte framemot det. Tänk om man kunde få slippa? Men nej, man måste till skolan och vara duktig och gå på alla lektionerna. så man får bra betyg och kan skaffa sig en utbildning nu. som samhället kräver. Blablablabla. Skönt att de är sista året på gymnasiet nu i alla fall. Längtar till Studenten!

Nu ska jag gå å käka. Hade!


/Jennie


Söndag

Älsklingen åkte hem tidigt :( Var jättejobbigt.

Tur att Susanne smsa och frågade om hag ville föja med ut och rida. För annars hade jag väl suttit hemma och ddeppat bara.
Var skönt att komma ut och rida en sväng i alla fall. Jag fick rida på Tombo Martin, en nordis. Jättemysigt. Första gången jag red på en nordis också. Var lite annorlund. Speciellt när han trodde att han skulle få bestämma hela tiden, men ikke då. Tog litet tag innan man lär sig, men de gick bättre och bättre tyckte jag. HAn blev lite hård till och från, men annars tyckte jag inte de var så farligt, var kul att han var pigg :) Synd att den Susanne red inte var lika pigg. Hon red en av världens snyggaste hästar enligt mig, Starbecks Mr T (stavning) heter han. Han är jätte fin. Jag hade fått rida honom om jag velat. Men ville rida Tombo, för att få känna på att rida en nordis :)

Efter ridningen gick jag hem och började plugga. Käkade oxå, var ner till Kvarnviken och testade älsklingens kamera som jag fått låna. Sen har jag bara suttit och pluggat resten av kvällen. Fått bort lite nu i alla fall. Bara en sak kvar tills imorron, men de hinner jag göra på rasten.


NAturkunskap, har prov på onsdag.. Hoppas de blir lättare att lära sig nu när de är i färg.


Religion-
Arbetsmiljö och säkerhet - Reovisning för min lärare imorron :S 
NAturkunslkap - Prov på Onsdag :(
Lili - Ledarskapsuppgift..
Har även börjat på Lilja 4ever uppgiften.

Imorron ska jag plugga - Naturkunskap
                                   - Svenska B - Skriva klart "Bokresensionen"
                                   - GÖra klart Lilja 4-ever uppgiften i skolan.
                                   - Hmm, nå mer? INte vad jag kommer på nu, men får väl mer imorron, antar jag.*SUCK*


Nä, nu ska jag krypa ner i sängen och sova.
Natti!

Helgen

Igår var vi på stan och på birsta. Träffade mina föräldrar och gick med dem där. De var trevligt. Var på kina resturang och åt, så man fick ont i magen. Blev inge mer mat för någon av mig eller micke på hela kvällen sedan, förutom lite popcorn då, men de är ju inget man blir mätt av precis.
Gick runt och kollade i alla möjliga affärer i alla fall. Jag hittade inget speciellt, som jag ville ha. Micke köpte en hatt och paket till mig^^ Brorsan fick en jacka och nå byxor av morsan. Sen blev de inge mer handlat tror ja. VAr tervligt att träffa familjen igen i alla fall.

På kvällen, när vi kommit hem, så pratade vi lite och kröp sedan ner i sängen och myste och kollade på film. Jättemysigt. Men jag somnade ju förtidigt som alltid enligt Micke. Hehe...

Idag händer inte så mycket. Micke måste hem tidigt för att han har vattenläcka hemma, ringde en granne till honom och sa :( JAg som hade hoppats på att han skulle vata kvar länge, men inte då. Vill ju ha min älskling kvar här länge. Kommer ju sakna honom jättemycket när han åker.
Men innan han åker, så ska vi fixa lite annat kanske, han vill de i alla fall och de kan bli kul^^

Nu ska jag fortsätta pussa på min älskling och vara social med honom.


/Jennie

Världens underbaraste<3

Tänkte bara berätta att jag har världens underbaraste pojkvän. Fick två paket av honom idag. Ett med två ramar i en dikt i varje ram och en ljuslyckta med ett hjärta på. Jättegulligt av honom. Fick tårar i ögonen, när jag fick de och läste dikterna och se.

Älskar dig min underbaraste<3

Fredag

sitter fortfarande i skolan. Kom hit med halvnio bussen i morse och började inte fören tjugo i elva för att vi hade ingen religion idag. Hade svenska och skulle haft PA-arbete, men vi får jobba när vi vill med de. Känns som att jag inte kan göra så mycket mer på det, fören vi har cyklat. Men ska väl kanske börja skriva lite information om de sen.
Satte mig vid datorn och kollade FC och såg att vi inte har nå Idrott idag, så jag var på väg att sitta i skolan och vänta flera timmar på lektionen, som vi inte ens har. Tur jag hann kolla.

