Litet inlägg :)

Klev upp vid sju tiden idag, käkade frukost och gick sen upp till Susanne. Skulle följa med och få testa köra stor häst och lära mig köra bättre. :) Fick köra Coktail Palema. Gick bra, hade ont i magen för jag var nervös innan vi kom ut ur stallet, men så fort vi var utan för stallet, så släppte allt och de kändes så skönt. Vill köra mer!!!! :)

Hoppas på att få köra mer på torsdage eller någe, Susanne sa att hon skulle kolla hur de såg ut på torsdag, så jag hoppas verkligen jag får följa med då :) Vill lära mig köra riktigt, så vill köra så mycket som jag bara kan. :)

 

 

Sitter nu och väntar på att broder och Linnea ska vakna, dom ligger fortfarande och sover *suck*. Men ska nog ta med mig Biffen upp och väcka dom.

Sen ska väl broder testa rida, kommer bilder sen i så fall :)

Nu ska ddom väckas!


.......

Blir väldigt lite inlägg här nu, men är ju sommar, så vem vill sitta vid datorn när de är sol ute inte jag i alla fall. Ärr sol ute nu också, så ska snart ut och lägga mig och sola, men tänkte lägga in en lite snabbt inlägg om vad jag gjorde i midsommar, kommer även komma lite bilder senare, men kan ta ett tag..

Midsommarafton spenderade jag med Micke och Lita. Vi åkte på trav och spelade lite, men vann inget. Micke vann 150kr efter att ha satsat en 20a, så han var ju lite nöjd i alla falll, men ångrade sig att han inte spelade för en 100, som han skulle göra på en häst, men kunde intebestämma säga så de blev 20a istället var på tre hästar. Lita fick klappa hästar också, för vi var till stalbacken och Per var där med två start hästar och Christine och Stefan startade Mr Ruby, så Lite fick klappa One More Igor och Mr Ruby, så hon var ju lite nöjd i alla fall.

Kvällen spenderades på Mickes alltan, men lite god mat och cider :)

 

Midsommardagen- Åkte jag hem på. För hemma skulle de bli fest hemma på eftermiddagen/kvällen. Var riktigt kul kväll, men tråkigt att de var så kallt på kvällen och att alla åkte hem så tidigt, men så är de väl ibland :/

Jag kom i alla fall två på kubben :P Men borde ha vunnit. Jävla Peter och A, som satt och störde hela tiden -.- ;) Tur jag inte hade min tävlings inriktning den här dagen, annars hade de inte vart så roligt för dom andra inte för mig heller.. Kvällen annars blev de mest prat och så bara. Hände inte så mycket, var de som var mest tråkigt.. Men men..

 

Nä nu ska jag bäda ordning i bädsoffan åt broder å Linnea, som kommer senare och sen ska jag ut och sola innan jag ska ut och jogga..

 

Ha de bäst!


Lite bilder från de senaste dagarna

Licen to kill kollar ut genom stall fönstret och önskar nog att han också fick ut och leka i hagen.

 

Biffen har nyss lekt med bollen, men blev trött och la sig och vila ;)
Latmasken ;)

 

Sara sover på soffan^^

 

Biffen och jag på promenad i skogen/värmningsbanan :)

 

Lillen, stackarn som står inne hela dagarna. Men får förhoppningsvis gå i kovalisens hage om ca 1,5vecka.
Kul bara att jag är ensam hemma då med honom. Men de ska nog gå bra ändå.

 

Busig leker med min tröja

Lillen har tråkigt och står och biter och busar med min tröja. Känns nästan som han klär av mig för tröjan åker upp så mycket -.- ;)

 

Busig biter i min tröja

Lillen leker och busar men min tröja. Stackarna har tråkigt :/

 

De var llite bilder från de senaste dagarna. Orkar inte skriva någe nu, men tänkte de kunde vara lite trevligt med lite bilder i alla fall..

 

Ha de bäst!

Puss hej!


Sommar

Kommer nog inte skriva så mycket här i sommar, spec inte om de är finnt väder. Ska försöka vara ute så mycket i sommar hade jag tänk och bli riktigt brun och så blir de en hel del träning också. Men skriver väl då och då. Ska försöka uppdatera minst engång i veckan i alla fall.

