Torsdag

Haft en bra dag hittills? Min dag har varit bra och det har gått bättre än jag trott att det skulle gå :-) Men ni får ännu inte veta vad det är. Sitter just nu Hemma hos Anneli med morfar. Ingen hemma, dem drog när vi kom :-/ Väntar på att tiden ska gå så att jag kan åka på träning och kasta lite folk i mattan. För idag ska jag faktiskt försöka vara med på hela träningen, ska bli både skönt och roligt. Men kommer nog ha väldigt träningsvärk imorgon men det får jag stå ut med för jag ser verkligen framemot att träna ikväll efter att ha haft lat dagar nu i två dagar + onyttiga dagar :-S Inge bra alls. Får se hur mycket den hemska vågen står på idag, om jag bryter ihop eller inte. Ska försöka plugga lite halvtimmen som är kvar innan jag ska iväg till judon i alla fall. Hörs senare!

Onsdag

God morgon lärare! Sovit gott? Det har jag gjort. Somnade som en stock igår ja, med lampan på dessutom. Brukar vanligtvis ha svårt att sova med ljuset tänt. Men inte igår. Hoppas på att vara piggare idag i alla fall. Kände mig trött när jag vaknade, men efter en kortare promenad i kylan så piggade jag på mig lite i alla fall. Sitter just nu och väntar på att göra en sak, men som sagt får ni inte veta vad det är. Egentligen är det väl kanske inte så stort heller, men för mig är de stort och viktigt därför håller jag det hemligt tills det är klart. Men nu ska jag iväg. Puss

28e bilden: En tokig bild.

Vad är en tokig bild då?

Hittar ingen nu :/

Hej svejs!

Haft en bra dag? Min har varit bra och det jag gjort har gått bra. Men tänker ännu inte säga vad det är för något. Ni får veta om ca två veckor om det går som jag vill. Kommer inte skriva spec mycket fören på torsdag kväll eller fredagen. För jag ska fortsätta med det jag håller på med. Men ni får inget veta utan får vara nyfiken. Ligger för tillfället och kollar på tv ska snart försöka att plugga lite snart tror ja. Måste verkligen få lite gjort. Men ska fixa en annan sak först nu. Ha det bäst! Puss

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.


26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.


PEACEMAKERSWESTERN SHOW<3


25e bilden: En person som alltid gör dig glad.


Vet det inte är en person, men jag har speciella känslor till djur också.
Biffen sviker aldrig eller jo, men han får mig alltid att känna mig glad.


Även Kocken blir man alltid glad av<3


24e bilden: En bild som gör dig glad.


23e bilden: En bild från i somras.


22e bilden: En bild på en tid du saknar.


Tänk om mankunde ha den vänskapen tillbaka igen<3


21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.


Vet att det blir mycket bilder på honom nu.
Men min älskling ställer alltid upp för mig i vårt och tårt.
Det gör även Ammi, menhar ju ingen bra bild på henne, så kan inte lägga upp någon :(


Tisdag

God Morgon på er!

Sovit gott? Vad ska ni göra idag då?

Det jag ska göra kommer ni inte få veta fören om någon vecka, då allting är klart :P Så ni får vara nyfikna hehe :P

Men kommer nog några inlägg i alla fall idag, bland annat från listan som jag ligger så mycket efter med. Men kan även komma med något annat inlägg också :P

Ha en trevlig dag!

20e bilden: En bild på dina närmaste.


Min bror är en av dem närmaste<3


Min älsklin är en annan och den mest närmaste<3

Finns några till, men har inga kort på dem.

Men jag älskar er<3

Jogging/Promenad

Var ut och jogga när jag kom hem från skolan. Var inte det lättaste pga blåsten, kändes inte som jag kom någon vart typ :/ Så fick ta i rätt mycket för att komma frammåt och i och med det så spände jag mig och fick jobbigt att andas, men det gick över.

Var ute ca 20min i alla fall och körde ca; 6x200meter och gick mellan ca 5x120meter och sedan gång sista biten. Så är rätt nöjd faktiskt att jag lyckades genomföra det trotts blåsten och andningen :)

När jag kom hem så käkade vi, mos och korv med bröd, blen en korv för mycket och lite räksallad för mycket, men får ta det idag.

Efter maten gjorde jag 100situps och 3x10rygglyft.

En gång lekarna klara

Har haft lekar med BF10 nu. Gick rätt bra och dem hade roligt vad det såg ut som i alla fall. Dem lätt positiv när läraren frågade om jag vart tydlig och så också. Så det är bra. Han ville att jag skulle ha lekar med dem igen nästa vecka och även redovisning om judo. Så blir nog så då. Hoppas bara på att få någon ordning på power pointen så jag slipper göra om allting. För det vill jag verkligen inte göra. Ska väl ta och plugga eller något nu. Är ju ett tag innan klockan är tre och min buss går. Så hinner nog göra lite i alla fall. Vad har ni för er då?

Måndag

och ny vecka. SUCK, vill inte, vill ligga hemma i min sköna säng och sova ut. Vill inte åka till skola, vill inte vill inte vill inte. Men man måste ju :(

Min dag kommer bestå av att plugga hela förmiddagen, ringa ett samtal och boka några saker och sedan klockan tolv börjar min lektion, 13.25 ska jag leka med BF10, fast jag egentligen har egenlektion, men måste försöka få betyg i Lili kursen också. Blir nog bara borta ca en halv timme i alla fall så det är nog lugnt för lärarna i Frttidsverksamhetkursen också, det brukar gå att förhandla med dem :)

Vad ska ni göra idag då?

Ramlat i hästbajs

Tjooooo!

Har ni haft en bra Söndag?

Min har vart helt okey. Broder sov ju några timmar längre än mig, sedan blev de lite spel och tv titt när han vaknade. Gick sedan ut och så fick Mattis testa rida på Donne, gick jättebra, han var jätteduktig min lille bror, roligt tyckte han det var också :P Slog i pungen gjorde han också, höll på garva ihjäl mig när han började skicka när han travade, för han hade slagit i den, jisses. Kunde knappt springa bredvid. Sen när vi kom hem och han hade släppt ut Donne och ska gå in i stallet och hänga upp grimskaftet så hinner han inte ens till dörren innan jag hör ett skrik och när jag vänder mig om så ligger han på baken och skricker att han ramlat i bajs. ASG!!! Men de var inte presic en bajshög där utan de var kanske lite skit som hade ramlat av kärran när man ska gå och tömma den, så det var inte så farligt som det lät på honom, men kul var det.

Resten av dagen hände inte så mycket. Anneli, Peter, Emil och Alexandra var här och käkade. Annars var det bara lite mer spelande och tv tit för mig och Mattis tills vi skulle åka och lämna honom på tåget för att han skulle hem :( Tråkigt tråkigt.. Men hoppas på att träffa honom snart igen i alla fall.

Här kommer några bilder på min bror, men bilderna på när han rider dem kommer nog inte fören imorron, men dem kommer jag lovar!


Han själv påstår att han har stora muskler. någon som håller med? xD


Ego unge, men jag älskar dig ändå brorsan<3


HAhaha


Syns att vi är släkt? xD

HAha, nu ska jag borsta gaddarna sen sova.

Natti!

Ställt fram klockan???

HAr alla kommit ihåg att ställa fram klockan en timme nu då?

JAg hade glömt det, men Barbro påminde mig som tur var. Så nu är min klocka framställd.

God Morgon förresten!
Har ni sovit gott? Det tror jag ja har gjort, men hade gärna sovit lite längre än vad jag fick göra eller fick icg fick innan jag vaknade och inte kunde somna om. Lillebrorsan sover fortfarande han och kommer nog göra ett tag till om jag känner honom rätt.

Har inte sett någon sol som tittar fram något idag heller :( Men hoppas på att det blåser mindre, har inte vart ut så har ingen aning. Men ser ut som det blåser mindre och jag hoppas verkligen att det gör det senare också, så att Mattis kan få testa rida :)

Tänkte ta och kolla igenom allt vad jag måste hinna plugga och lägga upp en planering för det. Kanske lite planering för träningen också fram till att jag "flyttar" till Micke i sex veckor i alla fall.

Ska ta tag i lite sådant nu när Mattis ändå sover.

Vad gör nu då? SOver? Är bakis?
HEheh :P

Lördag

Oj, jag har typ fler läsare idag när jag inte skrivit något i bloggen än vad jag har när jag har skrivit? Vad beror de på eller är det bara de att samma personer går in för att kolla om jag skrivit något? Ingen aning ja, men kan ju hoppas på att det fortsätter se såhär bra ut i statistiken och att det kanske till och med ökar :)

Har inte hänt så jätte mycket idag egentligen. Vaknade runt åtta tiden av att älsklingen ringde, klev upp och gick ut och fodrade och drack sedan grönt te och klädde på mig riktigt, så att jag kunde släppa ut hästarna och tog därefter och mockade och fixade i stallet, så att Barbro skulle slippa det. När jag var klar med det gick jag in och käkade frulle och försökte även få upp min bror som fortfarande låg och sov då, haha. Var inte det lättaste att få upp, för jag satt nere och käkade frukost och han äta upp den och sitta och kolla vid datorn ett tag och så innan Mattis kom ner. Seg bror.