Sitter istället och väntar på att min älskling ska komma. Han sitter just nu på bussen hit upp från Hudiksvall. har typ 40min kvar innan han är här. Hoppas på att tiden går fort då jag får pussa på min lilla kärlek igen<3 Två veckor senast ju, lång tid de :(

Kvällen får ma se vad den har att bjuda på. Blir väl att umgås lite med Morfar å Barbro, försöka spöa älsklingen i yatzy, som inte gick spec bra sist :( När jag förlotade hela tiden... Så måste ju ta revanch nu.

I morron så ska vi i alla fall in till stan en sväng. För att träffa mor och far som kommer upp. Ska väl även kolla lite på tävlingen, som är här i Sundsvall imorron. Kankse även blir att vi följer med ut till birsta, när mor och far och bröderna ska dit.
Söndag blir nog bara lat dag, som vanligt.

Får se om jag skriver nå mer ikväll eller i helgen, annars blir de nog kanske inte fören på Söndag kväll när min älskling har åkt hem :( Som jag absolut inte vill att han ska. önskar han jämt kunde vara med mig, men de går ju inte :(
Puss på nosen, älskling<3 ;)


Nu ska jag kolla om de finns nå roligt att göra på datan en stund, sen pallra miog iväg till stan för att träffa älsklingen<3

/Jennie

:'(

Snart skiter jag i allt. Orkar inte med sådant här. Nu börjar jag också drömma massa saker. Jag förstår inte varför de jämt, ska hända oss massa. Varför kan vi inte få ha en förhållande och kunna träffas, utan att allt alltid ska krångla för oss. Ingenting blir någonsin som vi planerat.
Nu skulle du äntligen komma upp till dig igen. Andra gången på sju månader. Men just nu verkar de som att du inte kommer göra de. Du borde kanke tänka lite mer ibland innan du bestämmer, hade du inte  tänkt på de här tidigare?

Jag har ingen aning om hur jag reagerar, om du säger att du inte kommer. Men som de känns nu, kommer jag redan deppa hela dagen, pga rädsla att du inte kommer. Hur blir de då, om du inte kommer?
Jag har ingen aning.

Jag skriver inte de här bara för att du ska känna dig dum. De ska du inte. De är ditt val, min reaktion. Å den kan inte jag ro för.

Men jag har börjat drömma liknande saker som dig inatt :'(





....................

Dumma drömmar!

Varför ska man drömma för? Drömma dåliga och jobbiga drömmar varje natt i över en vecka och de blir nästan bara värre.

Jag drömmer inte, men min älskling gör. Jag förstår inte varför. Inget av de du drömmer är sant, vi har pratat om de, men de blir inge bättre. Jag önskar jag kundegöra något, men inget hjälper.
Tycker så synd om dig min lilla älskling<3

Du kommer upp imorron, jag hoppas du slipper drömma dumma drömmar när du sover med mig. Att de går över, att du märker själv och känner dig trygg att inget är sant. JAg hoppas och jag önskar verkligen de.

Vill inte att du ska vara vaken halva natten, bara för du drömmer om mig. Drömmar om mig ska ju vara bra och mysiga, inte jobbiga och hemska, som dina är nu :(


Hoppas de blir bättre snart min lilla gulleplutt ;)

Älskar dig<3


Älskling

Du kommer väl säkert att läsa de här idag och snart hoppas jag på ;)

Vad gör du?
Kan inte du ta och ringa mig? Istället för att bara trycka upptaget, när jag försöker ringa dig!

Vill höra din röst!
Saknar dig, min älskling<3

Puss puss<3

Torsdag

Sitter i skolan nu. Trött som bara den och har huvudvärk. Börjar inte fören halv tolv, men kommer inte in senare, så måste åka med bussen på morgonen. Ska sätta mig och plugga lite innan skolan börjar också. Kommer inte hinna de ikväll, tror ja.

Min dag idag kommer bestå av;
Plugg framtill elva, sen lunch.
Skolan börjar 11.35 med PA-arbete, sen Naturkunskap, Svenska B och sist Matte B.
Slutar 16.45 idag. Så jag hoppas att morfar kommer och hämtar mig och sjutsar mig till judon, för de är träning ikväll.
Har träningsvärk i hela kroppen sen jag körde stående på judon i tisdags, som jag inte gjort på evigheter + att jag körde gym igår och så joggade jag ju bra mycket igår också. så de känns idag kan jag säga.