 

Hoppas alla får en bra sommar!

Puss och kram på er!


Fredag 18 Maj

Idag är ett jäkla skitväder, så de händer väl antagligen inte så mycket. Vi ska väl ner till Matfors en sväng och handla, jag ska köpa hopprep, för de är jättebra att träna med, sen kommer Emil och Anneli också :) Annars händer nog inte så mycket idag.

 

Igår följde jag med Per och Susanne in på Bergs¨åker, för de var trav där. Hjälpte till lite eller en hel del. Känns mer och mer att dom litar på en, när dom släpper än lös på att sela och sådant mest själv. Men alla hjälpte ju alla typ så, de gick ju bra. Kul var de också. Dom hade fyra hästar med sig 3 premie hästar och en start häst, tror jag eller om de var en kval och två premie , kommer inte ihåg riktigt. Var så fullt upp att man höll inte så mycket koll på sådant, visste vem som var först och så bara. Sen fixade sig resten själv ;) Jag hade kul i alla fall och jag önskar att jag kunde få jobba hos Per och Susanne, men måste lära mig köra häst riktigt först, men de känns ju som de kommer ta ett tag, när Barbro jobbar där, eftersom att hon är så överbeskydanade och de är ganska irriterande, för då måste hon typ ha kolla på vem jag kör, så den här jättesnäll och de är lite jobbigt, för jag vill ju lära mig nu och inte i slutet av sommarn eller nästa år eller något sådant, som de känns lite nu. Kan väl förstå henne på ett sett, men samtidigt måste jag ju få testa för att se om man klarar de eller inte och så måste man ju få försöka för att lära sig. Men men, de är väl som det är. Önskar bara att jag fick jobba där.

Följde mer Susanne och hennes bror Tobbe, och skulle käka, men de var inge god mat, så jag gjorde dom sällskap och sen käkade jag hamburgare, men var riktigt kul, för dom blev fnittriga och så spelade dom hela tiden, men de gick väl inet så jätte bra för dom, men kul hade vi. Trivs att umgås med Susanne.

 

Nä, nu ska jag göra någe annat än att sitta här tror jag. Ha de bäst.

Puss och Kram

 

 

Jag älskar dig, men jag orkar inte gulligulla hela tiden som du vill, älskling.


Onsdag 16Maj

Vaknade vid sju tiden idag, skulle iväg och hjälpa Barbro att hämta hö. Var skönt att kliva upp tidigt. Mycket bättre än att vakna klockan nio som jag gjorde igår. Vi åkte i alla fall och hämtade höet, 21balar blev det, för att vi var rädd att vi skulle köra sönder för mycket när vi kom hem på gården och skulle backa finkan dit den skulle stå. Eftersom att de inte ens är en vecka sedan gården blev helt klar, med ny bärgrund och singel och de, så det har inte hunnit lagt sig riktigt än. Men de gick bättre än vad vi trodde. 

Sen vi kommit hem, har det väl inte hänt så mycket egentligen. Satt ute en stund, men hamnade sen här. Har suttit och funderat lite och så. Tror att jag ska hitta på något litet jävulskap mot älsklingen närsta gång jag ska till honom, som kan både vara för och nackdel för honom, hihi^^ Men har inte bestäämt mig än. Får se hur de blir. Är ju minst en vecka innan jag får träffa honom i alla fall så, kanske mer, beror på om jag pallar att åka ner på torsdag kväll och åka hem på lördag förmiddag, känns liksom lite onödigt att sitta och åka Först minst 2,5timme för att komma hem till honom och sen vara där på fredagen och sen åka hem på lördag förmiddag och vara tvungen att åka i 2,5timme igen, inge kul. Eftersom att de han och jag hade pratat om att jag skulle komma på onsdagen, sumpade ju han, för att han har sådant jävulst dåligt minne som gör mig förbannad + att de inte går att säga att man ska kolla hemma, om de går att jag kommer överhuvudtaget, nä de är samma sak för honom som att hann inte har något planerat. Men enligt honom är ju ingenting något problem alls, han tycker inte att de blir mycket åka för mig heller, om jag nästan bara vara där typ en dag, men 5timmar i buss + säkert minst 1timmes väntan är inga problem alls. Men de är bara för att de ALLTID är jag som åker till honom och han kommer aldrig hit. 3månader har vi vart tillsammans nu och inte ens en fjärde del har han vart upp till Sundsvall och träffat mig och har han vart hit, har de bara vart någon timme vi träffats. Hur känns de för mig? Inge, bra. Men han är ju killa och  tänker inte så mycket. Precis som alla andra killar! Blir så irriterad, så vet inte hur jag ska göra riktigt. Vill verkligen ner, men samtidigt känns de onödigt att åka 5timmar fram och tillbaka nästan. Men får se hur jag gör, beror nog lite på honom också, hur gärna han vill att jag ska komma och sådant, hur mycket han ber och bänar kanske? ;) Ne, men får se vad han säger. Fast han tycker ju att jags ka komma, men de får jag se hur det blir..