Resten av dagen hände det inte så mycket. Vi var och tog in hästarna, Mattis hjäplte även till, så duktig lillebror man har som klarar av att gå med hästar ;) HAn tog till och med två en liten bit :P

Annars har vi bara spelat spel, yatzy och kort, har kollat på film och tv. Hade tänkt låta MAttis rida, men det blåser ju så mycket, så hästarna kanske blir rädd. Men hoppas på att det blåser mindre imorron, så kanske han kan rida då. Imorron åker han även hem :( Tråkigt, men han måste ju. Är ju skola på måndag.

Vi har ju kankse inte hittat på något speciellt och så, men jag är nöjd att jag fått träffa honom i helgen i alla fall. Det händer ju inte så ofta nu för tiden, tyvärr. Eftersom att jag bor i Sundsvall och han i Söderhamn och det är ju ca 15mil emellan så.

Sitter och kollar på film som går på tvn nu "Släkten är värst", men den är inte så bra tycker jag. Men finns ju inget annat att se :/

Som det känns nu är vi nog inte vaken så länge till heller, båda är väldigt trötta så. Ska vara lite social med broder igen nu.

Skriver nog inge mer ikväll, men skriver imorron igen.

Puss och kram på er!

Sorry

för den dåluga uppdateringen, kommer nog inte bli någon riktigt ikväll heller. Orkar inte riktigt uppdatera och sen är min bror här, så kanske inte blir så mycket på hela helgen, men på söndag kväll och måndag är jag tillbaka igen, jag lovar. Hoppas ni läsare är kvar då också.

En stor kram till er!!!!

Lesstjej.se

När jag satt på bussen till skolan så skrev jag ett blogg inlägg på mobilen, men det var bara det att när jag skulle publicera det, så slutade väl internetet att fungera eller något sådant, så det blev inte publicerat. JÄTTE IRRITERANDE, inte första gången det händer heller -.-
Aja, det är väl som det är nu men i alla fall.

Sitter i skolan nu, har haft svenska B. Kollade på en kort film om Strindberg (Tror jag det stavas) och så svarade vi på frågor. När lektionen var slut vid halv tio så satte jag mig här för att leta på It's Learnig, som min Psykologi lärare älskar att använda, för att leta vad jag missat, hon lägger ut allt där och då menar jag allt, som vi gör på lektionerna. Hon har till och med klantat sig två gånger i rad och lagt ut läxförhöret där i förväg så att man har kunnat göra det i förväg, lättförtjänade betyg, men går inte så bra som jag vill där i alla fall. Men klarar kursen gör jag i alla fall. Hon har inte sagt något annat i alla fall.

Har hål till 12.25. Då har jag Natur och Friluftsliv och efter det slutar jag. Men lektionen är tre timmar lång, inte världen roligaste heller kan jag lova. Har ingen aning om vad vi ska göra idag heller, men något lite roligare hoppas jag på i alla fall.

När lektionen slutat får jag se vad jag hittar på medans jag väntar på att min bror ska komma med tåget, som är här uppe 16.28. Han ska vara här hela helgen :) Ska bli trevligt att umgås lite med honom. Han är ju oftast så kaxig när man träffar honom när jag är nere i Söderhamn, för då är oftast våra föräldrar med eller så är han med någon kompis, så då blir han oftast jättekaxig, han kommer säkert vara lite så i helgen också, för morfar är ju duktig på att trigga, men han kommer nog vara min lilla mjuka lille bror också. Blir säkert massa prat och så också, om saker viinte pratat om på länge, brukar bli så. Längtar bara med och mer nu tills jag får träffa honom.

Vad vi ska hitta på i helgen har vi inte kommit på än, men vi hittar säkert på något skoj. Får se om han kanske vågar rida igen eller inte. Han gnäller på att det gör ont mellan benen hela tiden bara, för han kan inte rida och slår i sig, för han inte rider lätt haha. Men tror han tyckte det var lite roligt i somras när han red, så det kan nog gå att få honom till att göra det igen, heheh :P

Nä, men nu är det lunch dags, har ingen aning om vad det är för mat, men hoppas på att det är gott, så jag slipper äta bara sallad idag igen och vara hungrig efter en timme, knappt det. Men får se vad det blir... Sedan ska jag försöka plugga fram till att lektionen börjar.


Torsdag

Hej svejs på er! Lägg dags snaart kanske? Är det för mig i alla fall.

Kom en från träningen för ca en timme sedan. Gick rätt hyfsat fasten jag inte var jättesugen, var seg i huvudet och så, som jag vart hela veckan :/ Men var med på uppvärmnningen som bestod av övningar med medicinboll, jag klarade av att vara med på alla utom en övning och det var när vi skulle göra situps och kasta bollen till den andra personen, då sa ryggen emot, men annars gick det rätt hyfsat. Kände av ryggen lite gran, men var inte så att det gjorde JÄTTEont presic i alla fall och det är huvudsaken för mig det. Ne-wazan kändes inte så pepp heller, men körde två eller tre stycken, minns inte hur många men i alla fall. Var med på tekniken också, på uppvärmningen körde vi även ingångar på lijne.

Får väl vara rätt nöjd med tränigen eftersom att jag tog mig igenom den, trotts att det gjorde ont emellanåt och så och att jag var seg i skallen. Nästa vecka ska jag försöka testa på stående och se hur mycket ryggen pallar.

Blev ju i alla fall en timmes träning idag, bättre än inget eller?

Men nu ska jag ta och bädda ner mig eller sätta mig och fila fötterna och sedan prata med älsklingen och efter det sova.

Natti!

Hälsopedagogik

Förmiddagen bestod av att vara på Sidsjön och ha information för nionde klass och sedan skullenågra även testa på att bada isvak. Det var tre stycken som informerade och sedan var det bara en från den klassen som skulle bada isvak, men det var några fler från LSK och en från BF som skulle bada. Jag hade velat göra det jag också, men är för feg, synd nog. Jag stod istället vakt för dem som skulle byta om och så.

När vi var klar på Sidsjön tog jag bussen till skolan och gick och käkade och sedan bytte om. Har ring praktikplats, men blev nekad. Letat fler ställen, men svarad e inte när jag ringde, så får testa senare igen. SUCK, hoppas jag hittar någon bra praktik plats snart bara...

Sitter nu och har hälsopedagogik i alla fall och ska skriva om Nikotin. Letar information för fullt nu och ska väl ta och fortsätta med. Men vi hörs senare :)


God Morgon!

Sovit gott?

Nu har jag fått på mig lite kläder, sla slänga ner skolböckerna i väskan och sedan gå ner och käka frukost, sedan blir det bussen till skolan.

Ha en bra dag!

Säng dags?

Sitter i soffan på rummet och har gjort det hela kvällen. Har pratat lite med en kompis, spelat lite på facebook, skrivit rent nästan allt de som är skrivet till en skoluppgiften, men måste hitta mer information ändå, synd nog, men får leta mer imorron efter det eller någon annan dag. Måste försöka bli klar med den den här veckan i alla fall, så jag kan göra klart den andra uppgiften sen, måste hinna läsa MASSOR ur boken som ska vara utläst till nästa fredag också, suck. Men men, det är bara att kämpa på det. Jobbigt bara att jag inte hat någon ork eller något till att plugga eller tänka över huvudtaget, så jag vet inte hur det ska gå. Men men...

HAr kollat på Biggest Loser, Glee och Grey's ikväll också. Hunnit duscha också, men dammsugning blev det aldrig, men dammsugan står i alla fall på rummet nu xD

Funderar på att gå ner och borsta gaddarna nu och sedan lägga mig ocg läsalite innan jag ska sova. Hoppas på att Biffen sover med mig inatt också, lättare att sova då. Men han verkar inte vara så bra kompis med mig, vet inte varför. Om det är för morfar är hemma och så, han kan ju bli såhär ibland..

Nä, klockan bara tikar iväg. DAgs att hoppa i säng.

Sov Gott!

Bloggläsning

Har nyss käkat, spaggeti och köttfärssås hur gott som helst. Blev en förstor portion också, så nu har jag ont i magen. Men har gjort iordning en kopp grönt te, så det kanske släpper lite efter att jag fått imig den, brukar kunna göra det, som tur är. Är ju ine roligt att ha ont och känna sig uppblåst, eller hur?

Sitter på rummet och tar det lite lugn nu i alla fall och ska dricka mitt gröna te och få i mig live vatten och hoppas på att huvudvärken släpper, annars måste jag ta treo. Tänkte slå på lite musik och läsa lite bloggar innan jag tar i tu med att dammsuga rummet och sedan försöka plugga lite.


Iväntan på Samhällen

Sitter och väntar på att samhällskunskapen ska börja nu, är ca 20min kvar. Brukar egentligen sluta idrotten nu, men fick sluta tidigare eftersom att vi hade gym och eftersom jag redan gymmat en gång idag var jag typ klar med allting på engång, pratade betyg också och de ser ljust ut :)

När samhällen är sluta ska jag iväg till banken och hämta ut mitt legg och kankse beställa nytt bankomatkort, så att jag kan betala med kort överallt och så. Kan ju inte göra det med de kortet jag har nu :/

Sen ska jag fara hem och så blir det lite lugnt ett tag kankse en kort promenad med Biffen. Ska försöka plugga undan lite saker ikväll också. Ska även dammsuga rummet. Efter det blir det att sova. Skulle kunna göra det nu egentligen också, för jag är så less på allt och alla typ. Men måste få pluggandet gjort också, det gör ju inte klart sig av sig själv tyvärr.

Vad ska ni göra efter skolan/jobbet då?

