Tisdag kväll

Blev en promenad till judon och väga sig och kolla lite på dem mindres träning och sedan fick jag skjuts hem av Anna, eller hem, till Lotta.
Pratade lite med Lotta, åt lite, fick i mig mer nu än vad ja fick när jag skulle käka sallad, kanske har med att maten jag åt nu var varm, så det gick bättre att äta med hals ontet.

Efter det så var jag och Lotta ut, så jag fick övningsköra. Går rätt bra faktiskt.

Nu pratar jag med min älskling och efter att Lotta och Mathias kollat klart på tv, ska jag krypa ner i soffan och sova. Somnar nog rätt fort som det känns nu.


så säger god natt!


Julklappar

Vad ska man ge alla i julklapp och vilka ska man ge till? Samma jobbiga sak varje år till jul.
Tror jag är klar och vet vad familjen ska få i alla fall, men sen då? Mormor, Emelie, mfl. Vad ska man ge dem då? Varför ska det vara så svårt att komma på något?

Blir väl att kolla runt lite på internet och på stan och så om man hittar något.

/J


Skola, iskallt och förkylning

Uscha vad kallt det är ute. hade vinterskor på mig ändå var mina tår som isbittar. Hjälpte inte att sitta på bussen heller, för det var ingen värme där, så man blev inge varmare där heller. Kom sent till skolan eftersom att jag inte bytte buss, för att mina tår var som isbitar så att det gjorde jätte ont när jag gick. När jag kom till skolan, så gick jag inte på lektionen utan gick istället upp till Metropol för att värma minafötter eller hela mig, för jag frös så jag skakade, när jag är ute. Fy fasiken vad kallt det är. Känner fortfarande av tårna. Hade inte kunnat jobba på lektionen i alla fall, eftersom att mina tår gjorde så ont och eftersom att jag frös så pass mycket som jag gjorde.

Vaknade i morse med hals ont och var snorig, bra start på dagen? Ne, tror inte det va. Jobbigt, jag som är pepp på att träna idag, men som det ser ut kommer  jag inte kunna träna, för huvudvärken börjar komma den också :( Men får se hur jag gör. Vill träna, men kanske inte borde?

Hmm, vet inte hur jag ska göra?


/Jennie


Längtar tillbaka

Inte kommit igång med nå pluggandet, som detvar tänkt. Satte mi vid datorn istället och blev sittande här.

Just nu sitter jag och lyssnar på David St. Romain, som jag såg på Country festivalen i Furuvik i Somras. Riktigt bra är han :) Blir nog sittande här och lyssna på någon låt till från honom och tänkte även lyssna på någon låt som Morgan Tobias har skrivit, henne såg jag också i somras på Countryfestivalen i Furuvik :)

När man lyssnar på dem, tänker jag tillbaka till festivalen, eftersom de var där jag såg dem. LÄngtar tillbaka. Vill ha nästa år och furuvik igen. Hoppas det blir bra artister då också. Så man kan stå och hoppa framme vid scenen ;) Hehe..


Men måste egentligen gå upp på rummet och sätta mig och plugga, så blir bara att lyssna på någon låt till nu, sen är det dags att plugga. Men vill inte :( Men bättre att göra det så har man det gjort.

Så det är bara att sätta igång.

Hade!

1h50minkvar

Bara en timme och femtio minuter kvar innan vi slutar, men jag tänker smita tidigare så att jag är säker på att jag hinner med tre bussen från stan. Annars måste jag vänta till tio över fyra och det har jag ingen lust att göra. Vill hem så fort som möjligt.

Ikväll ska jag försöka bestämma vilka frågor jags ka använda till en skoluppgift, skriva rent dem och kankse skicka iväg dem, för jag orkar inte besöka något jälka ställe. VAd vet läraren om jag vart dit eller inte? Kanske inte har tid att göra studiebesök. Huvudsaken är väl att jag gör uppgiften på något sett eller hur?

Aja, ska kolla runt lite på internet å så innan vi slutar.. Hade!

Vill plugga distans

Uscha och blä, kan man inte bara få vara hemma och kobba med sina skolarbeten stället för att sitta i skolan? Skulle vara mycket bättre. Skulle få mycket mera gjort och resultatet skulle antagligen bli bättre än i skolan, men får man sitta hemma och jobba istället för att sitta i skolan? Nej, man måste åka till skolan varje dag för att ha tråkigt och få sämre resultat. Som jag tror och är rätt säker på att jag får. För jag jobbar bättre hemma än i skolan, fast det går ändå rätt bra nu, när jag har ett "eget" rum att sitta i på vissa lektioner så jag kan jobba och slipper bli störd av resten av klassen, så det är bra i alla fall.
Längtar bara tills jag har gått ut gymnasiet och hoppas på att jag kommer in på den utbildningen jag vill sen. För då blir det något jag är intresserad av och så blir det på distans, så då kan jag jobba hemma istället för att sitta i en skola och ha mssa lektioner som man blir uttråkad av. Jobbar man hemma, kan man lägga ifrån sig allt ett tag om man fastnar, men det kan man inte gör i skolan. Där måste man jobba hela tiden, även fast man sitter fast. Lättare om man kan lägga ifrån sig allt ett tag och sedan sätta sig igen efter ett tag. Så jag verkligen älngtar tills gymnasiet är slut så att jag kan sitta hemma och jobbamed skolarbeten istället, om jag nu kommer in på utbildningen jag vill läsa, annars får det bli en annars får jag nog plugga upp mina betyg och sedan söka in igen. Om jag inte klarar Matte B kursen innan jag går ut gymnasiet. Men jag hoppas verkligen att jag klarar den, det skulle vara underbart. Annars får jag försöka komma överrens med läraren om hur jag ska klara betyget.

Önskar bara att jag redan nu kunde plugga allt på distans och slippa sitta i skolan var eviga dag.

längtar som tusan!


Hemma igen

Hemma efter en helg hos älsklingen. ÅKte i fredags och kom hem idag, men hade gärna vart kvar ett bra tag till. Saknar honom redan så mycket.

Ifredags blev det mest mys i alla fall.