Måste bestämma mig idag, hur jag ill göra i helgen också. Om jag ska tävla eller inte. Vill men samtidigt känns de dumt att chansa när man bara har kört randori en eller två träningar före tävling och innan de inte tränar judo riktigt på fler vecka. Men får se hur jag gör.. Ska iin och kolla på tävlingen i alla fall. Men tror faktiskt jag skippar tävlingen i helgen. Men hur jag än kommer göra så kommer jag ångra mig känns de som.
Så vad tycker ni? Ska jag testa tävla eller ska jag skita it?


Har börjat få ont i halsen och så också, så snart ärjag väl förkyld. Kankse däeför jag är så fruktansvärt trött på morgonen? Hmm, kanske..

Men nu ska jag sätta mig och plugga lite.

Hörs nog senare!

/Jennie


Plugg plugg plugg

Har legat i sängen och läst ett tag nu, eller över en timme märkte jag när jag slutade läsa. Läser rätt sakta så. Har läst 70sidor sammanlagt idag, har ändå 70kvar nu. Så blir nog att läsa lite till innan man ska sova.

Ska sätta mig och plugga lite Naturkunskap nu har jag tänkt. Sedan kanske religion, om jag hinner. Annars får de bli de imorron förmiddag innan skolan börjar. För vi har sovmorgon till halv tolv imorron, men eftersom att jag bor i skogen och de bara går en buss till stan härifrån på morgon, så får man ta den bussen och sen sitta på skolan eller något sådant på morgon. Fast rätt lugnt och skönt. Brukar hinna få en hel del plugg gjort, så de är ju toppen. Skulle nog kunna få skjuts ner till Matfors någon gång om jag ville å, men bättre att åka in och plugga, så man har de gjort. Spec när jag inte hinner plugga nå på torsdags eftermiddagar innen träningen, bara för man slutar så sent i skolan..

Men nu ska jag fortsätta plugga..


/Jennie

Onsdag

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Pratade lite med Barbro och sen satte  mig här, för de är bara skit på tvn.

Klev upp halv sex imorse, hur trött som helst. Klädde på mig och packade väskan och sedan klockan sex satte jag mig i bilen med Morfar för att åka till Ego och träna en timme innan specielidrotte.

Joggade/Gick/Intervaller, blev de innan. Jäkligt skönt. Hur många gånger bättre som helst gick de än vad jag hade trott. Började med uppvärmning i 15min gående, joggade sen 5min och gick fem min gjorde så en halvtimme = 3joggningar och 3gång, gick lite till sen, innan jag började köra lite intevaller i högt tempo. Var så skönta tt få ta ut sig lite. Ökade hastigheten en del också. Trodde halsen skulle stängas på engång på mig, men de började den göra efter ca tio min. Då hade jag ju hunnut sprngigt några gånger i högt tempo. Härligt var de i alla fall, önskar de kunde kännas lika varje gång man körde kondition.

Hade sedan spec idrott, gjorde mina övningar. Duschade sen och bytte om och åkte till skolan. Hade Samhälle och sen idrott igen, med den här gången med klassen. Rätt roligt, kom då fram till att jag har tränar 2timmar och 45min idag sammanlagt. Och funderar ändå på att ut och gå, om jag hinner. grannen ville ha sällskap. Hade naturkunskap sista timmen, sen slutade man.
Tog tre bussen hem och nu sitter man hemma.

Ska snart käka och sen måste jag plugga. Har en del att göra. Men berättar kanske mer om mitt roliga pluggande senare, för nu ska jag kolla om maten är klar, hoppas. Blir Barbros jättegoda biffar idag, mums!



/Jennie

Tisdag

Nyss kommmit hem ifrån träningen, gick bättre än jag trodde. Skulle egentligen vilja tävla till helgen också, men vet inte hur bra de egentligen är efter att inte ha tränat stående på flera veckor och börja med de två sista gångerna innan tävlingen. Men sak fundera på saken i alla fall..

Annars idag har inte hänt mycket, skola hem till Lotta, somnade nästan. Sen åka på träning. Mer har inte hänt.
Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen prata med min älskling igen.