Onsdag

Hej på er. Allt bra med er? Med mig är det fortfarande lite upp och ner, har huvudvärk idag också. Men men. Har i alla fall haft specialidrotten på morgon och efter det hade jag prov som gick åt skogen. Har hunnit vara och käka och nu sitter jag och väntar på att idrotten ska börja. Har ingen aning om vad vi ska göra idag, men hoppas på att det är något roligt och som jag kan vara med på. Min rygg gör skit ont till och från igen idag, så ska väl ta de lite lugnt men hoppas på att kunna vara med på idrotten i alla fall. Efter idrottslektionen är slut är det samhällskunskap som jag avskyr, men har inte så mycket annat val än att gå. Men nu kom läraren så måste dra. Hörs sedan!

Tisdag

Less jag blir på datorn ibland, hade kommit en bra bit påväg på ett inlägg, mne så måste jag väl starta om explorer. Irriterad. Orkar inte skriva om det heller.

Min dag har vart upp och ner idag och jag orkar inte med mera strul. Hoppas eran dag har vart bättre än vad min har varit i alla fall. Annars lider jag med er.

Dagen har beståt av skola, plugg och träning i alla fall.  Var riktigt skönt att vara på judon och köra lite. Synd på min rygg bara att den ska göra ont så att jag inte kan vara med på hela träningen, men hoppas på att kunna köra mer och mer från och med nästa vecka i alla fall. Ser framemot att få kasta lite folk i mattan ;)

Vad har ni gjort idag då? Något skoj?



-----------------------------------------

Ska ta och lägga mig nu i alla fall och ringa till älsklingen som det inte blivit så mycket prat med idag, för han vart med sin mor och sedan för att jag inte vart på jättebra humör att prata länge på, bara vart korta stunder jag orkat. Men nu ska jag prata en stund med honom i alla fall, läsa på samhällen och sedan sova. För imorron ska jag upp ännu tidigare än vad jag vanligtvis gör, ska upp halv sex för klockan sex åker jag och morfar. Så det är bäst att lägga sig i tid.

Så säger God Natt och Sov Gott till alla er nu!

Pluggar

Sorry för dagens dåliga uppdatering. Men känner mig inte på så bra humör idag heller sen har även haft lektioner hela dagen och försökt leta praktik plats. Sitter hemma hos Lotta nu och har varit här ett tag och kollat lite på tv och försökt plugga till samhällsprovet jag ska göra imorgon. Men lär mig inget. Har läst frågorna och svaren 5gånger idag och kommer läsa det fler gånger iaf två tre gånger till innan dagen är slut sedan får det gå som det till imorgon. Har läst igenom det flera gånger det senaste dagarna. Men hoppas på att kunna något imorgon i alla fall. Ska snart ta och äta också. Senare blir det träning. Skriver när jag är hemma igen. Hoppas ni har en bra dag.

Vaken och solen tittar fram ute (Y)

God Morgon på er. Har vart vaken en halvtimme nu och borde egentligen ha hunnit packa ner skolböckerna i väskan och hunnit klä på mig, men har inte hunnit längre än att fått på mig strumporna och tagit fram några papper som ska med. Långt va? På en halvtimme xD

Sitter med en kopp grönt te nu i alla fall, som jag tänkte svepa och sedan slänga på mig kläder och slänga i skolböckerna i väskan, för att sedan gå ner och stoppa i mig lite frukost. Yoghurt och macka, blir det väl som vanligt. Sedan vid sju tiden är det dags att gå ut till bussen som tar en till skolan som varje morgon.

Annars idag kommer dagen bestå av;
Skola
Plugga
Träning JUDO för första gången på två veckor nu typ om inte mer, men blir inte med på hela idag, men träna en stund det ska jag.
Sedan hem och sova.

Ska försöka blogga så mycket som möjligt.

Ha en bra dag!

Tänkte

bara säga God Natt till alla bloggläsare!
Sov Gott!


"Ny väska"

Klickade hem en väska på tradera förra veckan. Den kom idag :) Snygg var den och jag kommer säkerligen trivas i den när jag börjar använda den. Kanske inte blir så mycket nu i skolan och så pga alla skolböcker som behövs vara med, men när det börjar lugna ner sig så :)


Paket^^


Vad tycker ni?


Kolla på väskan och inte på min feta mage som står ut, fattar inte att jag ska vara så uppblåst hela tiden. Ser Miffo ut i ansiktet också. Men väskan är ju snygg eller hur? =)

Promenad med en glad Biff

Blev en 25minuters promenad med Biffen. Skönt var det, trotts att det blåste. När jag kom in gjorde jag 100situps och 30rygglyft. Skönt det med.

Men har huvudvärk och gjorde iordning treo, men glömde bort det och fyllde på muggen med vatten och kom på det när muggen var full. Så det är en väl utsped treo jag kommer dricka och kommer inte få i mig allt på engång, men det får väl bli så den här gången då. Huvudvärken kanske blir bättre ändå, hoppas på det i alla fall.

Ska fortsätta kolla på Biggest Loser nu.


En glad Biffen på promenad =)

Mätt och belåten

Har nyss käkat potatis och fiskbullar i hummersås, mumma var det. Vetatt många tycker det är väldigt äckligt med fiskbullar och kallar dem en massa saker, men jag tycker det är gott med rätt sås till.

Sitter just nu uppe på rummet med en kopp grönt te och en mugg bubbel vatten. Gott Gott, tänkte kolla runt lite här på datorn en stund och smälta maten innan jag och Biffen (hunden) tar en härlig promenad. Men blir nog ingen lång eftersom Biffen inte är så van vid att gå länge, men kanske ska ta och börja gå korta sträckor med honom igen och öka lite varje gång så kanske man har sällskap snart igen, när inte grannen kan. Inge roligt att gå själv. Skönt ibland, men oftast skönast med sällskap.

Men måste väl vänja mig vid att dra ut själv snart igen, för jag har tankar på att börja jogga igen. Om inte ryggen säger stopp vill säga, men det hoppas jag på att den inte gör.




Fritidsverksamhet

Sitter just nu på lektion. Fritidsverksamhet. Ingen favorit lektion precis, men det fungerar. Är första och sista lektionen så det är rätt skönt. Hoppas bara på att hinna med tre bussen hem. Annars måste jag vänta så länge i stan utan att ha något att göra. Men brukar hinna med tre bussen, så hoppas på det även idag. Men måste lyssna vidare nu på detta. Skriver sen. Kram så länge.

19e bilden: En person som är snygg.


Tycker min bror är så snygg på denna bild, så han fick bli den snygga personen ;)
Enligt honom är han stört, bäst och vackrast också xD

Good Morning

Vaken och pigg eller? Nä, själv är jag väl halv seg, men har duschat och klät på mig och så i alla fall, är bara frukosten som ska i magen nu. Grönt te, smörgås och yoghurt, tror jag det blir. Sedan ut till bussen som tar mig till skolan.

Börjar inte fören tolv så funderar på att åka till skolan och lämna väskan och sedan ta en promenad, skulle vara skönt. Men har inte riktigt bestämt mig än, beror på hur jag känner mig när jag kommer till skolan det.

Ska ner och käka nu.

Ha en trevlig dag!


Tele, Film, Sova

Är vad jag ska göra nu. Ska lägga mig i sängen och ringa älsklingen och prata med honom lite och kolla på film sedan blir de att somna till filmen som varje kväll. Dålig vana, måste försöka läsa på kvällarna eller något igen och somna utan tvn. Är mer utvilad på kvällarna om jag inte sover med tvn på. Vet inte varför, kanske blir störd eller något av ljudet av tvn utan att jag vet om det. Så ska väl försöka sova utan tvn snart igen. Hade kommit in i det så bra, men så blev det lov och det blev en ful ovana igen, men ska väl lyckas komma tillbaka in i det igen, bara jag ger mig tusan på det :)
Börjar inte med det ikväll men från imorron kanske? KAnkse lyckas läsa ut svenska boken då också, så jag kan fortsätta läsa "Champange Flickan" igen.

Men ska ta och hoppa i säng nu i alla fall, så jag hinner prata lite med älskling innan jag ska försöka sova. Upp sex imorron som vanligt när det är skola. Ska duscha imorron bitti också, orkade inte göra det ikväll och tiden rusade iväg bara nu på kvällen också så det får bli imorron istället.

Ha det gott!

Nattit Natti!

18e bilden: En bild på din fritid


Deppad

Solen skinner ute men ändå är jag depp, man ska väl vara gladare och piggare när solen skinner. Men inte jag, inte idag i alla fall. Förstår inte varför. HAr huvudvärkk också. Orkar inte göra något, bara ligga inne och kolla på tv. Var med och tog in hästarna och fick lite friskluft och så. Men kände mig inge piggare alls efter det heller.
Fattar inte varför jag känner såhär- Är det för jag inte tränat på två veckor och det är det jag behöver? Kan ju bli deppig pga det också.
Ska börja träna imorron igen, om jag inte blir förkyld vill säga. Men ska i alla fall ut på promenad imorron. Kankse piggar p mig lite då.


Sov morgon

God förmiddag alla!

Hade sovmorgon idag, vaknade vid tio tiden. VAr riktigt skönt att få sova ut lite. Men fattar inte att man nästan är tröttare när man vaknar när man får sova länge än när man kliver upp tidigare. Men var i alla fall skönt att sova någon timme längre idag.