Lördag blev det mycket bus med Lita och sen for vi in till Hudik, men det blev inte som vi hade tänkt oss, så vi åkte tillbaka hem till honom istället. För att vänta, men kom den personen då? Nej, irriterande!
Vi fick beök av Kocken i alla fall, det var kul att träffa honom igen. Det har man ju ite gjort sedan i somras, när vi var i Holmsvden med PM.
Somnade så fort vi la oss i sängen sen, lika tråkig som alltid enligt Micke, men han får vänja sig.

Idag lyckades jag sova rätt länge, sedan hände det inte så mycket innan jag skulle hem. Massa mys, packa, duschen och sen sätta sig på bussen hem. Jobbigt var det att åka ifrån älsklingen. Hoppas på att det inte tar så lång tid denna gång, som det gjorde sist. Är för jobbigt att vänta 3veckor på att få träffa sin älskling.

Men nu är jag i alla fall hemma. HAr ätit fyra varma mackor och sedan satt jag mig här. Träffade Jon innan jag åkte hem också, var trevligt det också.

Nu ska jag kolla runt lite, sedan sätta mig på rummet och skriva lite och kolla på tv innan jag ska sova.

/Jennie

Fredag

Äntligen fredag, skönt att få slippa skolan två dagar sen.

Den här dagen ska jag i alla fall, vara i skolan, ha egen lektion på judon med idh B klassen. Efter det åker jag ner till Micke och spenderar helgen där.

Hade egentligen velat åka ner till Morbror som har 30års fest i helgen, men har inga pengar till det :(. Har knappt så jag kommer fram och till baka från älsklingen. men det är väl som det är. KAn hoppas på att helgen blir bra ändå. Men hade vart roligt att ha åkt ner och fått träffat morbror. Men men det är som det är.

Nu ska jag snart sätta och mig lyssna på när några i klassen gör sina muntliga tal i Sv B, jag tror inte jag kommer göra mitt idag, känner redan ångesten och magontet.

Just nu vill jag  bara att klockan ska gå, så att jag kan åka till judon och ha lektion med klassen och sen vänta på tåget och att det går fort att komma till Delsbo idag att inget är försenat eller någor sådant. För då blir jag galen. Jobbigt nog att det två timmar att åka ner. Men men..


Är lika trött och seg som dem andra dagarna denna vecka, huvudet blir bara värre och värre, vill helst bara hem till sängen och sova, är inte långt ifrån att jag skulle kunna somna i skolan.
Hoppas bara att jag inte lyckas somna någe i skolan idag, lärarna blir nog inte så glad  på mig om jag skulle göra det. eller vad tror ni?


/Jennie

Tal i Sv B

Skriver tal, men de går inge bra alls. Skiter i det här snart.. Vet inte vad jag ska skriva. Hjäp mig någon snälla!

Hur? Vad? Ska man skariva i ett tal?

Sjukgymnasten

Vart hos sjukgymnasten, gick bra som alltid. Ibland köänns de onödigt att gå dit, men samtidigt är det skönt, för man böir påmind om hur man ska tänka när jag ska andas och de. Så de är i alla fall skönt.

Sitter på skolan nu igen. Borde egentligen skriva på PA-arbetet, men orkar inte. Det är så tråkigt... Ska snart ner på stor skolan för att ha natur. Men kommer nog få gå upp lika fort eftersom att vi har ett mindre prov som jag glömt att plugga till så. Men men, testar skriva och sedan går jag. Går nog åt pippan, det är som det är. Är bara att göra bättre nästa gång.

...


Less man blir när man vill åka på krysning och när man ringer och bokar får man inte åka utan målsman :@ Irriterad. Hoppas det går att fixas!
Vill verkligen åka ju!



....

Nu ska jag kolla vad resten av klassen.

Hade!

Morgon

Lyckades komma till skolan, men det var knappt. För jag höll nästan inte på at komma upp ur sängen, för jag var så jäkla trött. Hade inte Babro kommit hade jag nog somnat om, vilket inte hade vart helt fel.

Sitter i alla fall i skolan nu och känner mif död. Kom på att jag ska till sjukgymnasten sen också, det hade jag glömt bort, pga tröttheten. Min hjärna fungerar inte alls idag. Hade det inte vart för att vi har mössprovning idag på eftermiddagen, så hade jag vart hemma idag. Mår verkligen inte speciellt bra. Hur trött och seg som helst, känner hur huvudvärken börjar komma. Känns nästan som att jag ska somna när som helst. Bra dag? Nej. Hur ska jag klara denna dag? Mössprovningen är inte för en klockan tre och jag ska hålla mig vaken tills dess? Hmm, undra hur de kommer gå.
Imorron har jar lektion med Idh B klassen på judon, så kan inte vara hemma då heller + att jag ska hem till älsklingen efter skolan. Vilket jag längtar efter.

Idag har man natur, svenska och sedan  mössprovning. Sen ska jag fasiken hem och sova.
Eller kansle inte sova på engång. Får se hur mycket jag får gjort av pluggandet i skolan idag, annars måste jag försöka med det hemma. Men förhoppningsvis kan jag göra klart muntliga idag på svenskan, så slipper jag den sen. men man får se.

Ska snart åka till sjukgymnasten, men kasnke hinner kolal igenom någon uppguft innan, hmm, men kommer nog inte fungera bra... Aja, försöka kan man alltid, eller?



/Jennie

Drömmar

Å de finns så mycket man kan drömma om. Det finns så mycket jag drömmer om.

Jag vill åka utomlands.
Vill bli klar med gymnasiet.
Börja plugga på distans och få en riktigt utbildning.
Skaffa jobb. - extrajobb så jag kan tjäna pengar num samtidigt som jag går i skolan. Men även sedan om jag ska plugga på distans och sen heltid när jag är klar med min utbildning. Vet redab vad jag vill läsa och allt, men sen om jag kommer in på direkten det tror jag inte. Men jag vet vad jag vill, så det är bara att kämpa..

Just nu har jag tusen saker jag vill göra.
Funderar på att sriva en lista med allt. Och kryssa av allt eftersom. Tror fasiken jag ska göra de. Fylla i efetrsom också, allt man vill göra..

Blir nog att göra en sådan lista senare ikväll...

Men numåste jag verkligen plugga..

Puss å kram!