Hade!
/Jennie

Drömmar/Funderingar

Varför vågar man inte mera för? Varför vågar man inte försöka nå ut till sina drömmar och testa? Varför? Vad kan gå fel?

Mycker funderingar har jag, mycket skulle jag vilja testa, men mycket vågar jag inte. De känns som de bara är funderingar och kanske någon dröm, som aldrig kommer gå i uppfyllelse i alla fall, så de är ingen ide att ens testa. De är egentligen ingen ide att fundera eller dröma om det. För de finns ingen chans att de ändå skulle hända just mig.

Varför fortsätter man fundera och drömma om det då? När man ändå har gett upp hoppet om det? Är de för att de finns djupt där inom en, att man vill testa och att känslan att vilja testa är så stor, att man inte kan ge upp hoppet helt? Man tror man gett upp hoppet för man vågar ändå inte chansa, men egentligen har man inte det.

Varför är man så rädd att misslyckas med allt? Varför är de så farligt? Vad kan egentligen hända om man skulle misslyckas? Man behöver ju inte börja på höga nivåer, man måste börja lungt för att ens ha en chans ju. Men vägen är så lång till målet, för man måste göra små steg innan man når målet. Orkar man göra alla små mål innan de stora målet? Eller ger man bara upp?

För alla är de olika, alla har olika åsiker för alla tycker olika. Men borde man inte ge allt ett försök innan man ger upp?

Jag fundera än, ingen vet ens mina funderingar eller ”drömmar” eller vad man ska kalla det för. De känns fånigt och dumt att berätta för någon. Så istället håller jag de inom mig och låter de fortsätta vara funderingar. De är för svårt att komma dit, man ibland har drömt om.
Drömmar man drömmer om nätterna kan oftast ibland vara jobbigast, men samtidigt vara så bra, att man njuter och bara önskar att de kunde bli sant. Men dem kan vara jobbiga också, när man inser att de bara är en dröm och kommer den någongång bli en uppfyllelse att de kommer hända, så är den väldigt långt borta.
Men jag har börjat testat en sak, som jag aldrig ens trodde att jag skulle göra. Men de är tack vare min pojkvän, annars hade de nog aldrig hänt. De kommer inte bli mer än så heller. Men de är kul att testa och han tycker de är kul han också. Skulle vara kul om han började helt med de igen tycker jag. Jag har inte vart med när han hållit på förr, men jag har hört och han har berättat och när han och jag gör de för kul, så är han så inne i det, att de nästan inte går att få kontakt med honom. Så han borde börja med det igen, men de är ju vad jag tycker så.
Även fast de bara kommer bli mellan han och mig de jag drömt om förut, så är jag nöjd med det, jag får testa det i alla fall och jag kan nog få bättre självförtroende av det.  Jag hoppas vi ska göra de igen, snart och att de blir bra och roligt. Ni andra får inte veta vad de är, hehe. Är mina tankar, ni får nå era egena till den gräns ni vill.

Men jag tycker att, ni ska ALDRIG ge upp. Testa er fram, lyckas ni så lyckas ni, missslyckas ni så misslyckas ni, men ge inte upp fören ni testat!


Missat prov :@

Sitter fortfarande hemma nu. Försov mig. Tror de blev nå fel när jag stälde klocka/mobilen igår. För jag har inte vaknat av den och har inte drömt någe, som kan ha gjort att jag trodde att de bara var drömmen.

Missar i alla fall mitt Matte B prov nu. Hoppas jag får göra de någon annan dag istället bara. Känns inte så bra att missa första Matte B provet. Men de är sådant som händer. Ska maila läraren sen och berätta. Så får vi se vad hon säger.


/Jennie

Matteplugg

Har suttit och pluggat matte till och från nu i två timmar. Känns inte som de blir nå bättre, så nu har jag gett upp och hoppas på att de går bra imorron, som jag inte tror att de kommer, men de finns inget att göra åt saken.

Hade klassen hållit käften istället för att pladrat i en och en halv timme i torsdags, så hade jag nog kunnat mcyket mer. Men istället pladdrar dem och jag kunde inte göra något, gjord eungefär 4tal under en och en halv timme och de kändes som allt vi hade lärt oss försvann från min hjärna. Bara för att jag inte kunde plugga då, inför de sista innan provet. Så är rätt less. Har suttit varje dag sen i torsdags och försökt plugga matte, men de går inte. Jävla Matte skit, hatar det. Jag som brukade ha lätt i det, men ikke nu inte.

Får hoppas på de bästa och försöka tänka positivt imorron bara. Så får man se vad som händer!