Har redan hunnit käka frulle och sitter nu på rummet med en kopp grönt te och kollar på tv. Blir nog att sitta här en stund sedan gå ner igen. Hörde att Anneli, Emil och Lotta kom nu, så ska väl kanske vara lite social med dem idag också. Leka lite med Emil kanske :)

Solen skinner idag också, så kanske tar en promenad. Skulle vara skönt, men får se. Just nu har jag huvudvärk också. Följer säkert med och tar in hästarna sedan, så då får jag lite luft också :)

Annars blir det nog lugnt idag.

SÄÄÄNGEN

ligger jag i nu och har kollat runt lite på internet. Men funderar på att stänga ner och starta en fil istället för det är bara skit på tvn, så det får blir en film istället. Kommer nog somna rätt snabbt när jag lagt ifrån mig datorn är jättetrött, hoppas på att få sova ut i morron i alla dall.

Nä, släker  ner nu, ringer älsklingen och sedan sover.
Dröm sött!

Dino's

Blev en sväng ner till Matfors och käkade på Dinos med Morfar och Barbro. Åt Lövbit, den var väl sådärm gick att äta. Men kanske var för jag inte var så jättesugen på något sådant, var mer sugen innan men inte när vi kom dit. Men fick i mig maten i alla fall och är mätt. Åt vitlöksbröd till förrätt också, riktigt gott.
När vi kom hem tog jag en glass också gott gott.

Men nu sitter jag i soffan på rummer och kollar på tv och funderar på vad jag ska göra. Ingen rolig att prata med här på internet och verkar inte vara något bra på tvn heller, så blir nog rätt tidig kväll. Börjar redan bli trött så...

Städat

har jag gjort idag eller plockat undan på rummet. Har bara dammsugningen kvar, men har inte kommit så långt att jag orkat gå ner och hämta den än. Måste även dammsugua ur dammet ur fläkten på datorn så att det inte blir för mycket skit i den, så måste väl ta och pallra mig ner och hämta den då.

Har tagit in hästarna också. Skulle ju städainnan vi tog in dem, men när jag kom igång och så och skulle hämta något nere så hade vi främmande så bliev kvar nere tills vi skulle åka. Men har plockat undan nu i alla fall.

Funderar på vad jag ska hitta på efter att jag dammsugit. Har inte en blekaste aning. Något bra på tvn? Hmm, brukar inte vara de. Film orkar jag nog inte kolla på. Leta något roligt spel på fejjan eller plugga kanske? Hmm. Får se vad det blir. Men har ingen aning för tillfället. Men börjar med att dammsuga.

Vad har ni för er då?

Lördag 19 Mars

Var uppe innan tuppen imorse. Vaknade tjugo över sex, hade ställt klockan på halv så vaknade tio min innan den, men var rätt så pigg ändå. Drog på mig stall kläderna, drack grönt te och käkade frulle sen åkte vi upp till Wikström för att hjälpa Barbro att jobba. Gick riktigt bra tycker jag, solen sken ju så det var härligt att få så mycket frisk luft även fast man är mycket inne i ett stall men springer bra mycket ut och in också så och inge roligt att göra de när det är skit väder ute, men idag var det toppen :)

När vi kom hem blev det lunch, äggmackor mums. Grönt te som vanligt också. Tyckte inte alls om det från början men nu tycker jag det är riktigt gott :)

Sitter och kollar på tv nu och funderar på vad jag ska hitta på tills vi ska ta in hästarna. Börja läsa lite bloggar och städa sen kanske? Eller plocka undan kläder och dammsuga rättare sagt. Har blivit bättre att hålla rent på rummet så det ligger inte tusen saker på golvet nu :) Men rena kläder ligger på fotäljen som har legat där sen lovet eftersom jag inte var hemma då och sen har jag inte haft något ork. Men kanske ska finna orken idag och lägga in dem i garderoben och sedan ta och damm suga blir nog så.

Vad ska ni göra idag då?


God Natt

Ligger just nu i sängen och kollar på änglagård. Men blir nog att slå av den och kolla på något annat snart och försöka sova. Imorron blir det nog en tidig morgon, ska med upp och hjälpa Barbro att jobba om inte morfar ändrar sig, men det är nog han för trött för imorron. Så jag tar morgondagen och hjälper Barbro och han skulle ta Söndagen så får jag sovmorgon då istället skönt, det ser jag framemot. Men kommer väl inte kunna sova så bara för det.

Biffen ligger i min fotända som vanligt eller som vanligt att han sover i mitt rum i alla fall. Men är mysigast när han sover i sängen med mig och än så länge ser det inte ut som han tänkt hoppa ner i alla fall. SÅ jag hoppas på att han ligger kvar tills jag somnat i alla fall.

Ska ta och släka ner nu och starta en annan film.

Natti Natti!

Så ska det låta

Har ätit god mat. Till förrätt blev det rostat bröd med får ost nötter och honung. Varmrätt blev det sallad och fläskfile med ost och Salami och grädde. Gott gott. Sitter nu i soffan med morfar och Barbro och kollar på så ska det låta som har premiär ikväll. Är snart slut och då ska vi kolla på slutet av let's Dance. Vad gör ni ikväll då?

"Kvällens outfit"




Blir en lugn och skön kväll hemma, som vanligt på fredagar, om jag inte är hos älsklingen.
Men blir lugna kvällar när jag är där i alla fall så.

Jeanslegging (förstora) mjuka och sköna är dem i alla fall :)
Svart linne och över det en "tunika" med döskallar på.
Skön klädsel i alla fall :)

Väntan på lektion

Har lyssnat på redovisningar på förmiddagen. Något var väl mer intressant än de andra kanske, men var ju en lugn och skön förmiddag i alla fall. Har haft lunch nu. Var kebab och tunnbröd och sallad. Rätt gott. Sitter och väntar på nästa lektion nu, som jag helst av allt skulle vilja slippa. Men sådan tur har jag ju inte. Men jag överlever i alla fall. Skulle helst vilja åka hem nu. Men kommer väl inte hem fören vid sex tiden. Blir nog god mat och rätt lugnt ikväll. Kanske något glas vin. Om jag är sugen på det. Vad ska ni göra ikväll då?

17e bilden: En ovanlig bild.


Hittade väl egentlöigen ingen ovanligbild, har inga på mitt usb och vill inte ta npgot från google.
Fick bli denna.

Tror Biffen tänker "Är du inte klar snart?"

God morgon på er! Sovit gott?

Själv har jag sovit lite sisådär, skulle helst bara vilja lägga mig och somna om igen, men måste ju till skolan :/ Ska lyssna på projektarbetes redosvisningar idag igen, hoppas det drar ut på tiden så att vi slipper lektionen efter lunch och kan åka hem istället, men det är väl bara önske tänkande det, misstänker jag.  :/

Biffen ligger på golvet här bredvid mig och ser minst lika trött ut som mig, och irriterar sig på mina knapptryckningar på datorn xD HAn sneglar på mig emellanåt ingefär som "är du inte klar snart?" HAha.

Jodå, måste ta och göra mig klar och gå ner och dricka lite grönt te och käka frulle innan jag ska ut till bussen som tar mig till skolan. :(


16e bilden: En till bild på dig själv


Jag inför galan iår.
Har druckit några klunkar cider här bara, så är inte så borta som jag ser ut ;)

Film

Ligger i sängen nu med Biffen och ska kolla på film, prata lite med älsklingen och så blir det väl massa funderingar som vanligt. Trött är jag också, så somnar nog rätt tidigt.

Ska starta filmen nu och krama om Biffen.

Sweet dreams!

15e bilden: En person som du vill vara med

'
Min Älskling vill jag så klart vara med<3
Älskar dig så otroligt mycket<3

Hemma från skolan

och har nyss käkat. Makaroner och köttbullar blev det idag och var så gott att jag tog den där lilla extra onödiga portionen :/ Aja, det får väl gå för denna dag eller vecka då. Börjar allvaret med att inte äta godis och sådant på måndag igen. Så kanske blir någon godis bit i helgen vem vet xD

Redovisningen gick sisådär kan jag väl säga. JAg överlevde i alla fall och har den överstökad så det är ju skönt i alla fall. Efter det så slutade jag typ för att jag skulle till sjukhgymnasten.

Pratade lite om min andning och så, men han kollade även min rygg. Jag har några väldigt irriterande punkter i ryggen som antagligen spänner sig hela tiden sa han och det jag kan jag hålla med om att det stämmer mycket bra. Han kände lite och så i alla fall och kollade, men kunde inte säga något annat än de riktigt, än att det kunde ha med smällen att göra som jag fick för över en månad sedan, när jag landade på en näve.
Ska i alla fall göra rygglyft för att musklerna i ryggen ska spänna sig och slappna av, ska göra det 2set med 10reps, varje dag tills nästa gång jag ska till honom. Ska försöka ut och konditionsträna också typ för att det ränsar mucklerna typ, men ska försöka hitta ett mjukare underlag att göra det på bara för att slippa stötarna, som också kan göra att jag får ont i ryggen. Judon skulle jag försöka fortsätta med, men inte hela träningen till veckan, utan ska köra typ en timme bara och inte bli kastad så mycket. Efter nästa vecka ska jag försöka träna som vanligt igen om det inte gör allt för ont i ryggen. Men ska fortsätta med rygglyften i alla fall. Så får väl se hur det går då. Hoppas på förbättring i alla fall. Kanske ska äta inflamatoriskt också, men har inte bestämt mig än. Ska gå till apoteket imorron och kolla lite vad dem har och så tänkte jag. Så bestämmer mig väl då då.