Finns roligare att göra

Säger bara en sak, fy fasiken vad kallt det är. Sitter fortfarande och fryser. Tänkte hämta en tröja, men blev aldrig av. Nu ska jag istället ta med mig datorn och plugget och sätta mig och försöka plugga uppe istäället. Har inget att skylla på, att något annat är roligare då. Eller jo. Läsa, men måste verkligen plugga. Så jag får sakerna gjort och kan göra roligare saker på dagarna än att tänka på allt plugg. Kan tex ägna mig åt att läsa istället, för vill verkloihgen veta vad somhänder i boken jag läser nu....

Men nu ska det pluggas!

Onsdag

Började med special idrott imorse, 45min med lite löpning, någon intervall, men mest gång. FVar inge pepp och trött i kroppen, Tror de har med att göra att jag börjar bli förkyld, inte konstogt att jag är trött i kroppen då.
Hade sedan samhälle, idrott och naturkunskap. Inga roliga ämnen, eller idrott, men inge roligt, när man haft idrott innan så man sak sätta på sig stinkande, svettiga kläder igen och blötta av svett. Blir nog att ta med sig ett extra ombyte till veckan, om vi har någon lektion då på idrotten, men hoppas på de. För i så fall ska vi boxas, å de vill jag verkligen vara med på!

Efter skolan tog jag bussen till MAtfors och slapp sedan åka buss ända hem för jag fick sms av Barbro att hon skulle åka och handla, så jag kunde åka med henne. Innan vi åkte hem hämtade vi hö hos grannen också, så då kund ejag pussa på lite hästar, mys^^ Tror jag ska gå upp å pussa på alla lite mer sedan någon dag när jag är ledig, kanske låna häst å rida på också. Skulle vara skönt. Amarone hostar ju just nu, så henne går de ju inte att rida på :( Sedan rider ju A och L varje vecka flera gånger och då måste hon ju vila när  jag är ledig, suck.. Men ska försöka rida så snart jag kan tror jag.

Har hunnit käkat och sla sätta mig och leta upp s¨jag kan lyssna på gamlamuntliga i svenska, så man får tips på hur man kans kriva det. Så de är väl bara att sätta igång....


Saknar min älskling så oerhört mycket. Kan jag inte åka till honom i helgen, dröjer de en månad innan jag får träffa honom nest in till och det vet jag innte om jag klarar. Då kommer jag gråta varje kväll efter honom och de vill jag inte :'( ÄLskar dig<3

/JEnnie

Tisdag

Skola, som vanligt. Höll på få damp på min lärare imorse, som skrattade å tyckte i princip att jag inte skulle ha valt att läsa Matte B :@ Det avgör väl inte hon. Kärring!
Skulle haft samhäll, men blev inget pga lärare som var borta, skulle istället läsa någon sida i boken, vilket jag gjorde på engång faktiskt för att ha det gjort. Skönt.
Har rast nu, men börjar snart. Tolv börjar vi. Då har vi religion. Får se vadvi ska göra idag då. eller inte de inte blir så mycket gjort för hon ska gå igenom proven eller något liknande.
Efter religionen slutar jag :D
Hem till Lotta och sätta mig och kanske plugga lite, om jag klarar av att skriva något för han. Fick inte ur mig något riktigt när jag försökte förut. Annars så blir de nog att lägga sig på soffan och läsa. Fattar inte varför, men skulel vilja ligga heladagarna och läsa, men känns som jag inte har tid, för det bara är plugg plugg plugg. Har alldrig kännt såhär när de gäller att läsa förut. Men de kankse bara är tills jag läst ut boken jag läser nu, som är intressant och spännande. Sen kanske jag inte vill läsa mer.
Men har till och med suttit och letat på näten och funderar på att betälla böcker.. Hallå, vem är jag? xD haha, fast bättre de än att sitta framför tv och glo.

Fick lite vuxenpoäng igår å ;) Somnade inte med tvn på, utan lade mig istället och läste, hehe. Biffen låg bredvid, så de blev varmt och skänt också. Var nog för att han låg där som jag somnade så fort^^

Ikväll ska jag träna, skönt. Hoppas magen pallar. Har fortfarande ont :( Men, kasnke går över om jag får något annat att tänka på som jag älskar. Tex att träna judo =)

Nä, men nu ska jag dra mig upp mot klassrummet..

Hade!


Plugg

Började få något gjort i alla fall, men med hjälp av älsklingens jobb. Men då var ju han självklart tvungen att åka. Var nån som vart klantig och kört i diket, så han skulle förlja med och hjälpa den personen upp. Så nu hinner inte jag bli färdig med denne uppgift ikväll som jag hade hoppats på att bli. Han får fortsätta hjäpa mig på Onsdag igen, om vi inte hinner fortsätta idag, inna BL börjar. Vilket är om ca 15min.

Han kom nu så vi ska väl forstätta innan BL börjar. Final ikväll. Undra vem som vinner.

Aja, hörs imorron!

Grattis Jossan

Grattis på 18års dagen Josefin Brandt!
Hoppas du har haft en bra födelsedag!
=)



Saknar dig<3


Måndag

Först en lektion med Idrott sedan for jag till stan en sväng innan jag skulle vidare till sjukhuset. Där jag skulle träffa en läkare och prata om min VCD, men de var typ att jag skulle svara på hennes frågor, lyssna på hjärtat, kolla längd och vikt, göra lungfunktionstest och så fick jag ta blodprov. Hade inga frågor till henne, så svaradebara på hennes frågor.
Är bara att vänta på att få svaren på blodproverna nu, så får jag se om jag behöver medicin eller inte. Men tror och hoppas på att jag inte kommer behöva den.

Efter att jag vart på sjukhuset tog jag bussen hem, kändes som att halva tiden av lektionen nästan hade gått i alla fall, så de var ingen ide att åka till skolan typ. Skönt att komma hem lite tidigare en dag också.

Ska snart kolla igenom vilka läxor jag har och sedan får jag se om jag får något gjort eller om det blir som vanligt..