 

Nu blir det nog lite lunch, innan jag tar med mig Biffen på en "liten" promenad, blir nog minst 1timme i alla fall, lite för mig men mycket för Biffen, som är världens lataste hund tror ja.

 

Ha de bäst!

Puss och kram!

Håll tummarna att de löser sig till Midsommar för mig..

 


1år i Sundsvall

1år har jag bott i Sundsvall nu och de har hänt massor sedan jag flyttade. Jag känner mig bland annat som en helt ny människa :)

 

Saker som hänt sen jag flyttade;

- Bättre självförtroeende.

- Slutat med självskadebeteende.

- Ny/annan person.

- Börjat pratat med båda föräldrarna mer och mer.

- Börjat i en ny skola.

- Vågar prata mer inför folk/ Får inte lika lätt panik.

- Nya vänner.

- Kommit "närmare gamla" vänner.

- Mår bättre både fysiskt och psykist.

- Börjat rida igen.

 

De är lite som hänt sedan jag flyttade hit upp den 14juni 2009. Är nog mycket mer som hänt, men inte som jag kommer på såhär på engång. Kommer jag på någe mer, så lägger jag nog in det.

 

Känns som de gått jättefort. Känns ju typ som jag nyss flyttade hit ju. Men de har blivit mycket bättre sedan jag flyttade också och som sagt, jag känner mig som en ny människa i alla fall och tror att jag förändrats bra mycket också, eftersom att jämför man med förra årets självförtroeende så var de riktigt nere på botten, nu finns det ett som håller på bygger upp sig själv. Så de här har ju blivit riktigt bra det och jag är väldigt glad att jag fick flytta upp hit och få slippa må så uselt som jag gjorde ett tag. Men tack vare morfar och Barbro, som jag får bo hos och tack vera djuren och alla som har stöttat mig, så har de blivit toppen. HAde inte klarat de utan någon av er. Specielt inte djuren. Önskar bara Filip kunde vara med på min 1års dag här i Sundsvall, men han är nog med mig fast i himlen, om inte annat är han med i  mitt hjärta och i mina tankar<3

 

Vill bara tacka alla som stöttat mig under de här året jag bott här och som hjälpte mig upp från botten, utan er hade jag inte vart här idag. Puss och kram på er<3

 

Ni som stötade mig innan tack för de också<3

 

Älskar er alla<3 Utan er hade jag som sagt inte funnits!<3
TAck!

 


Söndag 13Juni

Sitter hemma hos Micke och kollar på tv och kollar runt lite på internet. Micke och Lita är och fiskar, men fick sms från dem att dom är på väg hem igen. När dom är tillbaka ska vi fixa käk. De blir Tacos idag, gott gott.
 Senare ikväll blir det nog bara tv och mys. Åker hem imorron eftermiddag. Ska bli skönt på ett sett men tråkigt på ett sett. Men de märks väl. Imorron har jag bott i Sundsvall ett år också, tiden har gått fort. Känns inte som ett år, men skriver lite mer om det imorron.

Nu har Micke och Lita kommit hem också, så ska väl avslut här.
HA de bäst!

Hos Emelie

Sitter i Söderhamn hos Emelie, ska snart lägga oss på soffan och mysa och kolla på tv. MEn först ut me hundarna.

Ha de!
Puss

Sista dagen i hel sen sommarlov!