Ska ta och läsa lite bloggar nu tänkte jag och sedan plugga eller något får se vad jag hittar på. Gör dagens rygglyft kankse? Hmm. Börjar med att läsa bloggar i alla fall.

Hörs sen!


I väntan på plåga

Sitter just nu och väntar på att jag ska "redovisa" mitt projekrarbet inför två lärare som ska bedöma mig för det arbetet. Ser inte framemot det och har redan haft panik en gång för det redan så, men får väl se. Han sa att dem skull väl mest ställa frågor och sådant, om jag fattade det rätt i alla fall. Ska visa bilder från projektarbetet också.

Är tio min kvar och det känns jättejobbigt. Vill bara fly härifrån, men måste u försöka. Någon som vill byta med mig? Redovisning = PLÅGA för mig. Men gör det väl för betygets skull då. Försöker ju i alla fall.


Jag och MIcke när vi hade cyklat en bit.


Försöker få upp värmen i kylan, var -9minus då *burr*

Ska kolla igenom bilderna lite nu innan redovisningen. Skriver sen hur det gick.

På väg mot skolan

Igen då efter ett lov med magsjuka och även några dagar denna vecka, men det vet ni ju redan om. Kändes Inge roligt att kliva upp och veta att man ska till skolan idag och ännu värre kändes det när solen inte lyste. Ser inte ut som den har lust att komma fram heller :-( Dagen kommer bestå av att lyssna på projektarbete redovisningar. Jag ska väl egentligen också redovisa, men kommer inte klara av det. För hur ska jag klara av det när jag har panik för att bara göra det inför min klass och nu kommer även tvåor vara med och kanske ledarskap. Måste ta och prata med min handledare när jag kommer till skolan. Så får väl se vad han säger då. Men känner redan hur jobbigt det kommer bli att prata med honom. Måste ringa och kolla praktik plats idag också, fick först en mail jag skulle Maila men fick svar lika fort som jag skickat iväg det att hon hade semester så man skulle ta kontakt med hennes vikarie istället, men fick bara ett nr dit så måste samla mod att ringa sen. Annars vet jag inte hur det kommer bli. Finns bara ett alternativ kvar i Hudik då som jag kan komma på. Men hoppas på det bästa först när det gäller det här. Vid tre tiden ska jag till sjukgymnasten också, han skulle även kolla på min rygg, så får väl se om det är något fel eller inte då. Annars vet jag inte riktigt vad som kommer hända. Men ska väl försöka att plugga lite i alla fall, måste ju komma igång med det nu efter lovet, så man hinner klart innan vi går ut på praktik. Eftersom jag är tillbaka i skolan igen och såg att jag inte hade så jätte mycket batteri på mobilen att surfa på så kommer det inte bli lika mycket bloggande som det blivit dem två senaste dagarna. Men ska försöka göra något inlägg då och då iaf. Vad ska ni göra idag då?

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


Påminner om dem bra gamla tiderna innan jag flyttade.
Saknar er tjejer<3

Så söt man kan vara då^^


Lilla Emil med en tofs på huvudet, så sött han var i det ^^

Onsdag

Har inte hänt så mycket idag. Har bara varit inne, kollat på tv, lyssnat på musik och funderat. Vart ner och sagt hej och fikat en sväng med Anneli och Barbro och kollat när Emil har gått, han går flera steg nu. Sån duktig kille.

Har ringt och kollat om praktik plats idag också, men Näsviken var så litet så dem kunde inte ta emot några praktikanter synd nog, väntar nu på svar från Delsbos fritidsgård, så jag hoppas på det bästa att jag kan få där nu då. Det skulle verkligen vara toppen om jag fick det. Men väntar som sagt på svar nu, så hoppas på att få svar senare idag.

Har klickat hem en väska på tradera idag också. Lägger upp bild när jag fått hem den :) Ska försöka klicka hem en plånbok sen ocksp har jag tänkt. Finns en jag hittat som jag vill ha, så hoppas jag får den. Men är några timmar kvar innan aktionen går ut på den. Men ska försöka få den också, inga bud lagda på den än i alla fall, men det kan ju komma.
Har hittat en skit snygg skinjacka på tradera också som jag skulle vilja ha, men finns inga pengar till de nu, synd nog. Men det är väl bara att spara så kanske man hittar en annan senare. Men är glad att jag hittat en väska jag vill ha i alla fall, hoppas jag kommer trivas med den nu bara. Kan ju vara svårt att vara säker i förväg när man bara sett den på bild, men det är en sådan model jag vill ha så.

Ska lägga upp kort på korsetten sen har jag tänkt också, den som jag klickade hem innan lovet. Fick ju hem den på lovet och har hunnit testa den och den är skit snygg och kommer nog bli ännu snyggare på när det är någon som hjälper mig att dra åt den. Är ju rättsvårt själv när det är snörning på ryggen ;)

Måste försöka ta tag och läsa samhällen någon gång idag också. Måste läsa svenska boken också och även hinna hitta några lekar att leka med BF10, hoppas på att hitta några i min lekperm från när jag gick ettan i Söderhamn, annars måste jag försöka hitta några på internet och det är ju inte alltid det lättaste för det finns ju miljoner olika sidor och miljoner olika lekar så. Men ska nog lyckas hitta några.

Ska ta tag i att leta lekar på engång så blir jag förhoppningsvis av med det.

Ikväll är det Glee och efter det Grey's så jag blir sittande framför tvn hela kvällen hehe. Men är några timmar kvar i alla fall.

Nä, plugga var det ja!


13e bilden: Du och någon klasskompis.


Bild från kanotpaddlingen i höstas med klassen.
Sara, Linnea och Jag.

God Morgon

Solen skiner ute och jag sitter inne med en klump i halsen och hemma från skolan ytterligare en dag. Men mår betydligt bättre, så blir nog skola imorron.

Får se om jag orkar sätta på mig något annat än pyamas byxor idag och få lite frisk luft och förhoppningsvis bli piggare. Satt inne hela dagen igår, så kan ju vara bra att kanske få lite luft idag ialla fall.

Tror Anneli och Emil skulle komma idag också, så blir väl nere med dem en stund idag också. Annars ska jag plugga lite till på samhällen och försöka leta lite lekar att leka med BF10.

Vad ska ni göra idag då?

TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men tänkte ta och göra mig klar för sängen i alla fall och krypa ner under täcket och kolla på någon film och hoppas på att somna rätt tidigt ikväll och sova länge imorron, för blir hemma imorron också. Men blir nog skola på torsdag, ska till sjukgymnasten då också och behöver verkligen dit, han ska även kolla min rygg då så får jag se om det är npgot fel på den eller inte.

Nu ska jag på toa sen ringa älsklingen och efter det sova.

Natti!


Trött, seg och irriterad

Tänk om man kunde sova när man behöver det. Är hur trött och seg som helst, har huvudvärk och vill bara lägga mig och sova, men kan jag sova? NEJ! Det är väldigt irriterande. HAr inte någon ork till något heller och har alldeles för mycket tankar i huvudet. Så vet inte vad jag ska göra. BLÄ, vill bara sova. Blir väl att kolla på tv och så och försöka låta bli att tänka så mycket. Men de går väl inte som vanligt, men kan väl hoppas.

Uppackat och käkat

Har packat upp väskan som jag hade med mig på lovet nu. Gick rätt fort eftersom att det mesta skulle i tvättkorgen bara. Efter det har jag käkat ägg och två smörgåsar, var gott men känns inte som något jättebra val såhär i efterhand. Mår illa igen :(

Ska ta och kolla igenom samhällen en eller två gånger nu och sedan lägga mig i sängen och vila en stund, har jag tänkt. Sen får jag se om jag orkar ta tag i något mer pluggande eller om mitt huvud sprängs då. Aja. vi får se. Börjar med samhällen i alla fall.

12e bilden: En bild på din vardag.


Hittar ingen bra bild från min vardag, förutom på plugg, så får bli denna bild då.
Gör inte så mycket annat än går i skolan, pluggar och tränar på mina vardagar.
Pluggandet tar mest tid, så då passar väl en bild på lite läxor eller? xD

God Morgon

Sovit gott?

Antar att dem flesta av er är på skolan eller på jobbet nu, själv ligger jag hemma i sängen med huvudvärk och lite smått illamående fortfarande, men ska ta och gå ner och försöka käka något och se hur jag mår efter det. Annars blir det väl att ligga i sängen och slöa och försöka plugga lite så man kan samhällsprovet tills när jag kommer tillbaka till skolan, så får väl se.

Hoppas ni som går i skolan har roligt och ni som jobbar har det bra på jobbet!
Nu ska jag käkaa frulle, blev hungrig när jag tänkte på det.

Sömn

är vad jag behöver just nu känns det som. Är hur trött som helst så ska ta och lägga mig och kolla på någon film och sova.

Kvällen har beståt av att läsa igenom samhällen en gång i alla fall och sen kollat lite på tradera efter väskor, plånbok och skinnjacka, lagt några i minneslistan nu så får väl se om man budar när det närmar sig slutet då. Är väldigt sugen på det i alla fall.