/Jennie


Pussa på hästar

Vi tog in hästarna uppe och Lars också, så fick pussa lite på hästarna.. Har döpt om Windess också, till liten och söt^^, för det är hon verkligen. Hennes namn är ju Windess, men efetrsom hon är liten och söt, så kallade jag henne det idag när jag tog in henne. Men jag tror att hon vet att adem flersta tycker att hon är liten och söt, för hon försöker få som hon vill ibland eller är försöker vara grinig/sur mot en, men de går inte så bra hehe.
Jazzy fick också en massa pussar på sig. Go hästen som verkar vara så blyg. Men de är jobbigt nu när jag fått typ två favoriter, dem försvinner väl snart, för de brukar dem göra, när jag får favoriter där uppe.
Både Titanic och Tote försvann :( Dem fick resa tillbaka till frankrike :( Hoppas dem här stannar, men dem blir nog inte lika poppis hos mig som Titanic, men de vet jag ju inte heller. De är sådant som märks. Men Titanic fastnade jag för första gången jag såg honon. Lite så är de väl med Jazzy också,men inte lika mycket.

När jag kom hem satte jag mig på rummet och pratade med mig älsking. Är nästan klar med en av skoluppgifterna också, ska försökag göra klart den helt och hållet lite senare.

Har käkat kebabrulle, så nu har jag ont i magen, trök verkligen i mig de sista för det var så gott. Men känns nu att jag inte skulle ha gjort det, men aja, det är sånt som händer. Ibland får man vara onyttigt. Men aj, så ont i magen jag har nu. Värre än de vart dem senaste dagarna..

Pratar med älsklingen nu igen också. Han kan ju säkert göra mig på lite bättre humör än vad jag är pga vissa saker, som han vet om. Men inte kan skriva här..

Men ska vara social med honom nu.. Annars börjar han gnälla på att jag är för tyst snart.

Ha de bäst!


<3

Vad skulle jag göra utan dig,
vid dem här tillfällerna?
Skulle jag orka kämpa,
eller skulle jag ge upp?

Du finns för mig,
jag finns för dig.
Jag älskar dig,
du älskar mig.

Jag vet inte,
vad jag skulle göra,
utan dig.
Om jag skulle klara mig.
Speciellt nu.

Tack för att du finns<3

Jag Älskar Dig<3

Grattis älskling!

Grattis till min älskling som fyller 35år idag :-)

Nu är du närmare 40 än 30, hihi ;-)

Synd att jag inte kan vara med dig. Men du får din present nästa gång vi ses istället, hihi^^ 

Puss puss älskar dig älskling<3


Söndag

Upp halv sju imorse. Käkade frukost och sedan åkte iväg till Lars för att hjälpa Barbro att jobba. Kändes rätt lätt och jag blev nog lite små kär i en av dem nya. Jazzy^^ Jättefin, var han :) 

När vi kom hem efter att ha jobbat klart, så skulle jag koka ägg till lunch, så tappade jag ägget och de gick sönde så klart eftersom att de var okokt, klantigt.
Efter lunchen har jag suttit här. Ska nog sätta mig på rummet snart och kolla på lite tv eller något sådant. Sen får vi se om de är så att vi ska åka upp och ta in hästarna också. Har ingen aning än, har inte frågat BArbro om det, men de märks väl.

Tror jag ska försöka hålla mig vaken hela dagen,s å att jag kan somna i tid ikväll, för de kunde jag ju inte igår i alla fall. Så håller jag mig vaken och inte somnar något nu på dagen, så kanske jag kan sova ikväll, kan ju hoppas. Sedan beror de ju på om jag blir uppehållen av älsklikngen i kväll när jag ska sova eller inte också. Hoppas han är snäll och låter mig sova ;)

Mitt humör går väl lite upp och ner just nu, pga vissa saker. Kan inte berätta varför, men är väldigt irriterad till och från. Hoppas bara på att de ska bli bättre, men kommer de någonsin att bli det? De är ju den stora frågan........

Nu ska jag upp på rummet och göra något annat än att sitta vid daton..

Hade!


315bilder

Har vart ute och fotat en lite stund, här på gården. Blev 315bilder, men har inte hunnit kollat igenom dem än, så vet inte hur många som blev bra, om de ens blev några som blev bra. Men de hoppas jag på. Blev lite löv, grenar, hästar, försök att knäppa på Doris.

Men nu ska jag i alla fall ta med mig datorn, kameran och lite hallon upp, för att kolla igenom bilderna.

Hade!


Fota

Drar nog ut en sväng ändå.. BLir uttråkad av att sitta inne..
Hoppas på lite bra bilder....

Fredag

Skola, sedan hem och sedan middag, musik och massa prat eller lyssning kankse jag ska säga. Jag lyssnar på Biggan och Barbro när dem pratar. Är väl inte alltid så intressant för mig att hör kankse. Men försöker vara trevlig i alla fall. 
Var iväg och hjälpte Stefan lasta av Mr Ruby förut också, så slapp Barbro. Gick jättebra. Han var lugnt. Gick inte så fort som dom trodde. Var väl värre när jag kom ur finkan i så fall. För han är ju så jäkla stor och tar så jäkla stor och så hamnade jag på fel sidan av honom. Men de var inga problem. De gick ju bra. Huvudsaken de. Fick pussa lite på Tjuv Jo också. Sagohästen^^ .

Men nu ska jag väl ta och sätta mig där borta med dem igen snart. Inte vara så jätte osocial.

Blir kanske inte så sent för mig. Börjar bli lite små trött och Biffen vill nog ha med mig upp han också.

Imorron ska jag nog ut och fotografera lite granna tror ja. Blir nog kvarnviken igen, men denna gång utan Biffen. Han tycker att jag är för osocial när jag fotograferar, kan ju inte busa och leka med honom när jag gör det ju. Så imorron blir han hemma. Kanske blir en kortare promis med honom ändå imorron. Men hoppas på att bilderna blir bättre imorron än vad dem blev i Onsdag, när jag var ner. Men har mer tid på mig imorron. Går nog ut redan på förmiddagen, så att jag har mycket tid på mig. Förra helgen jag var ute 1,5timme. Hur skönt och kul som helst. :D Så jag hoppas de blir många bilder och att dem är bra :) Över 200bilder sist.

Men nu ska jag vara social. Annars skriver jag bara ännu mer..

Men ha de bäst!

/Jennie


Finns jag ens längre???

De var jag som alltid skulle vara med. Alla tjatade på mig. När jag inte längre kunde tyckte alla bara att de var jobbigt. Men jag finns ju fortfarande. Men de verkar inte ni förstå. Jag kanske inte är där på samma sätt och träffar inte er lika ofta. Men jag finns och jag vill vara med. Men jag får inget veta längre.