/Jennie

Ont i magen

Har nyss käkat och fått ont i magen, bara för att man äter för mycket. Barbro gör för god mat ;) Fast de har nog med att göra att jag inte åt någon frukost och istället blev de en yoghurt och en allevo bar till frukost/lunch vid tio tiden och efetr de har jag inte ätit för en nu. Så kan nog ha med de att göra också, att magsäcken har hunnit krumit lite. Fast hon gör ju jäkligt god mat så man lyckas äta för mycket ibland också så.


Idag har inte hänt mycket, först lite idrott och sen stan en sväng med grannen och umgicks med honom tills min lektion började. Kollade på film, en hemsk en, Lilja 4-ever hette den. Ska svara på frågor om den sen, om jag orkar.

Ska snart dra ut på en lite promenad, för att rensa skallen lite..



/Jennie


Kärlek, vad är det?

Är de himel eller helvete? Skönhet eller smärta? Är de det ena eller det andra? Är den en blandning? Eller vad är egentligen kärlek? Finns de något svar på det?

Ingen verkar veta. Man säger att man är kär i någon och att man älskar någon. Men vad betyder egentligen ordet kärlek? Kärlek känns i hela kroppen säger man, när man blir kär.
När de pirrar i hela kroppen och hjärtat slår fortare, så vet man, då är man kär. Får man den man är kär i och de känns så, då är de lycklig kärlek. Men när man inte får den man är kär i då? Olycklig kärlek. Då känns de som att hjärtat har brustit för en och att hjärtat bara gråter inom en. De finns mycket som folk säger om kärlek, om vad de betyder. Men är de det kärlek betyder?
Att känna att de pirrar i kroppen och att hjärtat slår snabbare när man ser personen, så är de bara när man är nykär. Hur känns de sen då? Hur känns de och hur vet man att man är kär då? När pirrningarna har gått över. För de håller inte i evigheter, hur länge finns den känslan egentligen? Olika för alla kanske, men vad är kärlek, när känslan tagit slut då? Någon som vet det?
Är de en känsla man har eller är de bara något man vet ändå?

Man kan bråka med varandra och sedan bli sams, men kan ha större eller mindre bråk, men ändå  veta att man älskar varandra. Ibland bråkar man mer och ibland mindre, men ändå släpper man inte varandra, för man någonstans vet att man älskar personen för mycket för att mista den och att bråken egentligen bara är onödiga. För alla har olika åsikter.
Men vad är de som gör att man fortsätter vara med personen? Vad är de som gör att man älskar personen och är kär i den? Vad är de som gör att man vet vad man känner och vet att man är kär?
Vad betyder ordet kärlek? Vad betyder de att man älskar någon?

Vad vet man egentligen om kärlek? Än att de är två personer som tycker jätte mycket om varandra och inte vill leva utan varandra? Vad vet man mer?

Mycket funderingar finns de nog om kärlek. Jag kladdade ner lite efter att ha suttit och tänkt lite.



Jag vet ingenting, men jag vet att jag älskar min pojkvän och att jag vill vara med honom. Att jag vill leva med honom, att jag inte kan vara utan honom. Oavsett hur mycket vi bråkar, så vet jag att jag älskar honom och aldrig vill lämna honom. Han är min och jag ska aldrig släppa taget om honom!


Städning

Har vart duktig och plockat undan på rummet idag och så har jag dammsugit :), så nu är de lite renare. Tussar efter Biffen, finns inte längre i alla fall. Men hur längde de nu varar är ju e annan fråga. Dem kommer väl redan tillbaka ikväll eller något sådant, som alltid.

De får ju se lite rent ut ett tag nu ändå.

Hoppas bara jag kan låta bli att slänga kläder överallt nu också. Försöka hålla de lite renare själv, hoppas jag klarar det, så de bara är att ta upp dammsugaren minst en gång iveckan och ta bort Biffen tussarna från golvet. Har tänkt försöka med de nu. Så de slipper vara så hårit här inne överallt, som de vart tidigare. Då dammsög jag bara kanske engång i månaden också. Lite snuskigt kanske, men så var de. Men ska försöka skärpa mig nu. Less på Biffen tussar överallt, när man till och med har med dem i skol väskan när man kommer till skolan och öppnar väskan på morgon. Hår på alla kläder har man också. inget man kan göra så mycket åt egentligen. Men lite genom att gålla rent på mitt rum och sluta slänga kläderna på golvet. Hmm, tror ni jag lyckas? Hoppas på det! :)



/Jennie

Plugg

Låter kanske sjukt, men klickan är faktiskt ett på natten och jag har suttit och nyss blivit klar med en skoluppgift, som ska vara klar på måndag. Så nu har jag en uppgift mindre att göra imorron, skönt nog.