Imorron blir jag hemma eftersom jag inte mått nå bra idag, så får se hur jag mår imorron också då, om det blir någon skola på onsdag eller inte. Men mår jag som jag mår nu så blir det nog det, för det känns som jag börjar bli piggare trotts tröttheten och huvudvärken och även lite avmagonten jag har kvar, men det märks imorron.

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och kolla på film.
Sov Gott!

Hemma

Kom hem för någon timme sedan och har hunnit käkat öppna paketet med korsetten, men har inte testat den än, det får bli en annan dag. Ligger nu i sängen med datorn i knät och slöar, ska lägga ifrån mig den snart och kolla på Biggest loser och kankse försöka vara lite social med älsklingen som jag har i telefonen nu. Ska kolla igenom samhällen en gång sen också hade jag tänkt. Annars blir det nog bara slöa, har fortfarande huvudvärk och ont i magen, men har ändå gått bra sen jag käkade hoppas på att jag får behålla det nu då. Men blir hemma imorron i alla fall.

Ska kolla på BL nu, för huvudvärken blir bara värre för tillfälle så datorn får ligga på sidan en stund nu.

Skriver nog senare!


11e bilden: En person du kan berätta allt för.


Eftersom att datorn eller bloggen inte vill ladda upp bilden jag vill och eftersom att jag inte har någon annan bild på den personen så lägger jag upp en bild på hennes katt i detta inlägg istället.
Katten heter Zigge och ägaren och som jag kan prata med allt om heter Ammi<3

Irriterande

Skrev nyss ett inlägg här på bloggen men när jag skulle publicera det så ville tydligen inte Internetet på min mobil det så inlägget försvann och jag orkar inte skriva om det nu. Men lämnade nyss Gnarp i alla fall så är inte långt kvar tills vi är i Sundsvall. Där hämtar morfar upp mig och så åker vi hem. Skönt. Men saknar redan min älskling. Så ska ta och ringa honom nu. Skriver mer när jag är hemma. Hade.

Har ätit

och än så länge fått behålla maten, hoppas på att få göra de resten av dagen/kvällen också. HAr fått i mig glass typ som frukost, sen nudelsoppa till lunch och har för en stund sedan käkat Amerikanska makaroner (Makaroner och körrfärs) gott, men blev väldigt mätt och fick en klump i halsen, men hoppas på att det inte blir värre igen. För har ju fått behålla allt än så länge.

Sitter i soffan och kollar på tv nu och blir väl det resten av kvällen också. Har fortfarande ingen ork till något. Har sovit någon timme mitt på dagen också och som det känns nu kommer jag kunna sova nu också, men ska försöka att hålla mig vaken tills det är läggdags. 

Men tror att jag ska övertala älsklingen om att spela lite yatzy nu. Tror ni jag lyckas?

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll


Hans =)


Söndag- Huvudvärk och Magont

God Morgon alla glada! Vad gör ni idag då? Sover eller är bakfull?

Själv sitter jag med huvudvärk och mag ont, men känner mig piggare än igår i alla fall. Men har än så länge inte vågat stoppa i mig något annat än glass, får se om jag ska våga testa få i mig något annat sen. Nudlar eller något kankse som är lätt ätet, men får se.

Ser ut som jag inte åker hem fören imorron heller, kommer nog inte klara av att sitta på en buss en och en halv timme. Så tar nog tåget upp imorron tills när morfar har slutat istället och så får han hämta mig på stationen då. Men ska ringa och prata med dem och se vad som säger.

Annars blir det nog ta det lugnt idag och kolla på film och så och hålla mig ifrån att pussa och krama på älsklingen så att han inte blir sjuk igen, men det är ju så svårt att låta bli :( Vill ju ligga i hans famn hela tiden ju.

Nu ska jag försöka få i mig lite nudel soppa.

Ha en bra dag!


Magsjukan värre :-(

Sorry för dem dåliga uppdateringen men finns inte så mycket att skriva. Har magsjuka så har bara legat i sängen och kollat på film idag och försökt att vila. Blivit lite bättre nu på kvällen, men känner av magen :-( Ska fortsätta kolla på film och sen försöka sova och hoppas på att vara bättre imorgon. Hoppas ni andra mår mycket bättre än vad jag gör! Natti.

Tåget mot Hudiksvall

Sitter på tåget mot Hudik nu, därefter ska jag vänta ca 30min på att 21an som går mot Forsa och älsklingen. Så blir att spendera helgen med honom. Mycket mys blir det nog. Hoppas båda kan äta utan att må dåligt så att vi kan äta något gott och kanske dricka vin om älsklingen köpt något. Tror jag ska lura in honom till stan någon av dagarna också. Annars kanske vi skulle fixa och dona i lägenheten lät det som också. Men ska bli mycket mys som tas igen sen förra helgen också då vi höll oss ifrån varandra hela tiden. Men allt kan kl ändras vad vi hittar på märks ju egentligen inte fören efteråt eller hur ;-) Längtar jätte mycket efter honom nu i alla fall. Älskar dig gubben!

God Morgon

Sovit gott?

Jag har sovit sisådär, men jag överlever i alla fall. Hade ställt klockan på åtta, men vaknade runt sju tiden, försökte somna om men det gick inte alls det. Startade datorn och har kollat tåg och busstider upp till älsklingen, åker ju dit idag, även fast han har vinterkräk sjukan tror jag att jag far dit för min mage är inge bra i alla fall heller, så då spelar det ju inte så stor roll. Han börjar ju bli bättre nu också, så då känns det lite lugnare i alla fall.

Ska snart ta och pallra mig upp från denna sköna soffa och klä på mig och börja packa ihop allting. Så jag är säker på att allting är med denna gång, men man vet ju aldrig, lyckas säkert glömma något i alla fall som vanligt så. Men det är väl inge ovanligt.

Sen ska jag till körskolan och ha körlektion kanske göra slutestet en sista gång också innan körningen. Efter körningen tar jag första bästa tåg till Hudik, troligen det om går 12.48 som jag borde hinna med i alla fall om mormor skjutsar mig, som hon säker gör ;)

Nä, man om man ska ta och orka sig upp och fixa allt nu då. För frulle känns det inte som jag vågar käka för tillfället i alla fall. :/

9e bilden: Någon i din släkt.


Morbror<3

Torsdag

Klev upp halv sex imorse och gjorde mig iordning och käkade frulle. Körde sedan in till stan för att ha körlektion, tror det hjälpte lite att köra innan. Kände mig inte riktigt lika nervös för en på slutet då inget gick spec bra, men fick godkänt på det i alla fall. Satte mnig sedan vid teorin och gjorde slutestet igen tre gånger och fick godkänt varje gång., skönt det.

När jag var klar på driver så gick jag ner på stan och väntade på att Sofi skulle komma, träffade henne efter tolv någon gång. Fixade lite och en massa prat.

Var och käkade kebab också så nu mår inte min mage någe bra alls. Men hoppas på att slippa spy, men som det känns nu kommer jag att göra det. Uscha, hoppas verkligen på att slippa.

Ska försöka plugga på samhällsfrågorna sen. Annars blir det nog rätt lugnt ikväll efterom jag inte mår så jätte bra just nu iaf :/

Vad gör ni idag då?


Försökt att

äta lite nu i alla fall. Har inte fått i mig något annat än cola på hela dagen fören fören stund sedan då jag vågade testa ta en hårdbröd smörgås med kaviar och gurka, så jag hoppas jag får behålla det nu. Har än så länge inte känt av något i alla fall.

Ska ta och bädda ner mig för att försöka sova snart ja. Upp tidigt imorron för att ha körlektion och hinna plugga lite innan jag ska träffa Sofi på stan, om jag inte blir dålig igen vill säga. Men det hoppas jag på att inte göra.

Försökte plugga lite matte förut också, men gick inge bra alls eftersom att jag inte ätit något idag så har haf inte heller någon kraft till att göra något, så jag gav upp efter några tal får ta tag i det imorron istället. Måste även ta tag i samhällen då.

Nä, ska ta och bädda ner mig och ringa älsklingen nu.

Natti!

8e bilden: En person som du saknar.


Väldid dålig bild synd nog.
Men jag saknar dig Peter.

Onsdag och Magsjuka

Började må illa igår kväll men trodde det berode på något helt annat. Gick och la mig och vaknade efter en timme och skulle på toa, men det var inte riktigt det jag behövde utan jag började spy istället. Tur man har en snäll lillebror som tog hant om sin stora syster lite och fixadehink och gav henne vatten och hämtade täcke och kudde åt henne så jag kunde sova på soffan så det inte var så långt till toan. Vaknade ett x antal gånger under natten och mådde verkligen piss och även på morgonen nnär jag vaknade, men efter att ha druckit lite cola så började jag må bättre bara jag tog det lugnt. Så bestämde mig för att åka till körskolan och ja körlektionen i alla fall, men den gick bra  så det var inga problem.

Ligger nu hemma hos mormor och kollar på törnfåglar och vilar, får se om jag orkar ta tag i lite matte plugg behöver värklingen göra de men vet inte om jag orkar riktigt. Så får se hur jag gör.

Ska ta och fortsätta kolla på Törnrosfåglar nu och sen försöka ta tag i matten.

Vad gör ni idag då? Något roligare än att vara magsjuk antar jag?

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


Från mitt sista skol-SM i nian!
Några år sedan nu..