De känns som jag inte finns längre. Jag vet inte, men så känns de.

Hur hade det vart om jag var kvar då? Då hade de fortfarande vart jag som skulle ta massa ansvar, men inte längre? Visst jag kan inte nu. Men jag kan vara med på olika saker, men eftersom jag inget får veta, så går de inte.

Jag vet inte vad jag känner eller tycker. Jag saknar er och vill vara där med er igen. Jag hoppas att jag snart kommer kunna vara de. De är inte långt kvar här uppe för mig nu.
Blir jag kvar eller inte, det vet jag inte, inte än. Hur de än blir, så kommer jag vara mer där då.

Jag saknar er och jag hoppas de kan bli mer som förut sen. För de är alltid ni som fått mig må bra. Även fast de vart långt ifrån. Helgerna har vart dem bästa., när man vart med er. Även fast de nästan är ett årsedan nu. Men minnena finns kvar och jag hoppas dem blir flera.

Jag vill tillbaka till er...

Natti!

jobbig dag. höra imorron. natti

<3

Jag älskar dig så otroligt mycket. Å nu har jag ju till och med förstört överraskningen till dig som jag just berättade att jag tänkt göra.. :'(


Jag älrksr dig mer än du tror<3

Börjar bli så less

Less, ska de fortsätta såhär? Bråk hela tiden? VA fasiken har de tagit åt dig? Du gnäller hela tiden bara. Du som säger att jag inte ska ta ut de på andra. Men nu är de ju du som verkar göra de istället.

Varför? Säg något istället för att vara otrevlig. Är inte så himla roligt för mig heller.

Du undrar bara varför jag blir irriterad. Är de konstogt när du inte är trevlig? Nej.....

Så du kan ju fundera på vad du vill. Känns som jag inte vet vad längre.

Jag älskar dig. Men jag bryter ihop av att höra dig sådär. Du märker de inte, för jag håller tillbaka allt, men snart kommer tårarna och de känns som dem aldrig kommer ta slut.

Vart har du tagit vägen? KÄnns inte som du e kvar längre :'(

Torsdag

Håller på skriver på mitt projekt arbete nu. Inte så kul kanske, men måste ju göras. Är snart klar med de jag skulle vara klar med tills idag i alla fall. Så då kan jag börja gå igenom bilderna sedan, om jag har dem på mitt USB-minne vilket jag hoppas att jag har. Men dem kan lika gärna ligga hemma, men min tur.

Märkte att jag har mentors timme snart, så måste väl gå upp på den också. Ingen lust men har inget val. Sedan lunch och sedan fortsätta på proketarbetet, resten av  lektionerna har jag, Naturkunskap, Svenska och sedan Matte B.

Men nu ska jag dra mig upp..

Hade!


Onsdag

Började med nationella prov i Svenska B idag. Kändes rätt bättre än jag trodde. Men sen får man ju se vad resultatet blir också. Kan ju gå skit även fast de kändes bra.

Tog sedan bussen hem, hade tur och slapp vänta på bussen i matfors för att Barbro kom ner till Matfors.

När jag kom hem så drog jag på mig varma kläder och drog ner till kvarnviken för att ta lite kort. Gick inte så bra eftersom att Biffen var med och ville ha uppmärksamhet. Men något klart blev det i alla fall. Har inte kollat på dem än, tror inte att jag kommer vara nöjd med dem. Men ska kolla igenom dem sen, så märks väl då.

Nu ska jag ta med mig datorn upp igen och sätta mig och plugga lite innan jag ska hoppa in i duschen och ta en varm dusch för jag fryser verkligen. Burr

Hörs kanske senare!

/Jennie

Träning

Åh, vad skönt de kan vara och träna iblnad, Hoppas bara att de håller i sig nu då att de fortsätter gå så här bra. Hoppas hoppas hoppas! Vill verkligen komm aigång  och träna riktigt igen!

Peppet att börja komma igång och jogga och så igen kankse kommer tillbaka de också om jag börjar kunna träna judo riktigt igen.

Fasiken vad härligt allt känns nu! :D

Tisdag

En lektion kvar bara, skönt. sedan ska jag hem till Lotta och plugga innan jag ska bege mig mot träningen, som jag hoppas går bra idag. Är lite mer pepp än vanligt i alla fall. Men hinner väl bli trött och seg om jag ska ligga på soffan och plugga och kolla på tv ett bra tag innan jag ska gå. Men hoppet finns ;)

Ska även sova hos Lotta i natt, så blir inge mer skriva ikväll..

Hörs!


V.46 - Denna vecka ska jag göra.....

Skola:
- Skriva ren religionen.
- Plugga religion (Prov på fredag)
- Läsa ut Svenska nationella häftet. Innan Onsdag.
- Kolla igenom Matte B?
- Skriva på PA-arbetet. (Enligt planeringen).
- Påbörja göra uppgifterna i Arbetsmiljö och säkerhet och Ledarskap inom lek och idrott.

Fritid/Hemma:
- Städa rummet.
- ?
- ?

Kommer inte på någe mer som ska göras. Men de blir en hel del pluggande. Hoppas de går bra att plugga denna vecka bara..

Nä de är väl bara att ta och sätta igång då.

Hade!


Inget trådlöst längre :'(

Då har man inget trådlöst internet längre som de verkar :( De försvann igår å fanns inte idag heller. Undra vems man var inne på`? Hmm, har ingen aning i alla fall. Så om jag ska sitta vid internet måste jag sitta här nere i köket. Jag som tyckte de var så skönt att sitta på rummet och surfa och så.
De andra trådlösa den hittar måste man ha lösen till, så den kommer jag inte in på.... :( JOBBIGT!

Nu ska jag i alla fall ta med mig min dator utan internet :( och gå upp och plugga på rummet. Ska skriva rent religionen och sedan läsa i svenska häftet.

Sedan är de nog nästan dags att sova eller i alla fall kolla på Top Modell eller Biggest Loser Sverige. Får se vad man väljer idag då.

Aja.. Hade bra och hoppas ni andra har internet i alla fall Är dö trist utan... SUCK..