Ja, då var de sista dagen idag då. Har haft spec idrott och sen vart och köpt present till kussen, som fyller år på fredag. Nu sitter jag på skolan och borde väl kolla på brännbollen egentligen, men orkar inte. Men ska väl gå förbi och kolla en sväng innan jag åker tillbaka till stan, för att hmm kanske äta frukost? Har ju inte käkat sen igår vid middag och de var ju innan sex tiden. Har ju tränat lite över en timme idag också så. Men äe inge hungrig eftersom att jag behöver bara tänka på mat eller GODIS OCH LÄSK, så går jag upp en massa kilon känns de som. Åt lite godis och drack lite dricka i helgen, visst jag har ätit två bullar en igår och en i måndags å, men vafann, de borde man inte gå uppför. Hade ju gått upp ett kilo från förra veckan. Fattar inte hur de kan hända. Har ju inte kunnat tränat på nästan en vecka heller, eftersom att jag kanske hade en inflamation i knät så har knapprat ipren och fått vilat bara, men ändå. Så iiiiiiiiiirriiiiiterande. Hatar mig min kropp. Hoppas verkligen de går bättre i sommar.. Som jag planerat kommer jag ju typ träna 10gånger i veckan + lite styrka, så jag hoppas jag pallar att köra så hårt under sommaren, så jag kanske går ner i vikt, eller kanske, jag SKA ner i vikt. Annrs vete fan vad jag gör. DÅ kommer jag nog gå in i en depression igen, som de känns nu. För jag trivs verkligen inte med min kropp. Så jag hoppas på de bästa..
Nä, nu ska jag snart gå å kolla läget på brännbollen och sen åka till stan och ha tråkigt..

Hade!

Så kallad "mystur"

Susanne ringde mig förut och frågade om jag ville följa med ut på en mystur på rakbanan, för hon skulle testa rida en en tre års märr för första gången. De var Ariel hon red. Jag ville gärna följa med bara hon hade en häst jag kunde låna, så jag fick låna Athos och rida på. Han säger dom ju är så lugn och allt att rida på, jo men tjena kan jag ju bara säga.
De gick jätte bra i början, han var så lugn och fin så, tills vi svänge upp mot rakbanan typ, innan sträckan på rakbanan och skulle testa trava lite. Kände hur han började bli piggare och piggare, saktade av till skritt när vi kom upp på rakbanan, skrittade frammåt en bra bit. Sen skulle vi testa trava lite igen och Susanne sa innan till mig, att de var bättre jag fick ner Athos i skritt igen, om han blev het och det blev han ju på engång. JAg skulle försöka få ner honom i skritt, men de gick inte. Han blev bara piggare och piggare. Försökte göra allt för att få stopp på honom, men de gick inte. Susanne sa att jag skulle försöka vända honom, men han sprang framåt i alla fall.
Vi var inte långt ifrån en skogsväg som vi brukar rida på och jagtänkte, jag testar och så försökte jag styra in honom där. Började nog minst 150meter innan att styra in honom och han sprang in där med en jävla fart. Trodde jag skulle flygga av, för de gick så fort och hade de gått så fort i skogen hade ju inte jag hållt mig kvar och de hade nog inte många till heller. Men han stannade så fort vi kom in i skogen och funderade på vart vi var såg de ut som. För han bara kollade sig runt.
Susanne kom skrittandes nere på rakbanan med Ariel och kollade hur de hade gått, men när hon såg att de gått bgra pustade hon nog ut bra mycket, för hon var också rädd att jag skulle flygga av där. När hon såg att Athos inte ville gåner igen kom hon efter och vi skrittade skogsvägen en bit innan vi vände och red tillbaka.
Gick bra i början när vi kom tillbaka på rakbanan, men sen började han hetsa upp sig igen och bli pigg. Började bråka lite. Men han stack inte igen i alla fall.
När vi kom på sträckan efter rakbanan, så blev han rädd för någe igen, Ariel blev också rädd och både jag och Susanne blev rädd att nu flygger väl båda två, men nej då. De gick bra. Vi vände och gick förbi där utan problem och sen skrittade vi hem utan problen typ. Athos blev rädd för ingenting emellanåt typ. Fast vi skulel ta honom för att han var lugn eftersom att de var första gången för Ariel, som hon blev riden. Men Ariel var cool lugn jämfört med Athos. Även fast de inte blev någon mystur, så gick de ju bra ändå. Som tur var, de hade kunnat slutat väldigt illa..