I morron ska jag försöka plugga lite matte och sen läsa igen arbetsätt och säkerhets papprena jag ska redovisa på måndag och  så måste jag läsa lite i Svenska boken, Svina längorna eller vad den heter. Sen tror jag faktiskt inte jag har något mer att göra imorron, för jag glömde min religions bok i skolan, så jag kan inte plugga någe religion. Lite drygt, hade vart skönt att bli klar med de annars.

Får se om jag ska försöka plugga lite körkorsteori imorron också, om jag har tid och orkar. Kan ju behövas. Sist jag kom igång med plggandet så blev jag störd så de gick inge bra alls, så jag gav upp. Men går bättre den här gången hoppas jag på. Bara jag inte blir störd ;)




/Jennie

Ansiktsmask

Sitter med ett stelt ansikte nu, har ansiktmask på mig. Ska snart hoppas in i duschen och duscha + tvätta bort masken, sen smörja in hela kroppen och lukta jorgubbe, för de gör min bodylotion. Har inget bättre för mig, så då tänkte jag att jag kunde göra de här.. Så nu är de snart dax att hoppa in i duschen...









Visst är jag snygg?! ;D

Fodra häst

Nu ska jag ut och fodra hästarna i mörkret :S Jobbigt nog, hatar att gå tillbaka in när man släkt lysset till stallet, så blir att ta med sig ficklampa + Biffen. Hoppas Biffen inte skäller någe, men de är väl bara en önske dröm... Men skäller han inte betyder de att han inte hört någe, så de hoppas jag verkligen....


Håll tummarna för mig =)

Smärta.se

Fattar inte hur man kan ha en sådan smärta. i morse kändes de först som jag skulle svimma och sen när jag sovit ett tag, så skullle jag gå ner och käka frukost, men bara skakade. Kändes skit läskigt. Fick i mig lite frukost och gick efter de och la mig igen, låg bara och skakde ett bra tag till, innan jag fick upp värmen och smärtan blev lindrig. Låg i sängen någon timme, innan jag klarade av att sätta mig i fotäljen, men med täcke runt mig. Efter de har jag sutttit här i några timmar. Var med Barbro ner till Matfors, tänkte att de brukar hjälpa lite att få röra lite på sig, men de började bara göra ont igen. Har tagit två treon när vi kom hem, men de hjälper inte spec mycket. Så får sitta varmt resten av kvällen och hoppas på att de blir någe bättre!


Fel

Vad är fel, de går inte att kolla vad jag har skrivit i min blogg.. Irriterande!!!!! V

Fredag

Sitter på rummet nu i sängen och myser lite. Biffen ligger nedanför. Har nyss försökt få tag på Micke, men han har troligtvis somnat. Så får väl vänta tills imorron innan jag pratar mer med honom.

Kvällen har vart helt okey. Käkade mat och satt sedan och pratade och lyssnade på musik. Synd var bara att BArbro var tvungen att gå och lägga sig tidigt eftersom att hon ska upp klockan fem för att fixa iordning en häst hos Wikström som ska iväg på trav imorron. Hade vart trevkligt annars om hon också hade vart vaken med mig och morfar som satt vaken någon timme till och lyssnade på musik och pratade lite. Morfar blev lite känslig pch pladdrig som vanligt. Men är inte lika jobbigt längre som de var i början.

Övrigt av dagen har de inte hänt något speciellt. Skola och sen träffa Jonas en sväng på stan och fick sedan skjuts av dem hem, eftersom att de är min granne. Myste lite med Emil när jag kom hem för han var här och sen blev de kväll och morfar kom hem och så.

Nöjd i alla fall att jag klarade av att redovisa för min lärare idag, de trodde jag inte att jag skulle göra, men de gick bra.

Nu ska jag kolla runt lite och sen sova.

Natti Natti!!

Behöver min älskling

HAr PA-arbete nu men behöver min älskling hjälp för att kunna göra första delen av planeringen klar. Men han har inte tid med mig. Så han måste hjälpa mig i helgen istället...
Sen får han säga vad han vill om de. HAn har inget val.. Hehe


RSS 2.0