Måndag

JA då sitter man i skolan igen då och önskar att man kunde få åka hem bara. men de får man ju inte göra. Har ingen lektion för en klockan tolv, så innan dess har jag tänkt att jag ska försöka plugga lite. Så nu funderar jag på vad jag ska välja för ett föremål att skriva om. Som jag ska göra på den ena uppgiften.

Igår gjorde jag klart alla förutom två frågor på religions frågorna i alla fall, så de var väldigt skönt kan jag säga. Så nu ska jag efter att jag skrivit om föremålet jag ska välja, så ska jagh sätta mig och skriva rent de så jag kan börja plugga redan ikväll och förhoppningsvis klara ett G i det.

Hoppas på att kunna hinna med kvart i ett bussen idag också, för de verkar som vi ändå inte kommer ha något att göra på fritidsverksamheten. Hinner jag med den bussen, drar jag nog ut på en promenad och kankse även testar jogga en bit direkt. Skulle vara skönt. ´Har juinte hunnit blivit spec mörkt då heller. Så jag hoppas.

Annars ikväll så blir de bara att plugga som vanligt.

Men nu måste jag försöka komma igåmg att plugga.

hade!

Söndag

Idag har jag.

-Sovit väldigt länge (för att vara mig).
- Vart ute en och en halvtimme med Biffen och busat och tagit över 200kort.
- Börjat gå igenom korten.
- Vart på middag hos en kompis till Barbro.

Resten av kvällen ska jag.

- Förssöka plugga religion.
- Prata med älsklingen.
- Fortsätta gå igenom korten.
- Kankse läsa någon sida i nationella häftet.
- Kolla på ensam mamma söker.
- Sova


De är vad jag har gjort idag.

Men nu ska jag ta fram religionen och försöka plugga lite innan ensam mamma, så jag har kommit igång så är de lättare att forsätta sen när man kollar på tv också..


/Jennie


Lördag

Inte hänt mycket idag.. Mest bara haft tråkigt typ.. Var väl lite kul när man busade med Emil och så. Men annars har man inte gjort något.

Ska nog snart krypa ner i sängen och kolla på film och sova och hoppas på att morgondagen blir bättre...


/Jennie

Hemma kväll

Blir inge åka på smedjan ikväll :(

Jag som hade sett framemot de.. Men men, de är väl som de är..

Så blir väl en hemma kväll istället då eller någe sådant....

/Jennie


Trevlig kväll igår

Efter att jag kommit hem ifrån skolan, halv sex, eftersom de tar sådan långtid att ta sig hem med bussen. Så var de bara att hoppa in i duschen och sendan göra sig iordning för att gå upp till grannen. Som inte var hemma, men den enas föräldrar var där och är hund och husvakt typ. Så var vi bjuden på middag där och skulle vara där klockan sex. Så jag hade ca en halvtimme på mig innan vi skulle vara döär. Tur är ju att jag inte är så seg av mig. MEn duchen är ju tyvärr de. Men jag var väl klar vid starx innan sex och då hade jag ändå hunnit blåsa mitt hår som tar hur lång tid som helst att blåsa. Fick de ju inte helt tort. MEn bättre än genom blöt i alla fall.

Tog med oss hundarna och gick upp. Fick god middag och satt där och pratadetill klockan var över ett, innnan vi gick hem. Men de var trevligt :)

Ikväll verkar de som de blir att vi far ner till smedjan och äter och så. De kan bli kul, hoppas jag på i alla fall. Undra vad man ska ha på sig bara? Hmm, de märks..

Nu ska jag gå ner för att mysa lite med Emil, som är här :)

/Jennie

Fredag

Sitter i skolan nu, som alltid. Har lunch, vart och käkat spagetti och köttfärssås i matsalen, inge gott som vanligt....

Nu ska jag göra en planering för hur och vad jag ska göra på PA-arbetet. När alltting ska vara klart med mera. Har ingen lust, men man måste ju.

Efter jag gjort de så ska jag bort till idriottshallen för att ha idrott med "klassen", blir fys, kan ju bli kul att se hur många de är som orkar med den.. Hehe, ska vara med själv, men kommer bli jobbigt har fortfarande träningsverk, så har tillräckligt jobbigt att gå och så. Men de kan bli kul ädndå...

Nus ka jag göra planering..

Hade!

Torsdag

Sitter hemma, har nyss käkat. Vart en jobbig dag med huvudvärk och magverk, vete fasiken varför, men ont har jag haft.
Inga roliga ämnen heller, så dagen har gått segt, men nu är den över i alla fall.
Ska snart sätta mig och läsa igenom lite svenska texter inför nationella nästa vecka, sedan får jag se vad jag gör. Försöka göra någon annan uppgift kanske? Vi får se hur de blir.

Nu ska jag kolla på BL en stund innan jag börjar plugga iaf..

Hade!

Då börjar man snart då

Har suttit och försökt komma på vad vi ska göra för lekar när vi har våra lektioner i Idrott och hälsa B, men de går inte så jättebra, suck.
Men har väl kommit på någon nu  i alla fall, så hoppas de blir bra.

Men nu börjar snart, så de är väl bara att börja pallra sig till klassrummet snart. eller de är en kvart kvar men i alla fall.

Vill inte vara i skolan, har fortfarande ont magen, men de har lugnat sig lite i alla fal, men känns inte som de kommer vilja gå över helt :(

Aja, nu ska ja på mentorstimme.

Hade!

Skola

Sitter man i skolan ytterligare en dag då. Helst av allt skulle jag bara vilja åka hem nu, men måste ju vara här. Börjar inte fören tio tjugofem, så har inget att göra fram tills dess. Tog med mig kameran för jag tänkte att jag skulle gå ut och ta lite kort, men har så fruktansvärt ont i magen, så vågar inte gå ut, utifall att ...... Så de blir att sitta i skolan och försöka plugga eller något liknande istället.

Ska kolla vad jag kan göra nu, annars blir de bara att vänta tills lektionen börjar...

Hade!

Inge plugg

Blir inte mycket gjort. Har skrivit en lite planering för PA-arbete, sen har jag inte gjort speciellt mycket och de känns väldigt skönt att kunna slappa en dag. KÄndes som jag behövde de idag. Och jag orkade absolut inte plugga, så då blev de vila och lite skriva planering istället.