Sitter på judon

Sitter uppe på judohallen nu och kollar på när pappa och broder har träning med småttingarna. Rätt skönt att vara här igen, kan jag säga. Känns skönt att vara här igen. Synd bara att det inte är oftare. Men är så när man inte längre bor kvar i denna stad. Men tränar ju fortfarande judo fast i Sundsvall men tillhör Söderhamn fortfarande. Dagen har bestått av att lägga pussel med mormor och sedan kört in till stan, där jag träffade Ammi och Kenta blev en fika och massa prat. Efter det gick jag ner till driver och pratade lite med en gammal klasskompis som jag träffade där när jag väntade på att min Körlektion skulle börja. Körlektionen gick bra och efter den gick jag hit till judon. När träningen är slut åker jag med pappa och bror hem till dem och umgås med dem och sover där inatt. Så blir väl lite film och mys och så. Vad gör ni ikväll då?

Tisdag

Vaknde första gången halv sju men lyckades somna om vaknade andra gången en timme senare och kunde inte somna om. Låg kvar i soffan ett tag innan jag klev upp och gick ner. Goliat låg och sov när jag kom ner så fick klättra över honom eftersomhan ligger prisic neranför trappan. Satte mig och la lite pyssel innan jag orkade käka frulle. Har suttit och pratat med mormor en stund och har gosat med Goliat. Ska snart ta och klä på mig lite.

Vad jag ska göra idag vet jag inte riktigt än, inte mer än att jag ska träffa Ammi en sväng och att jag har körlektion och att jag ikväll ska sova hos mamma och pappa. Ska övningsköra in till stan med mormor sen också kan bli intressant hehe, nä men det borde gå bra har ju kört en del så kan ju det dära nu ;)

Nä, ska ta och packa för att kunna sova hos mamma och pappa nu ikväll då. Sen åker vi nog om en stund.

Ska försöka uppdatera ikväll genom mobilen om jag får tid.

Ha en trevlig dag i den härliga solen!

Måndag

Sorry för den dåliga uppdateringen, har haft för mycket i huvudet och vart lite små seg efter att ha vaknat kvart över fem imorse. Hade dubbellektion på körskolan imorse och den gick bra, satte mig sedan och pluggade och klarade det sista. Ska låta bli att plugga nå teori på körskolan imorron och testa sätta mig på onsdag igen istället och få se om jag kommer ihåg något då, men det är väl sådant som märks.

Efter körskolan träffade jag Emelie och spenderade resten av dagen/kvällen med henne, blev lite prat och sådant. Tog kvart i nio bussen hem till mormor så nu sitter jag här hos henne. Hade egentligen tänkt försöka plugga lite matte idag men orkar inte just nu, så tar och lägger mig och kollar på törnrosfåglar istället och ringer älsklingen och tar tag i pluggandet imorron innan körlektionerna istället.

Imorron ska jag även träffa Ammi en sväng innan lektionerna sedan får jag se vad jag hittar på, om jag kanske tar och åker hem till mor och far, men har inte bestämt mig än. Får se hur jag gör, har tid på mig att bestämma så.

Nu ska jag ringa älsklingen och sedan sova.

Natti Natti!
Ska försöka uppdatera bättre imorron!

Upp tidigt

Ligger i soffan vilket är min säng denna vecka (valt det själv) och kollar på film nu ska skriva lite och testa ringa älskingen och efter det ska jag sova för jag ska upp halv sex imorron, ser inte direkt framemot det men men, en dag göra väl inget. Får ta sovmoorgon på tisdag istället ;)

Natti!

Framme i Söderhamn

Har kommit hem till Mormor umgåts lite med henne och Roffe, har käkat middag och ska ta tag i lite plugg innan jag startar någon film och lägger mig och vilar och sedan sover. Blir tidig kväll ikväll, ska upp tidigt imorron stax innan sex så kommer bli en jobbig dag imorron.

Men ska ta tag i plugg nu.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Nina, Jag och Stephanie, minst ett år sedan jag träffade dem nu :/
Finns flera som jag inte träffar på länge heller :(
Blev så sen jag flyttade till Sundsvall.
Man säger att man ska hålla kontakten, men det är svårare än man tror.
Saknar er!

Söndag

God Morgon!

Blev inte så jättesent igår, la oss och kollade på film i soffan och efter att vi kollat på den svenska filmen så började vi kolla på en annan, men såg inte så mycket av den innan jag somnade. För när Tyson kom så blev jag trött och kunde sova, märks att jag behöver ha någon i närheten för att kunna somna. Speciellt om det är djur har jag lättare att somna, men dem, gör ju oftast att man kan slappna av.

Vaknade för ca 45minuter sedan av att Lita ville ha hjälp med TVn och då kunde inte jag somna om sedan för hon började prata och sen när det var barnpogram på gick det inte så bra heller. Så nu sitter jag och kollar på barnpogramm på tvn och kollar runt lite på internet.

Dagen kommer nog bestå av att ta det lugnt packa iordning och sedan åka med ett bussen till Hudiksvall och sedan vidare till Söderhamn. När jag kommer dit har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Blir nog att ta det lugnt och plugga eller något liknande.

Vad ska ni göra idag då? Ligga i sängen och vara bakis? :P

Film

Sitter med varsin dator och knappar runt nu, ska snart lägga oss på varsin sida av soffan och kolla på film, så ska snart ta och hämta täcke och kudde eftersom att jag ska sova på soffan i natt för att inte riskera att bli smittad av magsjukan som Micke har.

Micke håller på fixar någon film vi kan se nu, hoppas den är bra. Skulle tydligen vara någon svensk drama som kom ut 2010, kan skriva om den sen.

Antar att det är flera stycken som är ute på 100dagars idag, festa åt mig då också. Är sugen på att gå ut jag också, men har inga måste tänka på annat först innan jag kan spenndera tid till sådant, men får jag undan massa plugg och har pengar så ska jag nog ut snart, för på lovet som jag hade tänkt blir det inte. HAde tänkt försöka dra ut Emelie eller någon på lilllördag men har körlektion halv åtta på torsdag morgon så låter inte som någon bra ide att parta dagen före då, men men, får väl bli om en månad när det är show på Railway saloon, för så ska jag vara glädjeflicka och jag ska ha super duper kul. FAsiken vad jag längtar, vill ha den 2/4 NUUUU

Aja, ni som är ute på 100dagars eller ute på något annat skoj festa åt mig å!

Nu ska jag hämta täcke och kudde och krypa ner i soffan och kolla på film.

Natti!

Filmtime

Lita har kommit hem och jag har gjort tacos och vi har käkat och diskat undan. Micke och Lita håller nu på att poppa popcorn i popcornmaskinen, sedan ska vi sätta oss och kolla på film, någon barn film Lita ville se. Efter det ska hon sova och jag och Micke kommer väl kolla på någon bra film i varsin sida av soffan tyvärr, men men. Får ta igen det nästa helg om han är frisk då.

Har en onyttig helg nu också, så får se hur min mage mår efter denna helg, men det är sådant som märks.
Nu ska vi kolla på film.

Puss


Ett års dag<3

Idag har jag och Micke vart tillsammans ett helt år och jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går. Det kommer bli många fina år med dig älskling.
Älskar dig så otroligt mycket älskling!
Du är mitt allt!


JAG ÄLSKAR DIG<3


Rolig dag?

Kan jag inte påstå. Älsklingen är magsjuk så kan typ inte umgås med honom, för vill inte riksera att bli smittad, vill ha lov och kunna plugga och allt jag planerat att göra på lovet. Så knarkar hela vitpeppar korn och håller mig från Micke, i alla fall några meter, så jag inte är uppe i honom. HAr inte känt av något ännu och hoppas på att slippa göra det också.

Dagen har beståt av att skriva klart projektarbete rapporten, vart och handlat med Lita (två gånger) för vi kom på att vi skulle haft mer saker, gjort lunch, diskat och dammsugit hela lägenheten, tagit ett bad och pysslat om mig själv lite och nu sitter jag här och ska väl snart ta tag i att laga middag när Lita kommer hem från att ha lekt med en kompis. Senare ikväll har jag ingen aning om vad som händer, blir kanske att sitta i varsit hörn av soffan och kolla på film eller något liknande, inte speciellt kul. Speciellt inte när det är våran ett års dag idag. Men man kan ju inte ro för det så.

Vad ska ni göra ikväll då?

5e bilden: En gammal bild på dig själv.


Enligt bilddagboken är bilden från 2008 :P

God Morgon

God morgon! Har ni sovit gott eller några kankse nyss har gått och lagt sig? :P

Själv har man vart vaken sen innan sju, vaknade och kunde inte somna om. Så har gosat med Tyson och kramats lite med älsklingen så nu har jag piggnat till. Nu sitter vi i mys hörnan i varsin fotölj och funderar på vad vi ska göra idag. Än så länge ser det ut som det blir rätt lugnt, men man vet aldrig. Kankse blir att åka in till Hudik eller ut och åka pulka eller något liknande, beror på hur kallt och så det är också. Men solen skinner ute i alla fall, så hoppas på att det är rätt varmt också :)

Min ryggvärker som bara den, den vill inte alls bli bättre. Ibland känns det som den ska börja bli bättre, men så gör det fruktansvärt ont heltplötsligt :( Ska försöka vila till v.11 och hoppas på att den kankse blir bättre, men med min otur blir den väl bara bättre under sen tiden och dålig igen när jag börjar träna igen.

Nu ska jag fundera vidare lite och kanske skriva rent PA, som vi skrev igår.

VAd ska ni hitta på idag då?

Grattis Lotta!