 

För övrigt idag har de väl inte hänt mycket. Anneli och Lotta kom och Emil såklart, MAria och Hjalmar kom en sväng dom också. Vi var ute och gick en sväng och sen ringde Susanne och jag trog iväg med henne på den så kallade mysturen. Har lekt lite med Zlatan också, sååå kul.. Till veckan blir de börja jogga med honom 4gånger i veckan (Y).
Har städat och packat idag också. Borde dammsuga också, men tror inte jag orkar. Är ju upp plockat och sånt i alla fall, de är mer än vad de var innan :P

Imorron är de sista dagen i skolan och sen åker jag till Söderhamn och träffar Emelie och torsdag studeneten och kolla på den, innan man far till Delsbo till älsk.

Men nu ska jag kolla runt lite, sen dusch och sova efter man kollat på cougar town (stavning).

Ha de bäst!

Puss och kram!


Klart med pluggningen!

Då har man skrivit klart både historian och engelskan och skickat in de till lärarna. Skönt skönt. Nu ska bara böckerna lämnas, sen är de sommarlov! Förutom att man har en lektion kvar imorron och sen ska man kolla på vagant, innan man åker till Söderhamn, så skönt.

Hoppas man får G i alla ämnen nu då, annars skah jag faan skälla ut lärarna..



Lördag- Gårdsrävning, plugg. kvarnviken, bränna

Idag blev man väckt vid nio, efter att ha vaknat hundra gånger innan typ, men i alla fall, då böev jag väckt av grävmaskinen, som Hans körde, för dom har grävt upp typ hela gården här hemma idag. De har lagt ner el-kabel och vatten till stallet, och sen ska typ allt bli nytt här på infraten och parkeringen och sånt. Så just nu har vi en gropp utanför dörren. som man måste komma ihåg att den ligger där.. Hans blev glad när han visste att han hade väckt mig i alla fall. Tack "morbror"!.
Vi andra kunde inte göra nå typ, så jag följde med Barbro och handlade en sväng och när vi kom hem och hade plockat ur kassarna och så. Så tog jag med mig skolböckerna och gick ut och satte mig i solen och pluggade och solade lite. Skulle vara smart och dra ner axelbanden på linnet och bh;n, men de jag inte tänkte på var att linnet gick längre ner, så jag fick ett snyggt sträck där, för jag blev rätt brun. Mycket brunare än, vad jag trodde. (kommer bild längre ner).
Fick mer gjort än vad jag trott med pluggandet också. fast de tog tid, men i alla fall. Gjorde ändå en och en halv epok, så är faktiskt rätt nöjd. Ska väl kanske fundera på att plugga mer senare, om de inte blir imorron istället.

När jag började tröttna på pluggandet och tyckte att jag hade gjort bra ifrån mig, så tog jag med mig Biffen ner till kvarnviken, på en liten promenad för att känna på vatten. Tyckte de var riktigt skönt, hade gärna badat. Hade jag vart hemma imorron, hade de blivit bada av, men nu är man ju inte de. Knäppte lite kort å Biffen där nere också, kommer bild längre ner.
Efter kvarnviken hände inte så mycket, blev mest vänta på mat och så. Blev grillat, gott gott, Per och Susanne kom även och gjorde oss sällskap. Zlatan var också med :D Var riktigt skönt att träffa Susanne och Zlatan igen, efter de drömmar man haft under veckan, om dom. Blev väldigt glad att träffa dem igen. Blir att gå upp och hälsa på någondag till veckan och ta med Zlatan på promenad.
Efter maten och lite prat åkte alla hem, tyckte jag var väldigt tråkigt, men så blev de. Satte mig här en stund, ska nu snart gå och lägga mig och ta de lugnt. Ska ner till Söderhamn imorgon, för lille bror komfrimerar sig. Så man ska ner och träffa släkten och kolla på de, skoj. Längtar faktiskt. Längtar mest efter broder<3 Blir en tidig morgon imorron, ska åka halv nio och måste antingen duscha eller platta håret imorron bitti, för jag ska ha uttsläppt. Men de märks imorron.