Letat min dikrbok idag också, men hittar den inte :'( Måste leta mer någon annan dag, ingen ide att fortsätta idag. Hoppas jag hittar den snart bara.

Men nu ska jag titta klart på de usla avsnittet av greys och sen sova.

Natti!

Saknar dig så de gör ont

Jag saknar sig så att de gör ont inom mig.

Jag önskar bara du kunde vara här.
Allt hade känts så mycket bättre då.
Du fick mig att känna mig lugnare,
även när de var svårt.

Fick jag bara en önskning,
skulle jag önska att du var kvar,
med oss.
Men inte som du var på slutet,
utan bättre.


Jag saknar dig så otroligt mycket.
De gör ont så ont inom mig,
att du inte är här.
Även fast du säkert har de bättre,
där du är nu.

Men smärtan kommer aldrig försvinna,
för du kommer alltid finnas,
i mitt <3


Jag älskar dig<3




Tårar faller för dig<3


Onsdag

Vaknade i morse och villa inte kliva upp ville sova längre, men de kunde man ju inte, för man skulle upp och har specialidrott på EGO. Åkte dit och de gick bra =) Skönt att få träna lite.
Efter specialidrotten hade jag samhällsprov, som inte gick spec bra, sen idrott och sist på dagen låg naturkunskapen. När skoldagen var slut så åkte jag hem.

Bussen var sen från stan och även sen från matfors. Så tog lite längre tid att komma hem än de brukar göra, men hem kom jag i alla fall, även fast jag trodde att vi inte skulle göra de. Eftersom de har snöat hela tiden sedan igår kväll. Hoppas bussen kommer imorron också bara då. Annars blir jag nog hemma ja...

När jag kom hem, så värmde jag en grandiosa pizza till middag, för barbro var inge hungrig så hon åt inge. Nu sitter jag på rummet och ska försöka fixa lite saker. Sen blir de nog sängen och film eller så..


/Jennie

Mindre plugg än ja tänkt....

Har inte blivit så mycket plugga som de var tänkt. Men har i alla fall läst Samhällen 5gånger och tänkte läsa den någon gång till nu ikväll.  Började med religion frågorna, men kommer ingen vart känns de som. Älsklingen får hjälpa mig med de på fredag, om jag inte lyckas sätta mig och känna ro att kunna göra dem själv. Skulle ha läst svenska också, men har inte heller blivit av. Ska börja läsa när jag sitter på bussen till skolan också, för de är rätt mycket tid. Sitter ju på bussem 1timme varje morgon. Så då hinner jag läsa igenom några av texterna. Hinner nog läsa lite innan tränngen imorron också. Ska läsa samhällen mer imorron också. HAr ju provet på onsdag :S, känns inte bra, men kan inte göra mer än att göra mitt bästa.

Men nu ska jag ner på toa, borsta tänderna, pussa biffen god natt, läsa igenom samhällen, prata med älsklingen och sedan sova.

Hade!

Dags för lite plugg kanske?....

Då har man kommit hem och så har man hunnit käkat då. Blev spagetti och köttfärssås idag, mumsigt. Lyckade hålla mig ifrån att ta en portion til, även fast de är så gott att man gärna skulle vilja de.

Men nu är de i alla fall dags att börja plugga. Så ska ta och sätta mig med samhällspapprena och läsa och sedan börja med religion frågorna och så måste jag läsa lite ur svenska nationell häftet. Så jag har en del att göra.

Så vi hörs!
Hoppas ni inte har lika mycket att göra som mig!

Varför åkte jag till skolan för?

Sitter i skolan nu, har vart här sen åtta imorse och inte gjort ett piss. Fick veta när jag kom till skolan imosre att vi inte hade någon idott och hälsa B, Så de var bara att vänta på att tiden skulle gå. Sen när klockan äntlignen är tolv, så är läraren sen och sen kan bi inte göra så mycket pga att vi måste veta hur många som ska med och allt innan vi kan planera allting. Så då var de bara att sluta, men då hade man ju redan missat kvart i ett bussen. Suck, så nu sitter jag här framför datorn och väntar på att tiden ska gå, så att jag kan dra mig in mot staden snart och ta bussen hem.

Om de går någon buss öndå hem nu då? För imose höll jag ju inte på att komma till skolan pga buss haveri, så dem hade ställt in bussarna. Men jag fick åka med Lundell in, men de var ju egentligen onödigt märker jag nu, när jag bara fått suttut och haft tråkigt hela dagen istället.

Aja, är som de är.. Försent att göra något åt det i alla fall nu så.

Ska ta och läsa Samhällen när jag sitter på bussen i alla fall, så behöver  jag kanske inte läsa den lika många gånger när jag kommer hem. Sedan ska jag börja göra Religionsfrågorna till proovet nästa vecka. Sedan så måste jag börja läsa häftet till nationella i svenska. Och borde egentligen plugga matte också. Även fast jag kommer att få ett stort fett jävla IG på de provet, men man måste ju försöka i alla fall..... SÅ HIMLA LESS PÅ SKOLAN. Hoppas verkligen att jag kommer kunna plugga mer i skolan nu än tidigare. Att dem hjälper mig med mina problem. Annars vet jag ju inte vad jag gör.
Matten borde läraren tänka efter lite mer på. Sist vi hade prov så hade nästan alla ig och ändå säger hon att vi måste göra något åt de inte att hon kanske ska tänka efter lite mer på hur hon lär ut och så. Hmm, jag man kan ju fundera på hur lärarna tänker på gymnasiet. Bler less på dem också. Kommer ha IG i en kurs när jag går ut gymnasiet i alla fall och de är ju Matte B, för jag vete fasiken hur jag ska lyckas få G i den när jag inte fattar något av den och de hjälper inte att fråga läraren. Kan ju hoppas på de bästa i alla fall. På någo sett måste jag ju kunna få G men vet inte hur. Så mycket annat plugg som jag  har nu, så kan jag inte lägga ner en massa tid på att bara plugga på Matten heller. Sen går de inge bättre att plugga matte hemma heller, eller de kankse de gör, om jag är lugn i kroppen och inte så stressad som jag är hela tiden nu. Kan inte mer än att försöka göra klart de jag har nu och sedan försöka sätta mig in i matten mer. I alla fall till nästa Matte prov. Och att man kan få G i alla kurser man läser.
Men men, man kan inte mer än att kämpa och hoppas. Men vart finns min kämpar glöd? Ingen stans, för den finns inte. Jag är stressad och känner mig helt tom bara och vet inte vad jag ska göra åt de. Kan inte känna mig lugn någonstans, inte riktigt lugn i alla fall. Hemma känner jag mig väl rätt lugn och hos älsklingen. Måste försöka lugna ner mig, annars går jag väl in i vägen pga skolan, så känns de som nu i alla fall..