Ett stort Grattis till Lotta på sin födelsedag!
Hoppas du haft en toppen dag!
Kramar på dej!



Hudiksvall

Nu är jag i Hudiksvall, har suttit och väntat en halv timme på bussen men nu sitter jag på 21;an och på väg nog min älskling i alla fall inte långt kvar nu. Kändes som en evighet när jag satt på 53;an mot Hudiksvall. Men känns lugnare nu. När jag kommer från kommer Micke och Lita och möter mig. Sen ska jag handla och när jag kommit hem till Micke ske vi börja med maten. Chipslåda hur gott som helst. Efter vi käkat blir det nog leka lite med Lita innan hon ska sova. För sedan ska Micke hjälpa mig att plugga, så blir en väldigt rolig fredag kväll eller inte. Med bättre nu än imorgon anser jag. Ska ta och ringa och säga att jag är på väg nu. Ska försöka uppdatera senare och i helgen. Puss

Fredag

Då var det fredag, härligt va? :-) det tycker i alla fall jag. För det betyder att om några timmar är de helg och till veckan är det lov. Så man kan ju egentligen säga att det redan är lov när man slutat och som jag längtar tills dess. Kommer få lov från ca två tiden för jag ska iväg och fixa en sak sen åker jag till Micke. Längtar. Men först måste man ju ha lektionerna man ska ha. Har haft svenska redan och har natur och Friluftsliv kvar att ha idag. Hoppas vi ska göra något intressant. När vi slutat åker jag. Ska fixa det sista med projektarbetet och så sen ska Micke även få hjälpa mig ikväll att skriva klart allting, så att jag slipper tänka så mycket på det på lovet. Har tillräckligt mycket att göra på lovet ändå. Synd nog man vill ju helst bara på lov, men det går ju inte alltid. Men när vi kommer tillbaka till skolan igen är det inte många veckor kvar innan vi går ut på praktik och det är ju skönt att slippa sitta vid skolbänken hela dagarna. Nu ska jag gå ner till matsalen och käka och sedan får jag se om jag ska göra ett försök på matten eller om jag ska läsa. Hmm, får se då vad jag är sugen på. Nu börjar magen kurra så bäst man går och käkar då ;-)

Packat och klart

Har kommit hem från träningen och har hunnit packat färdigt väskan och så, skönt. För imorron åker jag och blir borta till nästa Söndag..

Träningen gick sisådär idag i alla fall, men det är ju ryggen som förstör, men hoppas på att bli bättre snart. Blir ju rätt mycket vila på lovet som är nästa vecka, för blir nog ingen judo, mest promenader och det anstränger ju inte ryggen så mycket.

Ligger nu i sängen och kollar på debatten om bloggare, rätt intressant. Så ska fortsätta kolla på de nu, sen sova.

Natti!


Sitter i skolan

Och väntar på att tiden ska gå. Börjar inte för en kvart över ett och har suttit och väntat sen ett, lika dant varje torsdag. Så torsdagar är ju inte speciellt populära. När jag börjar kvart över, så har jag psykologi. Trodde det ämnet skulle vara roligare men vi har ju redan gått igenom allt på BF lektionerna som vi går igen. Så det är inte så roligt. Men men. Ska kolla hur det blir när vi går ut på praktik också. För egentligen ska vi ju ha dem lektionerna men går ju inte om vi inte är på skolan. Efter psykologin slutar jag äntligen. Då åker jag upp till Lotta och äter sedan vidare på träning, för att vara med så mycket min rygg pallar. Ska ta och pallra mig på lektion snart nu.

Trött + Träningsvärk

Känns inte som någon bra kombination för mig, inte idag i alla fall. Trött och seg i hela huvudet när jag vaknade. När jag sen ska resa mig upp för att kliva upp hur sängen då känner jag den härliga träningsvärken jag har, fast idag är den inte så härlig. Skulle mer än gärna slippa den, men det blir ju såhär när man inte kör styrka på två veckor och sedan kommer tillbaka och kör igen och inte tar det så lugnt som man borde kanske, spciellt med den ryggsmärta jag redan har. Otur var ju igår att jag inte kunde träna mage något, skulle göra de igår, men ryggen sa stopp. Hoppas smärtan går över snart, men jag kommer väl måsta gå till sjukgymnasten eller en naprapat eller något liknande innan det här går över lät det som på skolläkaren igår.

Men det här känns inte som någon bra början på min dag i alla fall, för jag börjar få ont i huvudet redan :( Men jag över lever väl.

Nu ska jag ta och göra mig iordning för skolan.

Just ja,

God Morgon förresten! :P

Blev inte så mycket

plugga, inte skol plugg i alla fall. Packningen blev inte heller klar men tror att alla kläder är ner packade som ska med i alla fall. Är bara skor, smink och salvor och sådant kvar typ, förutom skolplugget och datorn då. Tänkte packa det sista imorron tänkte jag, när jag kommer hem från träningen.

Ligger nerbäddad nu och pratar med älsklingen och tårarna rinner ner för min kind för vi nyss pratade om något hemskt som har hänt :(
Ska snart ta och försöka sova, så att man orkar med den långa morgondagen i skolan och efter det träning.

Natti!


Promis

Inne från en 50minuters promenad med grannen. Nu ska jag ta tag i lite plugg och så ska jag packa väskan inför helgen. Klockan åtta är det även Glee (Y)

Vad gör ni ikväll då?

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.


Det är en henna tatuering så det är ingen riktigt.
Men under den tiden väldigt länge innan och ett tag efter var det mycket hände....

Skolläkaren

Nu har jag vart hos skolläkaren och kollat ryggen. Hon trodde det kunde vara en revbens upphakning. Vad det nu innebär är inte jag säker på. Med tänkte ta och kolla upp det på Internet sen när jag sitter vid någon dator, för nu bloggar jag från mobilen, precis som i morse. Men ska försöka ta kontakt med min sjukgymnast för att kanske kunna få hjälp med det. Så det är bara att hoppas på det bästa och att han kan hjälpa mig så jag slipper ha såhär ont. Ska läsa om det när jag kommer till en dator, så skriver jag vad det innebär sen. Men jag hoppas jag slipper vila i sex veckor i alla fall som det lät på henne att jag skulle vara tvungen att vila. Hur ska jag klara att vara stilla och inte träna judo eller styrka på så länge? Jag kommer dö!

Ego

God morgon. Klockan är nu 06.48 och jag står på löpbandet på ego och ska snart försöka jogga lite efter det lite styrka, innan jag gör mig klar för att åka till skolläkaren. Efter det blir det vanlig idrott. Nu ska jag jogga. Skriver när jag vart hos läkaren.

Tisdag och dagen är över

Haft en bra dag?

Min dag har ju som sagt beståt av att plugga, lyckades faktiskt göra lite matte men fastnade igen också :/ Så får försöka hitta hjälp med det innan lovet.

Har tränat idag också. Skönt var det och kädes rätt okey även fast jag inte kände mig helt klar  i huvudet och så men i alla fall. Drack vatten också å trämningen för första gången på jag vte inte hur länge. Vilket gjorde att jag mig spyfärdig och var på väg att spy någon gång och hade sy smak i munnen så klev av lite tidigare, så jag missade dem två sista ranodrin, missade två andra också pga toa besök, kan de ha med de gröna tet att göra tro? (A), men tänker inte sluta med det för de.

Nu ligger jag i alla fall i sängen och ska lura upp Biffen i sängen så jag har någon att kramas med.

Natti!

Väskor

Sitter och letar efter väska på internet. Skulle behöva ha en, som är snygg och mellanstor typ så man kan få i ett kollegieblock typ. Har ju bara en gammal tråkig vanlig skolväska nu, om jag inte använder träningsväskan eller en vanlig rygg säck. Men skulle behöva en snygg typ när man går på stan och så, vilker jag gör så ofta (A) haha, men i alla fall. Skulle vara kul att ha en.

Kollar runt llite nu, men hittar typ inga jag gillar. Vet ungefär hur jag vill att den ska se ut, men kan inte riktigt förklara. HIttat någon jag gillar lite, men den var inte så billig :( Nästan 2000spenn och det vägrar jag lägga ut för en axel väska.

HAr kollat på; Nelly, HM, Halens, Ellos och Accent, kollar just nu runt lite på tradera om det kanske finns någon där man kan buda på, men har kommit fram  till sida 9och inte hittat någon jag gillar eller jo hittade en, men den var rosa och jag vill ha svart, annars hade jag lagt ett bud på den.

Ska fortsätta leta lite nu.

Någon som vet någon bra och billig sida där dem säljer väskor?

3e bilden: En bild på någon i din familj.


Min lillebror<3
Ser kaxigare ut på hästryggen än vad han var :P

2a bilden: En bild på dig själv som liten

Har ingen bild på datorn eller på USBt nu, så tar nr tre i nästa inlägg och försöker hitta någon gammal bild när jag kommer till mamma och pappa på lovet.

No School

Tjo!

Allt bra med er? För mig gick det neråt för en stund sedan, men inget jag tänker berätta här. Åtminstonde inte nu.

Sitter just nu hemma hos Lotta och kollar på tv. Ska snart ta med mig lite plugg och sätta mig i köket så att jag kanske får något gjort istället för att kolla på tv.

Har egentligen friluftsdag idag, men har huvudvärk så sjukanmälde mig istället och åkte hit och ska plugga. Så ska ta och sätta lite fart med det.

RSS 2.0