Nu kommer lite bilder från dagen och sen säger jag tack och hej.
Puss och kram och God natt!



Min snygga bränna. Hemska sträck!


Jag nere vid kvarnviken
Jag nere vid kvarnviken! Så fint där, men man kunde ju sett MYCKET bättre ut själv.


Utsikt från stranden. Kvarnviken. Så himla fint!


Biffen nere vid kvarnviken. Go gubben<3


Kvarnviken


Älsklingen trött, också i kvarnviken.

5/6-2010
Amarone<3 Trivdes bra i Lillens hade tror ja. Mycket gräs att äta där (Y)

5/6-2010
Go gumman Amarone igen<3

5/6-2010
Biffen<3, hemma på gården.

Nu var bilderna slut för denna gång.
Klockan är elva och nu blir det sängen för mig.
Natti natti!

frågor för personer som har tråkigt

OM DIG SJÄLV:
namn?: Jennie Åhlund
födelsedatum?: 28 Januari
stjärntecken?: Vatuman
stad du bor i?: Sundsvall
glasögon/linser?: Nä
tandställning?: nepp
sjukdomar?: Ne?
husdjur?: 2katter 2hästar 1hund
syskon?: 2st
vem är din absolut bästa vän?: Emelie<3
vem är din modeikon? orka bry sig?

DIN KROPP:
hur lång är du?: 173
vilken sko storlek har du?: typ 38/39
är du nöjd med din kropp?: NEJ!
skulle du kunna plastikoperera dig?: Nä
sak du tycker är fulast med dig?: Magen
vilken ögonfärg har du?: Blåa
vilken hårfärg har du?: Mörkbrun
har du lång överkropp?: normal?
har du långa armar?: Dumma frågor
har du långa naglar?: Nej, pallar inte de.. Gör bara illa mig då


DINA KÄNSLOR, TANKAR OCH HUMÖR:
hur är du i ditt humör nu?: trött, lite ledsen, fundersam,
vad tänker du på just nu?: S & Z bland annat. Men även sommar och sommarjobb
saknar du någon just nu?: JA
är du kär?: Ja
är någon kär i dig?: Ja
älskar du någon?: Ja
hatar du någon?: inte hatar, men ogillar väldigt mycket
hur är du om du är hungrig?: Hungrig? Vad är de? Ne, men jag blir väl trött och lättirriterad
hur är du om du är trött?: Grinig eller skrattar åt inget

DINA ÖNSKNINGAR:
du skulle egentligen vela heta?: Bryr mig väl inte så mycket. Men Kim eller Robin
du skulle egentligen vela bo i?: Vet inte
din högsta önskan är?: Vet inte riktigt.. Så mycket jag vill just nu, så....
du skulle vilja ha?: Vet inte. Sommar jobb, är väl de som ligger mest till hans just nu, som jag vill ha. Har typ ett, men vill kunna veta när och vart och spnt också. Med H blir jag ju bara inringd typ..

DITT RUM:
vilken färg är det i ditt rum?: Grön
har du en tv i ditt rum?: Ja
har du en dator i ditt rum?: Nej
har du en säng i ditt rum?: ja.
vilken färg är ditt påslakan?: vitt med hjärtan på som e typ svart och röda tror ja?
har du kläder på ditt golv?: Jao
har du tidningar på ditt golv?: tror ikke de
har du något annat på ditt golv?: Möblerna xD

ÖVRIGT:
vem fick du senast sms ifrån?: Broder<3
vem ringde dig senast?: Micke
vad gjorde dig senast glad?: Biffen<3
vilken film kollade du sist på?: bra fråga, minns inte
är du snygg idag?: Aldrig
vad skratta du sist åt?: Vet inte
vad gör du på fritiden?: tränar, håller på med djuren, e med släkten/familjen, vännerna
när grät du sist?: Igår kväll
vad ser du om du kollar åt höger?: En kopiator
ett ord du säger ofta?: Vet inte.. hmm, kanske
någon du tyckt om en lång tid?: Biffen xD (hunden)
har du en blogg?: ja
vad åt du sist?: Macke me kavijar och ost


Torsdag- Skola -> Sjukgymnast -> Hem

Skrev inge igår, orkade inte sitta vid datorn. Skulle ha pluggat men blev inte så heller..