Men nu ska jag dra mig mot bussen och sen hem, äntligen.
Hoppas på att kunna plugga bara..

Skriver senare..

Ha de!

Måndag till Söndag V.44 =Lov= Körkortsplugg, Kompisträff, Mys me älsk, mm....

Då var lover slut då. Inte speciellt kul. Skulle vilja ha lov några veckor till så att man slipper skolan. För jag vill verkligen inte dit. Men lovet har i alla fall vart helt okeey.. Fullt upp, men bra..

Har haft tre körlektioner, Måndag, Onsdag och Fredag. De gick riktigt bra. Var väldigt nervös första lektionen, men när man satte sig bakom ratten och hade kört ett tag kändes de mycket bättre och efter åt längtade jag bara till nästa lektion. Ville bara köra mer. Dem andra två lektionerna gick bara bättre och bättre. Så nu ska jag boka in lektioner till nästa lov. Så jag förhoppningsvis kan ta körkortet snart.
Pluggade teori 4 av 5 dagar också, men de gick inte lika bra som körningen. Blev inte klar med repetitionerna som jag hade hoppats. Men de är bara att kämpa på. Ska börja med att övningsköra mycket nu, när och om Lotta har tid. Så kommer nog teorin mer snart, så blir de nog bra tilll slut i alla fall med den också. Blir att plugga mycket teori hemma också, så jag lär mig den. Kanske läsa boken någon gång till också, men de får vi se.
Har gått riskettan nu i alla fall, så den är klar. De är skönt. För de betyder ju att de är ett moment mindre kvar när de gäller körkortet J

Pendlade mellan Delsbo och Söderhamn mellan Måndag och Onsdag, för att sedan bli kvar i Söderhamn Onsdag till Fredag innan jag åkte till Delsbo till älsklingen igen.
Blev inte mycket mer än teori plugg och körlektion dem första dagarna. Förutom lite mys på kvällarna med älsklingen + katten Tyson, innan jag somnade tidigt. Som Micke tyckte var jättetråkigt, men kunde inte ro för de..
Onsdag sov jag i Vannsätter hos Ammi och Kenta, mycket prat blev de och skönt var de. Länge sedan man kände att man kunde prata ut riktigt. Har vart lite svårt att prata med älsklingen ett tag nu också. Men de har börjar släppa.. Är väl för att jag är van att hålla allt inom mig. Men kunde prata med dem i alla fall. Fick även hjläp av Kenta med samhällen som jag inte fattar ett dug av, men kankse kan få g på provet nu i alla fall, kan ju hoppas.
Torsdag sov jag hos Emelie, vi fixade en sak sen gjorde vi inte mycket. Satt framför varsin dator bara. Inte så kul, men i alla fall..
Fredag åkte jag till Älsklingen efter att ha vart på driver och så.  Var skönt att komma dit igen. Blev lite fyrhjullings åk under helgen, men helgen blev inte som dde var tänkt men den var bra ändå. Blev lite kort knäppnig och så också. Och självklart mycket mys^^ Underbart. Finns väl inge bättre än att ligga i sängen och kramas och pussas och bli om hållen av den man älskar och bara prata eller se på en film. Men nu tar de flera dagar innan de händer igen L Lite jobbigt, men man börjar vänja sig att vara tvungen att vara utan älsklinge. Men måste gå ut sklan och allt här uppe först. Viktigast de.

Åkte i alla fall hem idag, skönt.  Även fast jag saknar älsklinge så är de skönt att vara hemma. Ska bli skönt att vara hemma ett tag nu. Fast ska ner till Delsbo fredag till lördag nästa helg, men sen blir jag hemma några helger innan jag åker iväg igen tror ja. För jag saknar att  ligga hemma i sängen för mig själv eller med Biffen och bara mysa. Behöver de ibland. Dessutom är de jobbigt att åka fram och tillbaka hela tiden, så deär de som sak bli skönast att slippa åka så mycket. Räcker att jag åker buss 2timmar för att kommer till och från skolan, per dag. Så ska bli skönt att slippa.

Men nu ska jag renskriva samhällen i lite färg så att de blir lättare att plugga in, förhoppningsvis. Och sedan ska jag sova i min säng och förhoppninsvis gör Biffen mig sällskap^^

Ha de bäst!

/Jennie


Micke Söderman

JAg älskar dig mest av allt, mer än vad du tror. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. JAg skulle inte klara mig utan dig. BAra tanken att mista dig får mig att gråta. Den får mig att bara vilja försvinna från allt. För utan dig vet jag inte vad jag skulle göra eller vart jag ska ta vägen. Bara en dag utan dig är jobbigt nog. BAra en timme utan att få prata med dig är jobbigt eller att inte höra något fårn dig på en timme är olidligt. Jag önskar bara jag kunde vara med dig hjälp, tjugofyra sju. Men de går inte, men hade de gått hade jag vart de. För jag vill inget hellre.
För jag älskar dig så otroligt mycket.

Men samtidigt ska vi kunna umgås med våra kompisar, killar som tjejer, utan att någon är svartis. Men ska de vara som de är nu, så kommer jag snart inte kunna berätta något för dig, för du blir svartis för ingenting. JAg orkar inte med de.. De kommer inte hålla. HUr mycket jag än älskar dig och hur mycket jag än vill att de ska hålla, så kommer de ite göra de, om du fortsätter vara så här svart sjuk..


JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA OCH SKULLE INTE KLARA MIG UTAN DIG. JAG SKULLE GRÅTA I MÅNADER KANKSE ÅR OM DE TOG SLUT. Men sluta vara svartis om de här ska hålla. För jag orkar inte höra de mer snart... De blir för jobbigt för mig med...



MASSA PUSSAR PÅ DIG MIN STORA KÄRLEK!!!<3<3<3<3

RSS 2.0