Sitter i skolan nu i alla fall. Har ingen lektion fören fem över tio eller något sådant. Så jag satt mig vid datorn ett tag på skolan och slöade lite. Fast ska försöka plugga lite nu. Ska göra klart engelska uppgiften om en resa, blir npg skriva om den resan vi pratade om med familje för några årsen, men som inte blev av. Men får se, har inte bestämt mig än.

Ska till sjukgymnasiten efter skolan idag också, vill men samtidigt inte. För jag har lovat några stycken att jag ska be honom kolla på mitt knä, eftersom att jag har problem med de och har haft de så pass länge och inget jag gör hjälper, men än vila och då blir de bra tills jag rör på mig igen. Hoppas de inte är så farligt, utan att de bara är något lätt, som han kan hjälpte mig med. Blir tokig om han säger att jag inte får träna i alla fall. Då vete f**n vad jag gör. Då kommer ju min sommar vara förstörd i alla fall och de vill jag ju inte..
Men får se vad han säger. Vill ju veta själv också, är trött på att inte kunna göra allt jag vill , för att de gör för ont när jag är ute och går, joggar eller vad som helst.. Gör ju ont ibland bara att gå på plan mark *suck*. Men får se vad Jonas säger idag..


Efter jag vart hos sjukgymnasten ska jag hem och plugga :( Vill inte men måste ta tag med de sista nu, så allt blir klart. Har tre uppgifter kvar att göra. Borde inte ta så jättelångtid att göra egentligen, men eftersom att de är så trååååååkigt, så vill man inte ta tag i det och då tar de långtid och då får man egentligen skylla sig själv, men i alla fall. Ska ta tag i de när jag kommer hem i alla fall. Om jag så ska sitta hela natten.

Ska ut och jogga en sväng också, och plåga knät och andningen lite extra. Kanske går bättre att plugga om jag får ur mig lite fysisk energi. Blir ju lugnare om jag tränat i alla fall, så de är ju ett plus.  :)

Nä, nu ska jag försöka plugga lite granna, så jag kanske blir av med en uppgift nu och kan skicka in den i alla fall :)

Ha de bäst!


Tisdag - Skola

Sitter i skolan, som vanligt...
Börjar inte för en om en timme. Då har jag prov, som jag faktiskt intehar pluggat till, konstigt nog. Skulle göra de igår, men glömde helt bort det. Så borde sätta mig nu och läsa igenom alla papprena engång i alla fall. Men de är sååå tråkigt.. Fattar inte varför vi ska ha prov typ sista veckan, när vi inte haft någe prov i ped leden på ett år. Men läraren är ju som hon är. Kan ju ite vara så svårt egentligen, när vi har jobbat med de här. Men man vet ju aldrig, hon kan ju ställa jättekonstigt frågor, som man inte fattar. Men hur de än blir och går med provet så måste jag ju få g minst i kursen i alla fall. Hon kan ju inte avgöra på ett enda prov inte. Utan de måste hon ju göra på inlämningsuppgufterna, som känns som dom har varit 100st under året. Men aja, de är som de är. Dem är ju intelämnade i alla fall och något måste jag väl klara av att kladda dit på provet i alla fall.


Efter provet har vi bara en "lektion" kvar, om man ska kalla de lektion, vi ska tydligen spela bränn boll, men de kan dem glömma att jag ska vara med på. Sitter och kollar på istället jag och väntar på att få åka hem.. Bussen går ju inte för en klockan tre. Vi slutar ju i o försig inte för en halv tre egentligen, men man hade ju kunnat smita tidigare, om de hade gått någon buss, som gått ända hem, men inte då. Den går inte för en klockan tre. Men är bara att vänta..


Nä, nu ska jag försöka plugga lite. Mot min vilja, sen är de prov.
Skriver kanske ikväll, om jag inte är uppslukad av pluggandet, men tre tror jag ju knappast ;)

hade!

RSS 2.0